Etusivu / Uusimaa / Espoo / Kallvikinrinne 8 A

Kallvikinrinne 8 A

Kallvik, Espoo | Omakotitalotontti

Nyt tarjolla rakennuspaikka merellisessä Kallvikinrannassa Espoossa!

Myydään rakennuspaikka A, jossa on valmiit suunnitelmat kahdelle upealle virtaviivaiselle talolle aivan merenrannan tuntumassa rinnetontilla ja maatyöt tehtynä. Tyylikkäisiin taloihin on suunniteltu suuret terassit ja parvekkeet, joista on osittainen merinäköala.

Arvostettu arkkitehti Pet Michael on suunnitellut tontille modernit kivitalot, joiden suunnitelmat ovat saatavissa välittäjältä. Tontin maanrakennustyöt on myös tehtynä ja tontti on valmis rakentamiseen. Rakennuslupa on valmiina erillispientalolle, autokatokselle ja kahdelle maalämpökaivolle. Tontille rakennettavien rakennusten yhteenlaskettu kerrosala on 194 k-m2

(josta 32 k-m2 on asemakaavan sallimaa lisärakennusoikeutta). Asuinrakennusten kokonaisala on 256 m2. Autokatoksen kokonaisala on 53 m2.

Myydään hallinnanjakosopimuksen mukaan määräosa 1/2, joka oikeuttaa hallitsemaan hallinnanjakosopimuksessa ja sen karttaliitteessä mainittua hallinta-aluetta A.

Kallvikin alue on kasvavaa asuinaluetta, jossa luonto ja meri ovat vahvasti läsnä. Saunalahdesta löytyy lähipalvelut, lisää palveluita on saatavilla niin Espoonlahdessa kuin Kauklahdessa. Ollaan vain puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta! Länsimetro jatkuu Kivenlahteen asti ja Kauklahden juna-asemallekin on lyhyt matka.

Espoon rantaraittia kehitetään entisestään ja alueelle onkin suunnitteilla upeat ulkoilureitit sekä liikuntamahdollisuudet meren äärellä.

Tule tutustumaan!

Tiedustelut:

Tarmo Wuolab 044 0807630

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT, Partner

tarmo@bo.fi

http://www.tarmomyyasuntosi.fi

TOSISSAAN, VAAN EI VAKAVASTI

Ei nimi miestä pahenna, sillä olen tehnyt Tarmokasta asuntokauppaa jo 32 vuoden ja yli 1700 asuntokaupan kokemuksella. Vuosien kokemuksen syvällä rintaäänellä osaan sanoa, miten asunto myydään ja kuinka vaikeatkin tilanteet hoidetaan.

Kiinnostaako tämä kohde?

Ota meihin yhteyttä tai jätä viesti

Tarmo Wuolab

Tarmo Wuolab

kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT, partner

Kiinteistötiedot

Kiinteistötunnus
49-45-156-11
Tyyppi
Rakentamaton
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin koko
814,00 m2
Tontin omistus
Oma
Lisätietoja tontista
Myydään määräosa 1/2, joka oikeuttaa hallitsemaan hallinnanjakosopimuksessa ja sen karttaliitteessä mainittua hallinta-aluetta A.
Valmiit rakennusluvat Arkkitehtisuunnittelu Rakennusmiljöö Oy:n Hannu Kylliäisen piirustuksilla ja Arkkitehtitoimisto Pet Michael Oy:n rakennussuunnitelmat olemassa.
Tie perille
Vesijohto
Kunnan
Viemäri
Kunnan

Muita tietoja

Rakennusoikeus
162,8 m2
Rakennusoikeus, e-luku
0.20
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusten kerrosala on 194 k-m2 ( josta 32 k-m2 on asemakaavan sallimaa lisärakennusoikeutta). Asuinrakennusten kokonaisala on 256 m2. Autokatoksen kokonaisala on 53 m2.
Haetaan lupaa rakentaa kaksi kaksiasuntoista, kaksikerroksista erillispientaloa, autokatos ja porata kaksi maalämpökaivoa. Edellä mainittua lisäkerrosalaa varten ei tarvitse tehdä autopaikkoja. Autopaikkoja on rakennettava vähintään 2 autopaikkaa erillispientaloasuntoa kohti. Vähintään 50 % asuinkerrosalan mukaan vaadituista autopaikoista tulee sijoittaa autotalleihin tai autokatoksiin. Rakennukset saa sijoittaa 4 metriä lähemmäksi naapuritontin rajaa. Palomääräykset naapuritontiin nähden tulee huomioida lähemmäksi rakennettaessa.

Hinta

Velaton hinta
230 000,00 €
Myyntihinta
230 000,00 €
Vapautuu
Heti
Kartta