Soita 040 808 5466
Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Espoo
Jyväskylä
Kuopio
Lahti
Oulu
Porvoo
Turku
Tampere
Vantaa

Tähtitorninkatu 16, Ullanlinna, Helsinki, 51,5 m2, kerrostalo, #9888436Haluaisitko oman eteläterassin keskellä Ullanlinnan rauhaa ainutlaatuisesta linnamaisesta arvokiinteistöstä?

As Oy Helsingin Tähtitorninkatu 16 on oma itsenäinen asunnoiksi palautettava asunto-osakeyhtiö. Kiinteistö saneerataan kauttaaltaan korkealuokkaisiksi asunnoiksi. Asunto-osakeyhtiö omistaa itse Helsingin kaupungin tontin 91-7-452-20 ja sillä olevan rakennuksen.

Rakennuksen on alkujaan suunnitellut arkkitehti K.A. Wrede Lähetysseuran käyttöön. Rakennus on valmistunut kahdessa osassa vuosina 1900 ja 1906 pääosin asuinkäyttöön.

Kohde on arkkitehtonisesti poikkeuksellinen, linnamainen, matala punatiilitalo erkkereineen, torneineen ja sisäänkäynneille johtavine siltoineen, ja se on RS-kohde. Asuntojen arvioitu valmistumisaika on 9-11/2020.

Nyt Bo LKVn myynnissä jäljellä olevat huoneistot ovat A2, A18 ja B1, jotka ovat kaikki yksilöllisiä ja persoonallisia kokonaisuuksia.

Huoneisto A2 on täydellinen kaupunkikoti rauhaa ja keskustan palveluja rakastavalle: selkeälinjaiseen ja tilavaan yksiöön on saatu mahtumaan oleskelun ja makuuhuoneen lisäksi tilavat vaatehuone ja kylpyhuone sekä oma eteläterassi, josta pääsee helposti nauttimaan taloyhtiön piha-alueesta.

Autolle löytyy hallitilaa läheisestä Tähtitorninvuoren Europarkista.

Kerromme mielellämme lisää - soitto Kristalle tai Kialle, niin pääset tarkemmin As Oy Helsingin Tähtitorninkatu 16 kiehtovaan maailmaan, josta myös lisää osoitteessa www.tähtitorninkatu.fi.

Krista Malmivaara

Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV

LKV, KiAT, FM Partner

040-5219263 tai krista@bo.fi

Kia Kurikka

LKV, KTM, Partner

040-680 7703 tai kia@bo.fi

Seuraava näyttö
Sovi sinulle sopiva aika
Kohdetta välittää
Kia Kurikka
kiinteistönvälittäjä LKV, KTM, partner


040 680 7703
kia@bolkv.fi

Lue lisää

Perustiedot

AlueHelsinki, Ullanlinna, 00140
OsoiteTähtitorninkatu 16
Koko51,5 m2
Huoneet1h+kt+kph+vh+khh+terassi
Hinta592 250 €

Katso kaikki tiedot


Huoneisto

Osakkeet986-1500
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
Huoneluku1h+kt+kph+vh+khh+terassi
Kerros/Kerroksia1/4
Asuinpinta-ala51,5 m2
Muut tilat0,0 m2
Lisätietoja pinta-alastaAsuntojen pinta-alat perustuvat laserkeilauksiin ja rakennusluvassa hyväksyttyihin arkkitehtipiirroksiin. Asuntojen pinta alat voivat poiketa vähäisesti valmiissa rakennuksessa.Vähäisellä pinta-ala poikkeamalla ei ole vaikutusta maksettuihin kauppahintoihin tai vastikeperusteisiin. Yhtiöjärjestyksen mukainen.
NäkymätHuoneisto sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa, josta on näkymät rauhalliselle sisäpihan puolelle, johon pääsee myös oman terassin kautta suoraan huoneistosta.
Keittiön kuvaus, lisätiedot ja varustusKeittiökalusteet toteute- taan sisustuskonseptien ja tarkennettavan keittiösuunnitelman mukaan. Kohteessa on valittavana kolme eri keittiötyyliä. Komerokalusteet ja vaatehuonekalusteet ovat Kvänum, Tibrokök, HTH tai vastaavan mallistoa.

Keittiöissä on Miele kodinkoneet ja ulkoilmaan poistava liesituuletin.
Pesutilojen kuvaus, lisätiedot ja varustusKylpyhuoneissa ja WC:issä olevat kalusteet ovat Kvänum, Tibrokök, HTH tai vastaavan mallistoa, kosteudenkestäviä kylpyhuonekalusteita. Pesualtaat, ammeet ja WC- istuimet ovat Duravit, Gustavsberg tai vastaavan mallistoa. WC- istuimet asunnoissa ovat seinämallisia. Kyl- pyhuoneet varustetaan pääosin suihkuseinin ja –kulmin, karkaistu kirkas lasi. Hanakalusteet ovat Hansgrohe, Tapwell tai vastaavan mallistoa. Kylpyhuoneissa on lämmitysverkkoon kytketyt kui- vauspatterit. Kylpyhuoneiden ja WC:iden varusteet ovat valitun sisustuskonseptin mukaan.
SeinämateriaalitHuoneistoihin on valittavana kolme eri sisustusmaailmaa, joista välittäjältä saa lisätietoja.

Asuinhuoneiden seinät ovat pääosin ylitasoitettuja ja maalattuja. WC- ja kylpyhuonetilojen seinät ovat laatoitettuja. Saunojen seinät ovat paneloituja. Porrashuoneiden seinät ovat ylitasoitettuja ja maalattuja, seinissä on ennallistettavat koristemaalaukset.
LattiamateriaalitLATTIAPÄÄLLYSTEET
Asuinhuoneissa on määritetty lattiapinnoitteen materiaali ja väri sisustusteeman mukaisesti. Jalkalistat ovat oven sävyyn maalattua profiilipuulistaa. Asuntojen märkätiloissa, kylpy-huoneissa ja WC:issä on keraaminen laatoitus. Kaikissa kuivissa asuintiloissa on patteri-lämmitys ja märkätiloissa lattialämmitys.
KattomateriaalitSISÄKATOT
Asuntojen katot ovat kipsilevypintaisia ja maalattuja. Alaslasketut katot ovat teräsrankaisia ja kipsilevyverhottuja. Alakatoissa on huolto- ja tarkastusluukkuja talotekniikan edellyttämissä kohdissa. Huoltoluukut ovat ns. hiussaumaluukuja. Märkä- ja eteistiloissa on kehysakenteinen kasettikatto.
Muuta kauppaan kuuluvaaSÄHKÖ- JA TIETOJÄRJESTELMÄT
Yhtiö liitetään Welhon kaapelitelevisioverkkoon ja huoneistot varustetaan antenniverkolla sekä nopean datayhteyden mahdollistavalla yleiskaapelointijärjestelmällä (CAT6). Puhelinyhteydet toimivat asukkaiden omilla matkapuhelinliittymillä.
Asunnoissa on ovipuhelinjär-jestelmä puhe- ja kuvayhteydellä. Alaslasketuissa katoissa (esim. kylpyhuone ja keittiö) on upotettu led-valaistus. Valaistus on pääosin himmennettävissä. Myös yleisten tilojen valaistus ja valaisimet uusitaan. Ulkotilojen valaistus uusitaan. Asunnot varustetaan määräysten mukaisin palovaroittimin.
Muutostyöt huoneistossaKoko taloyhtiö saneerataan asuinhuoneistoiksi.
KuntoUusi
Lisätietoa kunnostaKoko kiinteistö saneerataan kauttaaltaan korkealuokkaisiksi asunnoiksi. Huoneiston arvioitu valmistumisaika on 9-11/ 2020.

Kiinteistö- ja yhtiötiedot

Yhtiön nimiAs Oy Helsingin Tähtitorninkatu 16
Tontin omistusOma
Tontin koko m2
Käyttöönottovuosi2020
RakennusmateriaaliTiili, betoni
KattotyyppiHarjakatto
KateKonesaumattu peltikate
LämmitysjärjestelmäKauko
Lisätietoja energiatodistuksestaKohteella ei ole toistaiseksi lain edellyttämää energiatodistusta. Energiatodistus laaditaan urakan lopuksi ennen käyttöönottoa.
Lainat12 000 000,00 €
Kiinnitykset21 070 000,00 €
IsännöitsijäChristian Wikström, 0500-700222.
Taloyhtiössä muutaYhtiön välittömään hallintaan jäävät saunaosasto 30 m2, kerhotilat 32 m2, pesula- ja kuivaushuone 22 m2, pyörävarasto/käytävä 61 m2, ulkoiluväline-/pyörävarasto 80 m2, irtaimistovarasto 113 m2 ja talovarasto 25.5 m2 sekä porrashuoneet yht. 363,5 m2.

ILMANVAIHTO, LÄMMITYS JA JÄÄHDYTYS
Asunnoissa on asuntokohtaisesti säädettävä lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja pois-toilmanvaihtokone. LTO- laite on sijoitettu asuntoihin märkätiloihin erikoismittaiseen komeroon tai erilliseen kodinhoitohuoneeseen. Yhtiö on liitetty kaukolämpöverkkoon. Lämmitysverkosto uusitaan koko rakennuksen osalta. Asunnoissa on termostaatein ohjattu vesikiertoinen patterilämmitys. Yhtiö liitetään kaukokylmäverkkoon ja rakennus varustetaan huoneistokohtaisin viilennyslaittein.

SÄHKÖ- JA TIETOJÄRJESTELMÄT
Yhtiö liitetään Welhon kaapelitelevisioverkkoon ja huoneistot varustetaan antenniverkolla sekä nopean datayhteyden mahdollistavalla yleiskaapelointijärjestelmällä (CAT6). Puhelinyhteydet toimivat asukkaiden omilla matkapuhelinliittymillä. Asunnoissa on ovipuhelinjärjestelmä puhe- ja kuvayhteydellä. Alaslasketuissa katoissa (esim. kylpyhuone ja keittiö) on upotettu led-valaistus. Valaistus on pääosin himmennettävissä. Myös yleisten tilojen valaistus ja valaisimet uusitaan. Ulkotilojen valaistus uusitaan. Asunnot varustetaan määräysten mukaisin palovaroittimin.

YHTEISTILAT
Kellaritiloihin rakennetaan yhtiötä palveleva edustava saunaosasto, kerhotila, kuntosali, talopesula ja jätehuone.

Muita tietoja

PalvelutK-Market Kaivopuisto 255 m
K-Market Pietari 474 m
Alepa Ullanlinna 504 m
Anton & Anton Ullanlinnan ruokakauppa 512 m

Pääesikunnan terveysasema 359 m
Helsingin kaupunki Viiskulman terveysasema 713 m
Eiran sairaala / Eira sjukhus 799 m
Helsinki Hospital 987 m

Elixia Alexium 991 m
Esport Bristol 1,04 km
Helsingin kaupunki Katajanokan liikuntahalli 1,07 km
Fitness Village Kaisaniemi 1,25 km
KouluAlakoulut:
Helsingfors stad Cygnaeus lågstadieskola 653 m
Helsingin kaupunki Snellmanin ala-asteen koulu 865 m
Yläkoulut:
Helsingin kaupunki Högstadieskolan svenska normallyceum 244 m
Helsingin eurooppalainen koulu 935 m
Helsingin yliopisto normaalilyseo 586 m
Eiran aikuislukio 750 m
PäiväkotiHelsingin kaupunki päiväkoti Tähtitorni 438 m
Helsingfors stad daghemmet Fylgia-Solhem 448 m
Helsingin kaupunki päiväkoti Kaivopuisto 487 m
Kaivopuisto International Kindergarten Oy 571 m
Lisätietoa kaavoituksestaHelsingin Kaupunkisuunnitteluvirasto, (09) 310 1673.
VapautuuKesällä 2020
Lisätietoa palveluistaWww.etelaiset.fi
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedotMUUTOSTYÖT
Ostaja voi halutessaan esittää tästä sisällöstä poikkeavia omia toivomuksia ja muutostöitä huoneistoonsa. Muutostöiden suunnitelmat ostajan tulee teettää kustannuksellaan projektin suunnittelijoilla myöhemmin ohjeistettavan prosessiin mukaisesti. Ennen huoneiston luovutusta tehtävät osakasmuutokset on teetettävä samalla projektiryhmällä (urakoitsijat, suunnittelijat, valvojat).
Rakennuttaja antaa muutostöistä kirjallisen tarjouksen, josta selviää muutoksen mahdollinen vaikutus huoneiston valmistumisaikatauluun.

HUOMAUTUS
Rakennuttajalla on oikeus vaihtaa rakenteita ja edellä kuvattuja materiaaleja vastaaviin ja samanarvoisiin tuotteisiin, sekä soveltaa suunnitelmien mittoja tarvittaessa. Esimerkiksi hormimitat sekä kotelointien ja alaslaskettujen kattojen pinta-alat ja korkeudet voivat muuttua laite- tai asennusteknisistä syistä. Esitteiden tiedot ja havainnekuvat voivat yksityiskohdiltaan poiketa valmiista toteutuk- sesta. Suunnitelmien kalustemerkinnät ovat suuntaa antavia. As Oy Helsingin Tähtitorninkatu 16 rakennetaan pääosin rakennusluvan hakemisajankohtana voimassa olleiden rakentamismääräysten mukaisesti. Korjausrakentamishankkeen luonteesta ja rakennussuojelullista tavoitteista johtuen osaa normeista noudatetaan soveltuvin osin. Tietoa rakentamismääräyksistä ja niiden muuttumisesta saa mm. Ympäristöministeriöstä (www.ymparisto.fi) ja Helsingin kaupungin rakennusvalvontavirastosta.

Ks. Rakennustapaseloste

Turva-asiakirjojen säilyttäjän yhteystiedot: Säästöpankkipalvelut Oy, RS-asiat, Savonkatu 15, 74100 Iisalmi yrityspalvelut@saastopankki.fi

- Kiinteistön B-porras ja hissi ovat yhteiskäytössä Tähtitorninkatu 18 kiinteistön kanssa. Käyttö- ja huoltorasiteneuvottelut ovat käynnissä. Ostajille ei aiheudu lisäkustannuksia.

Asumiskustannukset

Hoitovastike231,75 €/kk (4,50 €/m2)
Rahoitusvastike235,79 €/kk (4,58 €/m2)
Yhtiövastike yhteensä467,54 €/kk
Vesimaksun perusteOma mittari
Muut maksut / lisätietoa maksuistaTilikaudelle 2021 ei tule lainanlyhennystä. Taloyhtiöiden lyhentäminen alkaa 01.07.2022. Kun lyhentäminen alkaa, nousee rahoitusvastikkeen määrä vastaavasti. Rahoitusvastike tilikaudelle 2021 on laskettu 1,15% kokonaismarginaalilla (0% + 1,155 marginaali).

Huoneiston A2 rahoitusvastike per/kk vain korolla on 235,79 €/kk. Rahoitusvastikearvio alkaen 1.7.2022 sisältäen lyhennykset sekä koron on 1059,22 €/kk

Hoitokustannukset on arvioitu sen laatimishetken ja tiedossa olevien kustannusten korotuspaineiden kautta. Esim. kiinteistöveron perusteiden muutos valtion tai kunnan toimesta voi johtaa hoitovastikkeen tarkastamistarpeeseen ennen valmistumista tai sitä seuraavien tilikausien aikana. As Oy:n valmistumisen jälkeisten palvelusopimusten sisältöjen muutokset vaikuttavat hoitovastikkeen suuruuteen.

Hinta

Myyntihinta346 250,00 € (6 723,30 €/m2)
Velkaosuus246 000,00 € (4 776,70 €/m2)
Velaton hinta592 250,00 € (11 500,00 €/m2)
MaksutapaKäteinen.

Jätä yhteydenottopyyntö kohteesta

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.