Toni Sjöroos

asuntomyyjä, KiAT, partner
TURKU
040 097 7785 | toni.sjoroos@bo.fiPitkä kokemus ja loistava asiakaspalveluasenne on muovannut Tonista yhden kiinteistönvälitysalan huippuammattilaisista Turun alueella. Tuloksellisuuden taustalta löytyvä positiivinen asenne näyttäytyy asiakkaille väsymättömänä ongelmanratkaisuna ja työkavereille joukkuehengen luomisena. Kahdentoista vuoden välittäjäkokemuksen lisäksi Tonilla on kattava työhistoria myynnin ja markkinoinnin kentältä – niinpä hänelle on vuosien saatossa kertynyt todella laajat kontakti- ja yhteistyöverkostot. Toni yhdistää niin ostajat ja myyjät kuin eri alojen ammattilaisetkin.

Urheilu on olennainen osa Tonin vapaa-aikaa: oli kyse teini-ikäisten lastensa kannustamisesta kentän laidalla tai tiukasta sulkapallomittelöstä, Toni ottaa tilanteen kuin tilanteen haltuun suurella sydämellä ja intohimolla.

”Kokemus asioiden sujuvuudesta Tonin sekä Bo LKV:n kanssa oli erittäin positiivinen. Välittäjä uhrasi aikaansa juhlapyhistä huolimatta ja yksityisnäytöt järjestyivät aikataululla, jossa ei jäänyt mitään toivomisen varaa. Kysymyksiimme haettiin aktiivisesti ja nopeasti vastauksia, jotka tekivät nopeat päätökset mahdolliseksi myös meidän puolellamme. Välittäjän ammattiosaaminen ja varmuus herätti meissä kovasti luottamusta, jota tuki lisäksi henkilön rauhallisuus ja miellyttävä käytös koko prosessin ajan.”

– Arto Sainio

”Toni on hyvä myyjä – hän puhuu asiakkaat puolelleen olematta liian päällekäyvä. Hallitsee ihmissuhdetaidot, hän on myyjänä persoona johon uskoo voivansa luottaa. Hallitsee myymisen kikat, ja käyttää niitä sopivasti, kun tilaisuus annetaan.”

”Tonin ammattitaito välittäjänä välittyi kaikesta tekemisestä. Välittömät ja aidot kohtaamiset tekivät yhteistyöstä mutkatonta ja sujuvaa. Vahva suositus Tonille ja tietysti koko Bo:lle.”

”Kaikki sujui helposti, nopeasti ja korkealla ammattitaidolla – olen todella tyytyväinen!”

– Timo Lindfors

”Huoneisto meni kaupaksi lähes odotetulla hinnalla ja odotetussa ajassa, hyvä! Tonin kanssa oli mukavaa ja tehokasta hoitaa kaupan hallinnollisia asioita. Yhteydenpito oli juuri sopivalla tasolla; ei liikaa, ei liian vähän. Bo LKV:n digitaalisuuden aste nousee korkealle toimialalla.”

”Kaikki sujui nopeasti ja hienosti. Välittäjä oli mukava. Kohde oli kovin haluttu ja olen niin tyytyväinen että saimme sen.”

”Poikkeuksellisesta vuodesta huolimatta kävijöitä oli näytöillä ilmeisen paljon. Taloyhtiön mittavat kunnostustoimenpiteet, jotka asuntoon kohdentuivat suurena lainaosuutena, hankaloittivat asiaa varmasti paljon. Siitä huolimatta Toni jaksoi yrittää ja ylläpiti positiivista fiilistä oikealla tavalla.”

”Kaikki asiat toimivat nopeasti ja järjestelmällisesti. Kohde myytiin alta viikon yli pyyntihinnan. Sama välittäjä ja yritys myy kyllä tulevaisuudessakin perheemme kohteet.”

”Aina hyvä palvelu – ammattitaitoista, ystävällistä ja iloista porukkaa. 10+!”

– Anina Bruck

”Toni Sjöroos on raudanluja ammattilainen ja todella ystävällinen herrasmies – 10/10.”

”Kokonaisuudesta jäi hieno fiilis. Kaikki sujui hyvin ja asunto löysi uudet omistajat nopeasti. Mietimme paljon välitysfirman sekä välittäjän valintaa ja tyytyväisiä ollaan. Kiitos Bo ja Toni ammattitaitoisesta, luotettavasta, tehokkaasta ja aina ystävällisestä palvelusta!”

”Kaikki sujui erittäin vaivattomasti. Tonin rauhallinen ja ammattitaitoinen ote antoi levolliset yöunet, vaikka näin koronakeväänä myynnin onnistuminen hieman jännittikin ja pidempäänkin odotteluun jo varauduin. Tonilta itsekin uuden kodin ostaneena tiesin, että myynti onnistuu varmasti hienosti, ja niin kävikin.”

Myytäviä kohteita

Tervahovinkatu 4

Martti, Turku kerrostalo 2000
45 m2 238 000 € 2h,k,kph,s,wc,patio


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Hirvensalo, Turku

omakotitalo 176 m2
MYYTY

Piikkiö, Raadelma, Kaarina

rivitalo 80,5 m2
MYYTY

Keskusta, Turku

kerrostalo 51 m2
MYYTY

Kurittula, Masku

omakotitalo 115 m2
MYYTY

Piispanristi, Turku

omakotitalo 181 m2
MYYTY

Hirvensalo, Friskala, Turku

rivitalo 51 m2
MYYTY

Tanila, Masku

omakotitalo 201,5 m2
MYYTY

Hirvensalo, Haarla, Turku

rivitalo 91 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.