Päivi Suvanto-Salmi

asuntomyyjä, KED, partner
JYVäSKYLä
040 771 5370 | paivi.suvanto-salmi@bo.fiAina iloinen ja energinen Päivi nauttii työstään ja palvelee ammattitaidolla niin myymässä kuin ostamassakin olevia asiakkaitaan. Päivillä on 30 vuoden kokemus myyntityöstä ja hänellä onkin määrätietoinen ote välitystoimintaan. Korkea työmoraali ja asiakkaista huolehtiminen ovat Päiville kunnia-asioita. Ahkera asiakaspalvelija ei pelkää työtä, eikä haasteitakaan. Päivi huolehtii ammattitaidostaan säännöllisellä kouluttautumisella ja 2020 hän suoritti mm. kiinteistönvälitysalan KED-tutkinnon. Tietoa ja taitoa löytyy siis roppakaupalla. Palveluhenkisenä ihmisenä Päivi tekee työtään aina asiakas edellä. Asuntokaupassa Päivi pitää huolen siitä, että palveluprosessi hoituu sujuvasti, jättäen asiakkaalle positiivisen kokemuksen.

Päivin erityisvahvuutena on hänen visuaalinen silmänsä, joten yhdessä Bo:n visualistien kanssa asunnosta saadaan aina parhaat myyntivaltit esiin. Hektisen työn vastapainoksi tasapainoa Päivin arkeen tuovat perhe, ystävät sekä liikunta.

”Kaikki sujui erittäin hyvin kiitos Päivin, joka vastasi jokaiseen kysymykseen ja tiedusteluun todella nopeasti ja selkeästi, vaikka varmasti kyselin samoja asioita uudestaan; hän vastasi aina niin kauan, että asia tuli ymmärretyksi. Kiitos Bo ja erityisesti Päivi!”

”Kohteen esittely sujui hyvin. Kaikki tarvittavat tiedot ja käytännön asiat tulivat hyvin hoidettua. Kaupanteko oli sujuvaa. Päivi oli tosi ystävällinen ja ammattitaitoinen. Hän otti asioista selvää, jos joku askarrutti mieltä. Jäi mukava fiilis. Jos tarvitsemme joskus välittäjää, niin se on Päivi – kiitos!”

”Yhteistyö välittäjän kanssa toimi hyvin. Välittäjä oli melkeinpä aina tavoitettavissa ja vastasi viesteihin nopeasti.”

”Saimme mielestäni erittäin hyvää palvelua Päiviltä!”

”Kiitos Päivi sinulle kaikesta! Kaupat sujuivat hyvin. Olet ystävällinen ja hyvin sopiva kiinteistönvälittäjäksi, jossa tarvitaan määrätynlaista luonnetta, kun on monenlaisia ihmisiä ostajina ja myyjinä. Nuoret muuttavat nyt viikonloppuna uuteen kotiin, ja olivat iloisesti yllättyneitä lahjakassista. Jyväskylä-juliste oli kovin mieluinen, kun juuri olivat aikeissa ostaa sen.”

”Päivi oli todella ammattitaitoinen, omistautunut ja joustava kaikissa tilanteissa. Yhteydenpito oli sujuvaa ja aina ystävällistä. Sain apua myös asioihin, jotka liittyivät vain epäsuorasti asunnon myyntiin, mutta joilla oli merkittävä vaikutus kaupan onnistuneeseen lopputulokseen. Tekemisestä huokui aito välittäminen, luottamuksellisuus ja positiivisuus. Kaikki sujui siis moitteettomasti. Lämmin kiitos!”

– myyjä

”Hyvin meni; olin tyytyväinen nopeuteen, jolla sain uuden asunnon. Asiallinen ja miellyttävä myyjä.”

”Sitkeys palkittiin!”

”Kiitos välittäjälle! Saimme asian osaavaa ja ystävällistä palvelua. Saimme sen kuvan, että välittäjä halusi oikeasti myydä meille hyvän asunnon. Hän otti selville kaiken haluamamme tiedon asunnosta, ja arvosti myös meitä ostajina.”

”Kaikki sujui erinomaisesti! En pysty sanomaan, mitä olisi voinut tehdä paremmin.”

– myyjä

”Kaiken kaikkiaan asiallista toimintaa.”

– myyjä

”Kaikki sujui erittäin helposti, eikä minun tarvinnut olla hetkeäkään huolissani. Päivi piti loistavasti minuun yhteyttä ja olin koko ajan kartalla. Viikossa asunto oli myyty, ja hinnan ja tarjouksien mietinnässä Päivi oli heti neuvomassa. Erittäin helppoa.”

– Anita Ylimäki, myyjä

”Kaikki meni sujuvasti!”

– myyjä

”Todella vilpitöntä, asiantuntevaa ja mukavaa asiakaspalvelua. Minut pidettiin hyvin ajan tasalla asuntokauppojen etenemisestä.”

– myyjä

”Kiitos että lähdettiin kokeilemaan myyntiä korkeammalla hinnalla kuin aluksi puhuttiin (ja nostettiinkin vielä hieman pyynnöstäni). Kiitos ystävällisestä ja nykyaikaisesta palvelusta.
Asiat sujuivat hyvin ja ostaja löytyy todella nopeasti.”

– myyjä

”Ystävällinen, asiantunteva ja motivoitunut asiakaspalvelu! Jäi todella hyvä kuva asioinnista kanssanne.”

– Risto Asp, myyjä

Myytäviä kohteita

Ahde 4

Kekkola, Jyväskylä rivitalo 1985
93 m2 176 000 € 4h,k,kph,s

Tourulantie 12

Tourula, Jyväskylä kerrostalo 2006
69 m2 189 000 € 3,k,s,las.p

Lumikonkuja 10

Halssila, Jyväskylä paritalo 1989
68 m2 175 000 € 3h,k,kph,s,parvi

Taidepolku 3

Viitaniemi, Jyväskylä rivitalo 1962
70 m2 145 000 € 3h,k,kph,varasto

Naattiantie 46

Nenäinniemi, Jyväskylä rivitalo 2000
57 m2 129 000 € 2h,k,s

Kaakonsiipi 7

Sulku, Jyväskylä kerrostalo 1977
75,5 m2 49 900 € 3h,k,kph,vh,lasitettu p. / hissitalo