Soita 040 808 5466
Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Turku
Tampere
Oulu
Espoo
Lahti
Jyväskylä
Vantaa
Porvoo

Taina Vuori

Kiinteistönvälittäjä, LKV, eMBA, Partner

050 527 4106 | taina.vuori@bo.fi

Taina on juuriltaan maaseudun kasvatti Turun seudulta, mutta pitkään kaupungin sykkeessä asunut. Energisellä ja aktiivisella Tainalla on pitkä kokemus asiakaspalvelusta ja myynnistä, jonka parissa hän on toiminut mm. asiakasneuvottelijana, esimiehenä ja asiakkuuspäällikkönä. Helposti lähestyttävän ja asiakkaiden parissa viihtyvän Tainan yrittäjämäinen ote ja halu viedä asioita eteenpäin ja maaliin onkin tuottanut vuosien varrella lukuisan joukon uskollisia asiakkaita sekä laajat verkostot. Taina on aina suhtautunut työhönsä intohimoisesti ja se näkyy tuloksissa sekä suosittelun kautta tulleina asiakkaina. Hänen vahvaa osaamistaan onkin rahoitusala asuntolainoineen, markkinat sekä rs-kohteiden rahoitus. Asuntokauppoja hän on tehnyt vuosien varrella lukuisia.

Tainalle asunnot, rakentaminen ja sisustaminen ovat sydämen asioita. Taina on vuosien varrella rakennuttanut kolme omakotitaloa sekä remontoinut kaksi asunto-osaketta mieleisekseen. Myynnin, rakentamisen, remontoimisen ja sisustamisen lisäksi vahva visuaalinen näkemys, kokemus ja laajat verkostot auttavat tavoitteisiin pääsemisessä. Tainan mielestä parasta myyntityössä on uusille tai nykyisille asiakkaille parhaiden palveluiden neuvotteleminen ja asuntounelmien toteuttaminen.

BO on Tainalle yrityksenä ja brändinä on tuttu. ”Olen aina ihaillut BO:n brändiä, visuaalisuutta ja energisyyttä sekä kykyä saada asunnoista parhaat puolet esiin. BO myi aikoinaan oman asuntoni ja BO oli minulle luonnollinen valinta nyt, kun lähden toteuttamaan haavettani asiakkaiden ja asuntojen myynnin parissa. Maaseudulla syntyneenä ja siellä kasvaneena, viihdyn hyvin maaseudulla, mutta monet vuodet myös Turun kaupungin ytimessä asuneena, minulla on laaja tuntemus molemmista vaihtoehdoista. Viimeisin juuri valmistunut unelmakohde sijaitseekin saaristossa Turun liepeillä. Perheeseeni kuuluu aikuinen, jo omassa kodissaan asuva poika sekä kissa. Vapaa-aika kuluukin perheen, ystävien sekä liikunnan parissa.”

Tainan tavoitat numerosta 050 – 527 4106 ja taina.vuori@bo.fi

Ota yhteyttä!


Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.

Senak Peek