Soita 040 808 5466
Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Turku
Tampere
Oulu
Espoo
Lahti
Jyväskylä
Vantaa
Porvoo

Pipsa Saarinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner

045 136 0980‬ | pipsa@bo.fi

Pipsalla on kertynyt kokemusta asuntokaupan parissa jo yli kymmenen vuotta. Hän omaa laillistetun kiinteistönvälittäjän ammattipätevyyden (LKV), joten alan monipuolinen juridiikka onkin hyvin hallussa ja vahvasti kaupallinen näkemys on Pipsalle luontainen tapa toimia.Kokemusta hänellä on eniten Helsingin kantakaupungin kotien myynnistä – yksiöistä aina arvohuoneistoihin asti.

Kiinteistöjen myynti Helsinki–Espoo-akselilla sekä vaativimpien tapauksien, kuten kuolinpesien omistamien kiinteistöjen parissa työskenteleminen kuuluu myös Pipsan osaamisalueisiin. Suurien asuntovarallisuuskokonaisuuksien realisointi sekä uudistuotannon myynti on tullut myös hyvin tutuksi vuosien varrella.

Kiitosta Pipsa saa erityisesti ahkerasta ja sinnikkäästä asenteestaan sekä iloisesta ja rempseästä tavasta palvella asiakkaitaan.

”Minulle tässä työssä kaikkein tärkeitä on onnistuminen asiakkaideni asialla ja siitä suurin kiitos onkin aina uudelleen ja uudelleen palaavat asiakkaani. Asiakaslähtöisyys on minulla syvälle sisään kirjoitettu – sitoudun jokaisen asiakkaan asialle luottamuksellisesti, ja se on suuri kunnia minulle.
Vahva kaupallinen näkemykseni yhdistettynä Bo LKV:n huippulaadukkaiden stailauksien sekä sisutuslehtitasoisten kuvien kanssa takaavat loistavan lopputuloksen myös teidän asuntonne osalta.
Ota yhteyttä ja kutsu minut veloituksetta kylään.”

Henkilöstä sanottua

”Asuntokauppa kanssasi sujui hyvin mallikkaasti, mukavasti ja hauskasti. Ei voi olla muuta kuin tyytyväinen. Mainitsemisen arvoinen asia on myös että pidit minut, myyjän, ihanasti ajantasalla kaupan edistyessä.” -Tuula, myyjä Hki

”Pipsa Saarinen edustaa alansa aatelia – olen saanut häneltä huippupalvelua sekä tuloksia monen myyntikohteen kanssa. Asunnot on myyty useimmiten jo ensiesittelyssä ja yli pyyntihinnan. Pipsa tekee huolellista työtä ja myy kohteita kovalla ammattitaidolla.” -Selin, myyjä Hki

”Kilpailutimme viitisen välittäjää ennen valintaa. Mukana oli suuret valtakunnalliset ketjut ja Pipsa.

Hän erottui joukosta ainoana sanavalmiina myyjänä. Ei mennyt hiljaiseksi minkään kysymyksen edessä. Ainoana kilpailijana hänellä oli selkeä suunnitelma ja visio, miten asunnosta saadaan paras hinta, eikä pelkkää listaa toteutuneista kaupoista johon nojata.
Pipsalla oli myös selkeä näkemys ostajakäyttäytymisestä. Tätä(kään) ei muut välittäjät ottaneet huomioon. Ostajat käyttäytyivät juuri niin kuin Pipsa oli etukäteen olettanut heidän käyttäytyvän.

Hän on myös sisäistänyt sen, että välittäjän tehtävä on paljon muutakin kuin jakaa esitteitä ja odottaa että asiakkaat työntävät seteleitä taskuun. Huomasin myös että Pipsa on kauppanainen, joka hakee myyntiä myös sieltä, missä muut eivät myyntiä edes näe.

Bon stailaus/kuvauspalvelu erottautui mielestäni markkinointikanavissa edukseen. Kuvat oli törkeen hienot, varmasti herättivät ostajien mielenkiinnon verrattuna kilpailijoiden itseottamiin pimeisiin tuhruihin.

Näin asiakkaan näkökulmasta lisäarvoa toi myös palvelun kokonaisvaltaisuus asunnonvaihtoa koskien. Konsultoimme Pipsaa myös uuden asunnon ostoa koskevissa asioissa, hän auttoi siinäkin mielellään, vaikkei uusi asunto ollutkaan Bon kautta.

Hinnoittelussa Bo oli kalliimpi kuin kilpailijat. Kuitenkin tässä tapauksessa kun asunto myytiin ennätysmäiseen hintaan, korkeampi välityspalkkio kompensoitui moninkertaisesti takaisin myyntivoiton muodossa.

Lopputulemana oli loistokaupat, kiitos Bo, kiitos Pipsa!” -Myyjä, Töölö

Ota yhteyttä!


Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kohteet

Iso Roobertinkatu 7, Helsinki

948 000 € kerrostalo | 1875
126 m2 | 3-4 h, k, rt, kph, s, wc

Viestitie 11, Helsinki

468 000 € omakotitalo | 1988
114,5 m2 | 5h, k, kph, khh, wc, s + talousrakennus
Bo Match Sneak Peek