Monika Nyström

asuntomyyjä, KTM, KiLAT, partner
HELSINKI, KALLIO
040 728 5848 | monika@bo.fiValoisa ja määrätietoinen Monika on toiminut myyntialalla yli 20 vuotta. Hänen vahvuuksiaan ovat huolellisuus ja ymmärrys siitä, että asiakkaan pitää, elämänsä kenties isoimmassa kaupassa, saada välittäjältä kokonaisvaltaista palvelua. Se tarkoittaa, että Monika todella paneutuu asiakkaansa toiveisiin ja jokaiseen välittämäänsä kohteeseen. Hän suhtautuu työhönsä erittäin kunnianhimoisesti, ja vahva tausta brändimarkkinoinnissa näkyy muun muassa siinä, että hän on tinkimätön työnsä laadun suhteen. Monikan ehdottomiin vahvuuksiin kuuluu myös laaja kontaktiverkosto koko pääkaupunkiseudun alueella. Pitkä asuminen Helsingin kantakaupungissa ja muualla pääkaupunkiseudulla takaa sen, että Monika tuntee asunnot ja asuinalueet hyvin. Palvelu sujuu kummallakin kotimaisella kielellä sekä englanniksi.

Vapaa-ajallaan Monika pitää itsestään huolta urheilemalla ja viettämällä perheensä kanssa aikaa Inkoon mökillään.”Nopeaa reagointia asioihin ja erinomainen yhteydenpito. Innokasta toimintaa; Monika, kiitos! Hyvä fiilis jäi.”

”Asiantunteva ja ammattitaitoinen ote sekä varma asenne herättivät luottamuksen alusta alkaen. Realistiset näkemykset asunnon arvoa luovista tekijöistä sekä kyky haarukoida potentiaalinen ostajakohderyhmä heti ensimmäisen tutustumiskäynnin aikana vakuuttivat täysin. Arvostimme kovasti nopeatempoista ja tiheää viestintää aina kauppakirjan allekirjoittamiseen ja sen jälkeiseenkin aikaan asti. Asunnon stailaus oli tehty ammattitaidolla ja kuvat olivat edustavia.”

”Kaikki meni sujuvasti ja joustavasti. Mielestämme oli hyvä, että kohteessamme oli kaksi välittäjää. Välittäjät olivat aktiivisia ja heidän kanssaan oli ilo työskennellä; pilke silmäkulmassa. Saivat asioita tapahtumaan, mutkattomasti.”

– Vesa Pakkanen

”Olen erittäin tyytyväinen palveluihinne. Kaikki sujui erittäin hyvin ja nopeasti, viikossa asunto meni kaupaksi. Monika Nyström hoiti kaiken vallan mainiosti – erityiskiitos hänelle. Olen suositellut Bo LKV:ta ystävilleni ja tutuilleni. Jos tulevaisuudessa teen asuntokauppaa, niin ehdottomasti teidän kanssanne.”

– Marjut Sauso

”Olimme onnekkaita että Monika toimi asunnon välittäjänä. Ensiasunnon ostajina kaikki oli meille uutta, mutta Monikan kanssa tiesi aina, että asiat olivat ammattitaitoisesti hoidossa. Saimme lisäksi aina vastaukset kysymyksiimme heti sekä ystävällistä apua ostoprosessin kaikissa vaiheissa.”

– Daniel Eriksson

”Kaikki toimi sujuvasti – saimme vastaukset nopeasti kaikkiin kysymyksiin, joita oli vähän välittäjän proaktiivisuuden ansiosta.”

– ostaja

”Meidän välittäjä Monika oli todella aktiivinen, vastaa sähköposteihin nopeasti. Monika on myös todella ystävällinen. Kaikin puolin hyvä kokemus!”

”Tämä oli ehdottomasti paras asuntoesittely, joka meille tuli asunnonetsintäprojektissa vastaan. Esittelyssä meillä oli mukavan rento olla ja saimme paljon informaatiota. Välittäjä Monika oli rauhallinen ja todella luonteva.”

”Kaikki sujui loistavasti ja paremmin kuin osasin odottaa. Välittäjä osasi arvostaa asuntoa, sen materiaaleja ja yksityiskohtia. Hän oli todella palveluhenkinen, ja koko prosessi oli alusta alkaen läpinäkyvää. Kommunikointi oli helppoa ja sujuvaa – kaikesta uskalsi kysyä. Monika oli ystävällinen, mutta samalla myös napakka. Hyvät ohjeet ja vinkit kodin laittoon kuvauksia ja näyttöä varten. Asiakaspalvelutaidot kymppi; se oli alunperinkin erittäin iso syy valita tämä välitysfirma.”

Asiakkaan blogissa asunnonmyyntiprosessi Monikan kanssa luettavissa täällä

”Monika oli erittäin osaava, asiantunteva ja asiakasta tukeva sekä informoiva. Myyntiasiat ja niiden hoito oli täysin Monikan hoidettavana, ja ne sujuivatkin erinomaisesti. Minun ei tarvinnut stressata mistään. Tiesin että Monikalla on langat hyvin käsissä. Yhteydenottoja minun suuntaan ei tullut turhasta, ja erityiskiitos näyttöjen muistutuksista minun suuntaani. Kaikenkaikkiaan kympin välitys! Kiitos Monika!”

– Laura Juurus, myyjä, Helsinki

Myytäviä kohteita

Mäkelänkatu 13

Vallila, Helsinki kerrostalo 1926
26 m2 223 500 € 1h

Luutnantinpolku 9

Malminkartano, Helsinki kerrostalo 1982
65 m2 165 000 € 2h+k+kh+piha.


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Kallio, Helsinki

kerrostalo 48,2 m2
MYYTY

Pitäjänmäki, Helsinki

kerrostalo 91 m2
MYYTY

Tapanila, Helsinki

omakotitalo 169 m2
MYYTY

Punavuori, Helsinki

kerrostalo 24 m2
MYYTY

Kruununhaka, Helsinki

kerrostalo 63 m2
MYYTY

Aurinkolahti, Helsinki

kerrostalo 59 m2
MYYTY

Punavuori, Helsinki

kerrostalo 44,5 m2
MYYTY

Vuosaari, Etelä-Vuosaari, Helsinki

kerrostalo 81 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.