Petri Korhonen

kiinteistönvälittäjä LKV, partner
HELSINKI, KALLIO
0400 790 598 | petri.korhonen@bo.fiPetrin työkalupakista löytyy sekä myynnillistä että teknistä kokemusta. Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus myyntityöstä ja asiakaspalvelusta rakentamisen ja asuntojen parissa. Petrin pyrkimys on tehdä asunnonvaihdosta asiakkaalle helppo ja miellyttävä kokemus sekä ostajan että myyjän roolissa. Petrin vahvuudet ovat asiakkaan kuunteleminen, tinkimätön asenne työtä kohtaan ja halu viedä asiat aina asiakkaan kannalta parhaaseen lopputulokseen. Hänelle tyytyväinen asiakas on paras palkinto tehdystä työstä. Erityisesti Petri on saanut kiitosta asiakkailtaan siitä, että hän on helposti lähestyttävä ja kertoo asiat selkeästi ja ymmärrettävästi, sekä siitä kuinka helppoa asunnon myynti Petrin kanssa on.

Vapaa-aikanaan Petri suuntaa lenkkipoluille sekä viettää aikaa perheensä kanssa.

”Kaikki sujui hienosti asuntomme arviokäynnistä lähtien. Petri vastasi kaikkiin viesteihin nopeasti ja piti meidät ajan tasalla myynnin etenemisestä. Asuntomme myytiin huomattavasti nopeammin kuin oletimme. Petrin asiantuntemus, rauhallinen olemus sekä realistinen ote myyntiin loivat luottamuksen häneen välittäjänä. Myyntiprosessi hoituikin tyylillä alusta loppuun asti. Timanttinen valinta välittäjäksi – suosittelen.”

”Oikein mukava kokemus tämä koko myyntiprosessi oli. Ei tarvinnut olla huolissaan ja asiat menivät hienosti eteenpäin; informaatiota saatiin koko ajan tapahtumista. Kiitos Petri!”

”Petri Korhonen hoiti meidän ostajien puolelta kaiken ensiasunnon ostoon liittyvän erinomaisesti. Näytössä Petri oli asiantunteva ja mukava, ja kauppojen edetessä piti meidän jatkuvasti ajan tasalla. Petri oli koko ajan tavoitettavissa ja hoiti kaiken tarvittavan ripeästi. Iso kiitos!”

– ensiasunnon ostajat

”Petri hoiti työnsä esimerkillisesti. Hän piti meidät koko prosessin ajan tosi hyvin ajan tasalla, ja myi asunnon huippuhinnalla parissa viikossa! Loistavaa työtä, jatka samaan malliin!”

– myyjä, Espoo

”Rivitalokolmio meni viikossa kaupaksi, ja yli pyyntihinnan. Välittäjä piti ensiluokkaisesti tilanteen tasalla jatkuvasti ja kaupat hoituivat sähköisesti ilman ongelmia.”

”Petri hoiti asiat todella hyvin. Tietoa tuli viikottain missä mennään, mitä ostajaehdokkaat ovat sanoneet, ja hän yleisesti antoi hyviä vinkkejä ja suosituksia miten kannattaa toimia myynnin aikana. Myös aikataulullisesti Petri oli todella joustava ja tapaaminen sovittiin aina minulle sopivaan aikaan ja paikkaan.”

– myyjä, Helsinki

”Luotettava välittäjä, joka hoitaa byrokratian sujuvasti, selvittää epäselvät kysymykset nopeasti ja vastaa viesteihin lyhyellä vasteajalla.”

– ostaja

”Ostin asunnon jota Petri Korhonen välitti. Todella pätevä ja mukava mies! Osasi hommansa. Esittely oli asiantunteva, hän oli selkeästi tutustunut kohteeseen. Kaikkiin kysymyksiin sain vastauksen, ja tarvittaessa Petri selvitti mikäli jokin asia oli epäselvä. Oli aina helposti tavoitettavissa. Asiaan kuin asiaan sain nopeasti vastauksen. Todella pätevä välittäjä!”

”Petrin kanssa kaikki sujui todella hyvin. Kiitos hänelle erinomaisesta asiakaspalvelusta ja asiantuntemuksesta.”

– myyjä, Lippajärvi

”Petri Korhonen hoiti työnsä loistavasti. Hän piti minut ajan tasalla koko prosessin ajan, ja oli erittäin miellyttävää asioida hänen kanssaan. Toivon että pääsen pian myymään jonkun asunnon että voin jatkaa hänen kanssaan asiointia!”

– ostaja

”Ammattitaitoista, osaavaa ja aktiivista palvelua alusta loppuun! Oli hienoa tehdä yhteistyötä Petrin kanssa.”

– myyjä, Espoo

”Petri on paras välittäjä jonka kanssa olen työskennellyt! Myyntiin valmistautuminen, kohteen tuntemus, aktiivisuus ja kaupan päättäminen sujuivat kaikki kuin tanssi. Käytämme ehdottomasti jatkossakin hänen palveluitaan.”

”Kaikki meni asunnon myynnissä juuri kuin toivoimme; saumattomasti, joustavasti ja nopeasti reagoiden. Asunto oli myyty kahdessa viikossa julkaisusta, ehdottomasti suosittelen!”

”Asunnon myyntiprosessi sujui erinomaisesti ihan alusta loppuun. Myyntidokumentaatio oli virheetöntä ja huoneistoesite näyttävä. Yhteydenpito oli aktiivista ja myyjänä olin hyvin perillä kiinnostuneista ostajista. Olin oikein tyytyväinen myös toteutuneeseen kauppahintaan. Suosittelen!”

– myyjä, Kannelmäki, Helsinki

”Kiitos asuntoni myynnistä! Olen todella tyytyväinen saamaani palveluun ja olen suositellut teitä ystävilleni – ja tulen suosittelemaan myös jatkossa.”

”Asunnon myynti sujui kaikinpuolin hienosti. Petri oli aktiivinen ja piti meidät hienosti aina ajan tasalla. Asiantunteva ja luotettava välittäjä, jota voimme lämpimästi suositella!”

– myyjä, Kerava

”Petri hoiti asuntomme myynnin nopeasti ja ammattitaitoisesti. Kaikki vaiheet sujui vaivattomasti. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen.”

”Erittäin ammattitaitoinen välittäjä; asiallinen, aktiivinen – esimerkiksi näyttöjä riittävästi ja riittävän pitkiä. Erittäin tyytyväinen olin koko kokonaisuuteen!”

– myyjä, Bro, Kirkkonummi

”Kiitos erittäin sujuvasta asuntokaupasta! Arvostan erityisen paljon hyvää kommunikaatiota, jota tapahtui siis melkein kellon ympäri päivästä riippumatta.”

”Olin ostajana kohteessa, joka on ollut ilmeisen pitkään myynnissä. Välittäjä oli mielestäni erittäin aktiivinen välitystyössä, muttei mitenkään päällekäyvä ja sain tehdä oman päätökseni rauhassa. Oli mukava asioida ja kaupat syntyivät, vaikka sitä itse neuvottelujen kestäessä vähän epäilinkin. Erinomaista välitystyötä!”

”Asunto meni kaupaksi todella nopeasti ja myynti oli vaivatonta.”

”Petri hoiti kaikki asunnon myynnin vaiheet hienosti ja ammattitaitoisesti esittelyistä kaupantekoon. Erityisen hyvin hän piti meidät informoituina näytöillä käyneiden tilanteista, sekä neuvoi kuinka toimia saatujen tarjousten kanssa.”

– myyjä, Espoo

”Petrin kanssa asunnon myynti sujui sujuvasti ja vaivattomasti. Hyvä ammattitaito, yhteydenpito ja luontevuus kaikessa tekemisessä tuottivat hyvän lopputuloksen. Lämpimät suosittelut!”

”Luotettavaa, rauhallista ja asiantuntevaa palvelua, ei moitteen sijaa. Ja mikä parasta, asunto myytiin jo ennen ensiesittelyä.”

– myyjä, Lauttasaari

”Kaikki meni loistavasti. Takuulla tulen suosittelemaan.”

Myytäviä kohteita

Aleksis Kiven katu 56

Alppila, Helsinki kerrostalo 1928
42 m2 285 000 € 1h, avok, alk, kph (yj 1 h+k+kh)