Piia Järvinen

kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT, partner
TURKU
045 631 6861 | piia.jarvinen@bo.fiPiia on energinen ja ihmisläheinen kiinteistönvälittäjä, jolla on taustalla kymmenen vuotta yrittäjyyttä sekä kokemusta useista erilaisista asiakaspalvelutehtävistä. Piia kiinnostui kiinteistönvälityksestä vuonna 2017 ja lähtikin heti päämäärätietoisesti suorittamaan alan koulutuksia. KiAT-tutkinto sekä LKV-kokeen läpäisy antoivat hyvän pohjan uudelle työuralle. Tärkeintä kotien myynnissä Piialle on rehellisyys; kodin ostamisessa on usein kyse ihmisen tärkeimmästä omaisuudesta, joten kyseessä on isot asiat. Työ on tehtävä ammattitaitoisesti ja asiakkaita kunnioittaen.

Vapaa-aikansa Piia viettää perheen sekä ystävien kesken. Kaksi pientä lasta vievät suuren osan ajasta, mutta myös muu perhe sekä ystävät ovat hänelle erittäin tärkeitä. Tanssi on myös erityisen lähellä Piian sydäntä.
”Välittäjältä sai aina nopeasti vastauksen kysymyksiin ja tietoa heti ja etukäteen. Aikataulut toimivat niin kuin sovittiin. Jos kysyjällä oli ongelmia, ne hoidettiin heti. Välittäjä oli aina ystävällinen ja asiansa osaava. Tarjousten tekemisen kanssa sai opastusta ja hyviä neuvoja.”

”Piti tarpeeksi yhteyttä ja esitteli kohdetta joka kerta, kun kävimme siellä.”

”Piia oli aivan mahtava! Hoiti kyllä hienosti työnsä kaikin puolin. Olin aina ajan tasalla asioista ja pystyin luottamaan sataprosenttisesti hänen työskentelyynsä.”

”Yhteydenpito toimi hyvin. Työskentely oli hyvin asiakaslähtöistä. Asiantuntijuus ja ammattitaito hyvä. Aikataulut piti sovitusti.”

”Välittäjä oli aktiivinen. Järjesti hienotunteisesti ”kilpailutuksen”, ja mahdollisti näin paremman kauppasumman”.

”Välittäjä oli koko ajan aktiivinen sekä minun että ostajaehdokkaiden suhteen. Ei ongelmia. Tarjoukset ja lopullinen sopimus tapahtui nopeasti. Välittäjä vielä yritti omalla toiminnallaan nopeuttaa tätä. Ensimmäinen kerta asunnon myyjänä ja hyvä kokemus oli.”

”Välittäjämme oli aivan mielettömän hyvä. Olemme häneen äärettömän tyytyväisiä. Hän hoiti yhteydenpidon sujuvasti, piti meidät jatkuvasti ajantasalla ja iloitsi kanssamme onnistunutta myyntiä. Piia oli arvioinut hinnan todella hyvin – asuntomme myytiin jo heti ensimmäisen näytön yhteydessä. Piia hoiti asiat mutkattomasti ja pystyimme luottamaan häneen sataprosenttisesti.”

”Välittäjän kanssa oli helppo pitää yhteyttä, ja hän oli aidosti kiinnostunut sekä myyjästä että ostajasta. Kaikinpuolin vahva ammattilainen, jonka kanssa oli ilo asioida! Asunto meni kaupaksi ensi näytöllä ja kaikki sujui oikein mallikkaasti. Voin sydämestäni suositella Piiaa!”

”Välittäjä oli erittäin ammattitaitoinen, häntä kiinnosti oikeasti hänen asiakkaansa ja teki töitä sen eteen. Me emme olleet helpoimmat asiakkaat, mutta nyt meillä on oma asunto ja olemme onnellisempia kuin aikoihin!”

”Piia Järvinen oli juuri meille paras välittäjä. Hän on ihmistunteva, sydämellinen, aito ja ihana ihminen. Piia piti meidät ajantasalla kaikissa vaiheissa, ja hänet tavoitti aina kun oli tarvetta.”

”Tehtiin ostotoimeksianto Piian kanssa kun oli kiire löytää uutta kotia uudelta paikkakunnalta. Piia oli alusta loppuun erittäin ystävällinen, aktiivinen ja auttavainen. Asunto löytyi yllättävän nopeasti ja kaupat sujui ongelmitta, vaikka asumme toisella paikkakunnalla. Erityisen iso kiitos Piialle, suosittelemme lämpimästi!”

Myytäviä kohteita

Kotkantie 3

Piiksvuori, Masku omakotitalo 2012
118 m2 318 000 € 4h+k+khh+wc+s/kph/wc+vh+kuisti
Esittely 02.08.2021 klo 17.00-17.45

Ratsukonkatu 6

Uittamo, Turku kerrostalo 1981
60 m2 139 000 € 2h+k+kph+wc+vh+p


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Martti, Turku

kerrostalo 42,2 m2
MYYTY

Lauste, Turku

rivitalo 99 m2
MYYTY

Martti, Turku

puutalo-osake 30 m2
MYYTY

Pääskyvuori, Turku

omakotitalo 174 m2
MYYTY

Littoinen, Kaarina

omakotitalo 164 m2
MYYTY

Lauste, Turku

rivitalo 102 m2
MYYTY

Littoinen, Lieto

rivitalo 108 m2
MYYTY

Auranlaakso, Kaarina

rivitalo 76,5 m2
MYYTY

Kerttula, Raisio

rivitalo 85 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.