Soita 040 808 5466
Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Turku
Tampere
Oulu
Espoo
Lahti
Jyväskylä
Vantaa
Porvoo

Tuomo Räsänen

Toimitusjohtaja

040 718 2840 | tuomo@bo.fi

Tuomo on pitkän linjan ammattilainen dynaamisten kasvuyritysten johtajana ja kehittäjänä. Viimeksi ennen Bo Familyä hän teki vajaat viisi vuotta töitä läheisesti asiakkuus- ja uuden datapohjaisen markkinoinnin parissa Suomessa ja Pohjois-Euroopassa. Taustalta löytyy myös juristin tutkinto, mikä kiinteistönvälityksen kaltaisella säädellyllä toimialalla antaa hyvät edellytykset olla varmistamassa toiminnan laatua ja luotettavuutta myös tästä näkökulmasta.

Toimitusjohtajan missio Bo:n tyyppisessä yhteisössä on erityisesti rakentaa ja vaalia työkulttuuria ja varmistaa, että alan parhaat ammattilaiset kokevat Bo:n itselleen oikeaksi paikaksi tehdä työtä ja kehittyä. Tätä kautta Bo voi taata myös asiakkailleen parhaan asiakaskokemuksen ja huipputulokset asuntokaupassa.

Bo:lla on maine ja tavoite, joka lupaa jatkuvasti uudistaa toimialaa asiakkaiden eduksi, ja näitä kehityssuunnitelmia Tuomo vie vahvasti eteenpäin yhdessä koko Bo-perheen kanssa – tavoitteena olla Suomen paras kiinteistöalan toimija.

Ota yhteyttä!


Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.

Bo Match Sneak Peek