Etusivu / Pirkanmaa / Tampere / Polvikatu 7

Polvikatu 7

Juhannuskylä, Tampere | Kerrostalo | 1h, k/parvi, kph/wc

Idyllistä asumista keskustan tuntumassa Juhannuskylässä!

Heti sisään tultaessa on pieni eteinen, josta on kulku vuonna 2008 tyylikkäästi saneerattuun kylpyhuoneeseen. Tilavassa olohuoneessa on tunnelmaa ja lämpöä tuova kakluuni sekä suuri liukuovikaapisto. Kaapiston yhteyteen on rakennettu puusepän toimesta myös kiinteä työpöytä. Asunnossa on mietitty paljon säilytysratkaisuja, ja kaappitilaa löytyykin kohtuullisen paljon. Olohuoneesta on kulku keittiöön, jonka yhteyteen on rakennettu monikäyttöinen parvi.

Keittiö on tilava ja parven alapuolelle on saatu kätevästi rakennettua tila pyykinpesukoneelle liukuovikaapiston taakse piiloon. Asunto henkii vanhaa aikaa, huoneet ovat suuret ja ikkunalaudat mukavan leveät. Myös reilu huonekorkeus tuo tilan tuntua. Järkevä pohjaratkaisu saa asunnon tuntumaan neliöitään suuremmalta. Asunnon kaikissa huoneissa on jalalle mukava lattialämmitys.

Tämä koti sijaitsee tunnelmallisella ja kulttuurihistoriallisesti merkittävällä Juhannuskylän alueella aivan keskustan tuntumassa. Alue ja pihapiiri ovat todella rauhallisia. Asuntoihin kuljetaan yhtiön kauniin sisäpihan kautta. Autopaikoitus onnistuu helposti yhtiön edustalla kaupungin asukaspysäköintitunnuksella.

Asunto Oy Huhtimäki on valmistunut vuonna 1911 ja tarjoaa kauniin puutaloidyllin sekä rauhallisen asumisympäristön. Yhtiö sijaitsee omalla tontilla ja pitää kiinteistöstään hyvää huolta. Yhtiössä on tehty laajasti remonttia mm. julkisivusaneeraus on tehty vuonna 2015. Yhtiöstä löytyy upea saunaosasto sekä takkahuone, pyykkitupa, polkupyörävarasto. Osakkaan käytössä on harvinaisen paljon huoneistokohtaista säilytystilaa niin kellarissa- kuin vintilläkin.


Varaa oma esittelysi vaikka heti!

Kohdetta myy:

Valtteri Lampinen | 044 0778988 | valtteri@bo.fi

#valtterivälittää

Tiesithän että osaava ja aktiivinen välittäjä sekä laadukas brändi ja vaikuttava markkinointi ovat avainasemassa matkalla kohti onnistunutta asuntokauppaa. Kutsu minut maksuttomalle arviokäynnille, ja luodaan yhdessä paras mahdollinen suunnitelma teidän kotinne myyntiin.

Kiinnostaako tämä kohde?

Ota meihin yhteyttä tai jätä viesti

Valtteri Lampinen

Valtteri Lampinen

kiinteistönvälittäjä LKV, partneryrittäjä Valtteri Lampinen LKV Oy

Huoneisto

Osakkeet
0-0
Hallintamuoto
Asunto-osakeyhtiö
Huoneluku
1h, k/parvi, kph/wc
Kerros/Kerroksia
1/2
Asuinpinta-ala
35,6 m2
Muut tilat
0,0 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu. Isännöitsijäntodistuksen mukainen. Yhtiöjärjestyksen mukainen.
Keittiön kuvaus, lisätiedot ja varustus
Jääkaappi/pakastin 2022, yhdistelmäuuni 2020, liesi, liesittuletin, astianpesukone 2023.

Keittiön kaapistossa lisäksi paikka pyykinpesukoneelle.

Keittiössä kiinteä kauppaan kuuluva pöytä sekä penkki. Keittiön päällä makuu-/säilytysparvi.
Keittiön työtasojen materiaali
Puu
Keittiön lattiamateriaali
Vinyylikorkki
Pesutilojen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Kylpyhuone saneerattu vuonna 2008 yhtiön valvomana.

Huippuimuri.
Kylpyhuoneen varustus
Lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peili
Kylpyhuoneen lattiamateriaali
Laatta
Kylpyhuoneen seinämateriaali
Kaakeli
Oleskelutilojen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Lattiamateriaalit: vinyylikorkki
Muuta kauppaan kuuluvaa
Keittiön pöytä sekä huoneiston kaapistot sekä työpiste (puusepän käsityönä tekemät). Puiset sälekaihtimet. Upotetut valaisimetvalot ja keittiön vaijerivalaisin. Lattialämmitys joka huoneessa.
Kauppaan ei kuulu
Irtain.
Muutostyöt huoneistossa
Kaikki lattialämmityksen termostaatit uusittu 10.9.2020 (ECO16BT-J, bluetooth-ohjauksella).

Lattiat uusittu 2023 Vinyylikorkkilankku PARADOR Modular ONE Tammi Atmosphere Natural 1-sauva.
Kunto
Hyvä
Takkatiedot
Takka

Kiinteistö- ja yhtiötiedot

Yhtiön nimi
Asunto-osakeyhtiö Huhtimäki
Tontin omistus
Oma
Tontin koko
904,00 m2
Käyttöönottovuosi
1911
Rakennusmateriaali
Puu, kivi
Lämmitysjärjestelmä
Puu, sähkö
Energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
G2013
Tehdyt korjaukset ja remontit
1988 ikkunat uusittu, 1992 putket ja julkisivu, 2003 lukkojen sarjoitus, 2004 portti Polvikadun sisäänkäyntiin, 2005 alkusammutuskalusto/palovaroittimet porrashuoneisiin, E/D rapun räystäisiin rännit/uusi syöksytorvi, julkisivun lautavuorauksen paikkamaalaukset, palomuuriin peltilippa, F-käytävä eristetty/salaojitettu, C14 keittiön lattiarakenne korjattu, pihaan sadevesijärjestelmä/kaatoja paranneltu, A-C rappujen kellarit tarkastettu, siivottu ja kunnostettu 9 kpl, kellarien läpituuletus lämmityskauden ulkopuolella järjestetty -97 alkaen, antenniverkko digiaikaan, 2006 vinttitila siivottu, kaikki huoneistokohtaiset säilytystilat numeroitu, viemäri-/tuuletusputkien eristyksiä lisätty, jäteaitaus uusittu, E-portaiden huoltomaalaus/kaiteiden kiinnitys, talotikkaiden maalaus, 2007 luonnonkivisokkelin pystysaumaukset/A-piipun rappauskorjaus, leipomotilan kunnostus aloitettu, pihaan teetetty mattoteline, pelastussuunnitelma ajantasalle/asumiseen liittyvät käytännöt tiedote asukkaille, 2008 leipomotila kunnostettu, takka asennettu -asukkaiden käyttöön takkahuone, 2009 vesikate kunnostettu/huoltomaalattu ja kulkusillat uusittu, talousrakennuksen kattoon bitumi, pesukone/uusittu, 2010 vuokrattu ja kunnostettu kiinteistöön/rataan rajoittuva VR:n määräala asukkaiden käyttöön, työhuoneen sähköjärjestelmät korjattu, patterit asennettu, saunan kiuas ja kiukaan ohjauslaite uusittu, 2011 uudistettu yhtiöjärjestys voimaan 21.1.2011, kuntoarvion päivitys/PTS, sähköjärjestelmien kuntotarkastus, vuokratun puistoalueen kunnostus, 2012 saunatiloille tehty peruskunnostus, työhuoneen yhteyteen rakennettu pesutupa ja tilojen sähköasennukset uusittu, sähköteknisten järjestelmien hankesuunnitelma, kiinteistösähköjen korjaukset aloitettu yhteiskäyttöisistä tiloista, puistoalueen istutukset laitettiin talkoilla kuntoon ja puukellarien kunnostusta jatkettiin, 2013 sähkö- ja tietoliikennejärjestelmien korjaukset, 2015 julkisivut peruskorjattu ja maalattu, kiinteistöllä otettu käyttöön valokuituun perustuva laajakaista (Tampereen Puhelin), 2016 taloyhtiössä otettu käyttöön valokuituun perustuva Kaapeli-TV -palvelu, 2017 porraskäytävien kunnostukset aloitettu/C- ja E porras, 2019 huoneistojen vesikalusteiden kuntokartoitus ja liittyvät huolto- ja korjaustoimet, tietoliikenneoperaattori palvelut DNA:lle, 2020 F13 (taloyhtiön vuokrattu huoneisto) varaajan uusinta, kiuas uusittu, 2021-2023 pesutuvan varaaja uusittu ja huoneistojen varaajia tarkastettu, korjattu ja uusittu.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontit
Kunnossapitotarveselvityksen mukaan:

Puukellarien ikkunaluukkujen kunnostus, tarkastuksia ja huoltoja.
Lainat
100 225,00 €
Kiinnitykset
440 353,00 €
Isännöitsijä
Juha Virtanen, puh 044 3271997.
Kiinteistönhoito
Asukkaat
Yhtiön tilat ja varustelu
Sauna, talopesula, urheiluvälinevarasto, huoneistokohtaiset varastot. Takkahuone. Takkojen nuohous taloyhtiön vastuulla.

Muita tietoja

Lisätietoa kaavoituksesta
Tampereen kaupunki
Vapautuu
Heti

Asumiskustannukset

Hoitovastike
138,84 €/kk (3,90 €/m2)
Rahoitusvastike
104,51 €/kk (2,94 €/m2)
Yhtiövastike yhteensä
243,35 €
Vesi
19,00 €/hlö/kk
Muut maksut / lisätietoa maksuista
Myytävällä huoneistolla on yhtiölainaa 6965 euroa / 1.1.2023. Yhtiölaina koostuu kolmesta eri rahoitusvastikkeesta, joita maksetaan yhteensä 104,51 euroa/kk. Velkaosuuden maksettua, maksetaan ainoastaan hoitovastiketta 138,84 euroa/kk.

Hinta

Myyntihinta
152 035,00 € (4 270,65 €/m2)
Velkaosuus
6 965,00 € (195,65 €/m2)
Velaton hinta
159 000,00 € (4 466,29 €/m2)
Maksutapa
Käteinen.
Kartta