Etusivu / Uusimaa / Vantaa / Ratakuja 4

Ratakuja 4

Tikkurila, Vantaa | Kerrostalo | 3-4 + oh + k + kph + s + 2 x lasitettu parveke (yj 5h+k+s)

Upea kattohuoneisto Tikkurilan keskustasta!

Ai ettien että! Näitä on todella harvoin tarjolla. Tämä uniikki ja tilava päätyhuoneisto sijaitsee keskeisellä paikalla Tikkurilassa. Asunto on poikkeuksellisesti kahdessa kerroksessa, ja siinä on kaksi iso lasitettua parveketta joista aukeavat upeat näkymät Tikkurilan ylle.

Alakerrassa on kolme makuuhuonetta, olohuone, keittiö, erillinen ruokailutila ja kylpyhuone saunalla. Olohuone on avointa, korkeaa tilaa (lähes 5 m huonekorkeus, ei Morjens!). Kierreportaat ovat kaunis yksityiskohta, ja viestivät vieraille että nyt ei olla ihan tavallisessa kerrostalossa. Yläkerrassa on tilava monikäyttöinen huone, vaikkapa kirjasto- tai työhuoneeksi. Tässä tilassa on takka fiilistelyyn, ei myöskään löydy ihan joka kerrostalosta. Ylhäällä on lisäksi toinen asunnon parvekkeista, siinä on ikkunat neljään suuntaan ja korkeutta on vielä enemmän kuin alakerran parvekkeessa. Kaksikerroksisuus antaakin pikantin ja persoonallisen säväyksen asuntoon, ja se tuo tiloihin moniulotteisuutta.

Taloyhtiö on rakennettu 2015, joten mitään isoja remontteja ei lähivuosina ole suunnitelmissa. Tikkurilan palvelut ovat välittömässä läheisyydessä, kävellen pääsee helposti joka paikkaan. Ja jos pitää päästä kauemmas, mene vaikka junalla tai bussilla. Tikkurilan juna- ja bussiasemat (ja kauppakeskus Dixi) ovat siinä ihan kulman takana. Ja vaikka oma auto ei ole täällä välttämättämyys, autoilevia ostajia ei ole unohdettu. Ostajalla on mahdollisuus ostaa autopaikka osake viereisestä pysäköintihallista.

Myynti ja esittelyt:

Mika Utria

myyntijohtaja, LKV, partner, KiAT, kaupanvahvistaja

0400 650 123 | mika.utria@bo.fi

Kiinnostaako tämä kohde?

Ota meihin yhteyttä tai jätä viesti

Mika Utria

Mika Utria

myyntijohtaja Vantaa, kiinteistönvälittäjä LKV, kaupanvahvistaja, partner

Huoneisto

Osakkeet
140017-146265
Hallintamuoto
Asunto-osakeyhtiö
Huoneluku
3-4 + oh + k + kph + s + 2 x lasitettu parveke (yj 5h+k+s)
Kerros/Kerroksia
5/5
Asuinpinta-ala
116,5 m2
Muut tilat
0,0 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Yhtiöjärjestyksen mukainen. Isännöitsijäntodistuksen mukainen.
Näkymät
Asunnossa kaksi isoa lasitettua parveketta. Toinen 5. kerroksessa ja toinen yläkerrassa 6. kerroksessa. Parvekkeet ovat kolmelta/neljältä sivulta lasitettuja, ja siten hyvin valoisia ja aurinkoisia.
Parveke
Lasitettu
Parvekkeen ilmansuunta
Länsi
Liesi
Induktioliesi, erillisuuni
Keittiön työtasojen materiaali
Laminaatti
Keittiön lattiamateriaali
Parketti
Keittiön seinien materiaali
Maalattu, osalaatoitus
Kylpyhuoneen varustus
Suihkuseinä, pesukone, kuivausrumpu, pesukoneliitäntä, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto
Kylpyhuoneen lattiamateriaali
Laatta
Kylpyhuoneen seinämateriaali
Kaakeli
WC-tilojen kuvaus
Varustus: lattialämmitys, peilikaappi, bidee-suihku
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: kaakeli
Saunan kuvaus, lisätiedot ja varustus
Tuuletusikkuna
Saunan lattiamateriaali
Laatta
Saunan seinämateriaali
Puu
Makuuhuoneen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Lukumäärä: 3
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Oleskelutilojen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Kunto
Hyvä
Takkatiedot
Takka

Kiinteistö- ja yhtiötiedot

Yhtiön nimi
As. Oy Vantaan Paddington
Tontin omistus
Oma
Tontin koko
1 510,00 m2
Käyttöönottovuosi
2015
Rakennusmateriaali
Betoni
Kattotyyppi
Tasakatto
Kate
Kumibitumikate
Lämmitysjärjestelmä
Kauko
Energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
C2013
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontit
Kunnossapitotarveselvitys 2023-2027:
- Yhteispihan aidan (piha) ja portin (Ratakujan puoli) suunnittelu koskien As Oy Vantaan Pilettiä ja As Oy Vantaan Paddingtonia.
- Kaikkien huoneistojen ilmanvaihtolaitteen huolto sekä yhtiön ilmanvaihtokanavien puhdistus ja ilmanmääräsäätö Cervi Oy 2022.
Lunastusoikeus yhtiöllä
Kyllä
Muut rajoitukset
Taloyhtiön ulkopuoliselle myyty autohalliosake käynnistää lunastusmenettelyn.
Yhtiöllä on ensisijaisesti ja osakkeenomistajalla toissijaisesti oikeus lunastaa yhtiön osakkeet nrot 146266-153745 (autohallipaikat), kun omistusoikeus osakkeeseen siirtyy toiselle muulta omistajalta kuin yhtiöltä tai perustajaosakkaalta. Siirronsaajan on viipymättä ilmoitettava saannostaan yhtiön hallitukselle. Saantoilmoituksen tulee sisältää lunastusmenettelyn käynnistämisen kannalta riittävät tiedot. Lisätietoa yhtiöjärjestyksessä (9 §).
Lainat
4 267 501,62 €
Kiinnitykset
13 990 800,00 €
Isännöitsijä
Realia Services Oy, Realia Isännöinti Vantaa, p. 010 228 4000 ja asiakaspalvelu@realia.fi. Isännöitsijä Kari Sihvonen.
Kiinteistönhoito
Huoltoyhtiö
Taloyhtiössä muuta
- Väestönsuoja, irtaimistovarasto, lastenvaunuvarasto, sauna, kaapeli-TV, yhteispiha toisen taloyhtiön kanssa.
- Vastuu osakkeenomistajien joko rakennusaikana tai sen jälkeen tilaamien/rakentamien huoneistokohtaisten tulisijojen sekä niihin liittyvien hormien korjaamisesta, kunnossapidosta, siitä aiheutuneista ylimääräisistä kustannuksista ja mahdollisista vahingoista kuuluu osakkeenomistajalle. Vastuu huoneistokohtaisen ilmanvaihtokoneiden huollosta ja kunnossapidosta sekä sähköjärjestelmään liitetyn palovaroittimen kunnossapidosta kuuluu yhtiölle. Huoneistoissa sijaitsevien palovaroittimien varmennusparistot kuuluvat osakkaan kunnossapitovastuulle. (yj 8 §)
- Talon ovat yhteisomistajat tilaajina rakennuttaneet YIT Rakennus Oy Infrapalveluilla 7.2.2013 allekirjoitetun urakkasopimuksen perusteella. Urakkasopimukseen sisältyy autopaikkarakennuksen katolle sijoittuva kattopiha As. Oy Picadillin käyttöön. Kattopihan lehtikuusiterassin rakenteissa sekä leikkipihalla on havaittu rakennusvaiheesta johtuvia virheellisyyksiä. Virheitä tutkitaan ja niistä on reklamoitu YIT Rakennus Oy:lle. Asia on kesken. As. Oy Paddingtonin hallitus ei ole sitoutunut näihin kustannuksiin. On vielä epäselvää, miten mahdolliset korjauskustannukset kohdentuvat yhtiön osakehuoneistoihin/ autopaikkoihin ja niiden käyttökustannuksiin.

Muita tietoja

Lisätietoa kaavoituksesta
Tiedustelut: Vantaan kaupunki p. 09 839 11
Vapautuu
Heti

Asumiskustannukset

Hoitovastike
407,75 €/kk (3,50 €/m2)
Rahoitusvastike
1 874,70 €/kk (16,09 €/m2)
Yhtiövastike yhteensä
2 282,45 €
Vesi
18,00 oma mittari
Sauna
15,00 €
Muut maksut / lisätietoa maksuista
- Taloyhtiössä on henkilömäärään perustuva vesimaksuennakko. Vesimaksut tasataan kerran vuodessa (tasauslaskut joulu-/tammikuussa). Huoneistossa asuvien henkilömäärän saamme väestötietojärjestel-mästä, mutta huoneiston omistajalla on (esim. huoneistoa vuokratessa) velvollisuus tarkastaa vastikkeiden oikeellisuus myös vesimak-suennakkoja maksajien henkilömäärän osalta. Mikäli osakas haluaa, että vesimittari luetaan vuokralaisen/vuokralaisten vaihtuessa, tulee tästä lisälas-ku osakkaalle huollon käynnistä noin 50 € + isännöitsijätoimiston kulu.
- Yhtiökokous 4.4. 2022: Päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet periä tai jättää perimättä yhden-kahden (1-2) kuukauden yli-määräinen hoitovastike taloudellisen tilanteen sitä edellyttäessä tai sen salliessa. Päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet muuttaa pääomavastikkeen hintaa (mahdollinen koron nousu) mikäli talous sitä vaatii ennen seuraavaa varsinaista yhtiökokousta. Päätettiin, että pääomavastikkeet tuloutetaan ja lainaosuussuoritukset rahastoidaan.

Hinta

Myyntihinta
323 265,69 € (2 774,81 €/m2)
Velkaosuus
335 734,31 € (2 881,84 €/m2)
Velaton hinta
659 000,00 € (5 656,65 €/m2)
Maksutapa
Käteinen.
Kartta