Nina Männikkö

kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, partner
VANTAA
040 543 9805 | nina.mannikko@bo.fiVantaan tiimin lämminhenkinen välitysalan osaaja Nina on rauhallisuudessaan ja kärsivällisyydessään huippuluokkaa. Nina innostui Bo:n brändistä ja tavasta viestiä, ja ratkaisu olikin aika nopeasti selvä; Nina liittyi mukaan tiimiin ja osaksi menestystarinaa. Ninan kanssa työskennelleet kuvaavat häntä tahdikkaasti neuvottelevaksi ja hyvää asiakaskontaktia ylläpitäväksi kiinteistönvälittäjäksi, joka osaa taitavasti hoitaa koko asuntokaupan kokonaisuuden. Ninalla on kyky ymmärtää asiakkaan tarpeet ja aidosti kohdata asiakas tilanteessa kuin tilanteessa. Aiempi pitkä kansainvälinen työkokemus, monikulttuurinen työympäristö, muutot ja ulkomailla vietetyt vuodet ovat vahvuus, joita Nina käyttää myös asiakkaidensa hyväksi.

”Todella nopeat ja sujuvat kaupat, kun viimein löysimme sopivan asunnon.”

– ostaja

”Kaikki kaupanteossa hoitui nopeasti ja vaivattomasti. Nina Männikkö oli ammattitaitoinen, kohtelias, ja huomioi asiakkaansa uskomattoman hyvin.”

– ostaja

”Heti ensitapaamisella meille syntyi vahva usko ja luottamus välittäjäämme Ninaa kohtaan. Olimme erityisen iloisia siitä, että hän katsoi asuntoamme ikäänkuin samoilla silmillä kuin mekin. Hän huomasi samat asunnon vahvuudet, mitä mekin aiemmin olimme mielessämme listanneet. Hinta-arvio oli myöskin juuri sitä, mitä olimme ajatelleet. Keskusteluyhteys toimi erinomaisesti. Aktiivinen ajantasalla pito oli myös todella mukavaa. Myös ohjeistus ennen asunnon myyntiin laittoa oli todella hyvää. Kaiken kaikkiaan erinomaisen miellyttävä asunnon myyntikokemus.”

– Minna Haapamäki, myyjä

”Kaikki toimi loistavasti ja vaivattomasti, ei löydy pahaa sanottavaa.”

– Keijo Uusinarkaus, myyjä

”Välittäjä jousti todella paljon ja puolelta öin vielä sykki meidän tarjouksen kanssa. Arvostan todella paljon. Palvelu oli aina superystävällistä ja tuntui kivalta, kun välittäjä otti huomioon myös lapsemme ja jutteli heille kivoja sillä aikaa, kun kiertelimme asunnossa. Myös yksityisnäyttö onnistui saman tien, kun sitä halusimme. Tehokas, ystävällinen ja asiantunteva välittäjä. Jäi erinomainen fiilis!”

– Katja Kuusinen, ostaja

”Olemme todella tyytyväisiä Bo:n myyntikonseptiin. Prosessit olivat täsmälliset ja nopeat. Valokuvaus oli hoidettu ammattimaisesti. Erityiskiitos Nina Männikölle joka piti meidät koko ajan ajantasalla ja hoiti asuntomme myynnin 4 päivässä.”

– myyjä

”Ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien tuli tunne, että olemme luotettavissa käsissä. Ninan ystävällisyys, ammattitaitoisuus ja rauhallisuus auttoi luottavaisen suhteen luomisessa. Asunnon myynti sujui vaivattomasti ja nopeasti. Yhteydenpito oli sujuvaa. Asuntokaupat sujuivat hyvin ja kaupoista jäi erittäin hyvä fiilis.”

– myyjä

Myytäviä kohteita

Neulaskuja 2

Kannisto, Kerava kerrostalo 1973
61 m2 87 000 € 2h + k + kph + las. parveke