Pipsa Saarinen

kiinteistönvälittäjä LKV, partner
HELSINKI, ULLANLINNA
045 136 0980‬ | pipsa@bo.fiPipsalla on kertynyt kokemusta asuntokaupan parissa jo yli kymmenen vuotta. Hän omaa laillistetun kiinteistönvälittäjän ammattipätevyyden, joten alan monipuolinen juridiikka on hyvin hallussa. Kokemusta hänellä on eniten Helsingin kantakaupungin kotien myynnistä – yksiöistä aina arvohuoneistoihin saakka.

Kiinteistöjen myynti Helsinki–Espoo-akselilla sekä vaativimpien tapauksien, kuten kuolinpesien omistamien kiinteistöjen parissa työskenteleminen kuuluu myös Pipsan osaamisalueisiin. Suurien asuntovarallisuuskokonaisuuksien realisointi sekä uudistuotannon myynti on tullut myös hyvin tutuksi vuosien varrella.

Kiitosta Pipsa saa erityisesti ahkerasta ja sinnikkäästä asenteestaan sekä iloisesta ja rempseästä tavasta palvella asiakkaitaan.

”Bo LKV:n koko prosessi alusta loppuun toimi aivan täydellisesti. Kontaktointi, asunnon stailaus ja kuvaus, välittäjän yhteydenpito ja kauppojen järjestäminen meni juuri niin kuin tällaisen tapahtuman pitäisikin mennä. Pipsa Saarinen hoiti koko paketin todella positiivisella asenteella, ja teki juuri sen mitä lupasikin. Loppujen lopulta alun yhteydenotosta kaupantekoon meni vain kolme viikkoa, ja itse asunto myytiin ennakkonäytön jälkeen tunneissa. Kokonaisuudesta jäi fiilis, että toimitaan alansa huippujen kanssa!”

”Asuntokauppa kanssasi sujui hyvin mallikkaasti, mukavasti ja hauskasti. Ei voi olla muuta kuin tyytyväinen. Mainitsemisen arvoinen asia on myös että pidit minut, myyjän, ihanasti ajantasalla kaupan edistyessä.”

– Tuula, myyjä, Helsinki

”Pipsa Saarinen edustaa alansa aatelia – olen saanut häneltä huippupalvelua sekä tuloksia monen myyntikohteen kanssa. Asunnot on myyty useimmiten jo ensiesittelyssä ja yli pyyntihinnan. Pipsa tekee huolellista työtä ja myy kohteita kovalla ammattitaidolla.”

– Selin, myyjä, Helsinki

”Kilpailutimme viitisen välittäjää ennen valintaa. Mukana oli suuret valtakunnalliset ketjut ja Pipsa.

Hän erottui joukosta ainoana sanavalmiina myyjänä. Ei mennyt hiljaiseksi minkään kysymyksen edessä. Ainoana kilpailijana hänellä oli selkeä suunnitelma ja visio, miten asunnosta saadaan paras hinta, eikä pelkkää listaa toteutuneista kaupoista johon nojata.
Pipsalla oli myös selkeä näkemys ostajakäyttäytymisestä. Tätä(kään) ei muut välittäjät ottaneet huomioon. Ostajat käyttäytyivät juuri niin kuin Pipsa oli etukäteen olettanut heidän käyttäytyvän.

Hän on myös sisäistänyt sen, että välittäjän tehtävä on paljon muutakin kuin jakaa esitteitä ja odottaa että asiakkaat työntävät seteleitä taskuun. Huomasin myös että Pipsa on kauppanainen, joka hakee myyntiä myös sieltä, missä muut eivät myyntiä edes näe.

Bon stailaus/kuvauspalvelu erottautui mielestäni markkinointikanavissa edukseen. Kuvat oli törkeen hienot, varmasti herättivät ostajien mielenkiinnon verrattuna kilpailijoiden itseottamiin pimeisiin tuhruihin.

Näin asiakkaan näkökulmasta lisäarvoa toi myös palvelun kokonaisvaltaisuus asunnonvaihtoa koskien. Konsultoimme Pipsaa myös uuden asunnon ostoa koskevissa asioissa, hän auttoi siinäkin mielellään, vaikkei uusi asunto ollutkaan Bon kautta.

Hinnoittelussa Bo oli kalliimpi kuin kilpailijat. Kuitenkin tässä tapauksessa kun asunto myytiin ennätysmäiseen hintaan, korkeampi välityspalkkio kompensoitui moninkertaisesti takaisin myyntivoiton muodossa.

Lopputulemana oli loistokaupat, kiitos Bo, kiitos Pipsa!”

– myyjä, Töölö

”Myyntiprosessi meni uskomattoman sujuvasti ja nopeasti! Oletimme että myynnissä voisi kulua kuukausi tai enemmänkin, mutta todellisuudessa hommaan meni vain muutama päivä. Itse ei tarvinnut murehtia mistään, kun asialla oli huippuvälittäjä. Saimme asunnosta todella monta tarjousta ja myös parhaan mahdollisen hinnan. Emme olisi voineet valita parempaa välittäjää kuin Pipsa.”

– myyjä, Helsinki

”Pipsa oli loistava! Suosittelen lämpimästi.”

– ostaja, Vartiokylä

”Pipsa otti asuntoni myytäväkseen, vaikka aikataulu oli tiukka. Korkea välityspalkkio mietitytti hiukan, mutta palvelu oli sen mukaista. Pipsa oli erittäin mukava ja sai minut heti uskomaan, että hän jos kuka saa asuntoni kaupaksi tiukasta aikataulusta huolimatta.”

– myyjä, Helsinki

”Olemme erittäin tyytyväisiä Pipsaan. Hän piti säännöllisesti yhteyttä ja saikin meidän asuntomme myytyä yli pyyntihinnan heti ennakkoesittelyssä!”

– myyjä, Lauttasaari

”Asiointi välittäjän kanssa oli sujuvaa ja avointa. Välittäjä otti selvää kaikesta ja piti meidät ajan tasalla koko ajan. Kaupanteosta jäi hyvä fiilis!”

– ostaja

”Pipsalla oli hyvä ja vakuuttava ote läpi koko prosessin. Pipsan tarkkaan mietitty myyntistrategia vakuutti, ja vaikka alkuun jännitti kun oli eri ajatuksia etenkin pyyntihinnasta niin homma meni aika lailla juuri kuten Pipsa ennusti. Saimme reilusti yli pyyntihinnan ja asunto myytiin jo ennakkonäytössä.

Pipsassa parasta on myös kyky nähdä tilanne asiakkaan näkökulmasta. Hän kuunteli meitä, huomioi meidän toiveita, jaksoi käydä samoja keskusteluja muutamaan otteeseen ja oli aina tavoitettavissa.

Useita välittäjiä tässä vuosien aikana nähneenä voi todeta, että Pipsa edustaa parhaimmistoa – hän on asiantunteva, rohkea, kunnianhimoinen, mutta samalla myös nöyrä ja aidosti erinomainen juurikin siinä tärkeimmässä, eli ihmisten kohtaamisessa.

Suosittelen Pipsaa lämpimästi ja jatkossa hän on myös meidän vakiovälittäjä.”

– Uchenna, myyjä sekä ostaja

Myytäviä kohteita

Koskelantie 23

Käpylä, Helsinki kerrostalo 1952
62 m2 348 000 € 3h, k, kph, p
Esittely 24.10.2021 klo 13.00-14.30

Tuulensuunraitti 3

Veikkola, Kirkkonummi rivitalo 1974
109 m2 258 000 € 4h, avok, kph/s, erill. WC/khh, varasto/työhuone


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Harju/Kallio, Helsinki

kerrostalo 61 m2
MYYTY

Tapiola, Espoo

kerrostalo 59 m2
MYYTY

Kluuvi/keskusta, Helsinki

kerrostalo 59,5 m2
MYYTY

Meilahti, Helsinki

kerrostalo 63 m2
MYYTY

Taka-Töölö, Helsinki

kerrostalo 67,5 m2
MYYTY

Etu-Töölö, Helsinki

kerrostalo 129 m2
MYYTY

Haaga , Helsinki

kerrostalo 20,5 m2
MYYTY

Hämevaara, Vantaa

kerrostalo 55 m2
MYYTY

Kallio, Helsinki

kerrostalo 60 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.