Soita 040 808 5466
Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Turku
Tampere
Oulu
Espoo
Lahti
Jyväskylä
Vantaa
Porvoo

Tähtitorninkatu 16, Ullanlinna, Helsinki, 144,0 m2, kerrostalo, #9422407Ainutlaatuinen, linnamainen arvokiinteistö Helsingin Ullanlinnassa nyt rakenteilla oleva RS-kohde!

As Oy Helsingin Tähtitorninkatu 16 on oma itsenäinen asunnoiksi palautettava asunto-osakeyhtiö. Kiinteistö saneerataan kauttaaltaan korkealuokkaisiksi asunnoiksi. Asunto-osakeyhtiö omistaa itse Helsingin kaupungin tontin 91-7-452-20 ja sillä olevan rakennuksen.

Rakennuksen on alkujaan suunnitellut arkkitehti K.A. Wrede Lähetysseuran käyttöön. Rakennus on valmistunut kahdessa osassa vuosina 1900 ja 1906 pääosin asuinkäyttöön.

Kohde on arkkitehtonisesti poikkeuksellinen, linnamainen, matala punatiilitalo erkkereineen, torneineen ja sisäänkäynneille johtavine siltoineen. Asuntojen arvioitu valmistumisaika on 9-11/2020.

Nyt Bo LKVn ennakkomarkkinoinnissa ovat huoneistot A1, A2, A4, A5, A18, B1 ja B3, jotka ovat kaikki yksilöllisiä ja persoonallisia kokonaisuuksia.

Huoneisto A18 sijaitsee taloyhtiön ylimmässä kerroksessa. Tässä läpitalon asunnossa on avara ja valoisa avokeittiö ja olohuone jonka yhteydessä upea eteläparveke sisäpihalle. Kolme makuuhuonetta, josta kaksi Tähtitorninkadun puolella ja yksi makuuhuone omalla sisäänkäynnillä rauhallisen sisäpihan puolella. Asunnossa on hyvin järjestellyt kodinhoitotilat ja upea sauna- ja kylpyhuoneosasto.

Kerromme mielellämme lisää - soitto Kristalle tai Kialle, niin pääset tarkemmin As Oy Helsingin Tähtitorninkatu 16 kiehtovaan maailmaan, josta myös lisää osoitteessa www.tähtitorninkatu.fi.

Krista Malmivaara

Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV

LKV, KiAT, FM Partner

040-5219263 tai krista@bo.fi

Kia Kurikka

LKV, KTM, Partner

040-680 7703 tai kia@bo.fi

THIS IS WHERE THE STORY BEGINS

Seuraava näyttö
Sovi sinulle sopiva aika
Kohdetta välittää
Kia Kurikka
Kiinteistönvälittäjä, LKV, KTM, Partner


040 680 7703
kia@bolkv.fi

Lue lisää

Perustiedot

AlueHelsinki, Ullanlinna, 00140
OsoiteTähtitorninkatu 16
Koko144,0 m2
Huoneet4-5+kt+kph+s+wc+khh+vh+parveke
Hinta1 944 000 €


Katso kaikki tiedot

Huoneisto

Osakkeet19641-21080
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
Huoneluku4-5+kt+kph+s+wc+khh+vh+parveke
Kerros/Kerroksia4/4
Asuinpinta-ala144,0 m2
Muut tilat0,0 m2
Lisätietoja pinta-alasta- Asuntojen pinta-alat perustuvat laserkeilauksiin ja rakennusluvassa hyväksyttyihin arkkitehtipiirroksiin. Asuntojen pinta alat voivat poiketa vähäisesti valmiissa rakennuksessa.Vähäisellä pinta-ala poikkeamalla ei ole vaikutusta maksettuihin kauppahintoihin tai vastikeperusteisiin. Yhtiöjärjestyksen mukainen.
NäkymätTähtitorninkadulle ja rauhalliselle sisäpihalle.
ParvekeUlostyönnetty
Parvekkeen ilmansuuntaEtelä
Keittiön kuvaus, lisätiedot ja varustusAsuntoihin asennetaan arkkitehtisuunnitelmien mukaiset kiintokalusteet. Keittiökalusteet toteutetaan sisustuskonseptien ja tarkennettavan keittiösuunnitelman mukaan. Kohteessa on valittavana kolme eri keittiötyyliä.

Keittiöissä on Miele, Gaggenau tai vastaavan mallistoa olevat kodinkoneet ja ulkoilmaan poistava liesituuletin.

Ks. Rakennustapaselostus sekä erillinen Sisustuskonseptit - esite Classy, Natural & Modern
Pesutilojen kuvaus, lisätiedot ja varustusKylpyhuoneissa ja WC:issä olevat kalusteet ovat Kvänum, Tibrokök, HTH tai vastaavan mallistoa, kosteudenkestäviä kylpyhuonekalusteita. Pesualtaat, ammeet ja WC- istuimet ovat Duravit, Gustavsberg tai vastaavan mallistoa. WC- istuimet asunnoissa ovat seinämallisia. Kyl- pyhuoneet varustetaan pääosin suihkuseinin ja –kulmin, karkaistu kirkas lasi. Hanakalusteet ovat Hansgrohe, Tapwell tai vastaavan mallistoa. Kylpyhuoneissa on lämmitysverkkoon kytketyt kui- vauspatterit. Kylpyhuoneiden ja WC:iden varusteet ovat valitun sisustuskonseptin mukaan.
KodinhoitohuoneKylpyhuoneen yhteyteen sijoitettu kodinhoitohuone. Tilat jaettu liukuovella.
Makuuhuoneen kuvaus, lisätiedot ja varustusLukumäärä: 3
SeinämateriaalitHuoneistoihin on valittavana kolme eri sisustusmaailmaa, joista välittäjältä saa lisätietoja.

Asuinhuoneiden seinät ovat pääosin ylitasoitettuja ja maalattuja. WC- ja kylpyhuonetilojen seinät ovat laatoitettuja. Saunojen seinät ovat paneloituja. Porrashuoneiden seinät ovat ylitasoitettuja ja maalattuja, seinissä on ennallistettavat koristemaalaukset.
LattiamateriaalitLATTIAPÄÄLLYSTEET
Asuinhuoneissa on määritetty lattiapinnoitteen materiaali ja väri sisustusteeman mukaisesti. Jalkalistat ovat oven sävyyn maalattua profiilipuulistaa. Asuntojen märkätiloissa, kylpy-huoneissa ja WC:issä on keraaminen laatoitus. Kaikissa kuivissa asuintiloissa on patteri-lämmitys ja märkätiloissa lattialämmitys. Märkätilat ja erillis- wc:t on varustettu lattian mukavuuslämmityksellä.
KattomateriaalitSISÄKATOT
Asuntojen katot ovat kipsilevypintaisia ja maalattuja. Alaslasketut katot ovat teräsrankaisia ja kipsilevyverhottuja. Alakatoissa on huolto- ja tarkastusluukkuja talotekniikan edellyttämissä kohdissa. Huoltoluukut ovat ns. hiussaumaluukuja. Märkä- ja eteistiloissa on kehys-rakenteinen kasettikatto.
Muuta kauppaan kuuluvaaKomerokalusteet ja vaatehuonekalusteet ovat Kvänum, Tibrokök, HTH tai vastaavan mallistoa.

SÄHKÖ- JA TIETOJÄRJESTELMÄT
Yhtiö liitetään Welhon kaapelitelevisioverkkoon ja huoneistot varustetaan antenniverkolla sekä nopean datayhteyden mahdollistavalla yleiskaapelointijärjestelmällä (CAT6). Puhelinyhteydet toimivat asukkaiden omilla matkapuhelinliittymillä.
Asunnoissa on ovipuhelinjär-jestelmä puhe- ja kuvayhteydellä. Alaslasketuissa katoissa (esim. kylpyhuone ja keittiö) on upotettu led-valaistus. Valaistus on pääosin himmennettävissä. Myös yleisten tilojen valaistus ja valaisimet uusitaan. Ulkotilojen valaistus uusitaan. Asunnot varustetaan määräysten mukaisin palovaroittimin.
KuntoUusi
Lisätietoa kunnostaKoko kiinteistö saneerataan kauttaaltaan korkealuokkaisiksi asunnoiksi. Huoneiston arvioitu valmistumisaika on syksyllä 2020.

Kiinteistö- ja yhtiötiedot

Yhtiön nimiAs Oy Helsingin Tähtitorninkatu 16
Tontin omistusOma
Tontin koko m2
Käyttöönottovuosi2020
RakennusmateriaaliTiili, betoni
KattotyyppiHarjakatto
KateKonesaumattu peltikate
LämmitysjärjestelmäKauko
Lisätietoja energiatodistuksestaKohteella ei ole toistaiseksi lain edellyttämää energiatodistusta. Energiatodistus laaditaan urakan lopuksi ennen käyttöönottoa.
Lainat12 000 000,00 €
Kiinnitykset21 070 000,00 €
IsännöitsijäChristian Wikström, 0500-700222, Kalevankatu 56A, 00180 Helsinki.
Taloyhtiössä muutaYhtiön välittömään hallintaan jäävät saunaosasto 30 m2, kerhotilat 32 m2, pesula- ja kuivaushuone 22 m2, pyörävarasto/käytävä 61 m2, ulkoiluväline-/pyörävarasto 80 m2, irtaimistovarasto 113 m2 ja talovarasto 25.5 m2 sekä porrashuoneet yht. 363,5 m2.

ILMANVAIHTO, LÄMMITYS JA JÄÄHDYTYS
Asunnoissa on asuntokohtaisesti säädettävä lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja pois-toilmanvaihtokone. LTO- laite on sijoitettu asuntoihin märkätiloihin erikoismittaiseen komeroon tai erilliseen kodinhoitohuoneeseen. Yhtiö on liitetty kaukolämpöverkkoon. Lämmitysverkosto uusitaan koko rakennuksen osalta. Asunnoissa on termostaatein ohjattu vesikiertoinen patterilämmitys. Yhtiö liitetään kaukokylmäverkkoon ja rakennus varustetaan huoneistokohtaisin viilennyslaittein.

SÄHKÖ- JA TIETOJÄRJESTELMÄT
Yhtiö liitetään Welhon kaapelitelevisioverkkoon ja huoneistot varustetaan antenniverkolla sekä nopean datayhteyden mahdollistavalla yleiskaapelointijärjestelmällä (CAT6). Puhelinyhteydet toimivat asukkaiden omilla matkapuhelinliittymillä. Asunnoissa on ovipuhelinjärjestelmä puhe- ja kuvayhteydellä. Alaslasketuissa katoissa (esim. kylpyhuone ja keittiö) on upotettu led-valaistus. Valaistus on pääosin himmennettävissä. Myös yleisten tilojen valaistus ja valaisimet uusitaan. Ulkotilojen valaistus uusitaan. Asunnot varustetaan määräysten mukaisin palovaroittimin.

YHTEISTILAT
Kellaritiloihin rakennetaan yhtiötä palveleva edustava saunaosasto, kerhotila, kuntosali, talopesula ja jätehuone.

Muita tietoja

PalvelutK-Market Kaivopuisto 255 m
K-Market Pietari 474 m
Alepa Ullanlinna 504 m
Anton & Anton Ullanlinnan ruokakauppa 512 m

Pääesikunnan terveysasema 359 m
Helsingin kaupunki Viiskulman terveysasema 713 m
Eiran sairaala / Eira sjukhus 799 m
Helsinki Hospital 987 m

Elixia Alexium 991 m
Esport Bristol 1,04 km
Helsingin kaupunki Katajanokan liikuntahalli 1,07 km
Fitness Village Kaisaniemi 1,25 km
KouluAlakoulut:
Helsingfors stad Cygnaeus lågstadieskola 653 m
Helsingin kaupunki Snellmanin ala-asteen koulu 865 m
Yläkoulut:
Helsingin kaupunki Högstadieskolan svenska normallyceum 244 m
Helsingin eurooppalainen koulu 935 m
Helsingin yliopisto normaalilyseo 586 m
Eiran aikuislukio 750 m
PäiväkotiHelsingin kaupunki päiväkoti Tähtitorni 438 m
Helsingfors stad daghemmet Fylgia-Solhem 448 m
Helsingin kaupunki päiväkoti Kaivopuisto 487 m
Kaivopuisto International Kindergarten Oy 571 m
Lisätietoa kaavoituksestaAsemakaava. Helsingin Kaupunkisuunnitteluvirasto, (09) 310 1673
VapautuuKesällä 2020
Lisätietoa palveluistaWww.etelaiset.fi
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedotMUUTOSTYÖT
Ostaja voi halutessaan esittää tästä sisällöstä poikkeavia omia toivomuksia ja muutostöitä huoneistoonsa. Muutostöiden suunnitelmat ostajan tulee teettää kustannuksellaan projektin suunnittelijoilla myöhemmin ohjeistettavan prosessiin mukaisesti. Ennen huoneiston luovutusta tehtävät osakasmuutokset on teetettävä samalla projektiryhmällä (urakoitsijat, suunnittelijat, valvojat).
Rakennuttaja antaa muutostöistä kirjallisen tarjouksen, josta selviää muutoksen mahdollinen vaikutus huoneiston valmistumisaikatauluun.

HUOMAUTUS
Rakennuttajalla on oikeus vaihtaa rakenteita ja edellä kuvattuja materiaaleja vastaaviin ja samanarvoisiin tuotteisiin, sekä soveltaa suunnitelmien mittoja tarvittaessa. Esimerkiksi hormimitat sekä kotelointien ja alaslaskettujen kattojen pinta-alat ja korkeudet voivat muuttua laite- tai asennusteknisistä syistä. Esitteiden tiedot ja havainnekuvat voivat yksityiskohdiltaan poiketa valmiista toteutuk- sesta. Suunnitelmien kalustemerkinnät ovat suuntaa antavia. As Oy Helsingin Tähtitorninkatu 16 rakennetaan pääosin rakennusluvan hakemisajankohtana voimassa olleiden rakentamismääräysten mukaisesti. Korjausrakentamishankkeen luonteesta ja rakennussuojelullista tavoitteista johtuen osaa normeista noudatetaan soveltuvin osin. Tietoa rakentamismääräyksistä ja niiden muuttumisesta saa mm. Ympäristöministeriöstä (www.ymparisto.fi) ja Helsingin kaupungin rakennusvalvontavirastosta.

Ks. Rakennustapaseloste

Turva-asiakirjojen säilyttäjän yhteystiedot: Säästöpankkipalvelut Oy, RS-asiat, Savonkatu 15, 74100 Iisalmi yrityspalvelut@saastopankki.fi

- Kiinteistön B-porras ja hissi ovat yhteiskäytössä Tähtitorninkatu 18 kiinteistön kanssa. Käyttö- ja huoltorasiteneuvottelut ovat käynnissä. Ostajille ei aiheudu lisäkustannuksia.

Asumiskustannukset

Hoitovastike648,00 €/kk (4,50 €/m2)
Rahoitusvastike727,20 €/kk (5,05 €/m2)
Yhtiövastike yhteensä1 375,20 €/kk
Vesimaksun perusteOma mittari

Hinta

Myyntihinta1 136 000,00 € (7 888,89 €/m2)
Velkaosuus808 000,00 € (5 611,11 €/m2)
Velaton hinta1 944 000,00 € (13 500,00 €/m2)
MaksutapaKäteinen.

Jätä yhteydenottopyyntö kohteesta

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.