Nina Männikkö

kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, partner
VANTAA
040 543 9805 | nina.mannikko@bo.fiVantaan tiimin lämminhenkinen välitysalan osaaja Nina on rauhallisuudessaan ja kärsivällisyydessään huippuluokkaa. Nina innostui Bo:n brändistä ja tavasta viestiä, ja ratkaisu olikin aika nopeasti selvä; Nina liittyi mukaan tiimiin ja osaksi menestystarinaa. Ninan kanssa työskennelleet kuvaavat häntä tahdikkaasti neuvottelevaksi ja hyvää asiakaskontaktia ylläpitäväksi kiinteistönvälittäjäksi, joka osaa taitavasti hoitaa koko asuntokaupan kokonaisuuden. Ninalla on kyky ymmärtää asiakkaan tarpeet ja aidosti kohdata asiakas tilanteessa kuin tilanteessa. Aiempi pitkä kansainvälinen työkokemus, monikulttuurinen työympäristö, muutot ja ulkomailla vietetyt vuodet ovat vahvuus, joita Nina käyttää myös asiakkaidensa hyväksi.

”Heti ensitapaamisella meille syntyi vahva usko ja luottamus välittäjäämme Ninaa kohtaan. Olimme erityisen iloisia että hän katsoi asuntoamme ikään kuin samoilla silmillä kuin mekin. Hän huomasi samat asunnon vahvuudet mitkä mekin aiemmin olimme mielessämme listanneet. Hinta-arvio oli myöskin juuri sitä mitä olimme ajatelleet. Keskusteluyhteys toimi erinomaisesti. Aktiivinen ajan tasalla pito oli myös todella mukavaa. Myös ohjeistus ennen asunnon myyntiin laittoa oli todella hyvää. Kaiken kaikkiaan erinomaisen miellyttävä asunnon myyntikokemus.”

– Minna Haapamäki, myyjä, Vantaa

”Kaikki kaupanteossa hoitui nopeasti ja vaivattomasti. Nina Männikkö oli ammattitaitoinen, kohtelias ja huomioi asiakkaansa uskomattoman hyvin.”

– ostaja, Vantaa

”Nina on ystävällinen, tahdikkaasti neuvotteleva, asuntokaupan kokonaisuudesta huolehtiva hyvää asiakaskontaktia ylläpitävä ammattilainen. Tulen suosittelemaan Nina Männikköä asuntokauppaa harkitseville ystäville ja tutuille.”

– ostaja, Vantaa

”Asiansa osaava, ystävällinen sekä asiakkaan huomioonottava.”

– myyjä, Vantaa

”Välittäjä antoi luotettavan kuvan ja oli yhteydessä koko myyntiprosessin ajan kiitettävästi sekä myyjään että ostajaan. Toimi rauhallisesti ja neuvottelevasti. Asuntokaupasta jäi hyvä fiilis, suosittelen.”

– myyjä, Vantaa

Myytäviä kohteita

Pekontie 9

Nurmijärvi, Nurmijärvi rivitalo 2005
88 m2 229 000 € 3h, k, s, terassi, varasto