Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Espoo
Jyväskylä
Kuopio
Lahti
Oulu
Porvoo
Turku
Tampere
Vantaa

Sanna Rokala

kiinteistönvälittäjä LKV, partner
VANTAA
040 555 8470 | sanna.rokala@bo.fiSanna on energinen ja positiivinen myynnin ammattilainen, jolle tärkeimpänä tavoitteena on aina erittäin tyytyväinen asiakas. Alalle lähtiessä Sannaa lämmitti hänen ystäväpiirinsä toteamus siitä, että kuinka juuri kiinteistönvälitysala on hänelle täydellinen valinta.

Kahdenkymmenen vuoden myyntikokemus on opettanut Sannalle neuvottelutaitoja, joiden ansiosta hän ymmärtää asiakkaiden tarpeita hyvin. Sanna kuuntelee aina empaattisesti ja etsii ratkaisuja, jotta päästään kaikkia osapuolia miellyttävään ja parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Sannalle on myös tärkeää, että hänen asuntokaupoillaan on aina rento ja välitön tunnelma.

Vapaa-aikanaan Sanna nauttii elämästä viisihenkisen perheensä kanssa sekä harrastaa golfia, matkustelua ja ystävien kanssa olemista.

”Olin tyytyväinen palveluun. Erityisen hyvää oli mielettömän hienot kuvat asunnosta sekä välittäjän hyvä yhteydenpito ja tempo. Myynnillä ei ollut kiirettä, mutta kun asuntoni tyylikäs myynti-ilmoitus julkaistiin ja välittäjälle tulvi yhteydenottoja, hän vastasi niihin ahkerasti ja nopeasti ja teki intensiivisesti töitä silloin, kun rauta oli kuumaa. Tiesin kyllä että kysyntää asunnolleni on, mutten arvannut miten hyvän hinnan saisin. Uskon, että Bo:n konseptilla oli positiivinen vaikutus.”

– myyjä

”Hetkeäkään emme epäröineet, etteikö Sanna saisi asuntoamme myytyä, mutta olihan se erityisen hienoa, että ostaja löytyi heti! Sanna tekee työtään suurella tunteen palolla ja asiakkaitaan kuunnellen. Lämmin suositus!”

– myyjä, Vantaa

”Suosittelen ehdottomasti! Tämä myyntitykki omaa ammattitaidon lisäksi ison sydämen. Hän tekee työnsä ihmisistä välittäen ja sellaisella intohimolla, että moni saisi ottaa mallia.”

– myyjä, Espoo

”Sanna myi meidän kotimme todella lyhyessä ajassa ammattitaitoisesti ja lämmöllä. Olemme enemmän kuin tyytyväisiä – voimme lämpimästi suositella Sannaa!”

– myyjä, Espoo

Varaa maksuton arviokäynti minulta

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.

Myytävät kohteet

Harjutie 1

Klaukkala, Nurmijärvi rivitalo 2013
92 m2 287 000 € 4 h, avok, kph, s

Sepäntie 8

Vaunukangas, Tuusula paritalo 1970
96 m2 227 000 € 4h, k, kph, s

Sananjalka 1

Lahela, Tuusula omakotitalo 2004
216 m2 697 000 € 5 h, k, th, khh, kph, s, autotalli

Firantie 6

Riihikallio, Tuusula omakotitalotontti

119 000 €

Ullantie 17

Matari, Vantaa omakotitalo 1995
212 m2 378 000 € 4 h, k, ruokailutila, ph, kph, s, 2 x autotalli

Lehmipolku 3

Havukoski, Vantaa kerrostalo 1978
74,5 m2 146 000 € 4 h + k + kph + parveke

Vähäntuvantie 5

Konala, Helsinki kerrostalo 1970
77 m2 189 000 € 4 h + k + parveke