Malontie 5, Varjakka, Oulu, 8130.00, omakotitalotontti, #9927570Rakennuspaikka 8 130m2 rauhallisella sijainnilla Oulunsalon Varjakassa. Tontilla on purkukuntoiset rakennukset. Luvan hakeminen jää ostajalle.

Sähkö- ja vesiliittymät on, kunnallinen viemäri lähellä. Rakennusoikeus on 300 k-m². Osayleiskaavassa tontti on varattu pääasiassa pientaloille.

Lisätiedot: Jaana Sevón 050 438 8135 I jaana.sevon@bo.fi

Seuraava esittely
Sovi sinulle sopiva aika
Kohdetta välittää
Jaana Sevón
kiinteistönvälittäjä, LKV, partner


050 438 8135
jaana.sevon@bo.fi

Lue lisää

Perustiedot

AlueOulu, Varjakka, 90470
OsoiteMalontie 5
Koko8 130,00 m2
Huoneet
Hinta45 000 €

Katso kaikki tiedot


Kiinteistötiedot

Kiinteistötunnus564-430-11-254
Kortteli/Kiinteistön nimi11, Malo
TyyppiTila
Tontin tyyppiTasamaatontti
Tontin koko8 130,00 m2
Tontin omistusOma
Lisätietoja tontistaAlue on varattu pääasiassa asuinpientaloille. Alueelle saa sijoittaa pienimuotoista yritystoimintaa, josta ei aiheudu ympäristöön haittaa. Rakennuspaikalle saa rakentaa enintään kaksi asuinrakennusta samaan pihapiiriin. Pää- ja sivuasunnon yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 300 k-m², josta sivuasunto enintään 80 k-m². Rakennukset saavat olla enintään kaksikerroksisia. Rakennuspaikalle rakennettavien rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 500 k-m². Rakennukset tulee sijoittaa mahdollisuuksien mukaan kulkutien viereen yhtenäiseksi pihapiiriksi. Nykyiset kiinteistöt on mahdollisuuksien mukaan liitettävä kunnalliseen viemäriverkkoon ja uudisrakentaminen edellyttää liittymistä kunnalliseen viemäriverkostoon. Hailuodontien läheisyydessä rakennukset on sijoitettava siten, että ne suojaavat piha-alueita tieliikenteen melulta. Eläintenpidosta on määrätty yleismääräyksellä.
”Osayleiskaava-alueella saa pitää kotieläimiä, kuten hevosia ja lampaita, mikäli siitä ei aiheudu ympäristöön merkittävää haittaa ja rakennuspaikka on riittävän suuri kotieläinten pitämiseksi. Eläimiä pidettäessä tulee huolehtia riittävistä suojaetäisyyksistä naapureihin sekä riittävistä laidun- ja tarha-alueista.”
MAA- JA METSÄTALOUSVALTAINEN ALUE.
Alue varataan maa- ja metsätalouden harjoittamiseen. Alueelle saa rakentaa maa- ja metsätalouteen sekä sitä tukevan yritystoiminnan käyttöön tarkoitettuja talousrakennuksia ja rakennelmia. Alueelle saa myös rakentaa viereiseen pihapiiriin liittyviä eläinsuojia, mikäli niistä ei ole merkittävää haittaa ympäristölle.

Vaihdossa huomioidaan asunto-osake Oulusta.

Tiedustelut I Jaana Sevón I 050 438 8135 I jaana.sevon@bo.fi

Tie perille
VesijohtoKunnan
Käyttö- ja luovutusrajoituksetOsayleiskaavan mukaan kiinteistölle saa rakentaa yhden tai enintään kaksi omakotitaloa samaan pihapiiriin. Rakennuspaikkoja ei voi lohkoa, eli toiselle asuinrakennukselle ei voi muodostaa uutta rakennuspaikkaa. Kiinteistöllä on asuinrakentamiselle rakennusoikeutta yhteensä 300 k-m2; samaan pihapiiriin rakennettava toinen asuinrakennus saa kuitenkin olla kooltaan max. 80 k-m2. Ensimmäisen asuinrakennuksen saa rakentaa suoralla rakennusluvalla, toisen rakentaminen vaatii ensin suunnittelutarveratkaisun hakemista.

Muita tietoja

Lisätietoja rakennusoikeudestaOulun kaupunki, Rakennusvalvonta
RantaEi rantaa

Asumiskustannukset

Kiinteistövero250,16 €
Tiemaksut30,00 €

Hinta

Velaton hinta45 000,00 €
Myyntihinta45 000,00 €
VapautuuHeti