Soita 040 808 5466
Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Turku
Tampere
Oulu
Espoo
Lahti
Porvoo

Pipsa Saarinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner

045 136 0980‬ | pipsa@bo.fi

Pipsalla kokemusta asuntokaupan parissa on kertynyt jo lähes 10 vuotta. Pipsa omaa laillistetun kiinteistönvälittäjän ammattipätevyyden. Alan monipuolinen juridiikka on hyvin hallussa ja vahvasti kaupallinen näkemys on hänelle luontainen tapa toimia.

Kokemusta hänellä on eniten kantakaupungin kotien myynnissä yksiöistä aina arvohuoneistoihin asti. Kiinteistöjen myynti Helsinki – Espoo-akselilla sekä vaativimpien keissien, kuten kuolinpesien omistamien kiinteistöjen parissa työskenteleminen kuuluu myös hänen osaamisalueisiinsa. Suurien asuntovarallisuuskokonaisuuksien realisointi sekä uudistuotannon myynti on tullut myös hyvin tutuksi vuosien varrella.

Kiitosta hän on saanut erityisesti ahkerasta ja sinnikkäästä asenteestaan sekä iloisesta ja rempseästä tavasta palvella asiakkaitaan.

”On ilo ja kunnia palvella teitä elämän suurempien päätösten kanssa. Rohkeus puhua asioista suoraan myös vaikeina hetkinä, voi olla avainasemassa onnistuneessa asuntokaupassa. – Lupaan olla täysin rehellinen ja avoin koko myynnin aikana. Rakastan työtäni ja vakuutan, että se heijastuu myös teille kaikessa mitä teen. Tyytyväiset ja aina uudelleen palaavat asiakkaat ovat suurin kiitos työssäni.

Bo LKV:lla voin ylpeästi tarjota entistäkin laadukkaamman palvelukokonaisuuden alan laadukkaimpien työkalujen ja alan parhaimman myynti- ja markkinointitiimin kanssa.
Ota rohkeasti yhteyttä ja tehdään unelmista totta!”

-Pipsa 045 136 0980 pipsa@bo.fi

Henkilöstä sanottua

”Asuntokauppa kanssasi sujui hyvin mallikkaasti, mukavasti ja hauskasti. Ei voi olla muuta kuin tyytyväinen. Mainitsemisen arvoinen asia on myös että pidit minut, myyjän, ihanasti ajantasalla kaupan edistyessä.” -Tuula, myyjä Hki

”Pipsa Saarinen edustaa alansa aatelia – olen saanut häneltä huippupalvelua sekä tuloksia monen myyntikohteen kanssa. Asunnot on myyty useimmiten jo ensiesittelyssä ja yli pyyntihinnan. Pipsa tekee huolellista työtä ja myy kohteita kovalla ammattitaidolla.” -Selin, myyjä Hki

”Kilpailutimme viitisen välittäjää ennen valintaa. Mukana oli suuret valtakunnalliset ketjut ja Pipsa.

Hän erottui joukosta ainoana sanavalmiina myyjänä. Ei mennyt hiljaiseksi minkään kysymyksen edessä. Ainoana kilpailijana hänellä oli selkeä suunnitelma ja visio, miten asunnosta saadaan paras hinta, eikä pelkkää listaa toteutuneista kaupoista johon nojata.
Pipsalla oli myös selkeä näkemys ostajakäyttäytymisestä. Tätä(kään) ei muut välittäjät ottaneet huomioon. Ostajat käyttäytyivät juuri niin kuin Pipsa oli etukäteen olettanut heidän käyttäytyvän.

Hän on myös sisäistänyt sen, että välittäjän tehtävä on paljon muutakin kuin jakaa esitteitä ja odottaa että asiakkaat työntävät seteleitä taskuun. Huomasin myös että Pipsa on kauppanainen, joka hakee myyntiä myös sieltä, missä muut eivät myyntiä edes näe.

Bon stailaus/kuvauspalvelu erottautui mielestäni markkinointikanavissa edukseen. Kuvat oli törkeen hienot, varmasti herättivät ostajien mielenkiinnon verrattuna kilpailijoiden itseottamiin pimeisiin tuhruihin.

Näin asiakkaan näkökulmasta lisäarvoa toi myös palvelun kokonaisvaltaisuus asunnonvaihtoa koskien. Konsultoimme Pipsaa myös uuden asunnon ostoa koskevissa asioissa, hän auttoi siinäkin mielellään, vaikkei uusi asunto ollutkaan Bon kautta.

Hinnoittelussa Bo oli kalliimpi kuin kilpailijat. Kuitenkin tässä tapauksessa kun asunto myytiin ennätysmäiseen hintaan, korkeampi välityspalkkio kompensoitui moninkertaisesti takaisin myyntivoiton muodossa.

Lopputulemana oli loistokaupat, kiitos Bo, kiitos Pipsa!” -Myyjä, Töölö

Ota yhteyttä!


Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kohteet

Aarteenetsijänkuja 8, Helsinki

159 000 € kerrostalo | 1988
53 m2 | 2h, avok, kph, s, lasit.p

Vanha Saunalahdentie 7, Espoo

449 500 € kerrostalo | 2003
113,5 m2 | 5h, k, kph, s, khh, vh, wc, 2 x p

Kunnarlantie 13 A, Espoo

880 000 € omakotitalo | 1990
300 m2 | 8h, k, khh, 3 x kph, s, 3 x wc

Santatie 7 B, Vihti

398 000 € omakotitalo | 2014
163 m2 | 6h, avok, kph, s, khh, 2 x erill. wc, varasto, ak
Senak Peek