Tiina Virjonen

myyntijohtaja, kiinteistönvälittäjä LKV, partner
HELSINKI, TööLö
044 011 1066 | tiina@bo.fiTiina on saanut uransa varrella runsaasti tunnustusta sekä menestyksekkäästä myynnistään että
lukemattomista positiivisista asiakaspalautteistaan. Kunnioitus ostavia ja myyviä asiakkaita kohtaan
on hänelle itsestään selvää, ja jokainen toimeksianto on hänelle yhtä tärkeä ja suuri luottamustehtävä.
Kodinvaihto tai asuntosijoittaminen ovat ihmisen suurimpia taloudellisia hankkeita, ja niissä ei ammattilaisen apua voikaan liikaa korostaa. Kiinteistökaupan koukerot ja juridiikka ovatkin oleellinen osa ammattilaisen työtä onnistuneeseen asuntokauppaan tähtäävän välitystyön ohella.

Myyntityön ohella Tiina toimii Bo:n Töölön toimiston myyntijohtajana tehtävänään muun muassa sparrata ja jakaa tietotaitoaan huipputaitavalle tiimilleen.
”Välittäjä Tiina on oppikirjaesimerkkki hyvästä asuntovälittäjästä. Hän oli aina tarvittaessa tavoitettavissa, hoiti kaiken mahdollisen paperisodan ja osasi vastata tyhmiinkin ensiasunnon ostajan kysymyksiin. Asuntokaupoista jäi kokonaisuudessaan pelkkiä hyviä muistoja.”

”Välittäjä on ensinnäkin huippuammattilainen välittäjäntyössään. Hän saa asiakkaan tuntemaan itsensä tärkeäksi ja hänen kanssaan on helppo ja miellyttävä asioida. Aiempien kokomustemme mukaan hän erottuu selvästi keskivertovälittäjästä nimenomaan positiivisella tavalla.”

”Olemme tosi tyytyväisiä oman välittäjämme palveluun. Tiina on erittäin ammattitaitoinen ja hänen kanssaan on miellyttävä asioida. Emme olisi halunneet mitään tehtävän eri tavoin, hän oli sydämellä mukana ja osasi antaa realistisen arvion hinnasta ja myyntiajasta. Meillä oli koko ajan varma ja turvallinen olo, että kaikki sujuu eikä tarvinnut huolehtia käytännön asioita. Asunnon myyntiä suunnitellessamme, mietimme myymmekö asunnon omin avuin (mitä olemme aiemmin tehneet) vai käytämmekö kiinteistönvälittäjää. Jälkeenpäin olemme tulleet siihen lopputulokseen, että valinta oli ehdottomasti oikea. Tiinan kanssa asiat sujuivat mutkattomasti ja helposti, saimme asunnon myytyä nopeasti.”

”Tiina on todella ystävällinen ja postitiinen välittäjä. Hän ei lupaile liikoja ja ottaa huomioon sekä myyjän että ostajan tarpeet. Tiinaan voi luottaa!”

”Tiina Virjosesta jäi minulle ahkeran, luotettavan ja ammattitaitoisen välittäjän maine. Asioita hoidettaessa yksikään asia ei jäänyt epäselväksi tai kyseenalaiseksi. Sähköposteihin Tiina vastasi nopeasti ja asiapitoisesti. Kaupanteon yhteydessä Tiina huomioi miellyttävästi kaikki kaupan osapuolet tasavertaisesti. Aiemmin ostajana olen usein tuntenyt välittäjän olevan pelkästään myyjän edustaja. Kiitos Tiinalle miellyttävästä kaupanteosta. ”

”Erityiskiitokset välittäjä Tiina Kantolalle. Olemme kiertäneet monissa näytöissä ja tavanneet monia välittäjiä, mutta Tiinan kohdalla tuli heti sellainen tunne, että hän huomioi ja ymmärtää juuri meidän tarpeemme. Lisäksi hän hoiti kauppaan liittyvät käytännön asiat ammattitaitoisesti.”

”Ammattitaitoista ja nopeaa toimintaa. Asunto saatiin myytyä 2 päivässä pyyntihinnalla. Neuvot esittelytilaisuuksia varten olivat hyvät ja selkeät.”

”Tiina ylitti odotukset, kaupat syntyivät nopeasti ja hyvällä hinnan. Yhteydenpidot sovitusti ja Tiina oli aina tavoitettavissa. Täysi kymppi Tiinalle!”

”Tiina on erittäin ammattitaitoinen. Asunnon myynnissä kaikki sujui erinomaisesti – myyntiajankohta ja -hinta asetettiin loistavasti kohdalleen ja esittelyteksti myös, mikä teki asunnosta heti kiinnostavan. Asunto meni pikavauhtia kaupaksi, lopullinen hinta ylitti kaikki odotukset ja nousi selvästi asetetun hinnan yli. Kaikki hoitui nopeasti ja loistavasti. Tiina on erittäin ystävällinen ja ammattitaitoa kuvastaa myös hänen suhtautumisensa myyjään ja ostajaan: ei ”epäaitoja” myyntipuheita vaan rehellistä puhetta, joka vastaa tätä päivää. Asiakkaana odottaa saavansa sitä, mitä luvataan (katteettomat puheet ovat mennyttä aikaa). Suosittelen Tiinaa lämpimästi.”

”Tiinaa ammattitaitoisempaa kiinteistönvälittäjää en voi kuvitella olevan olemassa. Kaikki sujui erinomaisesti. Hän on miellyttävä ja monipuolisesti ylitti kaikki odotukseni. Hän on pelastanut minut monilta elämäni katastrofeilta, kulkenut kanssani myös ystävänä peräänantamattoman sitkeästi, ollut määrätietoinen ja myönteisen tiukka. Pidän hänen tyylistään kommunikoida asiakkaan kanssa, tunsin etten asiakkaana jää yksin ongelmieni kanssa. Monipuolisuus on ammattitaitoa parhaimmillaan. Sanoin on vaikea kuvailla, miten häntä kiittäisin. Olen hyvin kiitollinen hänen toimintaansa kokonaisuutena. Hän jos kuka on mestarimyyjä. Ansaitsee työlleen kaiken tuen ja suuren, suuren kiitoksen. Toivottavasti terveiseni menevät hänelle henkilökohtaisesti. Toivotan hänelle kaikkea hyvää!”

”Olemme todella tyytyväisiä Tiina Virjoseen. Kaikki meni sujuvasti ja hienosti eikä meidän tarvinnut menettää yöunia vaan asiat hoituivat. Tulemme EHDOTTOMASTI suosittelemaan Tiinaa kaikille tutuillemme ja tuntemattomille, joilla asunnon osto tai myynti on ajankohtainen.”

”Erittäin harvoin olen törmännyt näin hyvään välittäjään. Fiksu, rehellinen, asiantunteva, avoin, aito. On hienoa, kun Tiina-välittäjästä huomaa, että hän haluaa aidosti palvella ja vaikuttaisi myös hoitavansa työnsä hyvin ja luonnollisesti. Useimmiten välittäjät ovat olleet ärsyttävästi myyntihenkisiä ja päällekäyviä. Olimme oikeasti todella positiivisesti yllättyneitä tästä kerrasta. Kiitos Tiina!”

”Välittäjäni todella välitti. Hän huolehti tarkasti, ettei mitään pääse unohtumaan ja vei toimeksiannon ammattimaisesti aivan hienoon loppuun saakka.”

”Kiitos Tiinalle ammattitaitoisesta välityspalvelusta. Kaikki meni ennakko-odotusten mukaisesti ja jopa paremmin. Ainoat ongelmat koituivat omasta takaa, mutta niihinkin Tiina suhtautui erittäin lämminsydämisesti ja ammattitaitoisesti. Välittäjänä hän oli asiallinen, rehellinen ja luotettava, sekä myyjän ja ostajan puolella. Arviot olivat realistisia, enkä joutunut stressaamaan asunnon myymistä. Voin suositella lämpimästi Tiinaa muillekin, ja valitsisin hänet uudelleenkin.”

”Tiina on iloinen, asiakkaitaan ymmärtävä ja aikaansaava välittäjä. Hän ensi metreiltä alkaen ylitti reippaasti odotukseni siitä, mitä hyvältä välittäjältä voisi parhaimmillaan toivoa. Suosittelen lämpimästi!”

”Olin todella tyytyväinen siihen, että Tiina kertoi meille kaikki väliaikatiedot ja oli usein meihin yhteydessä, jotta tiedettiin koko ajan, missä mennään. Hän otti sitkeästi selvää taloyhtiömme asioista ja yritti löytää niistä positiivisia puolia, vaikka taloyhtiön tilanne oli todella haastava. Tiinasta jäi kaikin puolin todella hyvä fiilis ja lämmöllä suosittelen häntä lähimmäisilleni.”

”Iso kiitos Tiinalle loistavasti sujuneista asuntokaupoista! Heti ensitapaamisella myyntitoimeksiantoa tehdessä syntyi Tiinan kanssa sataprosenttinen luottamus. Hän on huippuammattilainen joka selvästi rakastaa työtään. Hänen iloinen ja määrätietoinen persoonansa viestii aitoa kiinnostusta asiakasta kohtaan. Yhteydenpito Tiinan kanssa oli sujuvaa ja nopeaa. Myyjä ja ostaja ovat hänelle yhtä tärkeitä. Suosittelemme Tiinaa lämpimästi! Bo LKV:n valokuvaajaa ja stailaustiimiä haluamme myös kiittää aivan uskomattoman hienosta suorituksesta.”

– Suvi Jyrkiäinen, myyjä

”Asunnon myynti sujui erinomaisesti. Kohde myytiin vain kolmessa päivässä ja yli pyyntihinnan. Sekä myyjän että ostajan kohtaaminen onnistuivat Tiinalta ammattitaitoisesti, ja käytännön asiat sujuivat mutkattomasti. Tiina myi meiltä jo toisen asunnon, mutta onnistui silti ylittämään odotukset. Kiitos Tiina ja Bo!”

– myyjä

”Tiinalta ostimme asunnon, ja sen verran kovasta myyjästä oli kyse, että päätimme myös itse antaa asunnon hänelle myyntiin kuusi vuotta myöhemmin. Tiina sai meille paremman hinnan asunnosta kuin mitä kilpailija olisi edes asettanut pyyntihinnaksi. Hän näki asunnon kaupalliset puolet. Kaikki sujui selkeästi, todella nopeasti ja yhteistyössä.
Asunto myyntiin viikossa, kun olimme varautuneet usean kuukauden prosessiin. Loistavaa työtä. Bo brändinä oli meille myös sopivin kumppani asunnon myyntiin.”

”Löysimme Tiinan vanhan tutun välittäjän kautta suosittelemana. Hän oli todella työorientoitunut, ja viestintä oli sujuvaa.”

”Homma meni hyvin ja välittäjä oli aktiivinen!”

”Kaikki meni loistavasti! Tiina on ammattitaitoinen ja tilanteita hyvin lukeva välittäjä. Oli tunne, että kaikki hoituu, ja niin hoituikin, vaikka työtä kohteen osalta ei puuttunut.”

”Kiitos Tiinalle erinomaisesta ja ammattitaitoisesta työstä. Tiina on luotettava ja osaava välittäjä. Suosittelisin!”

”Kaikki sujui hyvin. Asunto meni nopeasti kaupaksi ja saimme haluamamme hinnan. Ei myöskään jäänyt tunnetta lopun iltalypsystä, joka minusta on ikävä uusi piirre asuntokaupoissa. Muutaman tonnin lisähinnan takia pilataan sekin vähä, mitä kiinteistönvälityksen maineen rehtiydestä saattaa olla jäljellä. Yhteydenpito oli hyvää ja välittäjä oli aktiivinen.”

”Helppoa ja nopeaa – ei tätä parempaa palvelua voi enää toivoakaan.”

”Välittäjä oli erittäin aktiivisesti yhteydessä minuun koko myyntiprosessin ajan. Mielestäni asunnon myynti meni alusta loppuun kiitettävästi.”

”Yhteistyö sujui erittäin hyvin! Välittäjä oli meihin aktiivisesti yhteydessä ja sai kiinteistön myytyä muutamassa viikossa korona-ajasta huolimatta. Hän myös valoi uskoa, kun itsestä tuntui epävarmalta, että toteutuuko kaupat varmasti tilanteen huomioon ottaen.”

”Tiinalle todella paljon plussaa! Mukava kanssakäyminen alusta loppuun ja vastausnopeus todella hyvä. Ehdottomasti jäi hyvä kuva Bo:sta!”

”Mielestäni kaikki sujui hyvin – nopeasti ja joustavasti. Välittäjä oli tavoitettavissa koko päivän, joka oli meille hyödyllistä, koska tehtiin tarjous illalla puhelimitse. Mukava yllätys oli myös kaupanteon yhteydessä saatu kassi sisältöineen!”

”Helppous, asioiden selkeys, sovitut aikataulut pitivät, kaupat syntyi nopeasti, kaikki paperit kerralla kunnossa – kiitos!”

Myytäviä kohteita

Siltasaarenkatu 15

Hakaniemi, Kallio, Helsinki kerrostalo 1938
41 m2 285 000 € 1h+k+alkovi+kph
Esittely 24.10.2021 klo 16.00-16.40

Myötätuulenmäki 3

Saunalahti, Espoo kerrostalo 2004
53 m2 258 000 € 2h+avok.+s+parveke
Esittely 24.10.2021 klo 13.30-14.15

Viides linja 2

Kallio, Helsinki kerrostalo 1914
73 m2 438 000 € 2-3h+avok.+s+wc
Esittely 24.10.2021 klo 15.00-15.40

Arhotie 24

Vartiokylä, Puotinharju, Helsinki kerrostalo 1964
63 m2 165 000 € 3h+k+kph+las. parv.


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Lauttasaari, Helsinki

kerrostalo 77,5 m2
MYYTY

Kamppi, Helsinki

kerrostalo 56 m2
MYYTY

Kallio, Helsinki

kerrostalo 49,5 m2
MYYTY

Kalajärvi, Lahnus, Espoo

omakotitalo 128 m2
MYYTY

Kallio, Hakaniemi, Helsinki

kerrostalo 90 m2
MYYTY

Oulunkylä, Helsinki

rivitalo 266 m2
MYYTY

Alppila, Helsinki

kerrostalo 34 m2
MYYTY

Arabianranta, Helsinki

kerrostalo 109 m2
MYYTY

Laajalahti, Espoo

kerrostalo 34,5 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.