Etusivu / Uusimaa / Espoo / Maininkitie 9

Maininkitie 9

Espoonlahti, Espoo | Kerrostalo | 3h+avok.+kph+lasit.parv.

Hurmaava kolmio Espoonlahdessa hyvällä sijainnilla.

Tämän kodin sijainti ja kehitysvaihe on mitä mainion, voisi sanoa että tämä on tulevaisuuden kohde! Kun kävelymatkan päähän tulee Espoonlahden metro ja käynnistymäisillään oleva LVIS-remontti valmistuu, on täällä kaikki niin kohdallaan kuin vaan voi. Lisäksi kaiken kattava kauppakeskus Lippulaiva on vastikään avattu, joten mikäs täällä on asustellessa.

Asunnossa on viime vuosina tehty kattavasti päivitystä: keittiö on kokenut muodonmuutoksen, tiloja on avattu avarammiksi seiniä purkamalla ja ovia poistamalla. Lattiat ja seinät ovat saaneet uudet pinnat ja kylppärikin on uusittu. Koti on mukavan avara ja valoisa, valoa tulvii läpitalonasunnossa kahdesta ilmansuunnasta. Lasitettu parveke tuo mukavaa lisätilaa oleskeluun ja seurusteluun.

Järjestämme vain yksityisesittelyitä vastuullisesti ja viranomaismääräyksiä noudattaen. Olet lämpimästi tervetullut.

Esittelyt ja lisätiedot:

Kusti Ristiluoma, 0400 443 103, kusti@bo.fi

tai

Veli Myllylä, 040 709 0555, veli@bo.fi

Katso kaikki kohteemme: http://www.kustijavelimyy.com

Seuraa meitä somessa #kustijavelimyy

Instagram: @kustijavelimyy

Facebook: Kustijavelimyy

Kiinnostaako tämä kohde?

Ota meihin yhteyttä tai jätä viesti

Kusti Ristiluoma

Kusti Ristiluoma

kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT, partner

Huoneisto

Osakkeet
2965-3672
Hallintamuoto
Asunto-osakeyhtiö
Huoneluku
3h+avok.+kph+lasit.parv.
Kerros/Kerroksia
2/3
Asuinpinta-ala
76,5 m2
Muut tilat
0,0 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Yhtiöjärjestyksen mukainen. Isännöitsijäntodistuksen mukainen.
Parveke
Lasitettu
Parvekkeen ilmansuunta
Lounas
Keittiön kuvaus, lisätiedot ja varustus
Työtaso on paksua pähkinäpuuviilua, kestävää luonnonmateriaalia, jota voidaan hioa ja pintakäsitellä tarpeen mukaan. Välitila osittain maalattu ja osittain tiilikuvioitua kalustelaattaa.
Liesi
Integroitu liesi, liesitaso
Keittiön lattiamateriaali
Laminaatti
Keittiön seinien materiaali
Maalattu
Kylpyhuoneen varustus
Suihkuseinä, pesukoneliitäntä, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet
Kylpyhuoneen lattiamateriaali
Laatta
Kylpyhuoneen seinämateriaali
Kaakeli
Makuuhuoneen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Lukumäärä: 2
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Oleskelutilojen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Muutostyöt huoneistossa
28.2.2018 kph
2.8.2016 Keittiön uusiminen ja kuivan tilan lattioiden uusiminen.
Kunto
Hyvä

Kiinteistö- ja yhtiötiedot

Yhtiön nimi
Asunto Oy Satoluiska
Tontin omistus
Oma
Tontin koko
11 344,00 m2
Käyttöönottovuosi
1974
Rakennusmateriaali
Betoni
Kattotyyppi
Tasakatto
Kate
Huopakate
Lämmitysjärjestelmä
Kauko
Energiatodistus
Kyllä
Lisätietoja energiatodistuksesta
Viimeinen voimassaolopäivä 13.10.2027
Energialuokka
F2013
Tehdyt korjaukset ja remontit
2022 Koodilukot asennettu ulko-oviin
2020 Ulkopuolisten puurakenteiden (porrashuoneiden sisäänkäynnit tms.) ja metallirakenteisten ovien huoltomaalaus sekä portaiden vaatimien korjausten loppuun saattaminen. 2019 Sokkelikorjausten ja parvekkeiden käsijohteiden maalausten valmistuminen, Metron rakentamisesta johtuneen maaperän painumisen vaatimat korjaukset varsinkin rakennusten C/D läheisyydessä (Länsimetro teetti kustannuksellaan), leikkipaikkojen uudistaminen, julkisivujen elementtisaumausten uusinta sisältäen parvekkeiden pielet. 2018 Sokkelikorjaukset ja parvekkeiden käsijohteiden maalausten aloittaminen, asuntojen märkätilojen kuntokartoitukset. 2017 Ikkunoiden korvausilmaventtiilien vaihto, yleisten tilojen maalauskunnostukset, pesulan ja kuivaushuoneiden varausjärjestelmien hankinta, yhtiön huoneiston C 18 kunnostaminen, sokkelikorjausten ja parvekkeiden käsijohteiden maalausten valmistelu. 2016 B, C ja G -portaiden huippuimureiden uusiminen, ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus sekä ilmamäärien mittaus ja säätö asunnoissa, joissa työtä ei voitu tehdä v. 2013, porrashuoneiden 1. kerroksen maalaaminen ja sähkölistoituksen uusiminen, betonirakenteiden kuntotutkimus. 2015 Puiden hoitoleikkaukset/ poistaminen pihasta, ulkopuolisten jäte- ja sadevesiviemärien puhdistaminen, alapohjan alapuolella olevien viemärien kannakointien tarkastus ja korjaukset, julkisivun pesu, ulkoportaiden kunnostaminen. 2014 Rakennus-, lvi- ja sähkötekninen kuntoarvio, ikkunoiden ja ovien takuutarkastus ja -korjaukset, puiden kuntoarvio ja kahden puun poisto, ilmanvaihtojärjestelmän asuntokohtaisten muutostöiden edellyttämät korjaukset. 2013 Ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus ja säätö. 2012 Ikkunoiden ja huoneistojen ulko-ovien uusiminen, koko taloyhtiön lukitusmuutos. 2011 A-talon saunojen kunnostus, Isännöintiväylä Oy:n parkkialueen kunnostus (rasitteen mukaisesti osallistuttu 85 autopaikan kunnostamiseen), yleisten tilojen lukitusmuutos. Laajempi korjaushistoria välittäjältä.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontit
2020-2023 Linjasaneerauksen suunnittelu ja toteutus (työt aloitetaan aikaisintaan 4/2023) pääsisältönä: Vesi ja viemärijärjestelmien uusiminen, kylpyhuoneiden uusiminen, sähköjärjestelmien ja tietoliikenneverkon uusiminen, lämmitysjärjestelmän tasapainottaminen ja säädön ja ilmanvaihdon saneeraus. Linjasaneerauksen alustava aikataulu kts. liite isännöitsijäntodistus 29.8.2022.
2021-2022 Energiatehokkuuden parantamisen selvittäminen sisältäen maalämmityksen ja LTO:n.
2022 Parvekkeiden sisäpuolen päätyseinien maalaus, vesikaton uusiminen.
2024-2025 Pihateiden ja muiden pihatöiden viimeistely sisältäen viheralueiden kunnostuksen ja pihan aitaamisen.
Kustannuksia myöhemmin aiheuttavat velvoitteet
Yhtiökokouksessa 2020 valitulle hallitukselle annettiin tehtäväksi käynnistää linjasaneerauksen valmistelu valitsemalla projektipäällikkö. Tarjouskilpailun perusteella on projektipäälliköksi valittu Mika Salovaara Raksystems Oy.
Yhtiökokouksen 15.6.2021 päätökset:
- hallitus valtuutettiin teettämään linjasaneerauksen toteutussuunnittelu Swego Finland Oy:ltä sekä järjestämään töiden toteuttamista koskeva urakkakilpailu.
Yhtiökokouksen 21.9.2022 päätökset:
- päätettiin valtuuttaa hallitus teettämään parvekkeiden korjaus- ja huoltomaalaustoimenpiteet vuonna 2022 tarvittaessa laajuudessa (parvekkeiden sivuseinien ja katon maalaus ja lattian pinnoitteen tarkastus ja mahdollinen korjaus) enimmäishintaan 110.000 euroa.
Korjaustöiden rahoitus:
Yhtiökokous 3.5.2018 valtuutti hallituksen nostamaan enintään 500.000 euroa pitkäaikaista lainaa yhtiön kunnossapitotarveselvityksessä mainittujen korjaustöiden rahoittamiseksi. Hallitus on päättänyt nostettavan lainan määräksi 300.000 euroa. Uuden lainan pääomavastike on 0,02€/os./kk ja sen periminen aloitettiin 1.2.2022.
Sähköpistokepaikkoja
85
Lainat
219 706,90 €
Kiinnitykset
1 227 674,01 €
Isännöitsijä
REIM Espoo Oy
Isännöitsijä Kari Lukkari, p. 09 809 1121
Kiinteistönhoito
Huoltoyhtiö
Yhtiön tilat ja varustelu
Sauna, talopesula, kuivaushuone, mankeli, jäähdytetty kellari, urheiluvälinevarasto, askarteluhuone, väestönsuoja, kaapeli-tv, huoneistokohtaiset varastot. kuntosali, biljardihuone, pingishuone, rengasvarasto, kaapelitelevisio, taloyhtiölaajakaista 10M.
Yhtiökokouksen 29.9.2020 päätökset: kokous päätti, että hissien jälkiasennushanketta ei jatketa, taloyhtiön uudet järjestyssäännöt.
Ylimääräisen yhtiökokouksen 24.6.2021 päätökset: päätettiin sisällyttää kattoremontin suunnittelu osaksi yhtiön suunnittelemaa peruskorjauskokonaisuutta. Päätettiin säilyttää nykyisen käytännön asunnoissa kulutetun sähkön sisältymisestä hoitovastikkeella katettaviin kuluihin. Päätettiin sähkötoimisen lattialämmityksen edustavan perustasoa ja se toteutetaan kaikkien asuntojen kylpyhuoneisiin linjasaneerauksen yhteydessä.
Koodilukkojen asentamisen jälkeen loppukuusta 1/2022 ulko-ovet pidetään lukittuina ympäri vuorokauden ja ovet saa auki edelleen avaimilla. Jatkossa avaimen lisäksi myös avaintunnisteella ja numerokoodeilla. Avaintunniste on ohjelmoitu toimimaan vain oman portaan koodilukon kanssa.
Yhtiöjärjestyksessä asunto-osakeyhtiölaista poikkeavia määräyksiä 19§.

Muita tietoja

Lisätietoa kaavoituksesta
Lisätietoja kaavoituksesta Espoon kaupungin sivuilta https://kartat.espoo.fi sekä Maininkipuiston kaavamuutosalueesta https://www.espoo.fi/fi/hankkeet/maininkipuisto#section-2948
Vapautuu
Sopimuksen mukaan

Asumiskustannukset

Hoitovastike
283,20 €/kk (3,70 €/m2)
Rahoitusvastike
14,87 €/kk (0,19 €/m2)
Yhtiövastike yhteensä
298,07 €
Vesimaksun peruste
Sisältyy vastikkeeseen
Autopaikka
20,00 €/kk
Sauna
12,00 €
Muut maksut / lisätietoa maksuista
Autopaikka (sis. lämmityssähkön) sekä avaimen panttimaksun.
Saunan oven lukko toimii vain erillisellä saunan avaimella. Asunto Oy Satoluiska on tilannut jokaisen huoneiston omistajalle 1 kpl saunan avaimia. Tarvittaessa osakas voi tilata yhden ylimääräisen saunan avaimen, jonka osakas maksaa kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Tällä hetkellä avaimen hinta on 30€
Avaintunnisteen kadottamisesta tulee ilmoittaa isännöitsijälle, jotta kadonnut avaintunniste voidaan ohjelmoida koodilukosta pois. Lukkoliike suorittaa avaintunnisteen poiston kohteesta tuntitöinä n. 72€/sis alv 24% /lukkoliikkeen hinnaston hinta 1/2022. Avaintunnisteita voi myöhemmin tilata lisää myöhemmin 10€/kpl+ lukkoliikkeen ohjelmointityö kohteesta hintaan 72€/h sis alv 24% Ohjelmointityöstä johtuen, tilaukset tehdään yhteistilauksina (em. lukkoliikkeen hinnaston hinta 1/2022)

Hinta

Myyntihinta
175 968,36 € (2 300,24 €/m2)
Velkaosuus
2 031,64 € (26,56 €/m2)
Velaton hinta
178 000,00 € (2 326,80 €/m2)
Maksutapa
Käteinen.
Kartta