Piritta Huumo

kiinteistönvälittäjä, LKV, partner
JYVäSKYLä
045 197 8710 | piritta.huumo@bo.fiPiritta on helposti lähestyttävä ja positiivinen persoona. Työssään hän pyrkii aidosti kuuntelemaan asiakkaita ja näin tarjoamaan parhaan mahdollisen palvelukokonaisuuden. Aiemmin Piritta on työskennellyt vaativissa asiakaspalvelutehtävissä, joista hän on saanut erinomaiset työkalut välittäjän työhön. Tiukatkin neuvottelutilanteet pysyvät tämän naisen hallinnassa. Piritta onkin saanut kiitosta kyvystään kuunnella ja ymmärtää asiakkaan toiveita ja odotuksia. Työskentelytavaltaan Piritta on tehokas ja aktiivinen. Hänelle on kunnia-asia pitää asiakkaat ajan tasalla ja huolehtia, että asunnonmyyntiprojekti kulkee päämäärätietoisesti eteenpäin.

Vapaa-ajalla Piritta rentoutuu perheen ja ystävien kanssa kaikenlaista touhuillen ja luonnossa nautiskellen.

”Välittäjä oli ystävällinen, ammattitaitoinen sekä aktiivinen. Ennen myyntiä pohdimme koittaisimmeko myydä itse, mutta päädyimme sitten välittäjään. En kadu päätöstämme. Olin erittäin tyytyväinen välittäjän työpanokseen sekä koko asunnonmyyntiprosessiin.”

– myyjä

”Yhteydenotto oli helppoa. Työkaveri oli suositellut Bo LKV:tä, mutta netissä oli vain vähän kokemuksia ja arvosteluja saatavilla. Olisin itsekin halunnut antaa julkisen kehun, mutta sille ei löytynyt paikkaa. Piritta oli jatkuvasti saatavilla alusta loppuun. Pidimme erityisesti faktaan pohjautuvasta myynnistä. Välittäjän rooli ja vastuut selitettiin selkeästi. Välittäjän tarjoamat edut ja Piritta henkilönä lopulta vakuuttivat tarttumaan välittäjäpalveluun. Erityisesti pidin erillisitä ohjeista mm. valokuvasiivoukseen. Kommunikointi koko aikana oli huippuluokkaa!”

– Katariina Tuohimäki, myyjä

”Kanssakäyminen välittäjän kanssa oli vaivatonta ja välitöntä. Asiat hoituivat joustavasti ja ripeästi.”

– Ilkka Salonen

”Piritta vakuutti hyvin luonnollisella ja ammattitaitoisella otteella heti ensimmäisestä kartoituksesta lähtien. Hän uskoi myymäänsä taloon ja oli hyvin määrätietoinen, mutta samaan aikaan erittäin palveluhenkinen. Reagointinopeus eri tilanteisiin oli myös erittäin hyvä ja meidän tapauksessa tärkeä asia. Myös stailaus ja kuvat olivat huippuluokkaa. Paras palvelukokemukseni tähän mennessä!”

– myyjä

”Kaikki sujui mallikkaasti ensitapaamisesta lähtien. Kohteen kuvat olivat todella hyvät ja vastasivat sitä mielikuvaa, jonka halusimme välittää. Välittäjä oli aktiivinen meihin ja ostajiin päin. Kaikkiin kysymyksiin vastattiin ilman viivettä. Todella toimiva kokonaisuus.”

”Ensitapaaminen välittäjän kanssa oli avoin, luottamuksellinen sekä ammattitaitoinen.
Ohjeet valmistautumisesta kuvaukseen ja stailaukseen olivat selkeät ja huippuasialliset. Tulokset kohteen luonteen selkeästi esiin nostavat. Itse esite, kuten muukin materiaali, oli erittäin laadukas. Esittelyistä sopiminen sekä niistä kertominen sujui loistavasti, samoin itse kaupankäyntitilaisuus. Välittäjän avuliaisuus uuden asunnon löytämisessä on helpottavaa.”

– Iines Nousiainen, myyjä

”Palvelu oli erinomaista, ja ostajan kysymykset huomioitiin/selvitettiin. Välittäjä reagoi kaikkeen nopeasti.”

– Jari Vainio

”Nopeat kaupat on aina näyttäviä – kiitos välittäjälle kovasta punnerruksesta ostajan kanssa!”

– myyjä

”Kaikki sujui mallikkaasti, ja kohde oli myyty muutamassa päivässä.”

– myyjä

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että annoimme Pirittan välittää asuntomme. Alkuun mietimme kohteen myymistä itse, mutta perheenä pikkulapsineen totesimme, että antaa ammattilaisen hoitaa myyminen – tämä kannatti. Asunto myytiin kahdessa päivässä, vaikka olimme varautuneet pitkään myyntiaikaan! Oli iso helpotus, ettei tarvinnut montaa viikkoa saati kuukautta siivota asuntoa myyntikuntoon. Voimme lämpimästi suositella Pirittaa välittäjänä. Homma hoitui alusta loppuun saakka hienosti ja sujuvasti.”

– myyjä

”Mielestäni välittäjä oli tehnyt taustatyön huolellisesti. Arvostan myös myyntimateriaaleja kuvineen. Remontin tarve oli nostettu rehellisesti esiin, ja valmis esimerkki remonttitarjouksesta sinetöi ostopäätöksen. Vaivattomat kaupat ja välitön, ystävällinen palvelu!”

”Piritta Huumo oli todella osaava ja ammattitaitoinen välittäjä. Olemme välittäneet hänen yhteystietonsa eteenpäin lähipiirillemme, joista Pirittalle tullee yhteydenottoja lähiaikoina.”

Myytävät kohteet

Oskarintie 17

Palokka, Jyväskylä omakotitalo 1959
123,5 m2 283 000 € 4h,k,2xwc,khh,kph,s,harrastetilat

Valkeisenraitti 78

Simsiö, Keuruu mökki tai huvila 2006
73 m2 135 000 € 3h,k,s

Ritoharjuntie 14-16

Palokka, Jyväskylä rivitalo 1983
97,5 m2 164 000 € 4h,k,s

Kivilammenkuja 8

Vaajakoski, Jyväskylä omakotitalo 2005
163 m2 357 000 € 5h,k,s,2xwc,kph,khh,s,autotalli,autokatos

Sulkulantie 17

Kuokkala, Jyväskylä kerrostalo 2018
33 m2 116 000 € 1h,kt,alk,ransk.parv

Kiulu 3

Kuokkalanpelto, Jyväskylä kerrostalo 2006
73,5 m2 145 000 € 3h,k,s

Liinaharjankatu 5

Mannila, Jyväskylä kerrostalo 2012
103,5 m2 249 500 € 4h,k,s,wc,parveke

Vuorenlahdentie 13

Vuorenlahti, Muurame rivitalo 2007
125 m2 243 000 € 4-5h, k, s

Martikaisentie 12

Palokka, Jyväskylä rivitalo 1988
69 m2 135 000 € 3h,k,s

Kekkolantie 23

Kekkola, Jyväskylä kerrostalo 2001
45 m2 118 000 € 2h,k,s

Yliopistonkatu 34

Keskusta, Jyväskylä kerrostalo 1938
52,5 m2 167 000 € 2h,k,kph

Parviaisentie 5

Säynätsalo, Jyväskylä kerrostalo 1956
51 m2 42 000 € 2h, k