Toni Virtanen

kiinteistönvälittäjä, LKV, partner
TAMPERE
045 239 9795 | toni.virtanen@bo.fiToni on paljasjalkainen tamperelainen ja toisen polven välittäjä isänsä jalanjäljissä. Kun aloittaa uran nuorena, ehtii tehdä enemmän! 20 vuotta on jo ehtinyt tulla täyteen välitysalalla, mikä kertoo mm. vahvasta alan tuntemuksesta, monipuolisesta kokemuksesta ja isosta joukosta valmiita kontakteja, mistä on luonnollisesti isosti apua välitystyössä. Kaikki asunnot eivät ehdi edes julkiseen markkinointiin, kun ostaja on usein jo valmiina. Toni yksinkertaisesti tykkää toteuttaa asiakkaiden unelmia!

Tonille ovat tuttuja niin arvoasunnot, kuin uudiskohteetkin, ja hän ottaa enemmän kuin mielellään myyntiinsä kaiken kokoiset ja näköiset kohteet, koska stailauksen ja loistavien kuvien avulla kodista kuin kodista saa esille sen parhaan potentiaalin, ja kodinvaihto sujuu ripeästi ja lopputulos on lähes poikkeuksetta myyjäpuolen unelmien täyttymys.

Tonin vahvuuksia pitkän kokemuksen ohella on mm. täsmällisyys asioiden hoidossa, asiakkaille pidettävät lupaukset ja Toni saa hyvää palautetta myös siitä, että pitää sekä myyjä- että ostaja-asiakkaansa ajan tasalla myynnin aikana. Huumorintajuinen Toni on helposti lähestyttävä ja ymmärtää eri elämäntilanteessa olevien asiakkaiden tarpeita ja toiveita, joten asiakkaat saavat vastaukset kysymyksiinsä ja palaavat lähes poikkeuksetta uudelleen palveltavaksi, kun asumisunelmat syystä tai toisesta vaihtuvat.

Pyydä Toni arviokäynnille ja liity Tonin tyytyväisten suosittelijoiden laajaan joukkoon hyvän asiakaskokemuksen ja lopputuloksen kautta!

Myytävät kohteet

Vihilahdenkatu 17

Hatanpää, Tampere kerrostalo 1999
56,5 m2 188 000 € 2h+k+kph+
Esittely 30.11.2020 klo 17.15-17.45

Valukuopankatu 3

Lintuviita, Tampere rivitalo 1970
97 m2 199 000 € 4h, k, saunaos. , vh, autotalli, var.