Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Espoo
Jyväskylä
Kuopio
Lahti
Oulu
Porvoo
Turku
Tampere
Vantaa

Nina Männikkö

kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, partner
VANTAA
040 543 9805 | nina.mannikko@bo.fiVantaan tiimin lämminhenkinen välitysalan osaaja Nina on rauhallisuudessaan ja kärsivällisyydessään huippuluokkaa. Nina innostui Bo:n brändistä ja tavasta viestiä, ja ratkaisu olikin aika nopeasti selvä; Nina liittyi mukaan tiimiin ja osaksi menestystarinaa. Ninan kanssa työskennelleet kuvaavat häntä tahdikkaasti neuvottelevaksi ja hyvää asiakaskontaktia ylläpitäväksi kiinteistönvälittäjäksi, joka osaa taitavasti hoitaa koko asuntokaupan kokonaisuuden. Ninalla on kyky ymmärtää asiakkaan tarpeet ja aidosti kohdata asiakas tilanteessa kuin tilanteessa. Aiempi pitkä kansainvälinen työkokemus, monikulttuurinen työympäristö, muutot ja ulkomailla vietetyt vuodet ovat vahvuus, joita Nina käyttää myös asiakkaidensa hyväksi.

”Todella nopeat ja sujuvat kaupat, kun viimein löysimme sopivan asunnon.”

– ostaja

”Kaikki kaupanteossa hoitui nopeasti ja vaivattomasti. Nina Männikkö oli ammattitaitoinen, kohtelias, ja huomioi asiakkaansa uskomattoman hyvin.”

– ostaja

”Heti ensitapaamisella meille syntyi vahva usko ja luottamus välittäjäämme Ninaa kohtaan. Olimme erityisen iloisia siitä, että hän katsoi asuntoamme ikäänkuin samoilla silmillä kuin mekin. Hän huomasi samat asunnon vahvuudet, mitä mekin aiemmin olimme mielessämme listanneet. Hinta-arvio oli myöskin juuri sitä, mitä olimme ajatelleet. Keskusteluyhteys toimi erinomaisesti. Aktiivinen ajantasalla pito oli myös todella mukavaa. Myös ohjeistus ennen asunnon myyntiin laittoa oli todella hyvää. Kaiken kaikkiaan erinomaisen miellyttävä asunnon myyntikokemus.”

– Minna Haapamäki, myyjä

”Kaikki toimi loistavasti ja vaivattomasti, ei löydy pahaa sanottavaa.”

– Keijo Uusinarkaus, myyjä

Varaa maksuton arviokäynti minulta

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.

Myytävät kohteet

Kourlantie 75

Kourla, Vihti omakotitalo 2003
219,5 m2 449 000 € 5h + k + rantasauna

Spinellikuja 5

Kivistö, Vantaa liiketila 2019
36,5 m2 129 000 € Liike/toimistotila

Lillukkakuja 6

Hiekkaharju, Vantaa paritalo 2017
129 m2 494 000 € 5h + k + wc/kh + s + ph + erill. wc + khh + terassi ja alaterassi
Esittely 26.01.2020 klo 13.00-13.45