Etusivu / Varsinais-Suomi / Turku / Varnankatu 4

Varnankatu 4

Suikkila, Turku | Kerrostalo | 5h+k+vh+erill.wc+kph/khh+las.parv.

Seuraava esittely: 07.02.2023 klo 16.30-17.00
Lämpimästi tervetuloa!

Tilava perheasunto hyvästä yhtiöstä

Asunto Oy Hiidenharju sijaitsee Suikkilan parhailla paikoilla. Hyvin hoidetussa taloyhtiössä on useita suurimpia remontteja takana päin. Viimeisimpänä on valmistunut käyttövesiputkien uusiminen vuonna 2019 sekä ikkuna- ja parvekeoviremontti vuonna 2015. Samassa talossa sijaitseva tyylikäs sauna- ja uima-allasosasto on myös vihitty käyttöön aivan hiljattain remontin alta.

Tästä kodista ei tilaa ja avaruutta puutu. Pohja on toimiva ja kaikissa huoneissa on runsaasti tilaa. Kotia on remontoitu paljon vuosien varrella, viimeisimpinä mm. kylpyhuone/kodinhoitohuone on uusittu käyttövesiremontin yhteydessä 2018-2019 kokonaan. Vaaleat sävyt ja yhtenäinen linja jatkuvat huoneesta toiseen.

Kodin keittiö on tilava, laattalattia pysyy helposti puhtaana ja työtasoja on runsaasti leipomista ja kokkaamista varten. Keittiötä vastapäätä on olo-/ruokailuhuone, jossa on vaalea maalattu parketti. Tämä suuri yhtenäinen tila mahdollistaa todella monipuoliset tilaratkaisut oleskelu- ja ruokaryhmille. Olohuoneen vieressä on yksi kodin neljästä tilavasta makuuhuoneesta, josta on käynti metsään suuntaavalle lasitetulle parvekkeelle. Muut kolme makuuhuonetta sijaitsevat sisäpihan puolella. Makuuhuoneissa sekä käytävällä on runsaasti kaappitilaa, joiden lisäksi löytyy läpikuljettava vaatehuone. Säilytystilaa siis riittää.

Pyykkihuolto ja peseytyminen on yhdistetty todella toimivaksi ja tyylikkääksi kokonaisuudeksi vain muutama vuosi sitten täysin remontoidussa kodinhoitohuoneen ja pesuhuoneen yhdistelmässä. Lisäksi kodista löytyy erillinen wc. Omaa saunaa ei tarvita, sillä aivan tämän asunnon alapuolelta katukerroksesta löytyy kesällä käyttöönotettu hieno sauna- ja uima-allasosasto.

Sijainti Suikkilassa on erinomainen. Lähikauppa sekä muita palveluita on tien toisella puolella ja bussit kulkevat aivan vierestä. Päiväkoti ja koulu ovat lähellä ja Länsikeskuksen laajat palvelut lyhyen kävelymatkan päässä. Turun keskustassa olet autolla viidessä minuutissa.

Ympärillä olevat mahtavat ulkoilumahdollisuudet puolestaan ilahduttavat ulkoilusta nauttivaa vuoden ympäri.

Jos etsit valmista perheasuntoa rauhallisella sijainnilla, mutta silti palvelujen ääreltä, voi tässä olla unelmien kotisi. Tervetuloa tutustumaan!

Esittelyt ja lisätiedot:

Tuomas Nurmi, asuntomyyjä, KTM, partner

tuomas.nurmi@bo.fi, 040 626 3776

Jos hatkiset oman asuntosi myyntiä niin ota yhteyttä ja tulen mielelläni ilmaiselle arviokäynnille.

Kiinnostaako tämä kohde?

Ota meihin yhteyttä tai jätä viesti

Tuomas Nurmi

Huoneisto

Osakkeet
12861-13006
Hallintamuoto
Asunto-osakeyhtiö
Huoneluku
5h+k+vh+erill.wc+kph/khh+las.parv.
Kerros/Kerroksia
2/6
Asuinpinta-ala
146,0 m2
Muut tilat
0,0 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu. Yhtiöjärjestyksen mukaan 5 h+k.
Huoneiston todellinen pinta-ala voi olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua suurempi tai pienempi. Isännöitsijäntodistuksen mukainen. Yhtiöjärjestyksen mukainen.
Näkymät
Metsäiset maisemat.
Parveke
Lasitettu
Parvekkeen ilmansuunta
Etelä
Hissi
Taloyhtiössä on hissi
Keittiön kuvaus, lisätiedot ja varustus
Keittiössä lattialämmitys
Liesi
Induktioliesi, erillisuuni
Keittiön työtasojen materiaali
Puu
Keittiön lattiamateriaali
Laatta
Keittiön seinien materiaali
Maalattu, tapetti
Pesutilojen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Kylpyhuone remontoitu 2018/2019
Kylpyhuoneen varustus
Suihkuseinä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peili, kylpyhuonekaapisto
Kylpyhuoneen lattiamateriaali
Laatta
Kylpyhuoneen seinämateriaali
Kaakeli
WC-tilojen kuvaus
Varustus: bidee-suihku
Lukumäärä: 1
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: kaakeli
Kodinhoitohuone
Kodinhoitohuone remontoitu 2018/2019. Samassa tilassa kylpyhuoneen kanssa.
Varustus: pesukoneliitäntä, lattialämmitys, lattiakaivo, pöytätaso
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: kaakeli
Saunan kuvaus, lisätiedot ja varustus
Aivan tämän asunnon alapuolella samassa rapussa sijaitsevat yhtiön pukeutumis- ja pesutilat-, sauna- ja allasosastot uusittu kokonaan lukuunottamatta uima-altaiden kaakelointia. Todella upeat tilat.
Saunan lattiamateriaali
Laatta
Saunan seinämateriaali
Puu
Makuuhuoneen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Lukumäärä: 4
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Oleskelutilojen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Maalattu parketti
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Kunto
Hyvä

Kiinteistö- ja yhtiötiedot

Yhtiön nimi
Asunto Oy Hiidenharju
Tontin omistus
Oma
Tontin koko
12 489,00 m2
Käyttöönottovuosi
1974
Rakennusmateriaali
Betoni
Kattotyyppi
Tasakatto
Kate
Huopakate
Lämmitysjärjestelmä
Kauko
Energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
G2013
Tehdyt korjaukset ja remontit
95 patteriverkoston tasapainotus ja perussäätö, paineenkorotuspumppu, 96-97 vesikattojen uusiminen, 01-05 portaat autotalon yläkannelle, valaistus, betonikorjauksia, vedenohjauksia, autotalon vedeneristys ja asfaltointityö sekä aiemmin betonikorjaukset, saunaosastojen saneerauksia, lukitusuudistus asuntojen oviin, 03-05 rakennusten sokkelipintojen pinnoitus ja porrassisäänkäyntien laatoitus, parvekkeiden korjaukset ja lasitukset kaikkiin parvekkeisiin, ikkunanpuitemaalaukset, 06 poistoilmajärjestelmän nuohous, etukäteen laadittu linjastosaneeraussuunnitelma, 08-09 käyttövesijohtoputkistojen vaakalinjojen uusiminen koko yhtiössä valmiin kokonaissuunnitelman mukaisesti ns vaiheittaisen peruskorjauksen vaiheena 1. vaihe 2 ei ole vielä ajankohtainen. 2011 autotalon ovien sähköistys ja kauko-ohjaus, 2014 yhtiön valaistuksen parannuksia, yleistentilojen korjauksia, autotalon/pysäköintialueen korjauksia, ikkunahankkeen suunnittelu, 2015 uusittiin kaikkien asuntojen ikkunat, umpiosat (lämmöneristystä parannettiin myös näissä) ja loput parvekeovet, uusittiin lämmönsiirrin kokonaisuudessaan, nuohottiin ja säädettiin yhteiskanavapoistojärjestelmä, 2016 patteriverkoston tasapainotuksen ja perussäädön päivitys, autolämmityskotelot uusittiin jaksokellollisiksi, piha-alueet asfaltoitiin uudelleen kokonaisuutena, allasosastojen lasiseinät uusittiin, autotalon liukuportit uusittiin ja laadittiin suunnitelmat käyttövesisaneerauksesta asuntoihin saakka sekä autotalon kaiteista, 2018 aloitettiin käyttövesisaneeraus A-portaasta malliasennuksena ja jatketaan saneerausta koko yhtiötä kattavaksi. Hanke valmistuu syksyllä 2019. Aloitettiin poistoilmajärjestelmän uusiminen etävalvottavaksi ja ohjattavaksi järjestelmäksi. Järjestelmä tunnistaa säätilan muutokset automaattisesti ja säästää energiaa. Aloitettiin porrasovien uusimishanke, jossa asennukset alkavat helmikuussa 2019 ensimmäiseen valmiiseen rakennukseen, sisältää esteettömän kulun ovista sähköohjauksella. 2019 Aloitetut hankkeet valmistuivat. Vaiheittain aloitettu käyttövesisaneeraus rakennettiin valmiiksi ja vesikalusteeet uusittiin kaikkiin asuntoihin. Porrasaulojen alas-laskettu katto ja valaistus uusittiin. Kerroksissa myös alas lasku ja asunnoissa osa eteisestä ja kylpyhuonekatto. 2020 Käyttövesihankkeen, ovihankkeen sekä poistoilmamäärien säädöt saatettiin valmiiksi. Jatkettiin yleisten tilojen ajantasakorjauksia.
2021 F-portaan saunaosaston kokonaisvaltainen kunnostaminen (poislukien uima-allas), piha-alueen leikkipaikkojen kunnostaminen ja uusinta, valvontakameroiden asentaminen ulko-ovien yhteyteen, Callock puhelinrahastimen asentaminen molempiin pesutupiin. Yhdyskäytävien varrella olevien ovien uusiminen palo-ovilla. Ikkunoiden korvausilmaventtiilien suodattimien vaihtaminen, tuuletusparvekkeiden ovien tiivisteiden uusiminen, pelastussuunnitelman päivittäminen ja jakaminen kaikkiin asuntoihin. 2022 Lukituksen uusiminen iLOQ s5 järjestelmällä, P-portaan saunaosaston kokonaisvaltainen remontointi.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontit
Isännöitsijäntodistuksen mukaan: Saunaosastojen uusiminen. Pyritään uusimaan kahden rakennuksen osastot per vuosi.
Korjaukset rahoitetaan hoitovaroista.
Ylimääräinen yhtiökokous 2021 on päättänyt lukituksen uusimisesta iLOQ S5 lukitusjärjestelmällä.
Asuntokohtainen kustannus on noin 330 euroa. Kustannuksen voi maksaa yhdellä kertaa helmikuussa tai vastikkeen mukana 10 kuukauden aikana maaliskuusta alkaen.
2023-2024 Autotalon ylätasanteen kaiteiden uusiminen
Kunnossapito-ohjelman mukaan:
2022: Talon 4 päädyn salaojat uusitaan, hidaslatauspaikkojen osittainen toteutus
2022-2023: Yhteis- ja saunatilojen uusimista, tavoitteena 2 saunaosastoa / vuosi
2024-2025: Autotalon kaiteiden ja ulkopuolen maalaus
2027-2030: Kuntotutkimus parvekkeille ja julkisivulle
Lainat
1 580 013,94 €
Kiinnitykset
3 774 000,00 €
Isännöitsijä
VS Isännöintitalo Oy / Tuomas Reivonen
isannointi@isannointitalo.fi
p. 020 722 9967

Kiinteistönhoito
Huoltoyhtiö
Yhtiön tilat ja varustelu
Sauna, uima-allas, jäähdytetty kellari, kellarikomero, urheiluvälinevarasto, kaapeli-tv. Yhtiössä on DNA kaapelitv ja talokaista 10 megan perusnopeudella sekä mahdollisuus itse hankkia nopeampia laajakaistapalveluja DNA:lta.
Sähkölasku kulutuksen mukaan, ei perusmaksua, laskutuslisä 0,85 / per lasku.

Muita tietoja

Palvelut
K-Market n. 100m
Länsikeskus n. 1,6km
Manhattan n. 1,6km
Koulu
Teräsrautelan koulu n.350m
Päiväkoti
Päiväkoti n. 300m
Lisätietoa kaavoituksesta
Turun kaupunki.
Vapautuu
Sopimuksen mukaan

Asumiskustannukset

Hoitovastike
452,60 €/kk (3,10 €/m2)
Rahoitusvastike
134,32 €/kk (0,92 €/m2)
Erityisvastike
73,00 €
Yhtiövastike yhteensä
659,92 €
Vesimaksun peruste
Oma mittari
Sauna
5,00 €
TV-maksut
1,00 €
Muut maksut / lisätietoa maksuista
Lukitusurakasta maksetaan vastiketta 33e/kk vuoden 2022 loppuun jonka jälkeen se on maksettu. Vesi ja käyttösähkö kulutuksen mukaan. Autopaikat osakkaille 2023: autokatospaikka 15e/kk, autohallipaikka 30e/kk, autopaikat katolla 15e/kk. Mahdollinen varainsiirtovero 2% maksetaan kaupanteossa. Erityisvastiketta (korjausvastike) maksetaan kattaakseen taloyhtiön pesu-/saunatilojen remontit ja sen maksaminen lopetetaan, kun kaikki pesu- ja saunatilat on uusittu.

Hinta

Myyntihinta
238 433,73 € (1 633,11 €/m2)
Velkaosuus
19 566,27 € (134,02 €/m2)
Velaton hinta
258 000,00 € (1 767,12 €/m2)
Kartta