Piritta Huumo

kiinteistönvälittäjä, LKV, partner
JYVäSKYLä
045 197 8710 | piritta.huumo@bo.fiPiritta on helposti lähestyttävä ja positiivinen persoona. Työssään hän pyrkii aidosti kuuntelemaan asiakkaita ja näin tarjoamaan parhaan mahdollisen palvelukokonaisuuden. Piritta nauttii asiakaskohtaamisista ja onnistumisen tunteesta; tiukatkin neuvottelutilanteet pysyvät tämän naisen hallinnassa. Piritta onkin saanut kiitosta kyvystään kuunnella ja ymmärtää asiakkaan toiveita ja odotuksia, ja hänet tunnetaankin loistavasta asiakastyytyväisyydestä. Saat halutessasi kaksi huippuvälittäjää välittämään kotiasi joustavasti ja tehokkaasti, jos valitset Pirittan sekä hänen välittäjäparinsa Antti Salevan hoitamaan asuntosi myynnin.

Vapaa-ajallaan Piritta rentoutuu perheen ja ystävien kanssa kaikenlaista touhuillen ja luonnosta nautiskellen. Pirittan voi nähdä luonto- ja lenkkipoluilla etenkin kotiympäristössään Kangasvuoren alueella.

”Rakkaudesta lajiin ja asuntoihin sekä tarinoihin, joita löytyy asuntojen takaa.”

”Välittäjä oli ystävällinen, ammattitaitoinen sekä aktiivinen. Ennen myyntiä pohdimme koittaisimmeko myydä itse, mutta päädyimme sitten välittäjään. En kadu päätöstämme. Olin erittäin tyytyväinen välittäjän työpanokseen sekä koko asunnonmyyntiprosessiin.”

– myyjä

”Yhteydenotto oli helppoa. Työkaveri oli suositellut Bo LKV:tä, mutta netissä oli vain vähän kokemuksia ja arvosteluja saatavilla. Olisin itsekin halunnut antaa julkisen kehun, mutta sille ei löytynyt paikkaa. Piritta oli jatkuvasti saatavilla alusta loppuun. Pidimme erityisesti faktaan pohjautuvasta myynnistä. Välittäjän rooli ja vastuut selitettiin selkeästi. Välittäjän tarjoamat edut ja Piritta henkilönä lopulta vakuuttivat tarttumaan välittäjäpalveluun. Erityisesti pidin erillisitä ohjeista mm. valokuvasiivoukseen. Kommunikointi koko aikana oli huippuluokkaa!”

– Katariina Tuohimäki, myyjä

”Kanssakäyminen välittäjän kanssa oli vaivatonta ja välitöntä. Asiat hoituivat joustavasti ja ripeästi.”

– Ilkka Salonen

”Piritta vakuutti hyvin luonnollisella ja ammattitaitoisella otteella heti ensimmäisestä kartoituksesta lähtien. Hän uskoi myymäänsä taloon ja oli hyvin määrätietoinen, mutta samaan aikaan erittäin palveluhenkinen. Reagointinopeus eri tilanteisiin oli myös erittäin hyvä ja meidän tapauksessa tärkeä asia. Myös stailaus ja kuvat olivat huippuluokkaa. Paras palvelukokemukseni tähän mennessä!”

– myyjä

”Kaikki sujui mallikkaasti ensitapaamisesta lähtien. Kohteen kuvat olivat todella hyvät ja vastasivat sitä mielikuvaa, jonka halusimme välittää. Välittäjä oli aktiivinen meihin ja ostajiin päin. Kaikkiin kysymyksiin vastattiin ilman viivettä. Todella toimiva kokonaisuus.”

”Ensitapaaminen välittäjän kanssa oli avoin, luottamuksellinen sekä ammattitaitoinen.
Ohjeet valmistautumisesta kuvaukseen ja stailaukseen olivat selkeät ja huippuasialliset. Tulokset kohteen luonteen selkeästi esiin nostavat. Itse esite, kuten muukin materiaali, oli erittäin laadukas. Esittelyistä sopiminen sekä niistä kertominen sujui loistavasti, samoin itse kaupankäyntitilaisuus. Välittäjän avuliaisuus uuden asunnon löytämisessä on helpottavaa.”

– Iines Nousiainen, myyjä

”Palvelu oli erinomaista, ja ostajan kysymykset huomioitiin/selvitettiin. Välittäjä reagoi kaikkeen nopeasti.”

– Jari Vainio

”Nopeat kaupat on aina näyttäviä – kiitos välittäjälle kovasta punnerruksesta ostajan kanssa!”

– myyjä

”Kaikki sujui mallikkaasti, ja kohde oli myyty muutamassa päivässä.”

– myyjä

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että annoimme Pirittan välittää asuntomme. Alkuun mietimme kohteen myymistä itse, mutta perheenä pikkulapsineen totesimme, että antaa ammattilaisen hoitaa myyminen – tämä kannatti. Asunto myytiin kahdessa päivässä, vaikka olimme varautuneet pitkään myyntiaikaan! Oli iso helpotus, ettei tarvinnut montaa viikkoa saati kuukautta siivota asuntoa myyntikuntoon. Voimme lämpimästi suositella Pirittaa välittäjänä. Homma hoitui alusta loppuun saakka hienosti ja sujuvasti.”

– myyjä

”Mielestäni välittäjä oli tehnyt taustatyön huolellisesti. Arvostan myös myyntimateriaaleja kuvineen. Remontin tarve oli nostettu rehellisesti esiin, ja valmis esimerkki remonttitarjouksesta sinetöi ostopäätöksen. Vaivattomat kaupat ja välitön, ystävällinen palvelu!”

”Piritta Huumo oli todella osaava ja ammattitaitoinen välittäjä. Olemme välittäneet hänen yhteystietonsa eteenpäin lähipiirillemme, joista Pirittalle tullee yhteydenottoja lähiaikoina.”

”Kaikki sujui erittäin hyvin. Välittäjän kanssa on ollut erittäin miellyttävää asioida, ja kaikkiin kysymyksiin on viipymättä vastattu.”

”Asunnon myynnistä jäi todella positiivinen fiilis. Asiat sujuivat mutkattomasti, nopeasti ja paremmin kuin hyvin. Bo LKV on ehdottomasti vahvojen suosittelujen arvoinen välitysfirma!”

– Viivi Raittila

”Välittäjä oli erittäin palvelualtis ja ystävällinen, mitä arvostimme kovasti. Hän vastasi viesteihin ja puheluihin viiveittä. Olimme suorastaan ihmeissämme, miten työteliäs hän on. Täydet pisteet ahkeralle ja asiaan vihkiytyneelle Pirittalle – näin myydään taloja!”

”Koko prosessi ensimmäisestä näytöstä kauppakirjojen allekirjoittamiseen sujui vaivattomasti. Piritta oli alusta saakka ammattitaitoinen, asiakaslähtöinen ja ystävällinen, sekä tavoitettavissa erittäin nopeasti.”

”Luotimme intuitioomme Bo:n sivuja selatessa – kuvan ja esittelytekstin perusteella pyysimme Pirittan katsomaan kotiamme, eikä tarvinnut katua. Pirittan usko taloomme sai meidätkin vakuuttuneeksi, että kohde myydään nopeasti. Piritta nosti rehellisesti remonttitarpeet esiin (joihin jo valmiina remonttitarjous), teki huolellisen taustatyön ja omasi aktiivisen otteen myyntiin – kaupat tehtiin kuudessa päivässä. Alusta saakka vakuuttavaa ammattitaitoa ja taito ymmärtää niin myyjää kuin ostajaakin. Myös stailaus ja kuvat ansaitsevat kiitoksen. Kanssakäyminen Pirittan kanssa oli aktiivista, mutkatonta ja sujuvaa. Kiitos!”

”Piritta oli asiantunteva ja ystävällinen. Tunnelma asuntonäytöissä ja viestinvaihdossa oli asiallinen eikä lainkaan painostava. Piritta antoi asunnosta paljon tietoa ja sain vastaukset esittämiini kysymyksiin. Tarjousten ja kauppojen etenemisen suhteen minut pidettiin koko ajan ajan tasalla. Ensiasunnon ostajana koin kauppojen tekemisen helppona ja turvallisena sekä sain paljon ohjeistusta kauppojen etenemisestä.”

– Arttu Räsänen

”Piritan kanssa yhteistyö oli sujuvaa ja mutkatonta! Häneen pystyi luottamaan ja häneltä sai aina rehellisen vastauksen, jos jokin itseä mietitytti. Piritalla on selvästi ammattitaitoa ja hän oli kyllä sitoutunut työhönsä tosissaan. Hän oli myös helposti kiinni saatavilla ja piti hyvin kartalla asioista. Suosittelemme Pirittaa todella; hän osasi olla sydämellinen ja realistinen välittäjä. Kiitos Piritta vielä kerran, oli mukavaa hoitaa asioita kanssasi!”

”Olen erittäin tyytyväinen koko myyntiprosessiin. Välittäjä tiedotti asioista nopeasti, ja tiesin koko ajan missä mennään. Välittäjä oli ammattitaitoinen ja positiivinen, huolehti käytännön asioista sekä selvitteli asioita pyytämättä sinnikkäästi. Sain toimintaohjeita ja välittäjä ajoi etuani. En voisi olla tyytyväisempi.”

”Ystävällinen, asiaan perehtyvä ja osaava välittäjä. Kiitos!”

”Kokemus erittäin hyvä ja miellyttävä. Yhteydenpitoa ja ilmoituksia asioiden etenemisestä hoidettiin erinomaisesti. Vastataan hyvin niin sähköposteihin kuin soittoihinkin – selkeästi teidän toimestanne halutaan pitää asiakas kartalla, ja vastataan kysymyksiin jos jonkinlaisiin.”

”Välittäjä oli tutustunut kohteeseen ja alueeseen jo ennen ensimmäistä käyntiä. Valitsimme Pirittan persoonan ja näkyvän työmotivaation perusteella. Myös suositukset painoivat vaakakupissa. Kiitos!”

”Piritta oli ammattitaitoinen, erittäin ystävällinen ja aina valmis auttamaan positiivisella asenteellaan ja ilolla! Kaupat syntyivät nopeasti ja toiminta oli aktiivista, joustavaa ja kaikin puolin mutkatonta.”

”Pirittasta välittyi luotettava ja miellyttävä tyyli hoitaa asioita alusta loppuun asti. Hän piti ajantasaisesti yhteyttä myyjään, mitä pidän erittäin tärkeänä. Kohde ehti olla vain muutaman päivän myynnissä, ja Piritta myi sen ensinäytön jälkeen täyteen hintaan. Tästä ei voi asuntokaupan teko ja kokemus siitä parantua enää millään tavoin. Kiitos tuhannesti Piritta!”

”Kokonaisuus oli sujuvaa ja yhteydenpito helppoa.”

”Oli helppo tehdä valinta välittäjästä. Tuli nopeasti tunne, että tämä henkilö todella tahtoo myydä tarmokkaasti asuntoani. Kemiat kävivät vaikka koko ajan pysyttiin asiassa. Syntyi vahva luottamus.”

”Koko myyntiprosessi oli todella sujuva. Meidät pidettiin ajan tasalla tapahtumista ja kommunikaatio välittäjän kanssa oli selkeää ja rehellistä. Hienoa yhteistyötä ja loistava lopputulos; emme voisi olla tyytyväisempiä. Suuret kiitokset Piritta Huumolle!”

Myytäviä kohteita

Kekkolantie 23

Kekkola, Jyväskylä kerrostalo 2001
45 m2 115 000 € 2h,k,s

Keskisentie 7

Kuokkala, Jyväskylä luhtitalo 1997
41,5 m2 125 000 € 2h,kk,s

Alakivi 10

Myllyjärvi, Jyväskylä omakotitalo 1976
118 m2 198 000 € 4h,k,kph,s,2xwc

Schaumanin puistotie 26

Lutakko, Jyväskylä kerrostalo 2020
49,5 m2 233 000 € 2h,k,kph,s

Mariankuja 6

Vihtavuori, Laukaa omakotitalo 2003
161,5 m2 309 000 € 4h, k, aulatila, parvi, vh/varasto, kph, s, khh

Ainolantie 19

Korpilahti, Jyväskylä rivitalo 1982
39,5 m2 62 000 € 1h, k, s

Himosniitty 7

Himos, Jämsä mökki tai huvila 1994
70 m2 139 000 € 2h,k,s,parvi

Ilmarisenkatu 7-9

Keskusta, Jyväskylä kerrostalo 1974
49 m2 119 000 € 2h,k


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Vaajakoski, Jyväskylä

kerrostalo 40 m2
MYYTY

Mattilanpelto, Jyväskylä

omakotitalo
MYYTY

Palokka, Jyväskylä

omakotitalo 157 m2
MYYTY

Tikkakoski, Jyväskylä

omakotitalo 106 m2
MYYTY

Mattilanpelto, Jyväskylä

paritalo 235 m2
MYYTY

Kinkomaa, Muurame

omakotitalo 184 m2
MYYTY

Palokka, Jyväskylä

rivitalo 65 m2
MYYTY

Ristonmaa, Jyväskylä

luhtitalo 71,5 m2
MYYTY

Kantola, Laukaa

omakotitalo 121 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.