Etusivu / Varsinais-Suomi / Turku / Vaunukatu 1

Vaunukatu 1

Pohjola, Turku | Kerrostalo | 3h, avok, kh, s, et, lasitettu parveke

Seitsemännen kerroksen saunallinen kulmahuoneisto v.2021 valmistuneesta Turun Fabriikin Fadosta

Fabriikki on urbaanin trendikäs ja kehittyvä alue Turun keskustassa, entisellä VR:n konepaja-alueella. Logomon alueesta on tullut jo käsite ja uutta kävelysiltaa pitkin kävellessä olet hetkessä Turun ytimessä. Fado on kuudes asunto-osakeyhtiö ja samalla viimeinen kaupungin puoleisessa talorivistössä. Yhtiö on valmistunut 2021 ja se sijaitsee omalla tontilla. Logomon alue on niin nuorten ja lapsiperheiden kuin varttuneemmankin väen suosiossa, sillä Logomon Kulttuurikeskuksen tapahtumat sekä keskustan ravintolat ja palvelut ovat kaikki lähellä.

Tästä seitsemännen kerroksen kolmiosta löytyy kaikki mitä keskustakodilta voi toivoa. Kaunis asunto on modernisti varusteltu ja huoneistolla on tilava lasitettu parveke sekä oma sauna. Yhtiössä on vain kaksi parveketta koillispäädyssä, ja tälle huoneistolle kuuluu toinen niistä. Parvekkeelta aukeaa upea esteetön näkymä kauas Aninkaistensillan ja Köydenpunojankaaren suuntaan.

Eteisaulan jatkeena aukeaa kodin vaalea avokeittiö ja oleskelutila. Olohuoneeseen mahtuu hyvin kunnon sohvaryhmä ja keittiö jatkaa tilaa saumattomasti. Tilasta on niin ikään kulku omalle parvekkeelle, jonka alas asti jatkuva lasitus maksimoi kauniin maiseman ja luonnonvalon.

Makuuhuoneet on kivasti sijoitettu huoneiston eri päätyihin ja kummankin makuuhuoneen yhteydessä on kiinteää kaappitilaa. Myös eteisen yhteydessä on liukuovikaapisto, ja lisäksi huoneistolle kuuluu tilava verkkovarasto.

Eteisaulan yhteydessä sijaitsevassa kylpyhuoneessa on miellyttävä lattialämmitys, kunnon tila suihkulle ja pesutornille sekä kauniit harmoniset sävyt. Kokonaisuuden kruunaa oma tyylikäs sauna.

Täällä keskustan kaupat, ravintolat ja kahvilat ovat kävelyetäisyydellä, ja silti voit asua oman yhtenäisen alueen rauhassa. Logomon kulttuurikeskus on vieressä lukuisine tapahtumineen, ja Turun päärautatieasema samoin kuin linja-autoasema ovat näköetäisyydellä. Pohjolan ja Juhannuskukkulan idylliset ja vehreät alueet lukuisine ulkoilureitteineen ovat kiven heiton päässä.

Mahdollisuus ostaa erillisosakkeena oleva autohallipaikka AH165, jonne on suora kulku sisäkautta. Autohallipaikan velaton hinta 18 000 euroa ja hoitovastike 28 euroa/kk.

Lue lisää myös tulevaisuuden Turun Ratapiha-hankkeesta (www.turkuratapiha.fi)

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Myynti ja esittelyt/

Sofia Metsänranta

p. 040 588 6314

sofia.metsanranta@bo.fi

Kiinnostaako tämä kohde?

Ota meihin yhteyttä tai jätä viesti

Sofia Metsänranta

Sofia Metsänranta

kiinteistönvälittäjä LKV, KTM, partner

Huoneisto

Osakkeet
14121-14720
Hallintamuoto
Asunto-osakeyhtiö
Huoneluku
3h, avok, kh, s, et, lasitettu parveke
Kerros/Kerroksia
7/8
Asuinpinta-ala
60,0 m2
Muut tilat
0,0 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu. Yhtiöjärjestyksen mukainen. Isännöitsijäntodistuksen mukainen.
Näkymät
Kulmahuoneisto, josta ikkunat kahteen eri suuntaan.

Lasitettu parveke koilliseen. Parvekkeelta upea näkymä kauas Aninkaistensillan suuntaan.
Parveke
Lasitettu, ulostyönnetty
Parvekkeen ilmansuunta
Koillinen
Hissi
Taloyhtiössä on hissi
Keittiön kuvaus, lisätiedot ja varustus
Tyylikäs avokeittiö valkoisin kaapistoin ja Electroluxin kodinkonein. Keittiön varustukseen kuuluu jääkaappipakastin, erillisuuni, induktioliesitaso, liesikupu, astianpesukone ja mikroaaltouuni. Työtasot laminaattia. Avokeittiön vierellä tila ruokaryhmälle. Lattia valkomattalakattua 3-sauvalautaparkettia.
Pesutilojen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Kylpyhuoneessa allaskaapisto, peilikaappi, suihku, lasinen suihkuseinä, pystykaappi, wc-istuin ja liitäntä sekä tilavaraus pesutornille. Seinät kaakelia, lattia laattaa. Lattialämmitys. Kylpyhuoneen katto tervaleppäpaneelia.
Kylpyhuoneen varustus
Kuivausrumpu
Saunan kuvaus, lisätiedot ja varustus
Oma sauna kylpyhuoneen yhteydessä. Saunan seinät ja katto tervaleppäpaneelia. Lauteet tervaleppää, selkänojan runko kuusta. Sähkökiuas.
Makuuhuoneen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Makuuhuoneet sijaitsevat huoneiston eri päädyissä. Kummankin makuuhuoneen yhteydessä kiinteää kaappitilaa. Makuuhuoneissa lattia valkomattalakattua 3-sauvalautaparkettia.
Oleskelutilojen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Olohuoneesta kulku parvekkeelle, josta upeat näkymät pitkälle Aninkaistensillan suuntaan. Olohuoneen lattia valkomattalakattua 3-sauvalautaparkettia.
Muut tilat
Eteisen yhteydessä kaappitilaa. Lattia valkomattalakattua 3-sauvalautaparkettia.
Kauppaan ei kuulu
Irtain.
Kunto
Hyvä

Kiinteistö- ja yhtiötiedot

Yhtiön nimi
Asunto Oy Turun Fabriikin Fado
Tontin omistus
Oma
Tontin koko
838,00 m2
Käyttöönottovuosi
2021
Rakennusmateriaali
Betoni, teräs
Kate
Huopakate
Lämmitysjärjestelmä
Kauko
Energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
B2018
Tehdyt korjaukset ja remontit
2022: 1-vuotis takuukorjaukset
2022: Kameravalvonta
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontit
Ei suunniteltuja tavanomaisista huoltotoimista poikkeavia korjauksia.
Muut rajoitukset
Yhtiöjärjestyksen 16.pykälän mukaan jos autopaikan hallintaan oikeuttava osake siirtyy millä tahansa saannolla muulta kuin perustajaosakkaalta yhtiön ulkopuoliselle uudelle omistajalle eikä samassa yhteydessä siirretä tämän yhtiön osakkeita, jotka oikeuttavat yhtiön jonkin asuinhuoneiston hallintaan, on siirronsaajan ilmoitettava siirrosta hallitukselle viipymättä, ja yhtiön osakkeenomistajilla on ensisijaisesti oikeus lunastaa siirron kohteena oleva osake. Yhtiöllä on toissijainen lunastusoikeus.
Lainat
4 292 467,44 €
Kiinnitykset
9 090 000,00 €
Isännöitsijä
Isännöintimestarit Oy/ Rosa Hjort
p. 044 0567 043
rosa.hjort@isannointimestarit.fi
Brahenkatu 20, 20100 Turku
Kiinteistönhoito
Huoltoyhtiö
Taloyhtiössä muuta
Vesikiertoinen lattialämmitys.

Huoneistokohtainen ilmanvaihto lämmön talteenotolla varustetuilla ilmanvaihtolaitteilla.

Taloyhtiössä ulkoiluvälinevarasto, kuivaushuone, huoneistokohtaiset varastot, talovarasto, tekniset tilat sekä väestönsuoja.

Varastotiloissa (koskien sekä osakkeilla halittavia että yhtiön hallinnassa olevia tiloja) ei ole lupa varastoida paloturvallisuutta tai muuta turvallisuutta vaarantavia aineita tai materiaaleja.

Taloyhtiön rasitesopimukset:
Rasitesopimus 14.10.2019
Asunto Oy Turun Fabriikin Femma (2715928-1) 853-71-29-13
Asunto Oy Turun Fabriikin Fado (271528-5) 853-71-29-14
Sopimus koskien Femman ja Fadon tonteille rakennettua maanalaista autohallia. Fado saa rasitteena pysyvän oikeuden käyttää Femman tontilla olevia autopaikkoja nro AH 159-AH 162, yhteensä 4 autopaikkaa. Tämän lisäksi sopijapuolilla on pysyvässä käytössä omilla tonteilla sijaitsevat autopaikat. Rasitealueen rakentaminen, kulkuväyliin, ylläpitoon, perusparannuksiin jne. sovelletaan Femman ja Fadon kesken yhteisjärjestelysopimuksen ehtoja.

Sopimus yhteisjärjestelyistä 853-71-29 korttelin tonttien omistajien kesken 31.10.2017. Yhteiskäyttösopimuksessa on sovittu maanalaisesta yhteiseen käyttöön tulevien tilojen ja alueiden suunnittelusta, toteutuksesta, käytöstä ja ylläpidosta sekä tonttien suunnittelusta ja rakentamisesta niiltä osin kuin sopijapuolten omistuksessa olevilla tonteilla tai muilla alueilla (Tenderinpuisto) on joko rakenteelliset, toiminnalliset tai tekniset yhtymäkohdat toisiinsa. Yhteiseen käyttöön rakennettavan autohallin ja pihakannen rakenteet suunnitellaan yhtenäiseksi rakenteelliseksi kokonaisuudeksi, joka ulottuu eri kiinteistöjen alueille.

Muita tietoja

Lisätietoa kaavoituksesta
Turun kaupunki
Vapautuu
N.2kk kaupanteosta/sopimuksen mukaan

Asumiskustannukset

Hoitovastike
240,00 €/kk (4,00 €/m2)
Yhtiövastike yhteensä
240,00 €
Vesimaksun peruste
Oma mittari
Muut maksut / lisätietoa maksuista
Vesi kulutuksen mukaan. Vesiennakko 20e/hlö/kk. Tasataan kerran vuodessa kulutuslukeman mukaan.

Lämmitys sisältyy hoitovastikkeeseen. Käyttösähkö kulutuksen mukaan. Ostaja solmii oman sähkösopimuksen energiayhtiön kanssa.

DNA taloyhtiölaajakaista 10 M sisältyy vastikkeeseen.

Ostaja maksaa mahdollisen varainsiirtoveron 2 % velattomasta kauppahinnasta.

Hinta

Myyntihinta
299 000,00 € (4 983,33 €/m2)
Velaton hinta
299 000,00 € (4 983,33 €/m2)
Maksutapa
Käteinen.
Kartta