Monika Nyström

asuntomyyjä, KTM, partner
HELSINKI, KALLIO
040 728 5848 | monika@bo.fiValoisa ja määrätietoinen Monika on toiminut myyntialalla yli 20 vuotta. Hänen vahvuuksiaan ovat huolellisuus ja ymmärrys siitä, että asiakkaan pitää, elämänsä kenties isoimmassa kaupassa, saada välittäjältä kokonaisvaltaista palvelua. Se tarkoittaa, että Monika todella paneutuu asiakkaansa toiveisiin ja jokaiseen välittämäänsä kohteeseen. Hän suhtautuu työhönsä erittäin kunnianhimoisesti, ja vahva tausta brändimarkkinoinnissa näkyy muun muassa siinä, että hän on tinkimätön työnsä laadun suhteen. Monikan ehdottomiin vahvuuksiin kuuluu myös laaja kontaktiverkosto koko pääkaupunkiseudun alueella. Pitkä asuminen Helsingin kantakaupungissa ja muualla pääkaupunkiseudulla takaa sen, että Monika tuntee asunnot ja asuinalueet hyvin. Palvelu sujuu kummallakin kotimaisella kielellä sekä englanniksi.

Vapaa-ajallaan Monika pitää itsestään huolta urheilemalla ja viettämällä perheensä kanssa aikaa Inkoon mökillään.”Nopeaa reagointia asioihin ja erinomainen yhteydenpito. Innokasta toimintaa; Monika, kiitos! Hyvä fiilis jäi.”

”Asiantunteva ja ammattitaitoinen ote sekä varma asenne herättivät luottamuksen alusta alkaen. Realistiset näkemykset asunnon arvoa luovista tekijöistä sekä kyky haarukoida potentiaalinen ostajakohderyhmä heti ensimmäisen tutustumiskäynnin aikana vakuuttivat täysin. Arvostimme kovasti nopeatempoista ja tiheää viestintää aina kauppakirjan allekirjoittamiseen ja sen jälkeiseenkin aikaan asti. Asunnon stailaus oli tehty ammattitaidolla ja kuvat olivat edustavia.”

”Kaikki meni sujuvasti ja joustavasti. Mielestämme oli hyvä, että kohteessamme oli kaksi välittäjää. Välittäjät olivat aktiivisia ja heidän kanssaan oli ilo työskennellä; pilke silmäkulmassa. Saivat asioita tapahtumaan, mutkattomasti.”

– Vesa Pakkanen

”Olen erittäin tyytyväinen palveluihinne. Kaikki sujui erittäin hyvin ja nopeasti, viikossa asunto meni kaupaksi. Monika Nyström hoiti kaiken vallan mainiosti – erityiskiitos hänelle. Olen suositellut Bo LKV:ta ystävilleni ja tutuilleni. Jos tulevaisuudessa teen asuntokauppaa, niin ehdottomasti teidän kanssanne.”

– Marjut Sauso

”Olimme onnekkaita että Monika toimi asunnon välittäjänä. Ensiasunnon ostajina kaikki oli meille uutta, mutta Monikan kanssa tiesi aina, että asiat olivat ammattitaitoisesti hoidossa. Saimme lisäksi aina vastaukset kysymyksiimme heti sekä ystävällistä apua ostoprosessin kaikissa vaiheissa.”

– Daniel Eriksson

”Kaikki toimi sujuvasti – saimme vastaukset nopeasti kaikkiin kysymyksiin, joita oli vähän välittäjän proaktiivisuuden ansiosta.”

– ostaja

”Meidän välittäjä Monika oli todella aktiivinen, vastaa sähköposteihin nopeasti. Monika on myös todella ystävällinen. Kaikin puolin hyvä kokemus!”

Myytävät kohteet

Meritullinkatu 22

Kruununhaka, Helsinki kerrostalo 1887
63 m2 549 000 € 2h+avok.+alkovi+kph+wc

Ilmalankatu 4

Ilmala, Länsi-Pasila, Pasila, Helsinki kerrostalo 2010
47,5 m2 319 000 € 2h+kk