Riitta-Liisa Korimo

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, YKV, partner
ESPOO
045 664 6088 | riitta-liisa.korimo@bo.fiRiitta-Liisa omaa vankan ammattitaidon kiinteistönvälittäjänä. Asiakkaat ovatkin voineet luottaa jo lähes 20 vuoden ajan asuntojen myynnin ahkeralle ja periksiantamattomalle Riitta-Liisalle. Vakiintunut asiakaskunta onkin kuin toinen perhe hänelle, ja asunnot hän muistaa vuosien takaakin. Asiakkaat kehuvat Riitta-Liisaa muun muassa ystävällisestä palvelusta, lämminhenkisyydestä ja kattavasta asiantuntevuudesta. Hyvä asiakaspalvelu, ripeys ja tarkka selvitystyö on Riitta-Liisalle tärkeää, jotta lopputuloksena on onnelliset kaupan molemmat osapuolet. Ammattitaitoaan Riitta-Liisa kehittää jatkuvasti, ja hän opiskeleekin aina uutta.

Vapaa-ajalla nopealiikkeinen Riitta-Liisa liikkuu paljon luonnossa ja harrastaa pitkiä kävelylenkkejä, uintia ja joogaa. Kotona Espoossa hän palvelee ja pitää kuria kahdelle rescuekissalle.

”Yhtään huonoa sanaa ei ole – kaikki sujui Riitta-Liisan kanssa todella hienosti; aina alusta kaupantekoon asti.”

”Välittäjä otti hyvin vastaan, ja hänellä oli aikaa. Hän ei ollut työlääntynyt, vaan vastasi asiallisesti kaikkiin kysymyksiin, ja oli perehtynyt hyvin yhtiön asioihin. Välittäjän ammattitaito vaikutti siihen, että teimme tarjouksen; päinvastaisiakin päätöksiä olemme tehneet.”

– Rauni Komulainen

”5/5!”