Päivi Suvanto-Salmi

asuntomyyjä, KED, partner
JYVäSKYLä
040 771 5370 | paivi.suvanto-salmi@bo.fiAina iloinen ja energinen Päivi nauttii työstään ja palvelee ammattitaidolla niin myymässä kuin ostamassakin olevia asiakkaitaan. Päivillä on 30 vuoden kokemus myyntityöstä ja hänellä onkin määrätietoinen ote välitystoimintaan. Korkea työmoraali ja asiakkaista huolehtiminen ovat Päiville kunnia-asioita. Ahkera asiakaspalvelija ei pelkää työtä, eikä haasteitakaan. Päivi huolehtii ammattitaidostaan säännöllisellä kouluttautumisella ja 2020 hän suoritti mm. kiinteistönvälitysalan KED-tutkinnon. Tietoa ja taitoa löytyy siis roppakaupalla. Palveluhenkisenä ihmisenä Päivi tekee työtään aina asiakas edellä. Asuntokaupassa Päivi pitää huolen siitä, että palveluprosessi hoituu sujuvasti, jättäen asiakkaalle positiivisen kokemuksen.

Päivin erityisvahvuutena on hänen visuaalinen silmänsä, joten yhdessä Bo:n visualistien kanssa asunnosta saadaan aina parhaat myyntivaltit esiin. Hektisen työn vastapainoksi tasapainoa Päivin arkeen tuovat perhe, ystävät sekä liikunta.

”Kaikki sujui erittäin hyvin kiitos Päivin, joka vastasi jokaiseen kysymykseen ja tiedusteluun todella nopeasti ja selkeästi, vaikka varmasti kyselin samoja asioita uudestaan; hän vastasi aina niin kauan, että asia tuli ymmärretyksi. Kiitos Bo ja erityisesti Päivi!”

”Kohteen esittely sujui hyvin. Kaikki tarvittavat tiedot ja käytännön asiat tulivat hyvin hoidettua. Kaupanteko oli sujuvaa. Päivi oli tosi ystävällinen ja ammattitaitoinen. Hän otti asioista selvää, jos joku askarrutti mieltä. Jäi mukava fiilis. Jos tarvitsemme joskus välittäjää, niin se on Päivi – kiitos!”

”Yhteistyö välittäjän kanssa toimi hyvin. Välittäjä oli melkeinpä aina tavoitettavissa ja vastasi viesteihin nopeasti.”

”Saimme mielestäni erittäin hyvää palvelua Päiviltä!”

”Kiitos Päivi sinulle kaikesta! Kaupat sujuivat hyvin. Olet ystävällinen ja hyvin sopiva kiinteistönvälittäjäksi, jossa tarvitaan määrätynlaista luonnetta, kun on monenlaisia ihmisiä ostajina ja myyjinä. Nuoret muuttavat nyt viikonloppuna uuteen kotiin, ja olivat iloisesti yllättyneitä lahjakassista. Jyväskylä-juliste oli kovin mieluinen, kun juuri olivat aikeissa ostaa sen.”

”Päivi oli todella ammattitaitoinen, omistautunut ja joustava kaikissa tilanteissa. Yhteydenpito oli sujuvaa ja aina ystävällistä. Sain apua myös asioihin, jotka liittyivät vain epäsuorasti asunnon myyntiin, mutta joilla oli merkittävä vaikutus kaupan onnistuneeseen lopputulokseen. Tekemisestä huokui aito välittäminen, luottamuksellisuus ja positiivisuus. Kaikki sujui siis moitteettomasti. Lämmin kiitos!”

– myyjä

”Hyvin meni; olin tyytyväinen nopeuteen, jolla sain uuden asunnon. Asiallinen ja miellyttävä myyjä.”

”Sitkeys palkittiin!”

”Kiitos välittäjälle! Saimme asian osaavaa ja ystävällistä palvelua. Saimme sen kuvan, että välittäjä halusi oikeasti myydä meille hyvän asunnon. Hän otti selville kaiken haluamamme tiedon asunnosta, ja arvosti myös meitä ostajina.”

”Kaikki sujui erinomaisesti! En pysty sanomaan, mitä olisi voinut tehdä paremmin.”

– myyjä

”Kaiken kaikkiaan asiallista toimintaa.”

– myyjä

”Kaikki sujui erittäin helposti, eikä minun tarvinnut olla hetkeäkään huolissani. Päivi piti loistavasti minuun yhteyttä ja olin koko ajan kartalla. Viikossa asunto oli myyty, ja hinnan ja tarjouksien mietinnässä Päivi oli heti neuvomassa. Erittäin helppoa.”

– Anita Ylimäki, myyjä

”Kaikki meni sujuvasti!”

– myyjä

”Todella vilpitöntä, asiantuntevaa ja mukavaa asiakaspalvelua. Minut pidettiin hyvin ajan tasalla asuntokauppojen etenemisestä.”

– myyjä

”Kiitos että lähdettiin kokeilemaan myyntiä korkeammalla hinnalla kuin aluksi puhuttiin (ja nostettiinkin vielä hieman pyynnöstäni). Kiitos ystävällisestä ja nykyaikaisesta palvelusta.
Asiat sujuivat hyvin ja ostaja löytyy todella nopeasti.”

– myyjä

”Ystävällinen, asiantunteva ja motivoitunut asiakaspalvelu! Jäi todella hyvä kuva asioinnista kanssanne.”

– Risto Asp, myyjä

”Olin erittäin tyytyväinen nopeasti sujuneisiin kauppoihin. Yhteydenpito välittäjän kanssa oli sopivan aktiivista ja ammattitaitoista.”

”Olen tyytyväinen palveluun ja välittäjän Päivi Suvanto-Salmen ammattitaitoon. Kaupat sujuivat nopeasti ja yhteydenpito oli aktiivista. Kysymyksiin tuli vastaus pikaisesti, ja minua pidettiin hyvin ajan tasalla näytöistä. DIAS-asuntokauppa sujui myös ongelmitta.”

”Erittäin asiantuntevaa ja helppoa palvelua. Kiinteistönvälittäjä Päivi hoiti asiat todella hyvin ja otti asiat hoitaakseen välittömästi!”

”Kaikki sujui jouhevasti. Saimme koko ajan reaaliaikaista tietoa missä mennään. Myöskään homma ei ollut mitään ”virka-aika”-hommaa, vaan asioista sovittiin sekä keskusteltiin aikaan ja päivään katsomatta. Todella positiivinen kuva jäi kokonaisuudesta!”

”Kaikki sujui todella hyvin. Välittäjä piti meidät hyvin ajan tasalla ja hänen kanssaan oli todella ihanaa tehdä yhteistyötä! Voin kyllä todella suositella teidän palveluanne.”

”Välittäjämme Päivi Suvanto-Salmen kanssa oli erittäin mukava ja helppo asioida. Kaikki asiat hoituivat erinomaisesti ja pääsimme haluamaamme lopputulokseen. Suosittelin Päiviä jo eteenpäin asunnon myyntiä harkitsevalle ystävälleni.”

”Ei paremmin välittäjä voi ostajaa kohdella. Kaikki kysymykset saivat nopean vastauksen ja välittäjä vastasi erittäin nopeasti puheluihin ja sähköpostiin. Hyvä Päivi!”

”Välittäjän toiminta oli erittäin ammattitaitoista, yhteydenpito sujui vaivattomasti ja saimme apua kaikissa tarvitsemissamme asioissa. Kokonaisuudessaan asiat sujuivat loistavasti talokaupan osalta. Suosittelemme vahvasti Päivi Suvanto-Salmea jatkossa ystävillemme ja tuttaville, ja tulemme varmasti itsekin olemaan Päiviin yhteydessä, mikäli kiinteistövälittäjän palveluita tarvitsemme. Iso kiitos Päiville!”

– Henna Monttinen

”Päivi on rautainen ammattilainen joka huolehti kaupan molemmista osapuolista.”

”Kaikki sujui erinomaisesti, ei mitään moitittavaa. Välittäjä otti käydessään myös ihanasti huomioon pienet lapsemme, jotka pyörivät jaloissa.”

”Ensimmäinen yhteydenottoni Bo:n kanssa kariutui siihen, että silloinen välittäjä oli lähtenyt firmasta eikä ollut vaivautunut antamaan kohdettani eteenpäin kollegalleen. Halusin välittäjäksi nimenomaan Bo:n, koska olin kuullut siitä tuttavilta vain hyvää. Toinen välittäjäni lunastikin sitten lupaukset korkojen kera! Päivi on asialleen omistautunut, kuunteleva ja todella rautainen ammattilainen.”

”Päivi on erinomainen välittäjä – jos myymme kohdetta tai haluamme toteuttaa ostotoimeksiantoja niin hän on valintamme!”

”Asiointi Päivin kanssa oli ihan mielettömän mahtava kokemus. Suurten elämänmuutosten keskellä on iso onni saada Päivin kaltainen välittäjä hoitamaan asuntokauppoja – kaikki sujui todella jouhevasti. Päivi eli prosessia kanssani, ja heti ensimmäisestä yhteydenotosta asti hän otti huomioon että olen ensiasunnon ostaja. Päivi tekee sydämellään tätä työtä ja se näkyy ihan kaikessa. Mielettömän suuret kiitokset Päiville kaikesta ja etenkin joustavuudesta; kun se aika koittaa, että itse tarvitsisin välittäjää, niin ei ole kahta sanaa kehen otan yhteyttä.”

– Jenni Väisänen

Myytäviä kohteita

Saarikonkatu 2

Pirttimäki, Jyväskylä luhtitalo 1992
63 m2 99 000 € 3h,k,kph,terassi

Säkinmäentie 795

Säkinmäki, Hankasalmi omakotitalo 1987
90 m2 89 000 € 3h,k,kph,s,terassi


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Jyskä, Jyväskylä

rivitalo 54,5 m2
MYYTY

Keskusta, Jyväskylä

kerrostalo 39 m2
MYYTY

Aittorinne, Jyväskylä

kerrostalo 64,5 m2
MYYTY

Mattilanpelto, Jyväskylä

kerrostalo 39,5 m2
MYYTY

Leppävesi, Laukaa

omakotitalo 134 m2
MYYTY

Viitaniemi, Jyväskylä

rivitalo 70 m2
MYYTY

Nisula, Jyväskylä

kerrostalo 67 m2
MYYTY

Säynätsalo, Jyväskylä

rivitalo 102,5 m2
MYYTY

Tourula, Jyväskylä

kerrostalo 69 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.