Soita 040 808 5466
Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Turku
Tampere
Oulu
Espoo
Lahti
Porvoo

Mökki tai huvila Hirvensalmi

Katso kaikki kuvat

Koko

126,0 m2
keittiö, ruokahuone, olohuone, kylpyhuone, sauna, wc 4 makuuhuonetta

Hinta

962 000 €

Rakennusvuosi

1922

Osoite

Hirvensalmentie 2
Hirvensalmi

Välittäjä

Susanna Valve
Soita 045 174 8144

Seuraava esittely

Sovi sinulle sopiva aika


Upea kokonaisuus vapaa-ajanviettoon Hirvensalmella. Terassilla nautit auringon laskusta ja henkeäsalpaavan kauniista maisemasta. Täällä sielu pääsee lepäämään. Puhumattakaan siitä kuinka upea kokonaisuus talo on sisältä.

Pääovesta astuessasi sisään tunnet samalla luissa ja ytimissäsi kuinka tässä eteishallissa on kätelty aikojen kuluessa tuttuja ja tuntemattomia ja kenties pidetty Suomen itsenäistyessä upeita juhlia. Eteishallista nousevat kaunis, leveä portaikko yläkertaan, mutta ennen sitä ihastellaan alakerta lävitse. Portaikon alle piiloutuu alakerran wc käsienpesualtaineen.

Saavumme henkeäsalpaavan kauniiseen ruokahuoneeseen, jonka pöydän ääreen mahtuu koko suku. Oikealle piiloutuu kodin sydän eli keittiö nykyaikaisine kodinkoneineen unohtamatta vanhaa puuhellaa. Vasemmalle asettuu olohuone, josta on upeat näkymät järvelle. Olohuoneen takaosassa on kylpyhuone ja pieni sähkösauna.

Ruokahuoneesta voimme mennä terassille, johon paistaa koko päivän aurinko. Terassilta laskeutuu valetut portaat alas toiselle terassille, jossa tunnet kertakaikkiaan olevasi vetten päällä. Tässä kohtaa viimeistään tunnet hukanneesi kaikki sanat ja vaan huokaiset ihaillessasi tätä kaunista maisemaa. Pihalla on myös talousrakennus ja pihasauna erikseen.

Mennään vielä hetkeksi sisälle ja käydään kurkistamassa yläkerta. Noustuasi rappuset ylös näet kauniin tiiliseinän ja oikealta löytyy iso makuuhuone, jossa on kaksi sänkyä ja työpöytä. Jatketaan eteenpäin, tulemme huoneeseen, jonka pääsuunta on Hirvensalmentielle ja ikkunat ovat huoneen kaikilla sivuilla. Tämä voisi toimia työtilana, tosin tästä kuljetaan läpi yhteen makuuhuoneeseen, jossa on kaunis kakluuni ja tila pitää tanssit. Edellisestä huoneesta menee myös portaat vintille. Jatketaan takaisin kohti portaikon tiiliseinää. Sen vasemmalta puolen on käynti vanhempien päämakuuhuoneeseen, jossa on sininen sisustus ja tästä on ovi myös huoneeseen, jossa oli työpöytä.

Peruutetaan pois huoneesta, niin huomaamme vasemmalla kylpyhuoneen, jossa on wc-istuimen kohdalla ikkuna suoraan järvelle. Kylpyhuoneen vasemmalle puolelle avautuu vielä neljäs yläkerran makuuhuoneista.

Nyt olemme nähneet talon. Wau, ota rohkeasti yhteyttä jos haluat nähdä tämän kaiken omin silmin. Sovitaan yksityisnäyttö ja kerron lisää. Myynti ja lisätiedot Susanna Valve p. 045 174 8144, susanna.valve@bo.fi


Rakennus

Rakennusvuosi (aloitettu)1922
Käyttöönottovuosi1922
RakennusmateriaaliTiili
KattotyyppiHarjakatto
KateHuopakatteella
Asuinpinta-ala126,0 m2 (253,0 m2)
Kerrokset2
Muut tilat127,0 m2
IlmanvaihtojärjestelmäPainovoimainen, koneellinen poisto kylpyhuoneissa
LämmitysjärjestelmäSähkölämmitys ja 5 takkaa sekä puuhella
HuonelukuKeittiö, ruokahuone, olohuone, kylpyhuone, sauna, wc 4 makuuhuonetta
Keittiön kuvaus, lisätiedot ja varustusKeittiössä runsaasti säilytystilaa, saareke, jossa laatikostoa ja integroitu mikro. Keittiön tunnelmaa lisää puuhella. Varusteina lisäksi keraaminen liesitaso, leveä erillisuuni, sidebyside jääkaappipapakastin jääpalakoneella. Keittiön runsaista säilytystiloista löytyy myös apteekkikaappi. Lattia tammilautaparkettia ja seinät maalatut.
Pesutilojen kuvaus, lisätiedot ja varustusAlakerrassa suihku saunan yhteydessä ja yläkerrassa kylpyhuoneessa suihku kääntyvillä suihkuseinilä. Molemmissa allaskaapisto ja lattia laatoitettu, seinät kaakeloidut. Yläkerran kylpyhuoneessa vielä peilikaappi ja alakerrassa peili.
SaunaAsunnossa on sauna
Saunan kuvaus, lisätiedot ja varustusAlakerrassa on sähkösauna. Lattia laatoitettu ja seinät paneloidut.

Rannassa on perinteinen puusauna. Lattia laatoitettu ja seinät paneloidut.
WC-tilojen kuvausAlakerrassa on erillinen wc, varusteina allaskaapisto, käsienpesuallas, wc-istuin sekä peili. Lattia laatoitettu ja seinät kaakeloidut, lattiassa mukavuuslämpö
KodinhoitohuoneAlakerrassa tekninen tila, jossa pesukoneliitäntä ja tila pesutornille.
Makuuhuoneen kuvaus, lisätiedot ja varustusYläkerrassa 4 tilavaa makuuhuonetta. Kaikissa lattia tammilautaparkettia ja seinät maalatut. Jokaisessa myös kaunis kaakeliuuni.
Lukumäärä: 4
Oleskelutilojen kuvaus, lisätiedot ja varustusOlohuoneessa ikkunat kahteen suuntaan järvelle, lattia tammilautaparkettia ja seinät maalatut.
Muut tilatRuokahuone liittää kauniisti yhteen olohuoneen ja keittiön. Lattia samaa tammilautaparkettia ja seinät maalatut. Ruokahuoneessa myös kaunis kaakeliuuni. Ruokahuoneesta käynti terassille sekä valettuja rappuja pitkin alaterassille järven rantaan. Tässä voit nauttia ilta-auringosta pitkälle syksyyn ja varhain keväällä.
TulisijaAlakerrassa puuhella ja 2 takkaa, yläkerrassa 4 takkaa
KuntoHyvä

Kiinteistötiedot

Kiinteistötunnus97-402-2-207
Kortteli/Kiinteistön nimiTenhola
TyyppiVapaa-ajan asunto
Tontin koko4 370,00 m2
Tontin omistusOma
Lisätietoja tontistaTie perille
VesijohtoOma
ViemäriUmpisäiliö
Sähköliittymä siirtyyKyllä

Muita tietoja

Asumiskustannukset

Sähkölämmitys250,00 €/kk
Kiinteistövero270,00 €
Muut maksut / lisätietoa maksuista5 m3 umpisäiliön tyhjennys maksaa noin 140 €

Hinta

Velaton hinta962 000,00 € (7 634,92 €/m2)
Myyntihinta962 000,00 € (7 634,92 €/m2)
VapautuuHeti
MaksuehtoKäteinen.

Kohdetta esittelee

 


Susanna Valve

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner

045 174 8144
susanna.valve@bo.fi

Lue lisää
 
Senak Peek