Saija Palin

asuntomyyjä, partner
TURKU
040 756 7070 | saija.palin@bo.fiSaijalla on takana yli 20 vuoden ura yrittäjänä, ja se jos jokin on opettanut sekä periksiantamattomuutta että rohkeutta. Asuntokaupoissa Saija on huomannut, kuinka tärkeää on kohdata jokainen asiakas omana itsenään ja kuunnella heitä. Voi siis sanoa, että Saija on todella hyvä ihmisten kanssa. Oman yrityksen johtaminen ja partnerina toimiminen ovat hänelle unelmien elämistä ja monesti unelmista ja tunteesta on kyse myös asuntokaupoissa. Yhä useammin koti löytyy sosiaalisen median kautta ja Saija onkin taitava somevaikuttaja.

Saija on aikaisemmalta koulutukseltaan artesaani ja hän rakastaakin luovaa tekemistä hektisen työn vastapainona. Saijan on voinut nähdä suunnittelemassa asuntojen sisutuksia sisustusohjelma INNO:ssa. Tarvittaessa työkalut pysyvät myös hänen käsissään, sillä onhan hän ollut mukana rakennuttamassa omakotitaloaan ja lukuisia remppakohteita.
”Saija oli välittäjänä aktiivinen, ahkera ja jämpti. Asiat etenee! Ehdoton plussa on markkinointi ja mainonta, jossa Saija todella osaa hommansa.”

”Kilpailutin kolmea eri välittäjää myymään ensiasuntoani, rivitalokaksiota, joka oli viimeiset kaksi vuotta toiminut sijoitusasuntona. En halunnut välittäjäksi kokenutta konkaria, vaan antaa mahdollisuuden uusille tuulille, vaikka epäilin sitä itsekin, että uskallanko.”

”Ihailtavaa on se, miten Saija jaksaa kuunnella asiakasta. Minulla oli epäilykseni ja omat näkemykseni monesta asiasta, esim. stailauksen merkityksestä, mutta luovutin kuitenkin avaimet Saijalle.”

”Kun olin valinnut välittäjäksi Saijan, kului yksi viikko. Siinä ajassa asunto oli kalustettu ja stailattu, valokuvattu sisältä, ulkoa sekä ilmasta, ennakkomarkkinoitu, tehty kaksi näyttöä, myyty ja asunto tyhjennetty uudelleen ostajaa varten.”

”Jos haluaa asuntonsa myydyksi, niin avaimet Saijalle.”

”Saijalle kiitokset erinomaisesta palvelusta! Olen tehnyt useita asuntokauppoja sekä myyjän että ostajan roolissa. Saija on ollut niissä mukana välittäjän ominaisuudessa. Myönteinen ajattelutapa ja huipputason luonteva sosiaalinen osaaminen ovat tehneet asioiden hoidosta helppoa ja mukavaa. Itse pidän lisäksi aktiivisesta otteesta sekä siitä suomalaisesta tyylistä, jossa luottamus on keskiössä. Kaikki tuli samassa paketissa ja kaiken kukkuraksi itse asuntokaupat klousattiin nopeasti. Erittäin hyvä!”

– myyjä/ostaja, Turku

”Saija on ystävällinen, mukava ja asiantunteva välittäjä! Ostajana olen erittäin tyytyväinen Saijan työhön. Iso suositus ja kiitos vielä kerran!”

– ostaja, Turku

”Sujuvasti ja ammattimaisesti hoidettu tonttikauppa, suosittelen lämpimästi.”

– myyjä, Parainen

”Ammattimainen ja ihmisläheinen kiinteistönvälittäjä. Nopeat kaupat ja kaikinpuolin loistavaa palvelua – kiitos Saija!”

– myyjä, Turku

”Ystävällinen, lämmin ja kaikki huomioon ottava välittäjä. Pitää niin myyjän kuin ostajankin kaikista asioista ajan tasalla. Voin lämpimästi suositella muillekin.”

– myyjä, Kaarina

”Todella hyvä palvelu! Oli helppoa ostaa sijoitusasunto Saijan kautta, vaikka välimatkaa oli. Suosittelen, 6/5.”

– ostaja, Helsinki

”Pidin erityisesti Saijan ihmisläheisestä lähestymistavasta ja siitä, kuinka vilpittömästi hän halusi pohtia kodin etsimiseen liittyviä asioita.”

– ostaja, Turku

”En olisi itse voinut toivoa enempää ensiasunnon ostajana; kun tietoa kaikesta on niin vähän, niin kyselin vaan kaikkea mitä mieleen tuli, ja aina autettiin. Kiitos!”

– Heidi Lyra

”Asunnon myynti edellyttää vaivannäköä myös myyjältä, mutta välittäjämme kanssa prosessi onnistui vaivan minimoiden, vaikka jokainen työvaihe hoidettiin todellisella tarkkuudella. Saijan ystävällinen, asiantunteva ja lämminhenkinen tyyli puri meihin. Päädyimme hieman alempaan pyyntihintaan ensimmäiseen suunnitelmaan peilaten, mutta kaikki oli perusteltua ja johti oikean matchin löytämiseen ostajan kanssa. Koko prosessi oli läpinäkyvä, ja välittäjä piti meidät hyvin kartalla tilanteesta. Loppujen lopuksi myyntiaikakin pysyi kohtuullisen lyhyenä.”

– myyjä, Turku

”Olen sanaton. Uskomattoman hyvä palvelu. Kaikki sujui erittäin vaivattomasti, vaikka vastaukset minulta sähköpostitse jne. oli ”sääntönä” aina viime minuutilla. Koko kauppa meni kokonaisuudessaan erittäin hyvin, mutta ainoastaan siksi, koska välittäjä pystyi kompensoimaan minun laiskuuttani.”

– myyjä, Turku

”Saija on ystävällinen ja lämmin persoona, ja sen lisäksi vielä rautainen ammattilainen, joka ymmärtää myös talotekniikkaa ja rakentamista. Kotimme myytiin ensinäytöltä yli pyyntihinnan, kiitos Saijan sekä stailaus- ja valokuvaustiimin! Saija myös piti meidät hermoilevat myyjät rauhallisina ja yhteydenpito sujui todella hyvin. Kaikki hoitui meidän kannalta vaivattomasti ja helposti. Voimme lämpimästi suositella Saijaa!”

– Pia Sonc-Koota, myyjä

”Kiitos mutkattomasti ja huippuhyvin hoidetuista kaupoista! Yhteydenpito toimi moitteettomasti, ja auttoi meitä suuresti tarjousvaiheen päätöksenteossa. Välittäjämme oli ammattitaitoinen ja osasi auttaa kiinteistökaupan kuntotartoituksessa ja muissa asioissa. Saimme myös hyviä vinkkejä tulevaisuuteen koskien hallinnanjakosopimusta.”

– Päivi Ukkonen-Hönö, ostaja

”Kaikki sujui erinomaisen nopeasti ja mutkattomasti. Saimme hyvää palvelua, ja kotimme arvoisensa esittelyn ja kohtelun. Koin että minut kohdattiin aidosti ja lämmöllä. Se oli tärkeä kokemus vaikeassa elämäntilanteessa.”

– myyjä, Kaarina

Myytäviä kohteita

Verkaranta 3

Littoinen, Kaarina kerrostalo 1924
130 m2 338 000 € 3h+k+ph/s+wc+khh+ parvi noin 36m2

Pitkänkarintie 1

Pirttiluoto, Naantali omakotitalo 2016
184 m2 599 000 € 6h+ avok + kph/s +3WC


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Immanen, Naantali

omakotitalo 187 m2
MYYTY

Humikkala, Masku

omakotitalo 179 m2
MYYTY

Tammisilta, Kaarina

omakotitalo 113 m2
MYYTY

Pitkämäki, Turku

rivitalo 99 m2
MYYTY

Kupittaa, Turku

kerrostalo 53,5 m2
MYYTY

Vähäheikkilä, Turku

puutalo-osake 59 m2
MYYTY

Tammisto, Naantali

rivitalo 108 m2
MYYTY

Kupittaa, Turku

kerrostalo 72,5 m2
MYYTY

Vasaramäki, Turku

paritalo 84,5 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.