Tiina Virjonen

myyntijohtaja, kiinteistönvälittäjä LKV, partner
HELSINKI, KALLIO
044 011 1066 | tiina@bo.fiTiina on saanut uransa varrella runsaasti tunnustusta sekä menestyksekkäästä myynnistään että
lukemattomista positiivisista asiakaspalautteistaan. Kunnioitus ostavia ja myyviä asiakkaita kohtaan
on hänelle itsestään selvää, ja jokainen toimeksianto on hänelle yhtä tärkeä ja suuri luottamustehtävä.
Kodinvaihto tai asuntosijoittaminen ovat ihmisen suurimpia taloudellisia hankkeita, ja niissä ei ammattilaisen apua voikaan liikaa korostaa. Kiinteistökaupan koukerot ja juridiikka ovatkin oleellinen osa ammattilaisen työtä onnistuneeseen asuntokauppaan tähtäävän välitystyön ohella.

Myyntityön ohella Tiina toimii Bo:n Franzeninkadun toimiston myyntijohtajana tehtävänään muun muassa sparrata ja jakaa tietotaitoaan huipputaitavalle tiimilleen.
”Välittäjä Tiina Kantola on oppikirjaesimerkkki hyvästä asuntovälittäjästä. Hän oli aina tarvittaessa tavoitettavissa, hoiti kaiken mahdollisen paperisodan ja osasi vastata tyhmiinkin ensiasunnon ostajan kysymyksiin. Asuntokaupoista jäi kokonaisuudessaan pelkkiä hyviä muistoja.”

”Välittäjä on ensinnäkin huippuammattilainen välittäjäntyössään. Hän saa asiakkaan tuntemaan itsensä tärkeäksi ja hänen kanssaan on helppo ja miellyttävä asioida. Aiempien kokomustemme mukaan hän erottuu selvästi keskivertovälittäjästä nimenomaan positiivisella tavalla.”

”Olemme tosi tyytyväisiä oman välittäjämme palveluun. Tiina on erittäin ammattitaitoinen ja hänen kanssaan on miellyttävä asioida. Emme olisi halunneet mitään tehtävän eri tavoin, hän oli sydämellä mukana ja osasi antaa realistisen arvion hinnasta ja myyntiajasta. Meillä oli koko ajan varma ja turvallinen olo, että kaikki sujuu eikä tarvinnut huolehtia käytännön asioita. Asunnon myyntiä suunnitellessamme, mietimme myymmekö asunnon omin avuin (mitä olemme aiemmin tehneet) vai käytämmekö kiinteistönvälittäjää. Jälkeenpäin olemme tulleet siihen lopputulokseen, että valinta oli ehdottomasti oikea. Tiinan kanssa asiat sujuivat mutkattomasti ja helposti, saimme asunnon myytyä nopeasti.”

”Tiina on todella ystävällinen ja postitiinen välittäjä. Hän ei lupaile liikoja ja ottaa huomioon sekä myyjän että ostajan tarpeet. Tiinaan voi luottaa!”

”Tiina Kantolasta jäi minulle ahkeran, luotettavan ja ammattitaitoisen välittäjän maine. Asioita hoidettaessa yksikään asia ei jäänyt epäselväksi tai kyseenalaiseksi. Sähköposteihin Tiina vastasi nopeasti ja asiapitoisesti. Kaupanteon yhteydessä Tiina huomioi miellyttävästi kaikki kaupan osapuolet tasavertaisesti. Aiemmin ostajana olen usein tuntenyt välittäjän olevan pelkästään myyjän edustaja. Kiitos Tiinalle miellyttävästä kaupanteosta. ”

”Erityiskiitokset välittäjä Tiina Kantolalle. Olemme kiertäneet monissa näytöissä ja tavanneet monia välittäjiä, mutta Tiinan kohdalla tuli heti sellainen tunne, että hän huomioi ja ymmärtää juuri meidän tarpeemme. Lisäksi hän hoiti kauppaan liittyvät käytännön asiat ammattitaitoisesti.”

”Ammattitaitoista ja nopeaa toimintaa. Asunto saatiin myytyä 2 päivässä pyyntihinnalla. Neuvot esittelytilaisuuksia varten olivat hyvät ja selkeät.”

”Tiina ylitti odotukset, kaupat syntyivät nopeasti ja hyvällä hinnan. Yhteydenpidot sovitusti ja Tiina oli aina tavoitettavissa. Täysi kymppi Tiinalle!”

”Tiina Kantola on erittäin ammattitaitoinen. Asunnon myynnissä kaikki sujui erinomaisesti – myyntiajankohta ja -hinta asetettiin loistavasti kohdalleen ja esittelyteksti myös, mikä teki asunnosta heti kiinnostavan. Asunto meni pikavauhtia kaupaksi, lopullinen hinta ylitti kaikki odotukset ja nousi selvästi asetetun hinnan yli. Kaikki hoitui nopeasti ja loistavasti. Tiina on erittäin ystävällinen ja ammattitaitoa kuvastaa myös hänen suhtautumisensa myyjään ja ostajaan: ei ”epäaitoja” myyntipuheita vaan rehellistä puhetta, joka vastaa tätä päivää. Asiakkaana odottaa saavansa sitä, mitä luvataan (katteettomat puheet ovat mennyttä aikaa). Suosittelen Tiinaa lämpimästi.”

”Tiina Kantolaa ammattitaitoisempaa kiinteistönvälittäjää en voi kuvitella olevan olemassa. Kaikki sujui erinomaisesti. Hän on miellyttävä ja monipuolisesti ylitti kaikki odotukseni. Hän on pelastanut minut monilta elämäni katastrofeilta, kulkenut kanssani myös ystävänä peräänantamattoman sitkeästi, ollut määrätietoinen ja myönteisen tiukka. Pidän hänen tyylistään kommunikoida asiakkaan kanssa, tunsin etten asiakkaana jää yksin ongelmieni kanssa. Monipuolisuus on ammattitaitoa parhaimmillaan. Sanoin on vaikea kuvailla, miten häntä kiittäisin. Olen hyvin kiitollinen hänen toimintaansa kokonaisuutena. Hän jos kuka on mestarimyyjä. Ansaitsee työlleen kaiken tuen ja suuren, suuren kiitoksen. Toivottavasti terveiseni menevät hänelle henkilökohtaisesti. Toivotan hänelle kaikkea hyvää!”

”Olemme todella tyytyväisiä Tiina Kantolaan. Kaikki meni sujuvasti ja hienosti eikä meidän tarvinnut menettää yöunia vaan asiat hoituivat. Tulemme EHDOTTOMASTI suosittelemaan Tiinaa kaikille tutuillemme ja tuntemattomille, joilla asunnon osto tai myynti on ajankohtainen.”

”Erittäin harvoin olen törmännyt näin hyvään välittäjään. Fiksu, rehellinen, asiantunteva, avoin, aito. On hienoa, kun Tiina- välittäjästä huomaa, että hän haluaa aidosti palvella ja vaikuttaisi myös hoitavansa työnsä hyvin ja luonnollisesti. Useimmiten välittäjät ovat olleet ärsyttävästi myyntihenkisiä ja päällekäyviä. Olimme oikeasti todella positiivisesti yllättyneitä tästä kerrasta. Kiitos Tiina!”

”Välittäjäni todella välitti. Hän huolehti tarkasti, ettei mitään pääse unohtumaan ja vei toimeksiannon ammattimaisesti aivan hienoon loppuun saakka.”

”Kiitos Tiinalle ammattitaitoisesta välityspalvelusta. Kaikki meni ennakko-odotusten mukaisesti ja jopa paremmin. Ainoat ongelmat koituivat omasta takaa, mutta niihinkin Tiina suhtautui erittäin lämminsydämisesti ja ammattitaitoisesti. Välittäjänä hän oli asiallinen, rehellinen ja luotettava, sekä myyjän ja ostajan puolella. Arviot olivat realistisia, enkä joutunut stressaamaan asunnon myymistä. Voin suositella lämpimästi Tiinaa muillekin, ja valitsisin hänet uudelleenkin.”

”Tiina on iloinen, asiakkaitaan ymmärtävä ja aikaansaava välittäjä. Hän ensi metreiltä alkaen ylitti reippaasti odotukseni siitä, mitä hyvältä välittäjältä voisi parhaimmillaan toivoa. Suosittelen lämpimästi!”

”Olin todella tyytyväinen siihen, että Tiina kertoi meille kaikki väliaikatiedot ja oli usein meihin yhteydessä, jotta tiedettiin koko ajan, missä mennään. Hän otti sitkeästi selvää taloyhtiömme asioista ja yritti löytää niistä positiivisia puolia, vaikka taloyhtiön tilanne oli todella haastava. Tiinasta jäi kaikin puolin todella hyvä fiilis ja lämmöllä suosittelen häntä lähimmäisilleni.”

”Iso kiitos Tiina Kantolalle loistavasti sujuneista asuntokaupoista! Heti ensitapaamisella myyntitoimeksiantoa tehdessä syntyi Tiinan kanssa sataprosenttinen luottamus. Hän on huippuammattilainen joka selvästi rakastaa työtään. Hänen iloinen ja määrätietoinen persoonansa viestii aitoa kiinnostusta asiakasta kohtaan. Yhteydenpito Tiinan kanssa oli sujuvaa ja nopeaa. Myyjä ja ostaja ovat hänelle yhtä tärkeitä. Suosittelemme Tiinaa lämpimästi! Bo LKV:n valokuvaajaa ja stailaustiimiä haluamme myös kiittää aivan uskomattoman hienosta suorituksesta.”

– Suvi Jyrkiäinen, myyjä

”Asunnon myynti sujui erinomaisesti. Kohde myytiin vain kolmessa päivässä ja yli pyyntihinnan. Sekä myyjän että ostajan kohtaaminen onnistuivat Tiinalta ammattitaitoisesti, ja käytännön asiat sujuivat mutkattomasti. Tiina myi meiltä jo toisen asunnon, mutta onnistui silti ylittämään odotukset. Kiitos Tiina ja Bo!”

– myyjä

Myytävät kohteet

Porvoonkatu 21

Kallio, Alppila, Alppiharju , Helsinki kerrostalo 1959
75 m2 475 000 € 3h+k+kph+las. parv.

Arabiankatu 6B

Arabianranta, Helsinki kerrostalo 2015
58,5 m2 387 000 € 2h+kt+s+las. parv.

Suvannontie 2

Vallila, Helsinki kerrostalo 2013
77 m2 489 000 € 3h+avok.+kph+wc+pihaterassi

Siirtomaidenkuja 5

Saunalahti, Espoo omakotitalo 2006
196 m2 980 000 € Oh, 4 mh, k, rt, khh, 2 kph, saunaos., eteishalli, 2 auton katos, 2 varastoa