Soita 040 808 5466
Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Espoo
Jyväskylä
Kuopio
Lahti
Oulu
Porvoo
Turku
Tampere
Vantaa

Pelkkakuja 6, Vartsala, Salo, 185,0 m2, lomahuoneisto, #9787022Upea merenranta loft -huoneisto niin vapaa-aikaan, kakkoskodiksi tai vakituiseen asumiseen!

Täydellisesti uudelleen rakennetussa entisessä Vartsalan talotehtaassa, 0-energiatalo, kalliopohja, maalämpö ja jokaiseen asuntoon kuuluu venepaikka ym. Vielä pääset vaikuttamaan sisustusmateriaalien valintaan. Täällä on aitoa tunnelmaa parhaimmillaan huikeine lännen suuntaan avautuvine merimaisemineen ja mikä parasta, asumiskustannukset minimaalisen olemattomat!

Salon Vartsalan vanhan sahan talotehdas on rakennettu jo 1940-luvulla ja on ainoa säilynyt tuotantorakennus. Talo on aikojen saatossa nähnyt paljon, mutta nyt voisi sanoa sen puhjenneen täyteen loistoon. Vanhasta talotehtaasta on loihdittu viisi upeaa loft-tyylistä asuntoa, joista kukin nauttii hulppeista merimaisemista sekä silmiä hivelevästä arkkitehtuurista.

Sijainti meren äärellä on tietysti yksi tämän taloyhtiön avainsanoista. Taloyhtiön miljööstä löytyy grillikatos, uimala, puttigriini, laituri sekä venevaja. Näissä asunnoissa yhdistyy siis täydellisesti arki ja vapaa-aika.

Kallion päälle sijoittuva rakennus on energiatehokas ja maalämmön ansiosta lämmityskustannuksetkin pysyvät todella edullisina. Asunnot ovat myös muilta varusteluiltaan omaa luokkaansa ja jokainen yksityiskohta on hiottu ajatuksella.

Uudella asukkaalla on mahdollisuus vaikuttaa vielä sisämateriaaleihin ja kiintokalusteisiin. Taloyhtiön valmiit asunnot antavat kyllä jo hyvää referenssiä tulevasta. Betonilattia, sekä katon betonirakenteet luovat loft-tyylisen tunnelman ja särmää sisustukseen. Suurista ikkunoista avautuva merimaisema on kuin vuodenaikojen mukaan muuntautuva taulu, joka tulee isoksi osaksi myös sisätiloja.

Jokaiselle asunnolle kuuluu myös oma terassi/parveke, jotka etenkin kesäisin ovat kuin toinen olohuone. Voisi siis sanoa, että se mitä tästä kodista tai taloyhtiön pihapiiristä ei löydy, sitä ei tarvitse.

Kuvat; toinen kuvista on kyseisen asunnon havainnekuva, muut kuvat ovat jo aiemmin valmistuneista asunnoista ja joista saa maistiaisia, miten tilat ovat materiaalivalinnoiltaan rakentuneet!

Myynti ja lisätiedot 0400 532 642 Kaarina Nikkanen tai kaarina@bo.fi

Seuraava näyttö
Sovi sinulle sopiva aika
Kohdetta välittää
Kaarina Nikkanen
KiAT, partner


040 053 2642
kaarina@bolkv.fi

Lue lisää

Perustiedot

AlueSalo, Vartsala, 25210
OsoitePelkkakuja 6
Koko185,0 m2
Huoneetoh-avok+2mh+kph+s+vh+2erill.wc+lasitettu patio
Hinta584 000 €

Katso kaikki tiedot


Rakennus

Rakennusvuosi (aloitettu)2017
Käyttöönottovuosi2018
RakennusmateriaaliBetoni
KattotyyppiHarjakatto
KateSaumapeltikate
Asuinpinta-ala185,0 m2 (185,0 m2)
Lisätietoja pinta-alastaHinta ei ole pinta-alaperusteinen.
Kerrokset2
Muut tilat0,0 m2
HuonelukuOh-avok+2mh+kph+s+vh+2erill.wc+lasitettu patio
TulisijaVaraava Tiileri-takka
TakkatiedotTakka
Kohteen kuvausVuonna 1946 valmistuneen Vartsalan talotehtaan uusi tuleminen, vankkarakenteisten alkuperäisten tiili / betoniseinien täydellinen uudelleen rakentaminen on ollut suoranainen kulttuuriteko. Upeat loft -huoneistot istuvat
merelliseen maisemaansa suoranaisena rantahelmenä.
Asumiskustannukset extra pienet!
KuntoUusi

Kiinteistötiedot

Tontin koko10 940,00 m2
Tontin omistusOma

Muita tietoja

Asumiskustannukset

Muut maksut / lisätietoa maksuistaVarainsiirtovero 2% velattomasta kauppahinnasta.
0-energiatalon todelliset kustannukset hyvin pienet, kun lämmityskulutkin sisältyvät vastikkeen hintaa,
Sähkö ja vesi kulutuksen.

Hinta

Velaton hinta584 000,00 € (3 156,76 €/m2)
Myyntihinta584 000,00 € (3 156,76 €/m2)
VapautuuSopimuksen mukaan
MaksuehtoKäteinen.

Jätä yhteydenottopyyntö kohteesta

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.