Soita 040 808 5466
Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Turku
Tampere
Oulu
Espoo
Lahti
Jyväskylä
Vantaa
Porvoo

Piritta Huumo

Asuntomyyjä, Partner

045 197 8710 | piritta.huumo@bo.fi

Piritta on helposti lähestyttävä ja positiivinen persoona. Työssään hän pyrkii aidosti kuuntelemaan asiakasta ja näin tarjoamaan hänelle parasta mahdollista palvelukokonaisuutta. Piritalla on aina tavoitteena saada tyytyväiset asunnon myyjät ja ostajat.

Aiemmin Piritta on työskennellyt vaativissa asiakaspalvelutehtävissä, joista hän on saanut erinomaiset työkalut välittäjän työhön. Tiukatkin neuvottelutilanteet pysyvät tämän naisen hallinnassa. Piritta onkin saanut kiitosta kyvystään kuunnella ja ymmärtää asiakkaan toiveita ja odotuksia.

Työskentelytavaltaan Piritta tehokas ja aktiivinen. Hänelle on kunnia-asia pitää asiakkaat ajantasalla ja huolehtia, että asunnonmyyntiprojekti kulkee päämäärätietoisesti eteenpäin. Organisointikyky ja ratkaisukeskeisyys ovat tärkeitä ominaisuuksia erityisesti haasteellisilta tuntuvissa tilanteissa.

Vapaa-ajalla Piritta rentoutuu perheen ja ystävien kanssa kaikenlaista touhuillen. Luonnossa liikkuen Piritta kerää energiaa ja lataa akkujaan. Niinpä hän suuntaa vapaa-ajalla usein aviomiehen ja kahden tyttärensä kanssa metsäpoluille.

”Luota unelmiisi, ne näyttävät kyllä tien.”

Kutsu Piritta arvioimaan asuntosi tai kiinteistösi, saat hänestä varmasti luotettavan kumppanin hoitamaan elämäsi tärkeimpiä kauppoja!

Ota yhteyttä!


Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kohteet

Haapatie 4, Jyväskylä

69 000 € kerrostalo | 1961
98 m2 | 5h,k,kph,wc,parveke
Bo Match Sneak Peek