Mustalahdentie 50, Käräjäniemi, Konnevesi, 3352.00, vapaa-ajan tontti, #20932559



Bo! Nyt tarjolla huikea mökkitontti kirkasvetisen Liesveden rannalta!

Haluatko ihailla ilta-auringon laskua järven selän yli? Onko haaveenasi rakentaa mökki jyhkeiden honkien keskelle, tilavalle tontille, jossa naapurit ovat sopivan matkan päässä? Miten olisi nopeasti syvenevä ranta veneelle tai kunnon uimapaikalle? Tosin saa kovapohjaiseen rantaan tehtyä loistopuitteet lapsillekin. Läheltä löytyy upeat Konneveden kosket vaikkapa kalastukseen ja pisteenä iin päälle pääsisit nauttimaan Konneveden kuuluisasta kansallispuistosta!

Tie tontille on todella hyvä ja tieosuuskunnan toimesta se myös aurataan talvisin. Konneveden palvelut ovat jopa pyöräilymatkan päässä ja Jyväskylään hurauttaa alle tunnissa. Voiko sijainti Keskisessä Suomessa olla parempi?

Puhdas luonto ja kirkas vesi, sähköt tontin rajalla, vesiosuuskunnan vesi- ja viemäri n. 200 m:n päässä (tai oma vesijärjestelmä). Mitä muuta loistomökkipaikalta tarvitaan? Ai niin: rakennusoikeutta kunnon mökkiin ja rantasaunaan. No, sitäkin onneksi löytyy, joten eikun unelmaa toteuttamaan.

Etsitkö kakkoskodin paikkaa? Haluatko oman vapaa-ajan paikan upean luonnon keskeltä? Tällaisia tontteja on vain harvoin näillä leveysasteilla tarjolla. Ota ihmeessä äkkiä yhteyttä!

Bo noudattaa asuntoesittelyissään pandemian vuoksi seuraavia varotoimia: Emme kättele asiakkaitamme ja toivomme sinun noudattavan esittelyissä turvavälejä. Jos sinulla on flunssanoireita tai olet tullut Suomeen riskimaista 14 vrk sisällä , älä tule asuntoesittelyyn.

Esittelyiden kävijämääriä voidaan asiakkaidemme turvallisuuden takaamiseksi joutua rajaamaan. Välitämme turvallisuudestasi.

Seuraava esittely
Sovi sinulle sopiva aika




Kohdetta välittää
Anna-Kaisa Viljanmaa
kiinteistönvälittäjä, LKV, partner


045 182 9525
anna-kaisa@bo.fi

Lue lisää

Perustiedot

AlueKonnevesi, Käräjäniemi, 44300
OsoiteMustalahdentie 50
Koko3 352,00 m2
Huoneet
Hinta60 000 €

Katso kaikki tiedot


Kiinteistötiedot

Kiinteistötunnus275-404-20-77
Kortteli/Kiinteistön nimiVäinölä
TyyppiTila
Tontin tyyppiRinnetontti
Tontin koko3 352,00 m2
Tontin omistusOma
Lisätietoja tontistaTie perille

Muita tietoja

Rakennusoikeus100,0 m2
Lisätietoja rakennusoikeudestaKullekin rakennuspaikalle saa rakentaa yhden loma-asunnon, jonka kerrosala saa olla enintään 100m2. Lisäksi kullekin rakennuspaikalle saa rakentaa kerrosalaltaan enintään 20m2 suuruisen saunan ja enintään 20m2 suuruisen talousrakennuksen. Saunan saa sijoittaa vähintään 15m:n etäisyydelle rantaviivasta.
RantaOma ranta, omaa rantaviivaa
Omaa rantaviivaa, metriä55 m
Vesistön nimiLiesvesi
PalvelutKonneveden keskustaan n. 7km.

Asumiskustannukset

Muut maksut / lisätietoa maksuistaTiemaksu Lahdenkyläntielle on ollut 67 euroa/vuodessa. Asukkaat hoitavat traktorilla ja mönkijällä Mustalahdentien auraukset.

Sähköliittymä Savon Voima Verkko Oy:stä (kuuluu vyöhyke 2 alueeseen), perusliittymä 3x25 A kustantaa 3470 €. Sähkön perusmaksu 32,92 kk + kwh 7,31 €.

Sirkkamäen vesihuolto-osuuskunnan maksut:
Osuuskunnan jäsenmaksu 99,00€/vuosi.
Kytkentämaksu, kertaluoneinen 868,00€.
Vesiliittymän liittymismaksu vapaa-ajan asunto 2257,00€.
Lisäksi liittyjä maksaa omaan lukuunsa linjaston ja tontin välisen rakentamisen.

Hinta

Velaton hinta60 000,00 €
Myyntihinta60 000,00 €
VapautuuHeti