Päivi Suvanto-Salmi

asuntomyyjä, KED, partner
JYVäSKYLä
040 771 5370 | paivi.suvanto-salmi@bo.fiAina iloinen ja energinen Päivi nauttii työstään ja palvelee ammattitaidolla niin myymässä kuin ostamassakin olevia asiakkaitaan. Päivillä on 30 vuoden kokemus myyntityöstä ja hänellä onkin määrätietoinen ote välitystoimintaan. Korkea työmoraali ja asiakkaista huolehtiminen ovat Päiville kunnia-asioita. Ahkera asiakaspalvelija ei pelkää työtä, eikä haasteitakaan. Päivi huolehtii ammattitaidostaan säännöllisellä kouluttautumisella ja 2020 hän suoritti mm. kiinteistönvälitysalan KED-tutkinnon. Tietoa ja taitoa löytyy siis roppakaupalla. Palveluhenkisenä ihmisenä Päivi tekee työtään aina asiakas edellä. Asuntokaupassa Päivi pitää huolen siitä, että palveluprosessi hoituu sujuvasti, jättäen asiakkaalle positiivisen kokemuksen.

Päivin erityisvahvuutena on hänen visuaalinen silmänsä, joten yhdessä Bo:n visualistien kanssa asunnosta saadaan aina parhaat myyntivaltit esiin. Hektisen työn vastapainoksi tasapainoa Päivin arkeen tuovat perhe, ystävät sekä liikunta.

”Kaikki sujui erittäin hyvin kiitos Päivin, joka vastasi jokaiseen kysymykseen ja tiedusteluun todella nopeasti ja selkeästi, vaikka varmasti kyselin samoja asioita uudestaan; hän vastasi aina niin kauan, että asia tuli ymmärretyksi. Kiitos Bo ja erityisesti Päivi!”

”Kohteen esittely sujui hyvin. Kaikki tarvittavat tiedot ja käytännön asiat tulivat hyvin hoidettua. Kaupanteko oli sujuvaa. Päivi oli tosi ystävällinen ja ammattitaitoinen. Hän otti asioista selvää, jos joku askarrutti mieltä. Jäi mukava fiilis. Jos tarvitsemme joskus välittäjää, niin se on Päivi – kiitos!”

”Yhteistyö välittäjän kanssa toimi hyvin. Välittäjä oli melkeinpä aina tavoitettavissa ja vastasi viesteihin nopeasti.”

”Saimme mielestäni erittäin hyvää palvelua Päiviltä!”

”Kiitos Päivi sinulle kaikesta! Kaupat sujuivat hyvin. Olet ystävällinen ja hyvin sopiva kiinteistönvälittäjäksi, jossa tarvitaan määrätynlaista luonnetta, kun on monenlaisia ihmisiä ostajina ja myyjinä. Nuoret muuttavat nyt viikonloppuna uuteen kotiin, ja olivat iloisesti yllättyneitä lahjakassista. Jyväskylä-juliste oli kovin mieluinen, kun juuri olivat aikeissa ostaa sen.”

Myytävät kohteet

Välitie 9

Keljonkangas, Jyväskylä rivitalo 1983
78 m2 119 000 € 3h, k, s

Hennalankuja 4

Ritoniemi, Jyväskylä kerrostalo 2011
76 m2 199 000 € 3 h, k, s, las.p

Ainolantie 34

Korpilahti, Jyväskylä omakotitalo 1952
93 m2 75 000 € 4h,k,s,at

Ailakinkatu 15

Tourula, Jyväskylä kerrostalo 1987
31 m2 105 000 € 1h, k, alk, kph, lasit.p

Kaakonsiipi 7

Sulku, Jyväskylä kerrostalo 1977
75,5 m2 59 800 € 3h, k, lasit.p

Sippulantie 4

Ristikivi, Jyväskylä kerrostalo 2018
39 m2 129 000 € 2h, k, s, lasit.p