Rona Pomoell

kiinteistönvälittäjä LKV, partner
HELSINKI, ULLANLINNA
040 515 4747 | rona@bo.fiAktiivisuus, ratkaisukeskeisyys, periksiantamattomuus ja nöyryys tekevät Ronasta luotettavan kumppanin, kun ollaan tekemässä elämän suuria päätöksiä. Lähes 20 vuotta myyntitehtävissä on opettanut ymmärtämään ihmisten tarpeita ja auttamaan asiakasta itse oivaltamaan mitä hän haluaa, ja miten haaveet sekä toiveet olisi mahdollista toteuttaa. Aina ensimmäisen oman asunnon oston hetkestä lähtien on kiinteistönvälitys ollut lähellä Ronan sydäntä. Viisihenkisen perheen arjen pyörittäminen on antanut Ronalle myös valmiudet organisoimaan useita asioita tehokkaasti ja pitämään lankoja käsissä sujuvalla tavalla.

Vapaa-ajalla Rona harrastaa lenkkeilyä siltä osin, kun jääkiekkohallin ja jalkapallokenttien kuljetusten välillä ehtii.

”Kaikki sujui mielestäni erittäin hyvin. Stailaus, kuvaus ja myynti-ilmoitus ylittivät odotukset. Todella ammattitaitoista väkeä! Välittäjä piti meidät hyvin ajan tasalla kaiken suhteen ja piti aktiivisesti esittelyjä. Oli ihanan helppoa ja vaivatonta antaa asunnon myynti ammattilaisille hoidettavaksi.”

– myyjä, Kirkkonummi

”Ensikontakti välittäjän kanssa antoi heti ammattimaisen kuvan sekä välittäjän että Bo LKV:n toiminnasta. Kaikki sujui mutkattomasti, ja meihin myyjiin oltiin yhteydessä koko ajan prosessin etenemisen myötä. Kysymyksiimme vastattiin aina nopealla aikataululla ja jopa viikonloppuna, vaikka emme tätä odottaneetkaan. Iso kiitos Ronalle! Tulemme suosittelemaan Bo:ta tutuillemme aina kun välittäjän tarpeesta tulee puhetta.”

”Itse henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että ”arvoisensa kohde vaatii arvoisensa myyjän” – tämä toteutui 100 % teidän kauttanne”

– myyjä, Helsinki

”Ammattitaitoinen myyjä, informaation kulku nopeaa ja välitöntä toimeksiantajan suuntaan; myytävään kohteeseen paneuduttiin kunnolla, joten asunnosta saatu hintakin ylitti pyyntihinnan.”

– myyjä, Helsinki

”Kaikki sujui loistavasti, oli hyvää palvelua ja vastattiin yhteydenottoihin pikaisesti.”

– myyjä, Helsinki

”Rona Pomoell on mahtava välittäjä! Hänen kanssaan oli rento ja välitön työskennellä, ja hän hoiti asunnon välityksen ammattitaidolla.”

– myyjä, Vantaa

”Kaikki sujui luontevasti, miellyttävästi ja asiantuntevasti.”

– ostaja, Espoo

”Nopeaa toimintaa ja aktiivista yhteydenpitoa. Ammattitaitoista ja hyvää palvelua. Olen kaikinpuolin tyytyväinen kokemukseen ensimmäisen asuntoni myynnin kanssa.”

– ostaja, Helsinki

”Millään osa-alueella minulle ei jäänyt pienintäkään toivomisen varaa. Nopeaa, tehokasta ja ammattitaitoista sekä ystävällistä palvelua. Asunnon myyntihinta osin ylitti odotukseni ja myyntiprovisio oli kohtuullinen.”

– myyjä, Helsinki

Myytävät kohteet

Ahventie 1

Haukilahti, Espoo kerrostalo 1963
72 m2 348 000 € 3h+k

Pitkäniityntie 21

Pitkäniitty, Espoo erillistalo 2020
133 m2 628 000 € 5h, k+r, kh, wc, s, vh, khh

Magnus Hagelstamin tie 16

Kauniainen, Kauniainen omakotitalo
292 m2 1 150 000 € 6h,k,rt, 2kph, wc,khh,vh, viinikellari, at

Linvävaregatan 11

Tammisaari / Vanha Kaupunki, Raasepori erillistalo 1806
45,2 m2 319 000 €

Kapteenintie 1

Tammisaari, Raasepori kerrostalo 1983
78,5 m2 99 000 € 3h+k