Nina Saleva

myyntipäällikkö, LKV, kaupanvahvistaja, partner
JYVäSKYLä
045 264 8177 | nina.saleva@bo.fiNina on tehnyt työuransa alkupuolella pitkän rupeaman pankkisektorilla, joten hänellä on erinomainen tuntemus asuntolainoista; näin hän pystyykin olemaan asiakkaiden tukena myös rahoitusratkaisuja mietittäessä. Pankkialan jälkeen Nina siirtyi kiinteistönvälityksen maailmaan, jossa hän on tehnyt huikeaa tulosta ja viimeiset vuodet ollut parhaiden palkittavien välittäjien joukossa. Ninan ystävällisyys ja auttavaisuus ovat hänen tavaramerkkejään asiakaspalvelussa, mutta erityisesti hän on saanut kiitosta rehellisestä ja luotettavasta toiminnastaan niin asiakkailta kuin työkavereiltaankin.

Aktiivinen Nina hakee hektiselle työlle vastapainoa vapaa-aikana kalastuksesta ja tanssimisesta. Koti järven rannalla, kaukana naapureista on Ninalle rakas rentoutumisen tyyssija, jossa syke laskee mukavasti.
”Ninan kanssa asiointi on helppoa ja mukavaa. Yhteydenpito toimi hyvin. Talonihan myyntiin hyvin nopeasti.”

”Tästä jäi vain positiivista sanottavaa. Myyntikuvat ja stailaus tekivät asunnostamme houkuttelevan (tästä on kokemusta aiemmilta myyntiyrityskerroilta) ja kiinnostusta tuli heti enemmän kuin aiemmin. Huippukuvat!
Välittäjän yhteydenpito mahdollisiin asiakkaisiin vaikutti kiitettävältä. Ostotarjouksen tullessa tuli tunne että välittäjä oli myös myyjän ”puolella” eli yritti saada asunnosta parempaa hintaa (eikä vain myydä hintaan mihin tahansa). Välittäjän yhteydenpito meihin myyjiin toimi esittelyiden jälkeen ja kauppoja hierottaessa hyvin. Kaiken kaikkiaan asiointi oli helppoa, ja mikä parasta, tuotti tulosta.”

”Välittäjä oli miellyttävä ja sinnikäs. Hän hoiti tilanteet hyvin, eikä antanut periksi. Jos välittäjä olisi heittänyt pyyhkeen kehään meidän vastustusargumentin edessä, ei kauppoja olisi syntynyt.”

”Nina hoiti homman maaliin erittäin hienosti! Arvostimme asiantuntemusta ja ripeyttä, ja joustavuuttakin tarvittaessa oli. Ja lisäksi kuvat olivat upeat!”
– Lassi Haapala

”Olen yllättynyt kuinka pian ostaja löytyi talollemme.”

– myyjä, Jyväskylä

”Nopea, sujuva ja tuloksekas kaupankäynti mukavan välittäjän kanssa. Varmasti hakeudun tarvittaessa taas hänen asiakkaakseen.”

”Meillä oli rivitalokolmio ollut myynnissä jo useampana vuotena tuloksetta. Nyt kauppa onnistui odotettua nopeammin! Kohde oli vaikea markkinoitava, koska taloyhtiön kunnossapito oli huonoa sekä hoitovastike korkea muihin alueen taloyhtiöihin verrattuna. Kuvat kohteesta oli edustavia. Olemme kiitollisia välittäjän tekemään myyntityöhön. Hän on palkkionsa ansainnut!”

– myyjä, Jyväskylä

”En voi moittia, Ninan kanssa homma toimi hyvin. Ystävällinen ja mukava välittäjä, joka ei painostanut liikaa. Ymmärrykseni mukaan myös myyjä oli tyytyväinen.”

– ostaja, Jyväskylä

”Ninan kanssa oli erittäin mukava asioida. Kiireistään huolimatta hän oli hyvin tavoitettavissa ja löysi sopivasti aikaa kohteen esittelyyn. Hän tunsi kohteen taustat hyvin, ja toimitti nopeasti kaikki pyytämäni asiakirjat. Loistavaa työtä!”

”Välittäjämme Nina oli erittäin ammattitaitoinen, ystävällinen, aktiivinen ja ripeä otteissaan. Hän piti meidät ajan tasalla ja luotsasi myyntiprosessia taitavasti eteenpäin. Pystyimme olemaan välittäjälle omia itsejämme, ja välittäjä hahmotti nopeasti talostamme oleelliset asiat myyntiä ajatellen. Olemme erittäin tyytyväisiä. Talomme myytiin alle viikossa ja hyvällä hinnalla. Suosittelemme Nina Salevaa ja Bo LKV Jyväskylää lämpimästi!”

”Erittäin ammattitaitoisesti hoidettu.”

– Kirsi Blå

”Nina hoiti koko myyntiprojektin todella ammattimaisesti, ottaen huomioon asiakkaan toiveet ja tarpeet. Nina oli aina tavoitettavissa kun tarvis oli ja vastasi nopeasti kyseilyihin, jos niille oli tarvis. Hän piti myös koko myynnin ajan tasalla missä mennään. Suuri kiitos hänelle ja Bo:lle. Hienoa työtä! P.S. Oli hieno homma kun ei ollut mitään ylimääräistä sähläämistä eikä kikkailua.”

”Mieleen jäi hyvin ystävällinen ja asiantunteva sekä luotettava palvelu. Koko ajan tiedettiin missä mennään, ja koko homma hyvin lämminhenkinen – pidimme kovasti!”

”Kaikki sujui erittäin hyvin! Nina on empaattinen, ammattitaitoinen ja joustava välittäjä.”

”Harvinaisen suoraviivaista ja selkeää toimintaa. Kiitos!”

”Todella positiivinen kokemus! Välittäjään pystyi luottamaan, ja oli hienoa kuinka nopeasti hän vastasi aina viesteihimme. Kiitos!”

Myytäviä kohteita

Kopparinkatu 2

Kuokkala, Jyväskylä kerrostalo 1990
72 m2 120 000 € 3h,k,kh,s,piha

Liinaharjankatu 11

Mankola, Jyväskylä kerrostalo 2011
75,5 m2 185 000 € 3h,k,kh,s,vh,p

Pergamenttitie 3

Lohikoski, Jyväskylä rivitalo 1984
81,5 m2 169 000 € 4h,k,kh,s,p,terassi

Ilmarisenkatu 6-8

keskusta, Jyväskylä kerrostalo 1963
90 m2 188 000 € 4h,k,kh,2 parveketta

Aittokalliontie 1

Halssila, Jyväskylä rivitalo 1991
94,5 m2 152 000 € 4h,k,kh,s,2 wc, p,terassi


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

keskusta, Jyväskylä

kerrostalo 79,5 m2
MYYTY

Sirkkamäki, Konnevesi

mökki tai huvila 47 m2
MYYTY

Kaijanlampi, Jyväskylä

paritalo 93,5 m2
MYYTY

Mäki-Matti, Jyväskylä

kerrostalo 59 m2
MYYTY

Kuivasmäki, Petäjävesi

omakotitalo 78 m2
MYYTY

Sääksvuori, Jyväskylä

omakotitalo 174 m2
MYYTY

Kaijanlampi, Jyväskylä

omakotitalo 112 m2
MYYTY

Halssila, Jyväskylä

rivitalo 94,5 m2
MYYTY

Holsti, Jyväskylä

kerrostalo 70 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.