Soita 040 808 5466
Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Turku
Tampere
Oulu
Espoo
Lahti
Jyväskylä
Porvoo

Stefan Rehnström

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT, Partner

040 768 1516 | stefan.rehnstrom@bo.fi

”Palvelen asiakkaitani aikaa säästämättä, yksilöllisesti ja laadukkaasti.”

Stefan on laillistettu kiinteistönvälittäjä, jonka työtä ohjaa vankan ammattitaidon lisäksi ehdoton periksiantamattomuus 100-prosenttisen asiakastyytyväisyyden säilyttämiseksi. Välittäminen on Stefanille kutsumusammatti, mikä näkyy kunnianhimoisena sekä palvelualttiina asenteena, joka heijastuu kiistatta lopputulokseen.

Stefanin valttikortteja ovat positiivinen, rennon konstailematon asenne ja hyväntuulinen olemus. Nämä ominaisuudet yhdistettynä kovaan työntekoon ja asiakkaan kunnioitukseen ovat saaneet aikaan loistavia myyntituloksia, tukun tyytyväisiä asiakkaita sekä laajan verkoston, jota hän hyödyntää monipuolisesti omassa työssään. Stefan onkin monivuotisen välitysuransa aikana tullut palkituksi useasti huipputuloksistaan myyntityössä.

Stefanin tavoitteena on tehdä kodinvaihdosta vuorovaikutteinen, vaivaton ja positiivinen kokemus, ja hän huolehtii tarkasti siitä, että asiakas pysyy aina mukana myyntiprosessin eri vaiheissa.

Olipa myyntikohteesi omakoti-, rivi- tai kerrostalo, arvoasunto, uudiskohde, peruskorjattava tai remontoitava kohde, voit huoletta luottaa sen Stefanin hoidettavaksi!

Ota yhteyttä!


Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kohteet

Ensi-kodin tie 6, Helsinki

215 000 € kerrostalo | 1956
40,5 m2 | 2h, kk, kph

Vesalantie 42, Helsinki

228 000 € rivitalo | 1985
71 m2 | 3h, k, s, erill.wc
Senak Peek