Rona Pomoell

kiinteistönvälittäjä LKV, partner
HELSINKI, ULLANLINNA
040 515 4747 | rona@bo.fi



Aktiivisuus, ratkaisukeskeisyys, periksiantamattomuus ja nöyryys tekevät Ronasta luotettavan kumppanin, kun ollaan tekemässä elämän suuria päätöksiä. Lähes 20 vuotta myyntitehtävissä on opettanut ymmärtämään ihmisten tarpeita ja auttamaan asiakasta itse oivaltamaan mitä hän haluaa, ja miten haaveet sekä toiveet olisi mahdollista toteuttaa. Aina ensimmäisen oman asunnon oston hetkestä lähtien on kiinteistönvälitys ollut lähellä Ronan sydäntä. Viisihenkisen perheen arjen pyörittäminen on antanut Ronalle myös valmiudet organisoimaan useita asioita tehokkaasti ja pitämään lankoja käsissä sujuvalla tavalla.

Vapaa-ajalla Rona harrastaa lenkkeilyä siltä osin, kun jääkiekkohallin ja jalkapallokenttien kuljetusten välillä ehtii.

”Kaikki sujui mielestäni erittäin hyvin. Stailaus, kuvaus ja myynti-ilmoitus ylittivät odotukset. Todella ammattitaitoista väkeä! Välittäjä piti meidät hyvin ajan tasalla kaiken suhteen ja piti aktiivisesti esittelyjä. Oli ihanan helppoa ja vaivatonta antaa asunnon myynti ammattilaisille hoidettavaksi.”

– myyjä, Kirkkonummi

”Ensikontakti välittäjän kanssa antoi heti ammattimaisen kuvan sekä välittäjän että Bo LKV:n toiminnasta. Kaikki sujui mutkattomasti, ja meihin myyjiin oltiin yhteydessä koko ajan prosessin etenemisen myötä. Kysymyksiimme vastattiin aina nopealla aikataululla ja jopa viikonloppuna, vaikka emme tätä odottaneetkaan. Iso kiitos Ronalle! Tulemme suosittelemaan Bo:ta tutuillemme aina kun välittäjän tarpeesta tulee puhetta.”

”Itse henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että ”arvoisensa kohde vaatii arvoisensa myyjän” – tämä toteutui 100 % teidän kauttanne”

– myyjä, Helsinki

”Ammattitaitoinen myyjä, informaation kulku nopeaa ja välitöntä toimeksiantajan suuntaan; myytävään kohteeseen paneuduttiin kunnolla, joten asunnosta saatu hintakin ylitti pyyntihinnan.”

– myyjä, Helsinki

”Kaikki sujui loistavasti, oli hyvää palvelua ja vastattiin yhteydenottoihin pikaisesti.”

– myyjä, Helsinki

”Rona Pomoell on mahtava välittäjä! Hänen kanssaan oli rento ja välitön työskennellä, ja hän hoiti asunnon välityksen ammattitaidolla.”

– myyjä, Vantaa

”Kaikki sujui luontevasti, miellyttävästi ja asiantuntevasti.”

– ostaja, Espoo

”Nopeaa toimintaa ja aktiivista yhteydenpitoa. Ammattitaitoista ja hyvää palvelua. Olen kaikinpuolin tyytyväinen kokemukseen ensimmäisen asuntoni myynnin kanssa.”

– ostaja, Helsinki

”Millään osa-alueella minulle ei jäänyt pienintäkään toivomisen varaa. Nopeaa, tehokasta ja ammattitaitoista sekä ystävällistä palvelua. Asunnon myyntihinta osin ylitti odotukseni ja myyntiprovisio oli kohtuullinen.”

– myyjä, Helsinki

Myytäviä kohteita

Ylismäentie 12 G 41

Olari, Espoo kerrostalo 2021
62 m2 340 380 € 3h+kt+s+lasitettu parveke

Haukilahdenranta 21

Haukilahti, Espoo kerrostalo 1979
63,5 m2 298 000 € 3h+k+lasitettu parveke (yj 3h+k)


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Tapanila, Helsinki

omakotitalo 141 m2
MYYTY

Iirislahti, Espoo

rivitalo 115 m2
MYYTY

Taka-Töölö, Helsinki

kerrostalo 54,8 m2
MYYTY

Spjutsund, Sipoo

mökki tai huvila 50 m2
MYYTY

Ullanlinna, Helsinki

kerrostalo 24 m2
MYYTY

Olari, Espoo

kerrostalo 45,5 m2
MYYTY

Olari / Henttaa, Espoo

kerrostalo 31,5 m2
MYYTY

Haukilahti, Espoo

rivitalo 175 m2
MYYTY

Viertola, Vantaa

paritalo 113 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.