Sirkku Ryhänen

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, partner
ULLANLINNA
0500 476 095 | sirkku.ryhanen@bo.fiIloinen ja energinen Sirkku nauttii työstään ja palvelee ammattitaidolla niin myymässä kuin ostamassakin olevat asiakkaat. 20 vuoden kokemus kiinteistönvälitysalan tehtävistä sekä aina reipas ja iloinen palvelu ovat hänen vahvuuksiaan. Tyytyväinen asiakas on Sirkulle sydämen asia, ja hän saakin paljon kiitosta ihmislähtöisestä ja sitoutuneesta palvelustaan. Luonteeltaan positiivinen ja herkästi innostuva Sirkku on tässä työssä elementissään, ja suhtautuu siihen innostuneesti ja suurella sydämellä. Sirkun ihmislähtöinen tyyli yhdessä Bo:n raikkaan konseptin kanssa on lyömätön yhdistelmä – kokonaisuus, jonka parhaat palat Sirkku tarjoaa jokaiselle asiakkaalleen.

Vapaa-ajalla aurinkoa ja merta rakastava Sirkku liikkuu monipuolisesti, ja erityisen tärkeitä ovat kiireettömät hetket läheisten kanssa.

”Koko myyntiprosessi oli Bo:sta saamani brändimielikuvan mukainen; moderni, kaunis, luotettava, ammattitaitoinen ja tehokas. Itselläni oli turvallinen ja luottavainen olo kautta linjan. Asunnon pyyntihinta oli aivan oikea. Välittäjän näyttötiheys sekä aktiivisuus ostajaehdokkaiden suhteen sekä itseni ajantasallapitäminen oli huippuluokkaa. Kaupanteko tarjous-vastatarjousprosessista closaamiseen meni mutkattomasti ja tehokkaasti.”

”Asunnon myyntiprosessi tehtiin ammattitaidolla alusta loppuun ja asiakkaana olimme koko ajan tietoisia prosessista ja kaikkiin kysymyksiin Sirkku reagoi välittömästi. Asiakasviestinnästä täysi kymppi! Panostus asunnon myyntiin oli aktiivista, ja asiakkaana oli tunne, että välittäjä tietää miten juuri meidän asuntoa kannattaa myydä. Positiivinen viesti välittyi meille ja varmasti myös ostajille.”

– myyjä, Lauttasaari

”Välittäjä oli aktiivinen, avoin ja hyvin yhteistyökykyinen. Kaikki toimi moitteettomasti.”

– ostajaEsimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Lauttasaari, Helsinki

kerrostalo 61 m2
MYYTY

Vuosaari, Helsinki

kerrostalo 75 m2
MYYTY

Herttoniemenranta, Helsinki

kerrostalo 70 m2
MYYTY

Malmi, Helsinki

kerrostalo 50,5 m2
MYYTY

Pappilanmäki , Kirkkonummi

liiketila 58,5 m2
MYYTY

Pappilanmäki, Kirkkonummi

liiketila 58,5 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.