Soita 040 808 5466
Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Turku
Tampere
Oulu
Espoo
Lahti
Jyväskylä
Vantaa
Porvoo

Kerrostalo Helsinki

Katso kaikki kuvat

Koko

51,5 m2
1h+kt+kph+vh+khh+terassi

Hinta

592 250 €

Rakennusvuosi

1906

Osoite

Tähtitorninkatu 16
Helsinki

Välittäjä

Krista Malmivaara
Soita 040 521 9263

Seuraava esittely

Sovi sinulle sopiva aika


Ainutlaatuinen, linnamainen arvokiinteistö Helsingin Ullanlinnassa nyt ennakkomarkkinoinnissa!

As Oy Helsingin Tähtitorninkatu 16 on oma itsenäinen asunnoiksi palautettava asunto-osakeyhtiö. Kiinteistö saneerataan kauttaaltaan korkealuokkaisiksi asunnoiksi. Asunto-osakeyhtiö omistaa itse Helsingin kaupungin tontin 91-7-452-20 ja sillä olevan rakennuksen.

Rakennuksen on alkujaan suunnitellut arkkitehti K.A. Wrede Lähetysseuran käyttöön. Rakennus on valmistunut kahdessa osassa vuosina 1900 ja 1906 pääosin asuinkäyttöön.

Kohde on arkkitehtonisesti poikkeusksellinen, linnamainen, matala punatiilitalo erkkereineen, torneineen ja sisäänkäynneille johtavine siltoineen. Asuntojen arvioitu valmistumisaika on kesällä 2020.

Nyt Bo LKVn ennakkomarkkinoinnissa ovat huoneistot A1, A2, A4, A5, A18, B1 ja B3, jotka ovat kaikki yksilöllisiä ja persoonallisia kokonaisuuksia.

Huoneisto A2 on täydellinen kaupunkikoti rauhaa ja keskustan palveluja rakastavalle: selkeälinjaiseen ja tilavaan yksiöön on saatu mahtumaan oleskelun ja makuuhuoneen lisäksi tilavat vaatehuone ja kylpyhuone sekä oma terassi, josta pääsee helposti nauttimaan taloyhtiön piha-alueesta.

Kohteesta ei tässä ennakkomarkkinointivaiheessa oteta vastaan ostotarjouksia, ainoastaan varauksia.

Kerromme mielellämme lisää - soitto Kristalle tai Kialle, niin pääset tarkemmin As Oy Helsingin Tähtitorninkatu 16 kiehtovaan maailmaan, josta myös lisää osoitteessa www.tähtitorninkatu.fi.

Krista Malmivaara

Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV

LKV, KiAT, FM Partner

040-5219263 tai krista@bo.fi

Kia Kurikka

LKV, KTM, Partner

040-680 7703 tai kia@bo.fi


Huoneisto

Osakkeet986-1500
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
Huoneluku1h+kt+kph+vh+khh+terassi
Kerros/Kerroksia1/4
Asuinpinta-ala51,5 m2
Muut tilat0,0 m2
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen.
NäkymätHuoneisto sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa, josta on näkymät rauhalliselle sisäpihan puolelle, johon pääsee myös oman terassin kautta suoraan huoneistosta.
Keittiön kuvaus, lisätiedot ja varustusKeittiökalusteet ovat Saari-keittiön mallistoa, sisustuskonseptien ja keittiösuunnitelman mukaan. Kohteessa on valittavana kolme eri keittiösisutustyyliä.

Keittiöissä on Miele kodinkoneet ja ulkoilmaan poistava liesituuletin.
Pesutilojen kuvaus, lisätiedot ja varustusKylpyhuoneissa ja WC:issä olevat kalustekaavioiden mukaiset kalusteet Saari-keittiön mallistoa, kosteudenkestäviä kylpyhuonekalusteita. Pesualtaat, ammeet ja WC- istuimet ovat Duravit -sarjaa. Kaikki WC-istuimet ovat seinämallisia. Kylpyhuoneet varustetaan suihkuseinin ja –kulmin, karkaistu kirkas lasi. Hanakalusteet ovat Hansgrohe -sarjaa. Kylpyhuoneissa on sähkötoimiset kuivauspatterit. Kylpyhuoneiden ja WC:iden varusteet ovat valitun sisustuskonseptin mukaan.
SeinämateriaalitHuoneistoihin on valittavana kolme eri sisustusmaailmaa, joista välittäjältä saa lisätietoja.

Asuinhuoneiden seinät ovat pääosin ylitasoitettuja ja maalattuja. WC- ja kylpyhuonetilojen seinät ovat laatoitettuja. Saunojen seinät ovat paneloituja. Porrashuoneiden seinät ovat ylitasoitettuja ja maalattuja, seinissä on ennallistettavat koristemaalaukset.
LattiamateriaalitLATTIAPÄÄLLYSTEET
Asuinhuoneissa on määritetty lattiapinnoitteen materiaali ja väri sisustusteeman mukaises-ti. Jalkalistat ovat oven sävyyn maalattua profiilipuulistaa. Asuntojen märkätiloissa, kylpy-huoneissa ja WC:issä on keraaminen laatoitus. Kaikissa kuivissa asuintiloissa on patteri-lämmitys ja märkätiloissa lattialämmitys.
KattomateriaalitSISÄKATOT
Asuntojen katot ovat kipsilevypintaisia ja maalattuja. Alaslasketut katot ovat teräsrankaisia ja kipsilevyverhottuja. Alakatoissa on huolto- ja tarkastusluukkuja talotekniikan edellyttämissä kohdissa. Huoltoluukut ovat ns. hiussaumaluukuja. Märkä- ja eteistiloissa on kehys-rakenteinen kasettikatto.
Muuta kauppaan kuuluvaaSÄHKÖ- JA TIETOJÄRJESTELMÄT
Yhtiö liitetään Welhon kaapelitelevisioverkkoon ja huoneistot varustetaan antenniverkolla sekä nopean datayhteyden mahdollistavalla yleiskaapelointijärjestelmällä (CAT6). Puhelinyhteydet toimivat asukkaiden omilla matkapuhelinliittymillä.
Asunnoissa on ovipuhelinjär-jestelmä puhe- ja kuvayhteydellä. Alaslasketuissa katoissa (esim. kylpyhuone ja keittiö) on upotettu led-valaistus. Valaistus on pääosin himmennettävissä. Myös yleisten tilojen valaistus ja valaisimet uusitaan. Ulkotilojen valaistus uusitaan. Asunnot varustetaan määräysten mukaisin palovaroittimin.
KuntoUusi
Lisätietoa kunnostaKoko kiinteistö saneerataan kauttaaltaan korkealuokkaisiksi asunnoiksi. Huoneiston arvioitu valmistumisaika on kesällä 2020.

Kiinteistö- ja yhtiötiedot

Yhtiön nimiAs Oy Helsingin Tähtitorninkatu 16
Tontin omistusOma
Tontin koko m2
Käyttöönottovuosi2020
RakennusmateriaaliTiili, betoni
LämmitysjärjestelmäKauko
Taloyhtiössä muutaYhtiön välittömään hallintaan jäävät saunaosasto 30 m2, kerhotilat 32 m2, pesula- ja kuivaushuone 22 m2, pyörävarasto/käytävä 61 m2, ulkoiluväline-/pyörävarasto 80 m2, irtaimistovarasto 113 m2 ja talovarasto 25.5 m2 sekä porrashuoneet yht. 363,5 m2.

ILMANVAIHTO, LÄMMITYS JA JÄÄHDYTYS
Asunnoissa on asuntokohtaisesti säädettävä lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja pois-toilmanvaihtokone. LTO- laite on sijoitettu asuntoihin märkätiloihin erikoismittaiseen komeroon tai erilliseen kodinhoitohuoneeseen. Yhtiö on liitetty kaukolämpöverkkoon. Lämmitysverkosto uusitaan koko rakennuksen osalta. Asunnoissa on termostaatein ohjattu vesikiertoinen patterilämmitys. Yhtiö liitetään kaukokylmäverkkoon ja rakennus varustetaan huoneistokohtaisin viilennyslaittein.

SÄHKÖ- JA TIETOJÄRJESTELMÄT
Yhtiö liitetään Welhon kaapelitelevisioverkkoon ja huoneistot varustetaan antenniverkolla sekä nopean datayhteyden mahdollistavalla yleiskaapelointijärjestelmällä (CAT6). Puhelinyhteydet toimivat asukkaiden omilla matkapuhelinliittymillä. Asunnoissa on ovipuhelinjär-estelmä puhe- ja kuvayhteydellä. Alaslasketuissa katoissa (esim. kylpyhuone ja keittiö) on upotettu led-valaistus. Valaistus on pääosin himmennettävissä. Myös yleisten tilojen valaistus ja valaisimet uusitaan. Ulkotilojen valaistus uusitaan. Asunnot varustetaan mää-räysten mukaisin palovaroittimin.

Muita tietoja

PalvelutK-Market Kaivopuisto 255 m
K-Market Pietari 474 m
Alepa Ullanlinna 504 m
Anton & Anton Ullanlinnan ruokakauppa 512 m

Pääesikunnan terveysasema 359 m
Helsingin kaupunki Viiskulman terveysasema 713 m
Eiran sairaala / Eira sjukhus 799 m
Helsinki Hospital 987 m

Elixia Alexium 991 m
Esport Bristol 1,04 km
Helsingin kaupunki Katajanokan liikuntahalli 1,07 km
Fitness Village Kaisaniemi 1,25 km
KouluAlakoulut:
Helsingfors stad Cygnaeus lågstadieskola 653 m
Helsingin kaupunki Snellmanin ala-asteen koulu 865 m
Yläkoulut:
Helsingin kaupunki Högstadieskolan svenska normallyceum 244 m
Helsingin eurooppalainen koulu 935 m
Helsingin yliopisto normaalilyseo 586 m
Eiran aikuislukio 750 m
PäiväkotiHelsingin kaupunki päiväkoti Tähtitorni 438 m
Helsingfors stad daghemmet Fylgia-Solhem 448 m
Helsingin kaupunki päiväkoti Kaivopuisto 487 m
Kaivopuisto International Kindergarten Oy 571 m
Lisätietoa kaavoituksestaHelsingin Kaupunkisuunnitteluvirasto, (09) 310 1673.
VapautuuKesällä 2020
Lisätietoa palveluistaWww.etelaiset.fi

Asumiskustannukset

Hoitovastike0,00 €/kk ( €/m2)
Rahoitusvastike0,00 €/kk ( €/m2)
Yhtiövastike yhteensä0,00 €/kk
Vesi0,00 €/kk
Muut maksut / lisätietoa maksuistaTuleva RS-kohde, jonka taloussuunnitelma on valmistumassa.

Hinta

Myyntihinta346 062,00 € (6 719,65 €/m2)
Velkaosuus246 188,00 € (4 780,35 €/m2)
Velaton hinta592 250,00 € (11 500,00 €/m2)
MaksutapaKäteinen.

Kohdetta esittelee

 


Krista Malmivaara

YLEMPI KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ YKV, LKV, KIAT, FM, PARTNER

040 521 9263
krista@bo.fi

Lue lisää
 
Bo Match Sneak Peek