Etusivu / Varsinais-Suomi / Kaarina / Harmilanahre 1

Harmilanahre 1

Piispanristi, Ala-Lemu, Kaarina | Rivitalo | 3h, avok, kh/khh, s, 2wc, terassit, 2 var, ak, ap

Upea uudiskohde arvostetulla alueella Kaarinan Ala-Lemussa - enää 4 asuntoa vapaana!

Arkkitehtuurillisesti moderni ja mustavalkoinen As Oy Adele on arvostetun SAFA-arkkitehti Renni Haroman käsialaa. Omalle tontille rakentuva yhtiö käsittää yhteensä 11 asuntoa. Viisi kolmiota, viisi neliötä ja yksi viisiö tarjoavat mainiot puitteet arkeen kuin arkeen.

Lämmitysmuotona yhtiössä toimii edullinen ja energiatehokas maalämpö yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Kaikkia asuntokokoja yhdistää tarkoin harkitut pohjaratkaisut sekä huolella viilatut yksityiskohdat. Ympäröivän luonnon innoittamana asuntojen ikkunapinta-alat on haluttu maksimoida, minkä ansiosta luonto tulee osaksi myös sisätiloja.

Yksitasoisten pohjaratkaisujen keskiössä on huonekalumaiset integroiduilla kodinkoneilla varustellut keittiöt sekä niihin kauniisti sulautuvat olohuoneet. Olohuoneiden isot, lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat jatkuvat aina päämakuuhuoneisiin asti, kehystäen kauniin maiseman ympäri vuoden. Makuuhuoneista löytyy säilytystilaa lattiasta kattoon ja seinästä seinään ulottuvien peililiukuovien takaa.

Kylpyhuoneiden yhteydessä olevia saunoja erottaa kauniit ja tilaa avartavat lasiseinät. Upea kylpyhuone tarjoaa rauhallisen rentoutumispaikan kiireisen arjen keskelle.

Viimeistely ei suinkaan ole unohtunut pelkästään sisätiloihin, vaan molemmin puolin asuntoja on katetut terassit. Terassit ovat valaistu led-valoin ja lisäksi takaterassilta löytyy varaus lämmittimille sekä ulkoporealtaalle. Takaterassien jatkeena on viihtyisät ja vehreät osakaspihat. Etupihan terassi asettuu aamuauringon suuntaan koilliseen, kun taas takapihan lounaan suuntaisella terassilla ja pihalla saat nauttia päivä- ja ilta-auringosta.

Jokaiselle huoneistolle kuuluu kaksi sähköpistokkeella varustettua autopaikkaa, joista toinen on katos- ja toinen pihapaikka.

Huoneistokohtaisia varastoja on peräti kaksi kappaletta! Asuntotekniikka on sijoitettu huoneistokohtaiseen lämpimään varastoon, joka sijoittuu etupihan terassin yhteyteen. Toinen huoneistokohtainen varasto löytyy autokatospaikan päädystä.

Kaarinan Ala-Lemu on arvostettua asuinaluetta, jonka erinomainen sijainti mahdollistaa hyvät yhteydet niin Kaarinan kuin Turunkin palveluihin. Kaarinan keskustaan ajaa n. 5 minuutissa ja Turun keskustaan n. 10 minuutissa. Harmilanahreelle on viime vuosina noussut paljon omakotitaloja ja rivitaloja. Alue on myös lapsiperheiden suosiossa, ja lähimmät päiväkodit sekä Piispanlähteen koulu sijaitsevatkin vain noin kilometrin päässä. Ala-Lemussa luonto on vahvasti läsnä ja upeat ulkoilureitit kuten Katariinanlaakson ja Vaarniemen luontopolut löytyvät ihan läheltä.

Arvioitu valmistuminen 7-9/2023. Tutustu myös As Oy Adelen kotisivuihin: http://asoyadele.fi/

Lämpimästi tervetuloa esittelyyn, kerromme mielellämme lisää kohteesta!

Myynti ja esittelyt/

Miika Salmela p. 0500 533 582 / miika.salmela@bo.fi

ja

Sofia Metsänranta p. 040 588 6314 / sofia.metsanranta@bo.fi

Kiinnostaako tämä kohde?

Ota meihin yhteyttä tai jätä viesti

Miika Salmela

Miika Salmela

asuntomyyjä, partner

Huoneisto

Osakkeet
1042-1201
Hallintamuoto
Asunto-osakeyhtiö
Huoneluku
3h, avok, kh/khh, s, 2wc, terassit, 2 var, ak, ap
Kerros/Kerroksia
1/1
Asuinpinta-ala
80,0 m2
Muut tilat
0,0 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Yhtiöjärjestyksen mukainen.
Näkymät
Molemmin puolin asuntoa on katetut terassit. Etu- ja takaterassit uritettua 28 x 120 mm SHP ruskeaa terassilautaa.

Etupihan terassi aamuauringon suuntaan koilliseen. Takapihan lounaan suuntaiselle terassille ja pihalle paistaa päivä- ja ilta-aurinko.

Terassit ovat valaistu led-valoin ja lisäksi takaterassilta löytyy varaus lämmittimille sekä halkaisijaltaan 2000 mm ulkoporealtaalle (ulkoporeallas on lisätyö).

Asuntoihin kuuluu viihtyisät ja vehreät osakaspihat, jotka ovat osakkaan omassa käytössä ja hallinnassa. Takapihoilla on omat nurmikkoalueet, joita rajaavat leikattavat tuija-aidat. Osakas vastaa kustannuksellaan osakashallinnassa olevan piha-alueen hoidosta, huollosta ja kunnossapidosta.
Parvekkeen ilmansuunta
Koillinen, lounas
Keittiön kuvaus, lisätiedot ja varustus
Unique Homen tyylikäs ja selkeälinjainen keittiö integroiduin kodinkonein. Siro sylinterin mallinen liesituuletin sijoittuu niemekkeen ylle. Avokeittiön rinnalla ruokailutila, joka on mitoitettu kuuden hengen ruokailuryhmälle.

KALUSTEET: Vakiovalmisteisia kalustepiirustusten mukaan. Keittiön kaapistojen ovet ovat mattavalkoiset tai mustat, työtasot laminaattia (valkoinen, harmaa ja musta) tai puuta (tammi tai valkopetsattu tammi), työtasoon upotettu yksialtainen musta komposiitti-allas. Mikroaaltouunille on paikkavaraus. Mahdolliset koteloinnit tehdään kipsilevyllä ja/tai kalustelevyllä.

KODINKONEET: Pöytätasoon upotettu induktiotaso (Siemens), kalusteuuni valkoinen / musta (Siemens), integroitu astianpesukone (Siemens), integroitu jääkaappi (AEG) ja integroitu pakastinkaappi (AEG). 80 m2 asunnossa saarekemallinen Savon liesituuletin, 93,5 m2 ja 114,50 m2 asunnossa iv-järjestelmän mukainen liesikupu (Siemens)

SEINÄT: Tasoitettu, maalattu maalarinvalkoiseksi. Välitila on välitilalevyä tai laatoitettu marmorikuvioisella 60 x 60 cm laatalla (sauma-aine 103). Välitilalevyn väri kiiltävä valkoinen, mattavalkoinen tai mattamusta.

KATTO: Ruiskutasoite.

HANAVAIHTOEHDOT: Tapwell Evo184 + apk, väri kromi, messinki, kupari tai musta.

LATTIA: Sisustustyylin mukaista tammilautaparkettia, jalkalistat valkoiset 42 mm korkeat puulistat.
Kalkki: Timberwise Stone, harjattu ja öljyvahattu, country collection
Tammi: Timberwise Pure, harjattu ja öljyvahattu, country collection
Hiili: Timberwise Nordica, harjattu ja öljyvahattu, country collection
Pesutilojen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Upea Spa-henkinen kylpyhuone, jonka yhteydestä löytyy niin sauna, kuin myös tilat päivittäiselle pyykkihuollolle. Seinämallinen wc-istuin sisältyy vakiona.

VARUSTEET: Pyyhekoukut, Hansgrohe Croma 160 Showerpipe sadesuihku ja kirkas kääntyvä suihkuseinä, wc-istuin (LIV fix-500), valkoinen, musta, kromi tai mattakrominen huuhtelupainike (Aplite Eco) ja wc-paperiteline.

KALUSTEET: Vakiovalmisteisia kalustepiirustusten mukaan. Ovet ovat mattavalkoiset tai kiiltävän valkoiset, suorat kalusteovet. Paikka ja liitäntämahdollisuus pesukoneelle sekä kuivausrummulle (asennustapa ilmoitettava rakennusvaiheessa).

ALLAS JA HANA: Hansgrohe Talis S 100 (ilman bidettä, h=221 mm), valkoinen valumarmoriallas

LATTIA: Vesieristys ja laatoitus 60 x 60 cm laatta.

Kalkki: betonin harmaa (sauma-aine 110)
Tammi: vaalea harmaa (sauma-aine 111)
Hiili: musta (sauma-aine 120)

TEHOSTESEINÄ 1: Suihkuseinä ja saunan lasiseinän alapuolen laatoitus 60 x 60 cm laattaa.
Kalkki: betonin harmaa (sauma-aine 110)
Tammi: vaalea harmaa (sauma-aine 111)
Hiili: musta (sauma-aine 120)

TEHOSTESEINÄ 2 : 80 m2 ja 93,5 m2 asunnoissa saunan panelointi (haapa 15 x 120 mm STS) jatkuu wc-istuimen takana olevalle seinälle.
Kalkki: vaalea haapa
Tammi: thermohaapa
Hiili: thermohaapa (sävytys mustaksi lisähinnasta)

MUUT SEINÄT: 30 x 60 cm leikattu mattavalkoinen laatta. Asennus vaakaan. Saumaväri 100. (Kodinhoitotilan kaapistojen takana oleva seinä maalattu ja välitilassa välitilalevy.)

KATTO: Panelointi, haapa (15 x 120 mm STS)
Kalkki: vaalea haapa
Tammi: thermohaapa
Hiili: thermohaapa (sävytys mustaksi lisähinnasta)
WC-tilojen kuvaus
Kodissa on 2 wc:tä, joista toinen sijaitsee erillisenä ja toinen kylpyhuoneen yhteydessä.

VARUSTEET: Led-valopeili, allaskaappi, pyyhekoukut, seinämallinen wc-istuin (LIV fix-500), valkoinen, musta, kromi tai mattakrominen huuhtelupainike (Aplite Eco) ja wc-paperiteline.

ALLAS JA HANA: Valkoinen valumarmoriallas, Hansgrohe Talis E 80 bidette.

LATTIA: Vesieristys ja laatoitus 60 x 60 cm laatta.
Kalkki: betonin harmaa (sauma-aine 110)
Tammi: vaalea harmaa (sauma-aine 111)
Hiili: syvän musta (sauma-aine 120)

TEHOSTESEINÄ: Wc-istuimen takaseinä 60 x 60 cm laattaa.
Kalkki: betonin harmaa (sauma-aine 110)
Tammi: vaalea harmaa (sauma-aine 111)
Hiili: syvän musta (sauma-aine 120)

MUUT SEINÄT: Tasoitettu, maalattu maalarinvalkoiseksi.

KATTO: Ruiskutasoite.

KALUSTEET: Vakiovalmisteisia kalustepiirustusten mukaan. Allaskalusteiden ovet ovat kiiltävän valkoiset tai mattavalkoiset.

Saunan kuvaus, lisätiedot ja varustus
Saunan ja kylpyhuoneen erottaa kaunis tilaa avartava lasiseinä. Kokonaisuuden viimeistelee lauteisiin upotettava etäohjauksella toimiva kiuas sekä epäsuora valaistus lauteiden alapinnassa ja kiukaan yllä.

LAUTEET: Runko puuta, laudetasot ja askelmat thermohaapaa tai vaaleaa haapaa.

VARUSTEET: Sähkökiuas etäohjauksella (Mondex Tahko E, 9 kW). Värit: teräs / musta.

LATTIA: Vesieristys ja laatoitus, 5 x 5 cm (Hiili) tai 6 x 6 cm (Tammi ja Kalkki) laatta.
Kalkki: betonin harmaa (sauma-aine 110)
Tammi: vaalea harmaa (sauma-aine 111)
Hiili: syvän musta (sauma-aine 120)

SEINÄT: Panelointi, haapa (15 x 120 mm STS)
Kalkki: vaalea haapa
Tammi: thermohaapa
Hiili: thermohaapa (sävytys mustaksi lisähinnasta)
Saunan etuseinä laattaa 60 x 60 cm ja lasia.

KATTO: Panelointi, haapa (15 x 120 mm STS)
Kalkki: vaalea haapa
Tammi: thermohaapa
Hiili: thermohaapa (sävytys mustaksi lisähinnasta)

Makuuhuoneen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Kaksi makuuhuonetta, jotka sijaitsevat huoneiston vastakkaisissa päädyissä. Molemmat makuuhuoneet on varustettu lattiasta kattoon ja seinästä seinään ulottuvilla peililiukuovikaapistoilla.

SEINÄT: Tasoitettu, maalattu maalarinvalkoiseksi.

KATTO: Ruiskutasoite

KALUSTEET: Lattiasta kattoon olevat peililiukuovet kalustesuunnitelman mukaan.

Mahdollisuus valita tehosteseinä lisätyönä: Tikkurila Nefriitti (vihreä), Tikkurila Ajopuu (hiekka), Tikkurila Tuhka (harmaa).

LATTIA: Sisustustyylin mukaista tammilautaparkettia, jalkalistat valkoiset 42 mm korkeat puulistat.
Kalkki: Timberwise Stone, harjattu ja öljyvahattu, country collection
Tammi: Timberwise Pure, harjattu ja öljyvahattu, country collection
Hiili: Timberwise Nordica, harjattu ja öljyvahattu, country collection
Lukumäärä: 2
Oleskelutilojen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Olohuoneesta lounaaseen suuntaavat isot, lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat. Ikkunat jatkuvat aina päämakuuhuoneeseen asti. Oleskelutilasta kulku takapihan katetulle terassille ja sen jatkeena olevalle piha-alueelle.

SEINÄT: Tasoitettu, maalattu maalarinvalkoiseksi.

KATTO: Ruiskutasoite.

LATTIA: Sisustustyylin mukaista tammilautaparkettia, jalkalistat valkoiset 42 mm korkeat puulistat.
Kalkki: Timberwise Stone, harjattu ja öljyvahattu, country collection
Tammi: Timberwise Pure, harjattu ja öljyvahattu, country collection
Hiili: Timberwise Nordica, harjattu ja öljyvahattu, country collection

Muut tilat
Eteinen: Pohjaratkaisussa keittiö ja eteinen ovat jaettu kekseliäästi eteisen peililiukuovikaapistolla.

SEINÄT: Tasoitettu, maalattu maalarinvalkoiseksi.

KATTO: Ruiskutasoite.

KALUSTEET: Vakiovalmisteisia kalustepiirustusten mukaan. Kalusteissa liukuovet, jotka ovat peilipintaisia suunnitelmien mukaan. Hylly- ja tankokaapistot kalustesuunnitelmien mukaisesti. Liukuovet ovat lattiasta kattoon.

LATTIA: Sisustustyylin mukaista tammilautaparkettia, jalkalistat valkoiset 42 mm korkeat puulistat.
Kalkki: Timberwise Stone, harjattu ja öljyvahattu, country collection
Tammi: Timberwise Pure, harjattu ja öljyvahattu, country collection
Hiili: Timberwise Nordica, harjattu ja öljyvahattu, country collection
Kunto
Uusi

Kiinteistö- ja yhtiötiedot

Yhtiön nimi
As Oy Adele, Kaarina
Tontin omistus
Oma
Tontin koko
4 652,00 m2
Käyttöönottovuosi
2023
Rakennusmateriaali
Puu
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kate
Huopa
Lämmitysjärjestelmä
Maalämpö
Energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
B2018
Autokatokset
11
Sähköpistokepaikkoja
11
Lainat
2 428 380,00 €
Kiinnitykset
8 000 000,00 €
Taloyhtiössä muuta
Huoneistoissa on vesikiertoinen lattialämmitys ja asuntokohtainen koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla.

Huoneistojen valaistus toteutetaan led-valoilla.

Adelen asukkaana Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa uuden kotisi pintamateriaaleihin. Sisustusteemoja on kolme: vaaleaa valoisuutta ja graafista harmaata korostava Kalkki, lämmin ja luonnollinen Tammi sekä rohkea ja tummanpuhuva Hiili. Voit valita sisustusteemoista mieleisesi tai yhdistellä oman maun mukaan.

Tuulettuva alapohja. Rakennesuunnitelmien mukainen ontelolaatta, eriste, teräsverkko ja lattiavalu.

Ulkoseinät ovat puurakenteisia ja paikan päällä rakennettuja. Pääasiallinen julkisivumateriaali on valkoinen rappaus, musta puuverhous sekä lasi. Autokatokset ovat metalli- ja puurakenteisia.

Huoneistojen väliset osastoivat seinät ovat 200 mm paksuja valuharkkoseiniä, jotka valetaan betonilla. Asuntojen sisäväliseinät ovat puurunkoisia kipsilevyseiniä. Sisäväliseinät eivät ole kantavia. Saunan lasiseinän alaosa on tiili-/ harkkorakenteita.

Makuuhuoneiden ikkunat ovat MSE-tyyppisiä sisään aukeavia ikkunoita, muissa tiloissa ikkunat ovat MEK-tyyppisiä kiinteitä ikkunoita.

Yhtiön välittömässä hallinnassa ovat autokatokset, roskakatos sekä tekninen tila. Kyseiset tilat sijaitsevat yhtiön piha-alueella. Ajoalueet sekä muut kuin osakashallinnassa olevat piha-alueet ovat yhtiön välittömässä hallinnassa.

Rakennuttajalla on oikeus perustellusta syystä vaihtaa rakenteita ja materiaaleja toisiin vastaaviin sekä soveltaa tarvittaessa arkkitehdin mittoja. Hormien, kotelointien ja alas laskettujen kattojen paikat ja koot saattavat muuttua LVIS-tekniikasta johtuen. Yksityiskohdissa valmis toteutus voi poiketa myyntiesitteen tiedoista.

Muita tietoja

Palvelut
Kaarinan Ala-Lemu on arvostettua asuinaluetta, jonka erinomainen sijainti mahdollistaa hyvät yhteydet niin Kaarinan kuin Turunkin palveluihin.

Adele sijoittuu Lemuntien varrelle, alueelle johon on viime vuosina noussut paljon niin omakotitaloja kuin rivitalojakin. Alue on lapsiperheiden suosiossa, eikä ihme, sillä niin päiväkodit kuin koulutkin ovat lähellä. Lähimmät päiväkodit sekä Piispanlähteen koulu sijaitsevat noin kilometrin päässä ja Piispanristin kauppakeskittymä reilun kahden kilometrin päässä. Kauppakeskus Skanssiin ja Turun keskustaan on niin ikään hyvät ja nopeat liikenneyhteydet.

Ala-Lemussa luonto on vahvasti läsnä ja upeat ulkoilureitit kuten Katariinanlaakson ja Vaarniemen luontopolut löytyvät ihan läheltä. Adelen kotipihalta ei myöskään ole pitkä matka merelle. Kuusistonsalmi ja Lemunaukko ovat molemmat vain reilun kilometrin päässä. Innokkaille ratsastajille vierestä löytyy myös Yli-Lemon hevostalli.
Lisätietoa kaavoituksesta
Tontti on asemakaavan mukaista asuinrakennusten korttelialuetta AP-3906. Lisätietoa kaavoituksesta antaa Kaarinan kaupunki.
Vapautuu
Arvioitu valmistuminen 7-9/2023

Asumiskustannukset

Hoitovastike
236,00 €/kk (2,95 €/m2)
Vesimaksun peruste
Oma mittari
Muut maksut / lisätietoa maksuista
Vesi kulutuksen mukaan.

Lämmönlähteenä on maalämpö, jonka kustannus sisältyy yhtiövastikkeeseen. Asunnon varastossa on huoneistokohtainen lämminvesivaraaja käyttövedelle, jonka sähkönkulutus menee asukkaan kulutuksen mukaan. Osakas solmii oman sähkösopimuksen energialaitoksen kanssa.

Arvioitu rahoitusvastike (korot + lyhennys) tämän huoneiston osalta on n. 1 036,80 e/kk. Arvio perustuu taloussuunnitelman laatimishetkeen 7/2022. Mikäli ostaja päättää maksaa huoneistokohtaisen lainaosuuden pois, ei rahoitusvastiketta peritä.

Ostaja maksaa mahdollisen varainsiirtoveron 2 % velattomasta kauppahinnasta. Varainsiirtovero erääntyy maksettavaksi 2 kuukauden kuluessa siitä, kun omistusoikeus on siirtynyt ostajalle.

Hinta

Myyntihinta
131 668,64 € (1 645,86 €/m2)
Velkaosuus
197 831,36 € (2 472,89 €/m2)
Velaton hinta
329 500,00 € (4 118,75 €/m2)
Maksutapa
Käteinen.
Kartta