Soita 040 808 5466
Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Espoo
Jyväskylä
Kuopio
Lahti
Oulu
Porvoo
Turku
Tampere
Vantaa

Västendintie , Westanpark, Kemiönsaari, 1890.00, vapaa-ajan tontti, #9631074Omakotitalotontteja ympärivuotiseen asumiseen saaristossa!

Oletko haaveillut elämästä luonnon ja aidon saariston sylissä, mutta nykyaikaisin mukavuuksin sekä palveluiden välittömässä läheisyydessä?

Porto Westin alueella Kemiönsaaren Westankärrissä on nyt myynnissä erillisiä omakotitalotontteja ympärivuotiseen asumiseen. Alueen infrastuktuuri (tiet, vesi, jäte, kuitukaapeli) on valmiina. Kolme nyt myynnissä olevaa tonttia ovat kooltaan 2080, 1910 ja 1890 neliötä. Tontille saa rakentaa yhden asuinrakennuksen, jonka kerrosala saa olla korkeintaan 300k-m2. Lisäksi tontille saa rakentaa enintään kaksi talousrakennusta, joiden yhteenlaskettu kerrosala saa olla korkeintaan 80k-m2.

Alueella palvelee oma huoltoyhtiö. Rakennustontin omistajien käytössä on laituri ja 600 metriä länteen avautuvaa rantaa. Lähistölle rakentuu pienvanesatama ja veneiden talvisäilytys huoltomahdollisuus on järjestettävissä. Noin 4 kilometrin päässä alueelta sijaitsee Westankärrin kartanon pihakauppa, kahvila ja tilausravintola.

Erillisten myynnissä olevien omakotitalotonttien lisäksi alueelle rakentuu arkkitehti Kim Eklundin suunnittelemia pientaloja/huviloita ympärivuotiseen asumiseen.

Tervetuloa paikan päälle tutustumaan tontteihin ja/tai erillisiin avaimet käteen -periaatteella rakennettaviin pientaloihin!

Lisätiedot ja esittelyt:

Mikko Ahola 040 553 2121 tai mikko.ahola@bo.fi

Lisätietoja kohteesta: http://portowest.fi

Seuraava näyttö
Sovi sinulle sopiva aika
Kohdetta välittää
Mikko Ahola
kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, partner


040 553 2121
mikko.ahola@bo.fi

Lue lisää

Perustiedot

AlueKemiönsaari, Westanpark, 25700
OsoiteVästendintie
Koko1 890,00 m2
Huoneet
Hinta135 000 €

Katso kaikki tiedot


Kiinteistötiedot

Kiinteistötunnus322-477-1-137
TyyppiTontti
Tontin tyyppiTasamaatontti
Tontin koko1 890,00 m2
Tontin omistusOma
Lisätietoja tontistaTie perille
VesijohtoVesiosuuskunta
ViemäriVesiosuuskunta

Muita tietoja

Rakennusoikeus300,0 m2
Lisätietoja rakennusoikeudestaTontille saa rakentaa yhden asuinrakennuksen, jonka kerrosala saa olla korkeintaan 300k-m2. Lisäksi tontille saa rakentaa enintään kaksi
talousrakennusta, joiden yhteenlaskettu kerrosala saa olla korkeintaan 80k-m2
RantaYhteisranta
Rannan kuvausRantaa n. 600 metriä.
Vesistön nimiPeimari
PalvelutKemiönsaaren keskustassa, runsaan viidentoista minuutin ajomatkan etäisyydellä on toimivat ja kattavat peruspalvelut, sekä runsas tapahtuma- ja kulttuuritarjonta.
Lähellä sijaitsevat tenniksen ja golfin harrastus paikat sekä Westankärrin kartano hevostalleineen ja maneeseineen.
Ajo-ohjeAja Mjösundintien loppupäähän, josta käännytään vasemmalle Läsvägen. Ajetaan n. 1,1 km, jolloin oikealla Västendintie. Västendintietä n. 800 metriä ja olet perillä.
Lisätietoa palveluistaRakennustontin omistajien käytössä on laituri ja vierasvenesatama mahdollisuuksien mukaan, kuitenkin niin ettei kenellekään varata eikä osoiteta nimettyä laituripaikkaa. Pienille moottori- ja soutuveneille, jotka eivät tarvitse laituripaikkaa, osoitettaan rantautumis- ja kiinnityspaikat sataman yhteyteen. Yhteydestä tulee löytymään myös uimaranta, beach volley kenttä sekä terassit rantamakasiini rakennuksin.

Asumiskustannukset

Muut maksut / lisätietoa maksuistaYlläpito- ja huoltokustannukset mm. tienhoidosta, vesi ja viemäristä, yhteisalueista n. 500-1000 €/v. (ns. todelliset kustannukset) Varainsiirtovero 4 % kauppahinnasta.

Hinta

Velaton hinta135 000,00 €
Myyntihinta135 000,00 €
VapautuuHeti