Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Espoo
Jyväskylä
Kuopio
Lahti
Oulu
Porvoo
Turku
Tampere
Vantaa

Roni Arvonen

kiinteistönvälittäjä LKV, KTM, partner
ULLANLINNA
0400 518 888 | roni@bo.fiRoni on nuoren polven moderni ja analyyttinen kiinteistönvälittäjä, jolla draivia ja ideoita löytyy jaettavaksi saakka. Analyyttinen lähestymistapa, erinomainen asenne, voimakas oppimisen halu ja oman toiminnan kehittämisen vietti ohjaavat Ronia eteenpäin. Muun muassa näistä syistä johtuen hän tekee poikkeuksellisen kovaa jälkeä kiinteistönvälittäjänä. Menestyksen eteen pitää tehdä valtavasti töitä. Tämä todellakin näkyy tuloksissa, sillä Kauppakorkeakoulunkin 3,5 vuodessa suorittanut ja kahdessa kuukaudessa Pro Gradu -tutkielmansa tehnyt Roni on päässyt käsittämättömään vauhtiin myös välitysurallaan.

Roni kirjoittaa ajatuksistaan ja kokemuksistaan aktiivisesti omassa blogissaan, Linkedinissä sekä Twitterissä, joissa hän on saanut vankan seuraajakunnan ja lukuisia uusia asiakkaita.

“Olimme erittäin tyytyväisiä Ronin nykyaikaiseen ja hyvin perusteltuun myyntistrategiaan, sekä aktiiviseen yhteydenpitoon jonka avulla olimme jatkuvasti tietoisia missä mennään. Roni saikin asunnon myytyä heti ensinäytössä sekä yli pyyntihinnan että odotustemme, eli selkeästi tämä realistinen ja rehellinen strategia myös toimii. 5/5”
– Myyjä, Helsinki

“Heti alkoi tapahtua. Jos sopimus allekirjoitettiin syyskuun loppupuolella, lokakuun puolivälissä oli jo tarjous sisällä. Käsittämätön vauhti. Sinun asenteesi oli niin kohdallaan. Tuntui, että elämässämme on pelkkiä vaikeuksia vain. Sinun avullasi pääsimme hienolla tavalla eteenpäin. Ja se, että puristit vielä muutaman tonnin hintapyynnön yli, tuntui ihan uskomattomalta. Vielä kerran kiitos ja onnea ja menestystä jatkossa!”
– Myyjä, Helsinki

“Jatka samalla mallilla asunnonvälittäjänä. Tyylisi on hyvä ja kuten aikaisemminkin totesin, niin kotikasvatus on ollut kohdillaan. Se kiitostekstari arviointikäynnin jälkeen oli yksi ratkaiseva veto. Kukaan muu välittäjä ei ole sitä tehnyt. Olit ainoa välittäjä neljästä, joka odotti eteisessä kutsua peremmälle, ne muut kolme rynni keittiöön suorin vartaloin kerien. Molemmat pikkujuttuja, mutta erittäin vaikuttavia.”
– Myyjä, Vantaa

”Bo:n ja Ronin meille tarjoama konsepti oli alusta alkaen selkeä ja tämä välittyi koko myyntiprosessin ajan. Yhteydenpito oli kiitettävää eikä myyjänä jäänyt paitsioon missään tilanteessa varsinaisen myyntiprosessin käynnistyttyä. Ennen välittäjän valintaa kahdenkeskinen keskustelumme jäi omalta osaltani lyhyeksi aikatauluista johtuen, mutta myyntiprosessi sujui tästä huolimatta erittäin sujuvasti ja pääsimme toivottuun lopputulokseen tehokkaasti.”

– Antti Leskinen, myyjä

Varaa maksuton arviokäynti minulta

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.