Soita 040 808 5466
Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Turku
Tampere
Oulu
Espoo
Lahti
Jyväskylä
Vantaa
Porvoo

Susanna Kivioja

Muotoilija, Sisustussuunnittelija

susanna.kivioja@bo.fi

Susannalla on laaja kokemus erilaisista visuaalisen alan töistä. Hän on ollut muun muassa perustamassa suomalaisen muotoilun ja taiteen verkkokauppaa sekä työskennellyt suurelle suomalaiselle brändille tapahtumatuottajana ja näyttelysuunnittelijana.

Susanna on työskennellyt monissa lahtelaisissa arkkitehtitoimistoissa harjoittelijana, toiminut paikallisen suunnittelutoimiston visuaalisen sisällön tuottajana, vienyt näyttelyitä ulkomaille, tehnyt ihmisiä osallistavaa taidetta Habitaren messuille yhdessä kollegojen kanssa ja sisustanut lahtelaisia koteja jo vuodesta 2009.

Susanna on valmistunut Lahden Muotoiluinstituutista muotoilijaksi. Susanna haluaa haastaa itseään ja viedä osaamistaan aina eteenpäin. Susanna rakastaa, että ympärillä on ihmisiä ja hän onkin tiimipelaaja henkeen ja vereen. Susannan ringetenpelaajatausta tuo joukkuepelaamisen tärkeyden myös työelämään.
Luonto, perhe ja urheilu ovat Susannalle tärkeitä ja näistä Susanna ammentaa voimaa työntekoon.

Susannalla on vahva visuaalisen silmä, ja Susannalla onkin oivallinen kyky löytää jokaisesta Bo:n myymästä kohteesta niiden parhaat puolet korostaen niitä asunnon stailauksissa ja kuvissa.

Ota yhteyttä!


Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.

Bo Match Sneak Peek