Soita 040 808 5466
Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Turku
Tampere
Oulu
Espoo
Lahti
Jyväskylä
Vantaa
Porvoo

Satu Sarparanta

äitiyslomalla
TURKU
Asuntounelmistasi totta tyylikkäästi – satumaisella menestyksellä.

Myynnin timantinkova ammattilainen Satu on tehnyt myyntiedustajan töitä eri yrityksissä yli kymmenen vuotta ja seurannut asuntomarkkinoita tiivisti saman verran. Tämä nainen myi kahden ensimmäisen kiinteistönvälittäjävuotensa aikana koteja yli viidellä miljoonalla eurolla, eikä menestykselle näy loppua.

Bo LKV:n arvostetussa välittäjäkaartissa toukokuusta 2017 saakka vaikuttanut, visuaalisuutta, kauneutta ja tehokkuutta työssään korostava Satu on oikea välittäjävalinta, joka tarjoaa aina edustavan, ammattitaitoisen, iloisen ja lähtemättömän vaikutuksen. Sadulle kotien välittäminen on enemmän kuin työ – se on elämäntapa.

Sujui nopeasti, joka oli meille tärkeää. Siitäkin syystä ei oikein paljoa muuta sanottavaa ole – myynti tosiaan tapahtui vuorokaudessa.

Kiinnostus asuntoon heräsi jo alkuvaiheessa katsellessa kuvia netissä. Asunto oli stailattu kauniisti pieniä yksityiskohtia myöden. Asunnon esittely sujui hyvin kiinteistövälittäjän kanssa ja asunto vastasi sitä mielikuvaa ,joka minulla jo oli kohteesta. Tarvittaessa olen valmis tekemään teidän kanssa yhteistyötä toisenkin kerran ja voin suositella teidän palveluja myös muille.

Varaa maksuton arviokäynti minulta

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.