Sirkku Ryhänen

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, partner
ULLANLINNA
0500 476 095 | sirkku.ryhanen@bo.fiIloinen ja energinen Sirkku nauttii työstään ja palvelee ammattitaidolla niin myymässä kuin ostamassakin olevat asiakkaat. 20 vuoden kokemus kiinteistönvälitysalan tehtävistä sekä aina reipas ja iloinen palvelu ovat hänen vahvuuksiaan. Tyytyväinen asiakas on Sirkulle sydämen asia, ja hän saakin paljon kiitosta ihmislähtöisestä ja sitoutuneesta palvelustaan. Luonteeltaan positiivinen ja herkästi innostuva Sirkku on tässä työssä elementissään, ja suhtautuu siihen kuten elämään yleensäkin innostuneesti ja suurella sydämellä. Yhdistämällä Bo:n brändin ja tyyliin kiinteistönvälityskentällä Sirkun avoimeen ja ihmisläheiseen tyyliin tehdä töitä, syntyy kokonaisuus, jonka parhaat palat Sirkku tuo jokaiselle myyjälle ja ostajalle.

Vapaa-ajalla Sirkku arvostaa luonnossa liikkumista, jossa nauttii etenkin auringosta ja merellisistä ympäristöistä.

”Koko myyntiprosessi oli Bo:sta saamani brändimielikuvan mukainen; moderni, kaunis, luotettava, ammattitaitoinen ja tehokas. Itselläni oli turvallinen ja luottavainen olo kautta linjan. Asunnon pyyntihinta oli aivan oikea. Välittäjän näyttötiheys sekä aktiivisuus ostajaehdokkaiden suhteen sekä itseni ajantasallapitäminen oli huippuluokkaa. Kaupanteko tarjous-vastatarjousprosessista closaamiseen meni mutkattomasti ja tehokkaasti.”

”Asunnon myyntiprosessi tehtiin ammattitaidolla alusta loppuun ja asiakkaana olimme koko ajan tietoisia prosessista ja kaikkiin kysymyksiin Sirkku reagoi välittömästi. Asiakasviestinnästä täysi kymppi! Panostus asunnon myyntiin oli aktiivista, ja asiakkaana oli tunne, että välittäjä tietää miten juuri meidän asuntoa kannattaa myydä. Positiivinen viesti välittyi meille ja varmasti myös ostajille.”

– myyjä, Lauttasaari

”Välittäjä oli aktiivinen, avoin ja hyvin yhteistyökykyinen. Kaikki toimi moitteettomasti.”

– ostaja

Myytäviä kohteita

Markkinatie 9

Malmi, Helsinki kerrostalo 1965
50,5 m2 138 000 € 2 h, kk, kph, lasitettu p, yj:n mukaan 2 h+kk

Leikkimäki 1

Pappilanmäki , Kirkkonummi liiketila 1989
58,5 m2 64 000 € liikehuoneisto

Leikkimäki 1

Pappilanmäki, Kirkkonummi liiketila 1989
46 m2 56 000 € liikehuoneisto

Leikkimäki 1

Pappilanmäki, Kirkkonummi liiketila 1989
58,5 m2 64 000 € liikehuoneisto

Kanavakatu 9

Katajanokka, Helsinki kerrostalo 2006
110 m2 945 000 € 4 h, avok, kph, s, erill. wc, lasitettu p, yj:n mukaan 4h+k+s