Paula Hovav

kiinteistönvälittäjä, LKV, partner
HELSINKI, TööLö
050 409 2376 | paula.hovav@bo.fiPaula innostuu edelleen jokaisesta kodista, vaikka välittäjävuosia on kertynyt yli 20. Hän on sydämellinen ja vakuuttava alan asiantuntija, joka palvelee asiakkaitaan ripeästi ja aikaansaavasti. Myyntitaitojen lisäksi hyvät neuvottelu- ja ihmissuhdetaidot ovat oleellinen osa hänen menestystään. Yrittäjämäinen asenne ja periksiantamattomuus ovat tekijöitä, joilla hän on ansainnut asiakkaidensa luottamuksen. Paulan työura on keskittynyt kantakaupunkiin, mutta monet sadat kaupat ovat kasvattaneet hänen osaamistaan ympäri pääkaupunkiseutua. Toimeksiantojen kirjoon ovat mahtuneet niin yksiöt kuin kivilinnatkin.

Paula pitää itsestään huolen liikkumalla ja lukemalla. Viikon kohokohta on joka perjantainen päivällinen yhdessä jo isoksi kasvaneen perheen kanssa.

”Paula oli luotettava, asiakasta kuunteleva, asiallinen, vakuuttava, ystävällinen ja miellyttävä. Ensivaikutelma oli, että välittäjä oli asiantuntija alallaan. Aikatauluissa pysyttiin. Ongelmat mitä syntyi, välittäjä hoiti hyvin eivätkä ongelmat johtuneet välittäjästä. Asuntokaupasta jäi positiivinen kokonaiskuva ongelmista huolimatta. Olin välittäjän toimintaan erittäin tyytyväinen.”

– Helena Salonen, Lauttasaari

”Paula Hovav on rautainen ammattilainen. Hän on erinomainen ihmistuntija. Hän pitää asiakkaansa ajan tasalla, ei painosta, kuuntelee asiakasta. Suosittelemme Paulaa kaikille tuttavillemme, joilla kodinvaihto on ajankohtainen.”

– Aila Keturi, Laaksolahti

”Paula Hovav on todellinen ammattilainen! Saimme asuntomme myytyä Paulan avustuksella nopeasti ja vaivattomasti. Ensimmäisestä tapaamisemme ja kaupantekotilaisuuden välillä oli vaivaiset 30 päivää. Kotimme sai uudet tyytyväiset asukkaat ja me nautimme jo uudesta kodistamme. Olemme erittäin tyytyväisiä Paulaan – kaikkeen siihen, miten hän hoiti asiat ja miten hän otti meidät asiakkaina huomioon. Ihailemme sitä tapaa, miten Paula kohtaa ihmiset (niin myyjän kuin ostajan). Suosittelemme häntä jatkossa kaikille tutuille ja tuntemattomillekin – etenkin heille, jotka haluavat löytää poikkeuksellisen hyvän välittäjän.”

– Hedy Kapri, Munkkiniemi

”Paula hoiti asuntomme myynnin erittäin ammattitaitoisella otteella. Ei voi kuin ihailla Paulan rautaista osaamista ja aktiivista tekemistä – timanttinen asuntomyyjä, ihan paras.”

– Outi Suoninen, Olari

”Paula on sydämellinen ja ihana välittäjä. Kaikki hoitui tosi kivasti. Myös DIAS-kauppa oli todella kätevä.”

– Marjo Beaslas, Vantaa

”Kaikki meni nopeasti ja niin hyvin kuin vain olisi voinut! Paula oli mitä miellyttävin ja ahkerin henkilö. Olemme todella kiitollisia!”

– Pirkko McBride, Kruununhaka

”Paula on huippu. Myi asunnon alle kuukaudessa. Edellinen välittäjä teki 8 kk töitä eikä yhtään tarjousta. Täysi 10 kaikelle toiminalle!”

– Pirkko Sorto, Lauttasaari

”Our broker Paula was very attentive, answered questions extremely fast and very helpful. All the way to the end of the deal she was very professional!”

– ostaja, Käpylä

”Tuttu, taitava välittäjä, hyvä ensivaikutelma on jo vuosien takaa. Välittäjä on selvästi taitava asiakkaiden/ostajien kanssa, ja vuorovaikutus on miellyttävää ja aitoa. Asunto saatiin myydyksi hyvään hintaan ja sopivaan aikaan. Yleiskuva oli erittäin onnistunut.”

– myyjä, Aurinkolahti

”Saimme vastaukset kysymyksiimme aina nopeasti, kaikki kauppaan liittyvät asiat sujuivat aikataulussa. Olimme ostajina erittäin tyytyväisiä saamaamme palveluun.”

– ostaja, Käpylä

”Aktiivinen ensivaikutelma joka vastasi todellisuutta. Aikataulut pitivät, ongelmia ei ollut. Välittäjä oli asiantunteva ja vastuullinen.”

– myyjä, Punavuori

”Paula Hovaville täysi 10 jälleen kerran hyvin hoidetusta ja sujuvasta asuntokaupasta.”

– myyjä, Myllypuro

”Oli erittäin miellyttävä asioida Paula Hovavin kanssa. Ihailen hänen ammattitaitoaan. Hän oli tehokas, huolellinen ja aina tavoitettavissa kun oli jotain kysyttävää. Tiedotti heti näyttöjen jälkeen tunnelmista ja kävijöistä. Asunto myytiin noin viikossa. Hieno suoritus.”

– myyjä, Kruununhaka

”Asiallinen välittäjä, ja tuli sellainen tunne että sekä ostajan että myyjän etuja ajateltiin.”

– ostaja, Punavuori

”Hommat hoituivat ammattimaisesti. Ei moitittavaa. Otin yhteyttä kolmeen välittäjään, ja Paula oli ainoa, jolla oli minun mielestäni oikea näkemys myyntihinnasta, ja yleinen näkemys oli lähinnä toteutunutta.”

– myyjä, Tapanila

”Paula Hovav toimi koko myyntivaiheen ammattilaiseen tapaan. Hän piti huolta että me omistajat ulkomailla pysyimme kehityksen tasalla. Suosittelen häntä välittäjäksi tulevaisuudessakin.”

– myyjä, Kruununhaka

”We are very happy and pleased with Paula’s kind, professional and trustworthy services!”

– myyjä, Tuusula

”Erinomainen välittäjä. Aikataulut pitivät, ja kommunikointi oli mutkatonta. Välittäjä oli huippuammattilainen.”

– myyjä, Kannelmäki

”Asuntokauppa sujui haastavassa kohteessa todella mallikkaasti – markkinointi oli tehokasta ja näyttävää sekä asiantuntevaa. Aikataulu piti hyvin paikkansa.”

– myyjä, Kannelmäki

”Olen erittäin tyytyväinen ja huojentunut ammattitaitoisesti hoidetusta ensiasuntoni myymisprosessista. Koen, että minua ja toiveitani kuunneltiin ja minulle osattiin kohdistaa oikea-aikaiset palvelut. Yhteistyö Paula Hovavin kanssa on joustavaa ja mutkatonta! Myyjänä hän on osaava ja tilannetaitoinen. Koen myös, että hän toimii kriittisissä asioissa (joihin ei voi asiakkaana varautua) ratkaisukeskeisesti.”

– myyjä, Pihlajamäki

”Hyvin sujui! Nopeasti ja tehokkaasti. Kysymyksiimme vastattiin heti, eikä aliarvioitu naisostajaa kertomalla tapeteista vaan talotekniikasta.”

– ostaja, Tuomarila

”Välittäjä oli erittäin asiantunteva ja miellyttävä. Oli ilo asioida hänen kanssaan. Kaupanteot sujuivat erinomaisesti ja saimme unelmakodin. Kiitos!”

– ostaja, Lauttasaari

”Ammattimaista, tehokasta ja tavoitteellista kaupankäyntiä koko prosessin ajan. Paulalla on taito kohdata arvostavasti kaikkia kaupan osapuolia, ja lisäksi hänellä on erinomaiset neuvottelutaidot.”

– myyjä, Kalajärvi

Myytäviä kohteita

Bulevardi 15

Kamppi, Ydinkeskusta, Helsinki kerrostalo 1936
189,5 m2 1 690 000 € 5-6h, halli, k, 2kph/wc, parv.


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Hermanni, Helsinki

kerrostalo 75,5 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.