Mona Golparian

asuntomyyjä, partner
HELSINKI, TööLö
040 911 2305 | mona@bo.fiHyväntuulinen ja empaattinen olemus huokuu Monasta heti ensitapaamisella. Määrätietoinen, tehokas ja haasteita pelkäämätön nainen on ehtinyt toimia ennen välitysuraa yli kymmenen vuotta myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä. Myös visualistina aikaisemmin työskennelleeltä Monalta asunnon tarjoamat mahdollisuudet eivät jää huomaamatta. Asiakkaat ovat olleet Monan uskollisia suosittelijoita jo uran alkuvaiheesta alkaen, ja häntä on myös kiitelty lämminhenkisestä ja rehellisestä sekä helposti lähestyttävästä luonteestaan. Tyytyväinen ja onnellinen asiakas onkin aina se paras mahdollinen palkinto Monalle.

Vapaa-ajallaan Mona urheilee monipuolisesti ja viettää aikaa rakkaan perheensä sekä ystäviensä kanssa. Matkustelu on myös lähellä Monan sydäntä, joten tilaisuuden tullen laukut pakataan ja lähdetään maailmalle.

”Hommat Monan kanssa sujuivat mutkattomasti ja mukavasti ensimmäisestä asuntonäytöstä aina asunnon ostopapereiden allekirjoitukseen saakka. Ensiasunnon ostajina arvostimme erityisesti sitä, että Monaa oli helppo lähestyä kaikenlaisten kysymysten kanssa ja kanssakäyminen hänen kanssaan oli todella helppoa. Mona vastasi viesteihimme todella nopealla aikataululla viikonpäivästä riippumatta. Välittäjänä Monasta jäi meille todella ammattitaitoinen, kohtelias ja pirteä kuva!”

– ostaja, Alppila

”Parhaimmillaan asunnonvälitys on myyjän ja välittäjän välistä saumatonta yhteistyötä; helppoa kommunikointia ja myyjän ajan tasalla pitämistä myynnin edistymisen suhteen. Sitä juuri yhteistyö Monan kanssa on.”

– myyjä

”Ostajan näkökulmasta Monan kanssa asiointi oli erittäin miellyttävää. Hän selvitti askarruttavat yksityiskohdat, oli helposti tavoitettavissa ja junaili asuntokaupan maaliin mallikkaasti.”

– ostaja, Viikinmäki

”Mona hoiti asuntomme myynnin iloisella ja oma-aloitteisella asenteella. Asunnon kuvaaminen, stailaus sekä näytöt onnistuivat hänen kauttaan hyvin, eikä itse kaupoissakaan ilmennyt mitään ongelmia.”

– myyjä, Viikinmäki

”Monan välitystoiminnasta jäi minulle todella positiivinen kokemus ja hänen kanssaan oli ilo asioida. Sain kysymyksiini vastaukset ammattitaidolla ja tuntui, että tietoihin oli paneuduttu huolella. Olen todella tyytyväinen kauppoihin ja suosittelen Monaa lämpimästi!”

– ostaja, Alppikylä

”Aurinkoinen ja lämmin välittäjämme Mona hoiti asuntomme myynnin äärettömän hyvin. Hän oli erinomaisesti tavoitettavissa, kommunikointi oli ystävällistä ja hän hoiti kaiken ammattitaitoisesti alusta loppuun saakka.”

– myyjä, Etu-Töölö, Helsinki

”Mona sai asuntomme myytyä alle viikossa, vaikka itse olimme sitä yrittäneet myydä jo muutaman kuukauden. Häneltä saimme iloista ja asiantuntevaa palvelua!”

– myyjä, Alppila