Ylänkötie 8, Veräjämäki, Helsinki, 228,0 m2, rivitalo, #20934651Heti vapaa muuttovalmis perheasunto omassa rauhassa päättyvän tien päässä.

Veräjämäki on rauhallinen pientaloalue lähellä Helsingin keskustaa. Junamatka kestää n. 15 min. Oulunkylän asema on muutaman minuutin kävelymatkan päässä ja mikäli käyttää bussia, niin pysäkille on matkaa n. 100 m. Jokeri linjan pysäkit on niin ikään Oulunkylän aseman yhteydessä. Alueella on useampi päiväkoti joista lähin löytyy n. 150 m:n päästä ja ala-asteen koulu on lyhyen kävelymatkan päässä. Oulunkylässä on kattavat palvelut päivittäistarpeisiin.

Lisätiedot ja esittelyt:

Markku Kotilainen

Kiinteistönvälittäjä, LKV / Partner

045 153 9988

Bo LKV Neitsytpolku 12, 00140 Helsinki

markku.kotilainen@bo.fi

https://bo.fi/

THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

Huoneiston yläkerrassa sisäänkäynnin jälkeen on suuri olohuoneen ja kirjaston muodostama tila josta on pääsy huoneiston levyiselle lasitetulle parvekkeelle. Näkymät ovat täältä mäen päältä upeat Oulunkylään ja ilta-aurinkoon päin. Yläkerrassa on niin ikään iso ja poikkeuksellisen hyvin varustettu nykyaikainen keittiö. Keittiöön keskelle mahtuu myös iso baaripöytä jossa hoituu väljästi sekä aamiainen että arkiruokailu. Huoneiston korkeasta teknisestä tasosta on yhtenä esimerkkinä tähän huoneistoon yläkerran wc:n yhteyteen asennettu kiinteä ilmastointilaite lämmön talteenotolla.

Asunnossa on tällä hetkellä kolme erillistä makuuhuonetta. Yksi ylhäällä ja kaksi alhaalla. Yläkerran kirjastotila voidaan myös helposti erottaa isoksi makuuhuoneeksi mikäli sille on tarvetta.

Alakerrassa on makuuhuoneiden lisäksi n. 15 m2:n varasto-/vaate-/pukeutumishuone, kodinhoitohuone, uima-allastila oleskelutiloineen (altaassa vastavirtalaitteisto), sauna ja peseytymistilat ja erillinen wc. Toisesta makuuhuoneesta ja uima-allastilasta on käynti asunnon levyiselle lasitetulle terassille.

Yhtiössä on tehty viime vuoden aikana mittavat peruskorjaukset. Tässä yhteydessä mm. käyttövesiputket on uusittu, alakerran sauna ja pesutilat sekä wc rakennettu kokonaan uusiksi. Alakerran kaikissa kosteissa tiloissa on säädettävä vesikiertoinen kaukolämpöön kytketty lattialämmitys. Ylimääräisessä yhtiökokouksessa 6.2.2020 korjauksen kustannusten kattamiseen on annettu hallitukselle valtuus ottaa enintään 1,6 milj euron laina. Taloudellinen loppuselvitys saadaan valmiiksi todennäköisesti maaliskuun aikana. Mikäli laina joudutaan nostamaan kokonaan, kohdistuu siitä tälle asunnolle 180.000 euron osuus (789,47 eur/m2). Laina-aika on 25 vuotta. Velaton hinta on tämän jälkeen 767.000 eur (3.364 eur/m2) mikäli laina nostetaan kokonaan.

Varaathan ajan yksityisesittelyyn.

Markku Kotilainen

Kiinteistönvälittäjä, LKV / Partner

045 153 9988

Bo LKV Neitsytpolku 12, 00140 Helsinki

markku.kotilainen@bo.fi

Seuraava esittely
Sovi sinulle sopiva aika
Kohdetta välittää
Markku Kotilainen
kiinteistönvälittäjä LKV, partner


045 153 9988
markku.kotilainen@bo.fi

Lue lisää

Perustiedot

AlueHelsinki, Veräjämäki, 00650
OsoiteYlänkötie 8
Koko228,0 m2
Huoneet5 h + k + s + pesuhuone + 2 wc + uah + khh + varasto + var
Hinta587 000 €

Katso kaikki tiedot


Huoneisto

Osakkeet27661-31830
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
Huoneluku5 h + k + s + pesuhuone + 2 wc + uah + khh + varasto + var
Kerros/Kerroksia1/2
Asuinpinta-ala228,0 m2
Muut tilat2,5 m2
Lisätietoja pinta-alastaHuoneiston ulko-oven vieressä oleva n.2,5 m2 suuruinen varasto on lämmin. Lämmitys on erillisellä sähköpatterilla huoneiston omasta mittarista. Yhtiöjärjestyksen mukainen. Isännöitsijäntodistuksen mukainen.
ParvekeLasitettu, sisäänvedetty
Parvekkeen ilmansuuntaLänsi
Keittiön kuvaus, lisätiedot ja varustusJääkaappi, pakastin, liesituuletin, höyryuuni, induktio/keraaminen liesi, erillisuuni, astianpesukone, sälekaihtimet, kiinteät valaisimet.
Lattia laminaattia ja seinät maalattu. Työtasot kiveä ja komposiittilevyä.
WC-tilojen kuvausYläkerran wc. Peilikaappi, säilytyskaappeja, kolme yläkaappia, kaksi pesuallasta, wc istuin ja kiinteät valaisimet.
Lattia ja seinät laattaa.
Alakerran wc. Peilikaappi, erilliskaappi ja wc istuin.
Lattia ja seinät laattaa. Kaikki varusteet ja pinnat uusia. Vesikiertoinen lattialämmitys.
KodinhoitohuoneKiinteät kaapistot, pesuallas ja valaisimet, pesukoneliitäntä, tila pesutornille.
Lattia laattaa ja seinät maalattu. Vesikiertoinen lattialämmitys.
Saunan kuvaus, lisätiedot ja varustusSähkökiuas ja kiinteä valaisin.
Kiuas, laatoitus, lauteet ja paneelit uusia.
Lattia laattaa.
Makuuhuoneen kuvaus, lisätiedot ja varustusKolme makuuhuonetta. Yläkerran makuuhuoneessa lattia korkkia ja seinät tapettia.
Alakerran makuuhuoneissa toisesta uloskäynti terassille. sekä kiinteä kaapisto. Toisessa lasikuitutapetti ja toisessa paperitapetti. Lattiat Saima parkettia.
Oleskelutilojen kuvaus, lisätiedot ja varustusKiinteät valaisimet ikkunoiden yläpuolella ja verhot.
Lattia parkettia ja seinät tapettia.
Muut tilatUima-allastila. Vastavirtalaite ja kiinteät valaisimet. Lattia laattaa ja seinät osin laattaa ja osin maalattua. Vesikiertoinen lattialämmitys.
Muuta kauppaan kuuluvaaHuoneistoon on asennettu 1999 kiinteä Ilmastointilaite lämmön talteenotolla.
Kaikissa huoneiston komeroissa ja eteisen kaapistossa Elfan säilytysjärjestelmät. Kaikissa ikkunoissa sälekaihtimet.
KuntoHyvä

Kiinteistö- ja yhtiötiedot

Yhtiön nimiAsunto Oy Ylänkötie 8
Tontin omistusOma
Tontin koko5 510,00 m2
Käyttöönottovuosi1975
RakennusmateriaaliPuu, betoni
KattotyyppiHarjakatto
KatePeltikatteella
LämmitysjärjestelmäKauko
EnergiatodistusKyllä
EnergialuokkaE2013
Tehdyt korjaukset ja remontitVesikaton muuttaminen harjakatoksi 1994, C-talon sokkelin kosteussaneeraus 2002, kaukolämmön jakokeskuksen uusiminen ja asbestisaneeraus -02, puuportaiden huoltomaalaus -09, vesivahdin asentaminen vesimittariin -11, A-talon ilmanvaihto muutettiin huoneistokohtaiseksi ja nuohottiin ilmanvaihtokanavat -12, B- ja C- talon ilmanvaihtokanavien nuohous ja venttiilien säätö -13, vesikourut, syöksytorvet, tikkaat ja kävelysillat sekä lumiesteet huollettiin -13, vedenkäsittelylaitteiston asentaminen käyttövesi ja lämmitysjärjestelmään -14, A-talon itäpuolen huoltomaalaus -14, puuportaiden huoltomaalaus -14, kuntoarvio -14, antennijärjestelmän teräväpiirtopäivitys -15, C-talon itäpuolen huoltomaalaus -15, sadevesiviemäröinti A-talon länsipuolelle -15, lämmitysverkoston tasapainotus ja patteriventtiilien uusiminen -16, käyttöveden linjasulkuventtiilien uusiminen-16, A-talon pohjois- ja itäpuolen sadevesi- ja salaojaremontti -16, A-talon pihakäytävän uusiminen -16, A-talon ja autokatosten sähkö- ja teleremonttiin varautuminen putkituksin -16, huoneiston A1 keittiö- ja pintaremontti -16, B-talon itä- ja pohjoispuolen puuosien maalaus -17, salaojien ja runkoviemäreiden painehuuhtelu ja kuvaus -17, lukituksen uusiminen -20, kuntotutkimuksessa 2018 muutamissa asunnoissa todettujen mikrobivaurioiden johdosta kaikkien asuntojen maan tasalla olevat puurakenteiset ulkoseinät kosteussulkuineen uusittiin kokonaisuudessaan (tässä asunnossa ei todettu mikrobivaurioita omistajalta saadun tiedon mukaan), käyttövesiputkien uusiminen, B- ja C- talon lattialämmitys- ja uima-allaspiirien erottaminen käyttövesipiiristä omaksi lämmityspiirikseen, ikkunoiden ja ovien uusiminen tarvittavin osin, ilmanvaihdon parantaminen, puupaneelien kunnostus, parvekkeiden kunnostus, kaukolämmön jakokeskuksen ja lämmönjakoputkien uusiminen -20-21.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontitVuosina 2020 - 24 autokatoksen saneeraus sähköineen, vesikaton maalaus, kuntoarvion päivitys, tiilijulkisivun saneeraus ja sähkökeskuksen sekä antennijärjestelmän uusiminen.
Lainat1 460 000,00 €
Kiinnitykset1 052 000,00 €
IsännöitsijäRealia Services Oy
Ansatie 6 a C porras 01740 Vantaa
Petjoi Susanna 040 481 4516, susanna.petjoi@realia.fi
KiinteistönhoitoAsukkaat
Yhtiön tilat ja varusteluUrheiluvälinevarasto.

Muita tietoja

Lisätietoa kaavoituksestaHelsingin kaupunki
VapautuuHeti

Asumiskustannukset

Muu vastike22,00 €/kk
Yhtiövastike yhteensä674,88 €/kk
Vesi24,00 €/hlö/kk
Muut maksut / lisätietoa maksuistaUima-allas maksu 12 eur/kk.
Muu vastike sisältää kaikki kustannukset pihakuluista (autopaikat, hiekotukset ym.).
Peruskorjauksesta aiheutuvan lainan määrä selviää lähiaikoina taloudellisen loppuselvityksen valmistuttua. Maksimi lainamäärä kyseiselle huoneistolle on 180.000 eur. Sen voi maksaa pois yhdellä kertaa tai jättää 25 vuoden pituiseksi yhtiölainaksi. Hallitukselle myönnetty valtuus periä tai olla perimättä neljän kuukauden yhtiövastike yhtiön taloudellisen tilanteen niin salliessa/vaatiessa.

Hinta

Myyntihinta587 000,00 € (2 574,56 €/m2)
Velaton hinta587 000,00 € (2 574,56 €/m2)