Nina Lampinen

kiinteistönvälittäjä LKV, sisustussuunnittelija, partner
HELSINKI, KALLIO
0400 943 258 | nina@bo.fiNina on malliesimerkki uuden ajan innostuneesta ja dynaamisesta kiinteistönvälittäjästä, joka taitaa kiinteistö- ja asuntokaupan lisäksi markkinoinnin ja tilasuunnittelun. Ennen kiinteistönvälittäjän uraa Nina toimi myynnin johdon ja markkinoinnin tehtävissä isossa mediatalossa. Hänellä on vahvat neuvottelutaidot, laajat verkostot ja erinomainen ymmärrys myynnistä ja markkinoinnista. Näistä osaamisista Ninan asiakkaat hyötyvät luotettavien hinta-arvioiden, nopeiden kauppojen ja hyvien kauppahintojen muodossa. Empaattisella Ninalla on henkilö-, business- ja hyvinvointivalmentajan tutkinnot, joiden ansiosta hänen asiakkaansa saavat nauttia tehokkaasta ajankäytöstä, erinomaisesta ihmistuntemuksesta sekä sujuvasta yhteistyöstä.

”Nina oli jo ensitapaamisella oikein mukava ja lämpimän oloinen ihminen. Hän oli sopivasti yhteydessä asuntokauppojen suhteen ja sai tuntemaan että olen hyvissä käsissä. Asunto saatiin myytyä todella nopeasti mikä oli erittäin positiivista ja hintaan joka oli toivottu. Nina oli erittäin ammattitaitoinen ja luotettava välittäjä. Nina tuntui olevan aidosti kiinnostunut auttamisesta ja oli oikein avulias kun kysymyksiä heräsi. Hän auttoi myös löytämään uuden, nykyisen, asuntomme. Nina oli kaikin puolin täydellinen välittäjä ja olin todella tyytyväinen hänen työhönsä.”
Myyjä, Helsinki

”Nina Lampinen hoiti asunnon myyntiprosessin esimerkillisesti: rauhallisesti, jämptisti ja tehokkaasti. Hänen kanssaan oli todella miellyttävä tehdä yhteistyötä. Suosittelen lämpimästi!”
Kristiina Harju

”Kaikki sujui erinomaisen hyvin! Ihana välittäjä 🙂 Kertoi asiallisesti ja informatiivisesti asiat ja tuntui, että hän oli ostajankin – ei vain myyjän puolella. Kaikki hoitui nopeasti ja kivuttomasti ja hän ihanasti jousti kaikissa tapaamisissa ym.”
Ulla-Maija Koivula

”Nina ’muutti’ käsityksemme välittäjän työstä. Toki olemme kohdanneet vastuullisia ja asiantuntevia välittäjiä aikaisemminkin, mutta alalle mahtuu paljon myös sitä porukkaa, joka avaa ovet eikä juuri muuta lisäarvoa tuo.
Nina hoitaa työnsä erittäin ammattitaitoisesti ja huolellisesti, paneutui työhön ja kohteeseemme ja selvitti heti meiltä sellaiset asiat, jotka saattoivat askarruttaa mahdollisia ostajia. Hän toimi rauhallisesti ja valoi uskoa meihin. Näyttöjä pidettiin aktiivisesti.
Myös ostajamme antoi kaupanteossa samanlaista palautetta.”
Marja Isokangas-Huiko

”Nina Lampinen välitti asuntomme nopeasti ja hyvään hintaan.
Yhteistyö oli mitä mukavinta, mutta kuitenkin rautaisen ammattitaitoista.
Suosittelemme Ninaa!”

Visa & Misa Luttinen

”Yritin ensin myydä itse asuntoani kaksi kuukautta, sain huonoja tarjouksia ja lopulta päätin, että nyt tarvitsen välittäjän. Sain tosi paljon yhteydenottoja eri välittäjiltä, mutta Ninan yhteydenotosta sain heti vaikutelman, että tässä on ammattilainen, jonka haluan tavata. Tyttäreni kanssa tavattiin Nina ja ensivaikutelma oli todella miellyttävä ja positiivinen ja oli todella helppo antaa hänen hoitaa kauniin kotini myynti. Nina on todella vakuuttava ja luotettava ammattilainen, Kaikki sujui todella hyvin, yhteydenotot ja aikataulut. Heti ensinäytön jälkeen tuli tarjouksia jotka johti kauppaan. Suosittelen häntä kaikille tuttavilleni ja jos itse vielä tavitsen välittäjää, tiedän kenen puoleen käännyn. KIITOS!”
Helena Nyman

”Nina tekee isolla intohimolla ja ammattitaidolla työtänsä, joka tuotti todella nopeasti toivotun tuloksen. Suosittelen!!”
Myyjä, Helsinki

”Saimme hyvin asiantuntevan, rauhallisen ja helposti lähestyttävän vaikutelman välittäjästä, sen takia valitsimme hänet. Välittäjä oli hyvin aktiivinen, teki työnsä sovitusti ja kaikki sujui ongelmitta. Välittäjän toiminnasta jäi erinomainen mielikuva ja voimme suositella hänet muillekin.”
Myyjä, Vantaa

”Välittäjä on vakuuttava ja ammattitaitoinen. Selvitti toiveeni ja lähetti vaihtoehtoja. Erityisesti palasi vielä yhteen, menimme katsomaan ja se oli ensimmäinen ja viimeinen näyttö, ostin kohteen. Tarjous tehtiin välittömästi ja hyväksyntä tuli nopeasti. Kokonaisuus erinomainen, nopea ja tyylikäs. Suosittelen lämpimästi.”
Ostaja, Helsinki

”Kiitos viimeisestä! Suunnittelimme myynnin kulun yhdessä neuvotellen ja koin saavani asiantuntevaa apua / vastauksia kysymyksiini. Mielestämme onnistuimme kokonaisuudessaan erinomaisesti niin toiminnallisesti, hinnoittelussa kuin aikataulullisesti! Asunnon myyntinopeus yllätti positiivisesti 🙂
Ninan läsnäolo ja ammattitaito myyntineuvottelijana on omaa luokkaansa – KIITOS! – JJ”
Myyjä, Helsinki

”Nina myi asunnon kuukaudessa, joten emme voi olla kuin tyytyväisiä. Hän on hyvin ammattitaitoinen, hänen kanssaan on helppo tehdä yhteistyötä ja mikä tärkeintä hänellä on halu tehdä kauppaa. Hän myös näkee hyvin ketkä ovat oikeasti kiinnostuneita kohteesta. ”
Myyjä, Vantaa

”Ninasta sai mukavan ja asiantuntevan kuvan jo heti esittelyssä. Hänen kanssaan oli miellyttävä asioida koko prosessin ajan ja häneltä sai aina vastaukset kysymyksiin.
Asuntokaupat sujuivat alusta loppuun erittäin mutkattomasti ja ammattimaisesti. Kaikesta jäi kuva viiden tähden toiminnasta.”
Ostaja, Helsinki

”Kaikki sujui loistavasti. Välittäjä oli ammattitaitoinen,rauhallinen ja luotettavan oloinen Yhteydenpito toimi ilman viiveitä ja asiat hoituivat !”
Ostaja, Helsinki

”Välittäjä antoi tosi rehellisen vaikutelman itsestään, ja vakuutti minut siitä, että hänellä on myös minun etu mielessään. Olen todella tyytyväinen myös lopputulokseen kaikissa suhteissa.”
Pasi Niskanen

”Kaikki sujui asiantuntevasti. Välittäjä oli luotettava ja rauhallinen. Ostaessa syntyi vahva luottamus, kun välittäjä osasi asiansa.”
Mia Hölimäki

”Kaikki sujui hyvin ja tahdikkaasti ja aivan kuten luvattiin.”
Myyjä, Vantaa

”Hyvin! Välittäjän kanssa oli helppo asioida ja hän toimi kaikin puolin esimerkillisesti.”
Ostaja, Helsinki

”Kaikki sujui hyvin ja sovitusti. Asunto saatiin myytyä nopeasti.”
Myyjä, Vantaa

”Kaikki sujui sovitusti ja luotettavasti.”
Ostaja, Vantaa

”Välittäjänne Nina teki parhaan tarjouksen (muitakin välitysfirmoja oli ehdolla). Hinta sovittiin asiakkaan toiveen mukaan, jotta tinkimisvaraakin jäisi.
Nina piti minua oma-aloitteisesti ajan tasalla kaikista käänteistä, kertoi jokaisesta näytöstä ja yhteydenotosta häneen päin, muttei luonut epärealistisia odotuksia toteutuvan hinnan tai myyntiajan suhteen. Myynti osui hiljaisena tunnettuun vuodenaikaan, joulun molemmin puolin, mikä ehkä hieman pidensi myyntiaikaa. Tästäkin puhuttiin heti sopimusta tehtäessä.
Mitään ongelmia ei ollut prosessin aikana, olen todella tyytyväinen Ninan toimintaan ja asunnosta saamaani hintaan.”
Myyjä, Helsinki

”Välittäjästä jäi todella positiivinen kuva. Piti hyvin yhteyttä ja myyjän ajan tasalla.
Ensivaikutelma oli positiivinen siisti ulkonäkö ja asiantuntemus oli hyvä. Ei luvannut kuuta taivaalta, vaan arvio kohteen hintatason hyvin.”
Myyjä, Helsinki

”Nina teki loistavaa työtä mökin myynnin eteen ja vei asiat aina loppuun asti huolellisuudella. Ensi vaikutelma vastasi oikein hyvin toteumaa.”
Myyjä, Espoo

”Välittäjässä parasta oli lämpö ja tunneäly ja kyky tukea elämän isossa päätöksessä luopua rakkaasta pitkäaikaisesta asunnosta. Kyseisessä asunnossa paljon elettyä elämää takana, ja se on ollut turvapaikkani jo kymmenen vuotta elämän myllerryksissä. Ammattitaidon huomasi heti ja asiat hoituivat sukkelasti. Hän ei ollut vain hyvä myyjä vaan aidosti hyvä ja miellyttävä ihminen – sitä ei pysty teeskentelemään. Asuntoni oli toki helppo myytävä. Niinkin helppo, että negatiivisena asiana jäi pienehkö tunne, oliko myyjällä tarpeeksi uskoa asuntoon. Hän tuntui katsovan vain alueen keskivertohintoja, jotka eivät kerro siitä, millaisia asuntoja on ollut kyseessä. Sain kuitenkin onneksi juuri sen hinnan mitä pyydettiin ja siihen olen tyytyväinen. Summa summarum, olen tyytyväinen.”
Myyjä, Helsinki

”Välittäjä oli aina tarvittaessa tavoitettavissa ja vastasi heti kysymyksiin ja yhteydenottoihin. Aikataulun mukaisesti toimittiin. Jäi yleisesti ottaen posiitivinen mielikuva välittäjän toiminnasta.”
Ostaja, Helsinki

”Välittäjä toimi todella asiallisesti. Hän oli riittävästi yhteydessä, mutta ei painostavasti. Hän kertoi asunnosta kattavasti ja jos hän ei jotain asiaa tiennyt, hän otti asiasta nopeasti selvää.
Meillä on tapahtumien kulusta pelkästään positiivista sanottavaa. Näytöt, tarjoukset ja itse kaupanteko sujui todella mutkattomasti.”
Antti-Jussi Korhonen

”Asunnon myynti sujui todella vaivattomasti ja nopeasti välittäjän avulla.”
Myyjä, Helsinki

Myytäviä kohteita

Vespertie 1

Etelä-Haaga, Helsinki kerrostalo 1959
29 m2 198 000 € 1h+kk+kph

Onkimadonpolku 2b

Jokivarsi, Vantaa omakotitalo 2002
173 m2 689 000 € Oh+kirjastohuone+3 mh+k+rt+aula+2 kph+s+2 wc+khh+4 vh+askartelutila+varastot


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Kallio, Harju, Helsinki

kerrostalo 36 m2
MYYTY

Marjaniemi, Helsinki

omakotitalo 148 m2
MYYTY

Kamppi, Helsinki

kerrostalo 78 m2
MYYTY

Kaitaa, Hannusjärvi, Espoo

paritalo 82 m2
MYYTY

Kallio, Helsinki

kerrostalo 32,5 m2
MYYTY

Hermanni, Helsinki

kerrostalo 29,5 m2
MYYTY

Savio, Kerava

rivitalo 124 m2
MYYTY

Aurinkolahti, Helsinki

kerrostalo 58,5 m2
MYYTY

Punavuori, Hietalehdenranta, Helsinki

kerrostalo 58,5 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.