Piia Järvinen

kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT, partner
TURKU
045 631 6861 | piia.jarvinen@bo.fiVaraa arviokäynti kalenteristani

Piia on energinen ja ihmisläheinen kiinteistönvälittäjä, jolla on taustalla kymmenen vuotta yrittäjyyttä sekä kokemusta useista erilaisista asiakaspalvelutehtävistä. Piia kiinnostui kiinteistönvälityksestä vuonna 2017 ja lähtikin heti päämäärätietoisesti suorittamaan alan koulutuksia. KiAT-tutkinto sekä LKV-kokeen läpäisy antoivat hyvän pohjan uudelle työuralle. Tärkeintä kotien myynnissä Piialle on rehellisyys; kodin ostamisessa on usein kyse ihmisen tärkeimmästä omaisuudesta, joten kyseessä on isot asiat. Työ on tehtävä ammattitaitoisesti ja asiakkaita kunnioittaen.

Vapaa-aikansa Piia viettää perheen sekä ystävien kesken. Kaksi pientä lasta vievät suuren osan ajasta, mutta myös muu perhe sekä ystävät ovat hänelle erittäin tärkeitä. Tanssi on myös erityisen lähellä Piian sydäntä.
”Välittäjältä sai aina nopeasti vastauksen kysymyksiin ja tietoa heti ja etukäteen. Aikataulut toimivat niin kuin sovittiin. Jos kysyjällä oli ongelmia, ne hoidettiin heti. Välittäjä oli aina ystävällinen ja asiansa osaava. Tarjousten tekemisen kanssa sai opastusta ja hyviä neuvoja.”

”Piti tarpeeksi yhteyttä ja esitteli kohdetta joka kerta, kun kävimme siellä.”

”Piia oli aivan mahtava! Hoiti kyllä hienosti työnsä kaikin puolin. Olin aina ajan tasalla asioista ja pystyin luottamaan sataprosenttisesti hänen työskentelyynsä.”

”Yhteydenpito toimi hyvin. Työskentely oli hyvin asiakaslähtöistä. Asiantuntijuus ja ammattitaito hyvä. Aikataulut piti sovitusti.”

”Välittäjä oli aktiivinen. Järjesti hienotunteisesti ”kilpailutuksen”, ja mahdollisti näin paremman kauppasumman”.

”Välittäjä oli koko ajan aktiivinen sekä minun että ostajaehdokkaiden suhteen. Ei ongelmia. Tarjoukset ja lopullinen sopimus tapahtui nopeasti. Välittäjä vielä yritti omalla toiminnallaan nopeuttaa tätä. Ensimmäinen kerta asunnon myyjänä ja hyvä kokemus oli.”

”Välittäjämme oli aivan mielettömän hyvä. Olemme häneen äärettömän tyytyväisiä. Hän hoiti yhteydenpidon sujuvasti, piti meidät jatkuvasti ajantasalla ja iloitsi kanssamme onnistunutta myyntiä. Piia oli arvioinut hinnan todella hyvin – asuntomme myytiin jo heti ensimmäisen näytön yhteydessä. Piia hoiti asiat mutkattomasti ja pystyimme luottamaan häneen sataprosenttisesti.”

”Välittäjän kanssa oli helppo pitää yhteyttä, ja hän oli aidosti kiinnostunut sekä myyjästä että ostajasta. Kaikinpuolin vahva ammattilainen, jonka kanssa oli ilo asioida! Asunto meni kaupaksi ensi näytöllä ja kaikki sujui oikein mallikkaasti. Voin sydämestäni suositella Piiaa!”

”Välittäjä oli erittäin ammattitaitoinen, häntä kiinnosti oikeasti hänen asiakkaansa ja teki töitä sen eteen. Me emme olleet helpoimmat asiakkaat, mutta nyt meillä on oma asunto ja olemme onnellisempia kuin aikoihin!”

”Piia Järvinen oli juuri meille paras välittäjä. Hän on ihmistunteva, sydämellinen, aito ja ihana ihminen. Piia piti meidät ajantasalla kaikissa vaiheissa, ja hänet tavoitti aina kun oli tarvetta.”

”Tehtiin ostotoimeksianto Piian kanssa kun oli kiire löytää uutta kotia uudelta paikkakunnalta. Piia oli alusta loppuun erittäin ystävällinen, aktiivinen ja auttavainen. Asunto löytyi yllättävän nopeasti ja kaupat sujui ongelmitta, vaikka asumme toisella paikkakunnalla. Erityisen iso kiitos Piialle, suosittelemme lämpimästi!”

Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Keskusta, Turku

kerrostalo 99 m2
MYYTY

keskusta, Turku

kerrostalo 54 m2
MYYTY

Telakkaranta, Turku

kerrostalo 77 m2
MYYTY

Harittu, Turku

kerrostalo 55,5 m2
MYYTY

Lauste, Turku

rivitalo 99 m2
MYYTY

Piiksvuori, Masku

omakotitalo 118 m2
MYYTY

Hurttivuori, Turku

omakotitalo 120 m2
MYYTY

Uittamo, Turku

kerrostalo 60 m2
MYYTY

Hannunniittu, Turku

kerrostalo 69,5 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.