Satu Sarparanta

asuntomyyjä, partner
TURKU
040 729 5225 | satu@bo.fiAsuntounelmistasi totta tyylikkäästi – satumaisella menestyksellä.

Myynnin timantinkova ammattilainen Satu on tehnyt myyntiedustajan töitä eri yrityksissä yli kymmenen vuotta ja seurannut asuntomarkkinoita tiivisti saman verran. Tämä nainen myi kahden ensimmäisen uravuotensa aikana koteja yli viidellä miljoonalla eurolla, eikä menestykselle näy loppua.

Bo LKV:n arvostetussa välittäjäkaartissa toukokuusta 2017 saakka vaikuttanut, visuaalisuutta, kauneutta ja tehokkuutta työssään korostava Satu on juuri sinulle oikea välittäjävalinta, mikäli haluat kotiasi edustamaan ammattitaitoisen, iloisen, lähtemättömän vaikutuksen tekevän sekä nykypäivän työkaluja ja sosiaalista mediaa myynnissään taitavasti hyödyntävän tehopakkauksen.

Sujui nopeasti, joka oli meille tärkeää. Siitäkin syystä ei oikein paljoa muuta sanottavaa ole – myynti tosiaan tapahtui vuorokaudessa.

Kiinnostus asuntoon heräsi jo alkuvaiheessa katsellessa kuvia netissä. Asunto oli stailattu kauniisti pieniä yksityiskohtia myöden. Asunnon esittely sujui hyvin kiinteistövälittäjän kanssa ja asunto vastasi sitä mielikuvaa ,joka minulla jo oli kohteesta. Tarvittaessa olen valmis tekemään teidän kanssa yhteistyötä toisenkin kerran ja voin suositella teidän palveluja myös muille.