Nina Männikkö

kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, partner
VANTAA
040 543 9805 | nina.mannikko@bo.fiVantaan tiimin lämminhenkinen välitysalan osaaja Nina on rauhallisuudessaan ja kärsivällisyydessään huippuluokkaa. Nina innostui Bo:n brändistä ja tavasta viestiä, ja ratkaisu olikin aika nopeasti selvä; Nina liittyi mukaan tiimiin ja osaksi menestystarinaa. Ninan kanssa työskennelleet kuvaavat häntä tahdikkaasti neuvottelevaksi ja hyvää asiakaskontaktia ylläpitäväksi kiinteistönvälittäjäksi, joka osaa taitavasti hoitaa koko asuntokaupan kokonaisuuden. Ninalla on kyky ymmärtää asiakkaan tarpeet ja aidosti kohdata asiakas tilanteessa kuin tilanteessa. Aiempi pitkä kansainvälinen työkokemus, monikulttuurinen työympäristö, muutot ja ulkomailla vietetyt vuodet ovat vahvuus, joita Nina käyttää myös asiakkaidensa hyväksi.

”Todella nopeat ja sujuvat kaupat, kun viimein löysimme sopivan asunnon.”

– ostaja

”Kaikki kaupanteossa hoitui nopeasti ja vaivattomasti. Nina Männikkö oli ammattitaitoinen, kohtelias, ja huomioi asiakkaansa uskomattoman hyvin.”

– ostaja

”Heti ensitapaamisella meille syntyi vahva usko ja luottamus välittäjäämme Ninaa kohtaan. Olimme erityisen iloisia siitä, että hän katsoi asuntoamme ikäänkuin samoilla silmillä kuin mekin. Hän huomasi samat asunnon vahvuudet, mitä mekin aiemmin olimme mielessämme listanneet. Hinta-arvio oli myöskin juuri sitä, mitä olimme ajatelleet. Keskusteluyhteys toimi erinomaisesti. Aktiivinen ajantasalla pito oli myös todella mukavaa. Myös ohjeistus ennen asunnon myyntiin laittoa oli todella hyvää. Kaiken kaikkiaan erinomaisen miellyttävä asunnon myyntikokemus.”

– Minna Haapamäki, myyjä

”Kaikki toimi loistavasti ja vaivattomasti, ei löydy pahaa sanottavaa.”

– Keijo Uusinarkaus, myyjä

”Välittäjä jousti todella paljon ja puolelta öin vielä sykki meidän tarjouksen kanssa. Arvostan todella paljon. Palvelu oli aina superystävällistä ja tuntui kivalta, kun välittäjä otti huomioon myös lapsemme ja jutteli heille kivoja sillä aikaa, kun kiertelimme asunnossa. Myös yksityisnäyttö onnistui saman tien, kun sitä halusimme. Tehokas, ystävällinen ja asiantunteva välittäjä. Jäi erinomainen fiilis!”

– Katja Kuusinen, ostaja

Myytävät kohteet

Santamäenkuja 1

Hämeenkylä, Vantaa rivitalo 1991
107 m2 328 000 € 3h, k, mh/ask.h, takkah., s, ph, kph, erill.wc, vh, parveke, 68,5m2 + 38,5m

Timanttikiteenkuja 8

Kivistö, Vantaa kerrostalo 2016
71 m2 336 000 € Loft 3h, avokeittiö, kh, s, parveke (Yj. 1-3h+kt+s),

Virsutie 4-6

Havukoski, Vantaa kerrostalo 1973
74,5 m2 170 000 € 3h + k + kph + vh + lasitettu parveke