Soita 040 808 5466
Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Turku
Tampere
Oulu
Espoo
Lahti
Jyväskylä
Vantaa
Porvoo

Tiina Kantola

Myyntipäällikkö, Kiinteistönvälittäjä, LKV, partner

044 011 1066 | tiina@bo.fi

Tiina on saanut uransa varrella runsaasti kiitosta sekä menestyksekkäästä myynnistään että lukemattomista positiivisista asiakaspalautteistaan. Kunnioitus ostavia ja myyviä asiakkaita kohtaan on hänelle itsestään selvää, ja jokainen toimeksianto on hänelle yhtä tärkeä ja suuri luottamustehtävä.

”Your success is my goal.”

Tiina kuuluu niiden välittäjien ryhmään, joita pyydettiin ensimmäisten joukossa Bo Helsingin aloittavan tiimin riveihin. Sekä kollegoilta että asiakkailta saadut suositukset kantautuivat yrityksen perustajien korviin ja ”this was where the story began”.

Kodinvaihto tai asuntosijoittaminen on ihmisen suurimpia taloudellisia hankkeita ja niissä ei ammattilaisen apua voikaan liikaa korostaa. Asuntokaupan koukerot ja juridiikka ovatkin oleellinen osa Tiinan ammattitaitoa myyntiin tähtäävän välitystyön ohella. Tyytyväinen ja onnellinen asiakas on hänen ehdoton tavoitteensa. Pilkettä silmäkulmassa saa silti olla ja asiakkaalle hän toivoo huoletonta kodinvaihtokokemusta sekä rehellistä ja rentoa yhteydenpitoa kaupan eri vaiheissa ja sen jälkeen.

Tiina on laillistettu kiinteistönvälittäjä, joka myy asunnot ja kiinteistöt Helsingissä, Espoossa, Vantaalla sekä myös muualla pääkaupunkiseudulla. Hän perehtyy tarkkaan myytävään kohteeseen yksilöllisesti varmistaakseen myyjälle oikean ja realistisen hinta-arvion.

Tiinan huippumyynnin lisäksi myyjällä on kotinsa markkinoinnissa käytössään koko Bo LKV:n tiimin kokemus, tieto ja taito. Huippuvalokuvaajat ja stailaus sekä sosiaalisen median maksimaalinen hyödyntäminen kuuluvat palvelupakettiin, jonka vertaista ei markkinoillamme ole. Kaikki tämä takaa asunnollesi parhaan mahdollisen hinnan.

Kutsu Tiina arvioimaan asuntosi tai kiinteistösi. Toimeksianto hänen ja Bo LKV:n kanssa on elämäsi parhaita investointeja!

Henkilöstä sanottua

”Välittäjä Tiina Kantola on oppikirjaesimerkkki hyvästä asuntovälittäjästä. Hän oli aina tarvittaessa tavoitettavissa, hoiti kaiken mahdollisen paperisodan ja osasi vastata tyhmiinkin ensiasunnon ostajan kysymyksiin. Asuntokaupoista jäi kokonaisuudessaan pelkkiä hyviä muistoja.”

”Välittäjä on ensinnäkin huippuammattilainen välittäjäntyössään. Hän saa asiakkaan tuntemaan itsensä tärkeäksi ja hänen kanssaan on helppo ja miellyttävä asioida. Aiempien kokomustemme mukaan hän erottuu selvästi keskivertovälittäjästä nimenomaan positiivisella tavalla.”

”Olemme tosi tyytyväisiä oman välittäjämme palveluun. Tiina on erittäin ammattitaitoinen ja hänen kanssaan on miellyttävä asioida. Emme olisi halunneet mitään tehtävän eri tavoin, hän oli sydämellä mukana ja osasi antaa realistisen arvion hinnasta ja myyntiajasta. Meillä oli koko ajan varma ja turvallinen olo, että kaikki sujuu eikä tarvinnut huolehtia käytännön asioita. Asunnon myyntiä suunnitellessamme, mietimme myymmekö asunnon omin avuin (mitä olemme aiemmin tehneet) vai käytämmekö kiinteistönvälittäjää. Jälkeenpäin olemme tulleet siihen lopputulokseen, että valinta oli ehdottomasti oikea. Tiinan kanssa asiat sujuivat mutkattomasti ja helposti, saimme asunnon myytyä nopeasti.”

”Tiina on todella ystävällinen ja postitiinen välittäjä. Hän ei lupaile liikoja ja ottaa huomioon sekä myyjän että ostajan tarpeet. Tiinaan voi luottaa!”

”Tiina Kantolasta jäi minulle ahkeran, luotettavan ja ammattitaitoisen välittäjän maine. Asioita hoidettaessa yksikään asia ei jäänyt epäselväksi tai kyseenalaiseksi. Sähköposteihin Tiina vastasi nopeasti ja asiapitoisesti. Kaupanteon yhteydessä Tiina huomioi miellyttävästi kaikki kaupan osapuolet tasavertaisesti. Aiemmin ostajana olen usein tuntenyt välittäjän olevan pelkästään myyjän edustaja. Kiitos Tiinalle miellyttävästä kaupanteosta. ”

”Erityiskiitokset välittäjä Tiina Kantolalle. Olemme kiertäneet monissa näytöissä ja tavanneet monia välittäjiä, mutta Tiinan kohdalla tuli heti sellainen tunne, että hän huomioi ja ymmärtää juuri meidän tarpeemme. Lisäksi hän hoiti kauppaan liittyvät käytännön asiat ammattitaitoisesti.”

”Ammattitaitoista ja nopeaa toimintaa. Asunto saatiin myytyä 2 päivässä pyyntihinnalla. Neuvot esittelytilaisuuksia varten olivat hyvät ja selkeät.”

”Tiina ylitti odotukset, kaupat syntyivät nopeasti ja hyvällä hinnan. Yhteydenpidot sovitusti ja Tiina oli aina tavoitettavissa. Täysi kymppi Tiinalle!”

”Tiina Kantola on erittäin ammattitaitoinen. Asunnon myynnissä kaikki sujui erinomaisesti – myyntiajankohta ja -hinta asetettiin loistavasti kohdalleen ja esittelyteksti myös, mikä teki asunnosta heti kiinnostavan. Asunto meni pikavauhtia kaupaksi, lopullinen hinta ylitti kaikki odotukset ja nousi selvästi asetetun hinnan yli. Kaikki hoitui nopeasti ja loistavasti. Tiina on erittäin ystävällinen ja ammattitaitoa kuvastaa myös hänen suhtautumisensa myyjään ja ostajaan: ei ”epäaitoja” myyntipuheita vaan rehellistä puhetta, joka vastaa tätä päivää. Asiakkaana odottaa saavansa sitä, mitä luvataan (katteettomat puheet ovat mennyttä aikaa). Suosittelen Tiinaa lämpimästi.”

”Tiina Kantolaa ammattitaitoisempaa kiinteistönvälittäjää en voi kuvitella olevan olemassa. Kaikki sujui erinomaisesti. Hän on miellyttävä ja monipuolisesti ylitti kaikki odotukseni. Hän on pelastanut minut monilta elämäni katastrofeilta, kulkenut kanssani myös ystävänä peräänantamattoman sitkeästi, ollut määrätietoinen ja myönteisen tiukka. Pidän hänen tyylistään kommunikoida asiakkaan kanssa, tunsin etten asiakkaana jää yksin ongelmieni kanssa. Monipuolisuus on ammattitaitoa parhaimmillaan. Sanoin on vaikea kuvailla, miten häntä kiittäisin. Olen hyvin kiitollinen hänen toimintaansa kokonaisuutena. Hän jos kuka on mestarimyyjä. Ansaitsee työlleen kaiken tuen ja suuren, suuren kiitoksen. Toivottavasti terveiseni menevät hänelle henkilökohtaisesti. Toivotan hänelle kaikkea hyvää!”

”Olemme todella tyytyväisiä Tiina Kantolaan. Kaikki meni sujuvasti ja hienosti eikä meidän tarvinnut menettää yöunia vaan asiat hoituivat. Tulemme EHDOTTOMASTI suosittelemaan Tiinaa kaikille tutuillemme ja tuntemattomille, joilla asunnon osto tai myynti on ajankohtainen.”

”Erittäin harvoin olen törmännyt näin hyvään välittäjään. Fiksu, rehellinen, asiantunteva, avoin, aito. On hienoa, kun Tiina- välittäjästä huomaa, että hän haluaa aidosti palvella ja vaikuttaisi myös hoitavansa työnsä hyvin ja luonnollisesti. Useimmiten välittäjät ovat olleet ärsyttävästi myyntihenkisiä ja päällekäyviä. Olimme oikeasti todella positiivisesti yllättyneitä tästä kerrasta. Kiitos Tiina!”

”Välittäjäni todella välitti. Hän huolehti tarkasti, ettei mitään pääse unohtumaan ja vei toimeksiannon ammattimaisesti aivan hienoon loppuun saakka.”

”Kiitos Tiinalle ammattitaitoisesta välityspalvelusta. Kaikki meni ennakko-odotusten mukaisesti ja jopa paremmin. Ainoat ongelmat koituivat omasta takaa, mutta niihinkin Tiina suhtautui erittäin lämminsydämisesti ja ammattitaitoisesti. Välittäjänä hän oli asiallinen, rehellinen ja luotettava, sekä myyjän ja ostajan puolella. Arviot olivat realistisia, enkä joutunut stressaamaan asunnon myymistä. Voin suositella lämpimästi Tiinaa muillekin, ja valitsisin hänet uudelleenkin.”

”Tiina on iloinen, asiakkaitaan ymmärtävä ja aikaansaava välittäjä. Hän ensi metreiltä alkaen ylitti reippaasti odotukseni siitä, mitä hyvältä välittäjältä voisi parhaimmillaan toivoa. Suosittelen lämpimästi!”

”Olin todella tyytyväinen siihen, että Tiina kertoi meille kaikki väliaikatiedot ja oli usein meihin yhteydessä, jotta tiedettiin koko ajan, missä mennään. Hän otti sitkeästi selvää taloyhtiömme asioista ja yritti löytää niistä positiivisia puolia, vaikka taloyhtiön tilanne oli todella haastava. Tiinasta jäi kaikin puolin todella hyvä fiilis ja lämmöllä suosittelen häntä lähimmäisilleni.”

Ota yhteyttä!


Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kohteet

Kulkurinmäki 6, Espoo

199 000 € rivitalo | 1989
70,5 m2 | 3h+k+s

Merimiehenkuja 11b, Vantaa

725 000 € omakotitalo | 2017
162 m2 | 4-5h+avok.+s+khh

Korpilammentie 1A as2, Espoo

339 000 € omakotitalo | 2002
128 m2 | 4h+k+ask.+s+2kph+khh+at

Teeritie 20a, Vantaa

678 000 € omakotitalo | 2000
284 m2 | 7-8h+avok.+s+khh+2vh+th

Inkoonkatu 7, Helsinki

429 000 € kerrostalo | 1984
72,5 m2 | 3h+k+kph+parv.

Kulmalantie 9, Kerava

285 000 € rivitalo | 1986
99 m2 | 5h+k+s

Backas Keimola Östergård, Vantaa

695 000 € omakotitalo | 1930
290 m2 | 2oh+4mh+sali+ k+2kph+2aula+ kellari+at
Bo Match Sneak Peek