Loimukatu 1, Kerttula , Raisio, 53,0 m2, kerrostalo, #9432607Raision Kerttulan luonnonläheiseen miljööseen valmistuu kesäkuussa 2021 As Oy Raision Sointu. Kohde nousee omalle tontille ja yhtiön rakentamisesta vastaa TKU-Rakennus Oy.

Sijainniltaan ylivoimainen paikka, laadukas rakentaminen sekä loppuun saakka mietityt asuntopohjat viimeistelevät tämän tyylikkään kerrostalokokonaisuuden. Sointu koostuu 33 yksilöllisestä asunnosta, joiden koot vaihtelevat 38,5 m2 kaksiosta 78,5 m2 kolmioon. Esteettömien asuntojen pohjaratkaisut ovat huolella suunniteltu toimiviksi ja viihtyisiksi kokonaisuuksiksi; jokaisessa asunnossa on mm. tilava, lasitettu parveke, josta avautuu upeat näkymät ympäröivään luontoon. Asunnot ovat varusteltu koneellisella tulo- ja poistoilmanvaihdolla sekä lämmön talteenotolla. Asumismukavuutta lisää talojen välittömään läheisyyteen sijoittuva pysäköintialue sekä autokatokset.

As Oy Raision Soinnun kodit toteutetaan laadukkailla ja ajattomilla pintamateriaaleilla, jotka ovat sisustusarkkitehdin ammattitaidolla valitsemia. Valittavana on kolme kaunista ja ajan henkeen sopivaa sisustustyyliä; Kielo, Koivu ja Kivi, mitkä luovat upeat puitteet nykyaikaiselle ja yksilölliselle kerrostaloasumiselle. Kohteen on suunnitellut Sigge Arkkitehdit Oy.

Varaa oma asuntosi helposti ilman varausmaksua!

Myynti ja lisätiedot/

Miika Salmela

p. 0500 533 582 tai miika.salmela@bo.fi

Seuraava esittely
Sovi sinulle sopiva aika
Kohdetta välittää
Miika Salmela
asuntomyyjä, partner


0500 533 582
miika.salmela@bo.fi

Lue lisää

Perustiedot

AlueRaisio, Kerttula , 21200
OsoiteLoimukatu 1
Koko53,0 m2
Huoneet2h, avok, kh, s, lasitettu parveke
Hinta190 000 €

Katso kaikki tiedot


Huoneisto

Osakkeet23-23
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
Huoneluku2h, avok, kh, s, lasitettu parveke
Kerros/Kerroksia4/5
Asuinpinta-ala53,0 m2
Muut tilat0,0 m2
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen.
ParvekeLasitettu
Parvekkeen ilmansuuntaLounas
Keittiön kuvaus, lisätiedot ja varustusAsukkaat voivat valita mieleisensä sisustustyylin arkkitehdin suunnittelemista kolmesta kauniista ja ajan henkeen sopivasta tyylisuunnasta; Kielo, Koivu ja Kivi.

Nämä skandinaaviset tyylikonseptit kattavat eri sisustuksen vivahteet aina Kielon tasaisia ja seesteisiä sävyjä huokuvasta rauhallisuudesta Kiven voimakkaan graafiseen moderniin tyylikkyyteen. Kielon ja Kiven välimaastossa viihtyville Sointu tarjoaa tyylisuuntana Koivun, joka on jatkumoa Kielon rauhallisuudelle, mutta sitä on maustettu syvemmillä sävyillä ja rohkeammalla otteella.

Asukkaan valittavana on laadukas valikoima erilaisia pintamateriaaleja. Keittiökaapistoihin on valittu tyylikkään selkeät ja aikaa kestävät ovivaihtoehdot ja keittiön välitiloihin on tarjolla kullekin tyylille valittu lasipinta tai laatta. Keittiön allas on työpöytätasoon upotettu rst-allas. Tasot laminaattia.

Keittiölaitteina ovat kalusteuuni, induktioliesitaso, kalusteisiin sijoitettava mikroaaltouuni, astianpesukone, liesikupu sekä kylmälaitteet arkkitehtisuunnitelman ja kalustetoimittajan suunnitelman mukaisesti.

Kielo: Keittiön kaapit; maalattu MDF-ovi, cappucino

Koivu: keittiön kaapit; maalattu MDF-ovi, valkoinen

Kivi: keittiön kaapit; laminaattiovi, musta, MDF-ovi, maalattu harmaa


Pesutilojen kuvaus, lisätiedot ja varustusKylpyhuoneissa ylellistä tunnelmaa luovat modernit seinälaatat ja tyylikonseptiin sointuvat lattialaatat. Pesutiloissa pesuallaskalusteryhmä sekä peili.

Kielo: lattia himmeää beigenharmaata 10x10 cm laattaa, seinä 15x30 cm valkoista kiiltävää laattaa. Valkoinen allaslaatikosto.

Koivu: lattia 10x10 cm grafiitinharmaata laattaa, seinä 15x15cm valkoista mattapintaista laattaa tiililadonnalla. Valkoinen allaslaatikosto.

Kivi: lattia mustaa 10x10 cm laattaa, seinä 25x55 cm himmeää marmorikuvioitua laattaa. Valkoinen allaslaatikosto.


Saunan kuvaus, lisätiedot ja varustusLattia laattaa, seinät ja katto haapaaneelia. Seinään asennettava kiuas.
LattiamateriaalitKielo: 3-sauvainen valkokäsitelty saarniparketti

Koivu: 3-sauvainen lakattu tammiparketti

Kivi: 3-sauvainen lakattu saarniparketti

KuntoUusi

Kiinteistö- ja yhtiötiedot

Yhtiön nimiAsunto Oy Raision Sointu
Tontin omistusOma
Tontin koko1 825,00 m2
Käyttöönottovuosi2021
RakennusmateriaaliBetoni
KattotyyppiPulpettikatto
KateBitumihuopa
LämmitysjärjestelmäKauko
EnergiatodistusKyllä
EnergialuokkaB2018
Taloyhtiössä muutaRakennuksen ensimmäiseen kerrokseen sijoitetaan mm. tekniset tilat ja ulkoiluvälinevarasto. Yhtiön väestönsuoja toteutetaan korttelialueen yhteiseen väestönsuojaan. Irtaimistovarastot sijoitetaan pääosin väestönsuojaan ja osin rakennuksen ensimmäiseen kerrokseen. Jokaisella asunnolla on oma irtaimistovarasto.

Huoneistojen lämmitys toteutetaan vesikiertoisena lattialämmityksenä. Kaikissa huoneistoissa on huoneistokohtainen koneellinen tulo-poistoilmanvaihto varusteltuna lämmön talteenotolla.

Yhtiö liitetään DNA valokuituverkkoon.

Muita tietoja

PalvelutRauhallinen asuinalue sijoittuu hyvien kulkuyhteyksien päähän ja sen välittömässä läheisyydessä sijaitsee verrattomien liikuntamahdollisuuksien lisäksi myös päiväkoti, koulu, terveyskeskus ja K-Supermarket. Kävelymatkan päässä sijaitsevat myös mm. S-market ja Kauppakeskus Mylly.
Lisätietoa kaavoituksestaLisätietoa kaavoituksesta antaa Raision kaupunki.
Vapautuu30.6.2021
Lisätietoa palveluistaRaision Kerttulaan rakentuvassa kokonaisuudessa yhdistyvät kerrostaloasumisen helppous sekä ympäröivä luonto ja erilaiset liikuntamahdollisuudet tarjoten unelmakodin niin perheille, ulkoilijoille kuin aktiivisille liikkujille. Raision Kerttulan alue on tunnettu lukuisista harrastus- ja ulkoilumahdollisuuksistaan; jäähallin tenniskeskuksen sekä monipuolisen liikuntakeskuksen lisäksi ulkoilureitit, kentät sekä hiihtoladut täyttävät vaativammankin liikkujan toiveet.

Asumiskustannukset

Hoitovastike196,00 €/kk (3,70 €/m2)
Rahoitusvastike140,00 €/kk (2,64 €/m2)
Yhtiövastike yhteensä336,00 €/kk
Vesimaksun peruste€/kk
Muut maksut / lisätietoa maksuistaVesi ja sähkö kulutuksen mukaan.

Arvioitu rahoitusvastike (korot + lyhennys) vuonna 2022 on n. 580 €/kk.

Ostaja maksaa mahdollisen varainsiirtoveron 2% velattomasta kauppahinnasta.

Hinta

Myyntihinta57 000,00 € (1 075,47 €/m2)
Velkaosuus133 000,00 € (2 509,43 €/m2)
Velaton hinta190 000,00 € (3 584,91 €/m2)
MaksutapaKäteinen.