Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Espoo
Jyväskylä
Kuopio
Lahti
Oulu
Porvoo
Turku
Tampere
Vantaa

Piritta Huumo

kiinteistönvälittäjä, LKV, partner
JYVäSKYLä
045 197 8710 | piritta.huumo@bo.fiPiritta on helposti lähestyttävä ja positiivinen persoona. Työssään hän pyrkii aidosti kuuntelemaan asiakkaita ja näin tarjoamaan parhaan mahdollisen palvelukokonaisuuden. Aiemmin Piritta on työskennellyt vaativissa asiakaspalvelutehtävissä, joista hän on saanut erinomaiset työkalut välittäjän työhön. Tiukatkin neuvottelutilanteet pysyvät tämän naisen hallinnassa. Piritta onkin saanut kiitosta kyvystään kuunnella ja ymmärtää asiakkaan toiveita ja odotuksia. Työskentelytavaltaan Piritta on tehokas ja aktiivinen. Hänelle on kunnia-asia pitää asiakkaat ajan tasalla ja huolehtia, että asunnonmyyntiprojekti kulkee päämäärätietoisesti eteenpäin.

Vapaa-ajalla Piritta rentoutuu perheen ja ystävien kanssa kaikenlaista touhuillen ja luonnossa nautiskellen.

”Välittäjä oli ystävällinen, ammattitaitoinen sekä aktiivinen. Ennen myyntiä pohdimme koittaisimmeko myydä itse, mutta päädyimme sitten välittäjään. En kadu päätöstämme. Olin erittäin tyytyväinen välittäjän työpanokseen sekä koko asunnonmyyntiprosessiin.”

– myyjä

”Yhteydenotto oli helppoa. Työkaveri oli suositellut Bo LKV:tä, mutta netissä oli vain vähän kokemuksia ja arvosteluja saatavilla. Olisin itsekin halunnut antaa julkisen kehun, mutta sille ei löytynyt paikkaa. Piritta oli jatkuvasti saatavilla alusta loppuun. Pidimme erityisesti faktaan pohjautuvasta myynnistä. Välittäjän rooli ja vastuut selitettiin selkeästi. Välittäjän tarjoamat edut ja Piritta henkilönä lopulta vakuuttivat tarttumaan välittäjäpalveluun. Erityisesti pidin erillisitä ohjeista mm. valokuvasiivoukseen. Kommunikointi koko aikana oli huippuluokkaa!”

– Katariina Tuohimäki, myyjä

”Kanssakäyminen välittäjän kanssa oli vaivatonta ja välitöntä. Asiat hoituivat joustavasti ja ripeästi.”

– Ilkka Salonen

”Piritta vakuutti hyvin luonnollisella ja ammattitaitoisella otteella heti ensimmäisestä kartoituksesta lähtien. Hän uskoi myymäänsä taloon ja oli hyvin määrätietoinen, mutta samaan aikaan erittäin palveluhenkinen. Reagointinopeus eri tilanteisiin oli myös erittäin hyvä ja meidän tapauksessa tärkeä asia. Myös stailaus ja kuvat olivat huippuluokkaa. Paras palvelukokemukseni tähän mennessä!”

– myyjä

”Kaikki sujui mallikkaasti ensitapaamisesta lähtien. Kohteen kuvat olivat todella hyvät ja vastasivat sitä mielikuvaa, jonka halusimme välittää. Välittäjä oli aktiivinen meihin ja ostajiin päin. Kaikkiin kysymyksiin vastattiin ilman viivettä. Todella toimiva kokonaisuus.”

”Ensitapaaminen välittäjän kanssa oli avoin, luottamuksellinen sekä ammattitaitoinen.
Ohjeet valmistautumisesta kuvaukseen ja stailaukseen olivat selkeät ja huippuasialliset. Tulokset kohteen luonteen selkeästi esiin nostavat. Itse esite, kuten muukin materiaali, oli erittäin laadukas. Esittelyistä sopiminen sekä niistä kertominen sujui loistavasti, samoin itse kaupankäyntitilaisuus. Välittäjän avuliaisuus uuden asunnon löytämisessä on helpottavaa.”

– Iines Nousiainen, myyjä

”Palvelu oli erinomaista, ja ostajan kysymykset huomioitiin/selvitettiin. Välittäjä reagoi kaikkeen nopeasti.”

– Jari Vainio

Varaa maksuton arviokäynti minulta

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.

Myytävät kohteet

Voionmaankatu 24

Mäki-Matti, Jyväskylä kerrostalo 1955
61,5 m2 145 000 € 3h,kk,kh

Mariantie 6

Säynätsalo, Jyväskylä rivitalo 1974
119 m2 114 000 € 4h,k,kph,s

Arwidssonintie 14

Laukaa, Laukaa kerrostalo 1975
55 m2 58 000 € 2h, k, kph, lasit. p

Parviaisentie 5

Säynätsalo, Jyväskylä kerrostalo 1956
51 m2 42 000 € 2h, k