Nina Saleva

myyntipäällikkö, LKV, kaupanvahvistaja, partner
JYVäSKYLä
045 264 8177 | nina.saleva@bo.fiNina on tehnyt työuransa alkupuolella pitkän rupeaman pankkisektorilla, joten hänellä on erinomainen tuntemus asuntolainoista; näin hän pystyykin olemaan asiakkaiden tukena myös rahoitusratkaisuja mietittäessä. Pankkialan jälkeen Nina siirtyi kiinteistönvälityksen maailmaan, jossa hän on tehnyt huikeaa tulosta ja viimeiset vuodet ollut parhaiden palkittavien välittäjien joukossa. Ninan ystävällisyys ja auttavaisuus ovat hänen tavaramerkkejään asiakaspalvelussa, mutta erityisesti hän on saanut kiitosta rehellisestä ja luotettavasta toiminnastaan niin asiakkailta kuin työkavereiltaankin.

Aktiivinen Nina hakee hektiselle työlle vastapainoa vapaa-aikana kalastuksesta ja tanssimisesta. Koti järven rannalla, kaukana naapureista on Ninalle rakas rentoutumisen tyyssija, jossa syke laskee mukavasti.
”Ninan kanssa asiointi on helppoa ja mukavaa. Yhteydenpito toimi hyvin. Talonihan myyntiin hyvin nopeasti.”

”Tästä jäi vain positiivista sanottavaa. Myyntikuvat ja stailaus tekivät asunnostamme houkuttelevan (tästä on kokemusta aiemmilta myyntiyrityskerroilta) ja kiinnostusta tuli heti enemmän kuin aiemmin. Huippukuvat!
Välittäjän yhteydenpito mahdollisiin asiakkaisiin vaikutti kiitettävältä. Ostotarjouksen tullessa tuli tunne että välittäjä oli myös myyjän ”puolella” eli yritti saada asunnosta parempaa hintaa (eikä vain myydä hintaan mihin tahansa). Välittäjän yhteydenpito meihin myyjiin toimi esittelyiden jälkeen ja kauppoja hierottaessa hyvin. Kaiken kaikkiaan asiointi oli helppoa, ja mikä parasta, tuotti tulosta.”

”Välittäjä oli miellyttävä ja sinnikäs. Hän hoiti tilanteet hyvin, eikä antanut periksi. Jos välittäjä olisi heittänyt pyyhkeen kehään meidän vastustusargumentin edessä, ei kauppoja olisi syntynyt.”

”Nina hoiti homman maaliin erittäin hienosti! Arvostimme asiantuntemusta ja ripeyttä, ja joustavuuttakin tarvittaessa oli. Ja lisäksi kuvat olivat upeat!”
– Lassi Haapala

”Olen yllättynyt kuinka pian ostaja löytyi talollemme.”

– myyjä, Jyväskylä

”Nopea, sujuva ja tuloksekas kaupankäynti mukavan välittäjän kanssa. Varmasti hakeudun tarvittaessa taas hänen asiakkaakseen.”

”Meillä oli rivitalokolmio ollut myynnissä jo useampana vuotena tuloksetta. Nyt kauppa onnistui odotettua nopeammin! Kohde oli vaikea markkinoitava, koska taloyhtiön kunnossapito oli huonoa sekä hoitovastike korkea muihin alueen taloyhtiöihin verrattuna. Kuvat kohteesta oli edustavia. Olemme kiitollisia välittäjän tekemään myyntityöhön. Hän on palkkionsa ansainnut!”

– myyjä, Jyväskylä

”En voi moittia, Ninan kanssa homma toimi hyvin. Ystävällinen ja mukava välittäjä, joka ei painostanut liikaa. Ymmärrykseni mukaan myös myyjä oli tyytyväinen.”

– ostaja, Jyväskylä

”Ninan kanssa oli erittäin mukava asioida. Kiireistään huolimatta hän oli hyvin tavoitettavissa ja löysi sopivasti aikaa kohteen esittelyyn. Hän tunsi kohteen taustat hyvin, ja toimitti nopeasti kaikki pyytämäni asiakirjat. Loistavaa työtä!”

”Välittäjämme Nina oli erittäin ammattitaitoinen, ystävällinen, aktiivinen ja ripeä otteissaan. Hän piti meidät ajan tasalla ja luotsasi myyntiprosessia taitavasti eteenpäin. Pystyimme olemaan välittäjälle omia itsejämme, ja välittäjä hahmotti nopeasti talostamme oleelliset asiat myyntiä ajatellen. Olemme erittäin tyytyväisiä. Talomme myytiin alle viikossa ja hyvällä hinnalla. Suosittelemme Nina Salevaa ja Bo LKV Jyväskylää lämpimästi!”

”Erittäin ammattitaitoisesti hoidettu.”

– Kirsi Blå

”Nina hoiti koko myyntiprojektin todella ammattimaisesti, ottaen huomioon asiakkaan toiveet ja tarpeet. Nina oli aina tavoitettavissa kun tarvis oli ja vastasi nopeasti kyseilyihin, jos niille oli tarvis. Hän piti myös koko myynnin ajan tasalla missä mennään. Suuri kiitos hänelle ja Bo:lle. Hienoa työtä! P.S. Oli hieno homma kun ei ollut mitään ylimääräistä sähläämistä eikä kikkailua.”

”Mieleen jäi hyvin ystävällinen ja asiantunteva sekä luotettava palvelu. Koko ajan tiedettiin missä mennään, ja koko homma hyvin lämminhenkinen – pidimme kovasti!”

”Kaikki sujui erittäin hyvin! Nina on empaattinen, ammattitaitoinen ja joustava välittäjä.”

”Harvinaisen suoraviivaista ja selkeää toimintaa. Kiitos!”

”Todella positiivinen kokemus! Välittäjään pystyi luottamaan, ja oli hienoa kuinka nopeasti hän vastasi aina viesteihimme. Kiitos!”

Myytäviä kohteita

Palanderinkatu 9

Rasinrinne, Jyväskylä kerrostalo 2014
43,5 m2 148 000 € 2h,kt,kh,s,p

Purilas 4

Lutakko, Jyväskylä kerrostalo 2006
91 m2 445 000 € 3-4h,k,kh,s,p,kattoterassi

Voionmaankatu 16

Mäki-Matti, Jyväskylä kerrostalo 1966
59 m2 157 000 € 3h,k,kh,p

Kuparlahdentie 43

Kuivasmäki, Petäjävesi omakotitalo 1999
78 m2 149 900 € Tupakeittiö, 2 mh, kh,s,wc

Aittokalliontie 1

Halssila, Jyväskylä rivitalo 1991
94,5 m2 152 000 € 4h,k,kh,s,2 wc, p,terassi

Urriantie 230

Kellomäki, Petäjävesi omakotitalo 1952
83 m2 75 000 € Tupakeittiö, 3 mh, wc, eteinen

Kolu-Merosenpolku 205

Väijoensuo, Petäjävesi omakotitalotontti

43 000 €

Kolikkotie 3

Holsti, Jyväskylä kerrostalo 1971
70 m2 124 000 € 3h,k,kh,wc,p

Ristikiventie 2

Ristikivi, Jyväskylä rivitalo 1984
84,5 m2 173 000 € 4h,k,kh,wc,terassi

Sorvaajantie 1-3

Säynätsalo, Jyväskylä kerrostalo 1983
58 m2 51 000 € 2h,k,p


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Keltinmäki, Jyväskylä

kerrostalo 87,5 m2
MYYTY

Kuokkalanpelto, Jyväskylä

rivitalo 53 m2
MYYTY

Asmalampi, Jyväskylä

rivitalo 75 m2
MYYTY

keskusta, Jyväskylä

kerrostalo 49 m2
MYYTY

Tikkala, Jyväskylä

mökki tai huvila 43 m2
MYYTY

Jyskä, Jyväskylä

paritalo 100 m2
MYYTY

Sarvivuori, Jyväskylä

omakotitalo 115,1 m2
MYYTY

Keskusta, Laukaa

paritalo 93 m2
MYYTY

Köhniö, Jyväskylä

rivitalo 140 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.