Etusivu / Uusimaa / Espoo / Syvänsalmenkatu 9

Syvänsalmenkatu 9

Finnoo, Espoo | Kerrostalo | 3h, avok, kph, s, wc (yhtiöjärj. mukaan 3-4 H+KT+S+WC+lasitettu terassi)

Upea, vasta kesällä 2022 valmistunut ylimmän (8/8 krs.) kerroksen kulmahuoneisto vain muutaman sadan metrin päässä Finnoon metroasemalta.

Asuntoon tullessa ensivaikutelma on huikea, sillä heti eteisen jälkeen aukeaa suuri olohuone - keittiö yhdistelmä ja kun huonekorkeus on normaalia korkeampi ja ikkunat ovat korkeita niin tilantunne on mahtava.

Samalla näet olohuoneen takana olevalle hulppean kokoiselle (19,5 m2) lasitetulle parvekkeelle, jonne pääset lasiliukuovien kautta. Parvekekin on erittäin korkea ja lasitus menee ylös asti, joten asunto on todella valoisa. Länteen päin aukeavalta viihtyisältä parvekkeelta ja asunnon ikkunoista tulee avarat maisemat länteen ja pohjoiseen.

Hyvä muunneltavissa oleva pohjaratkaisu mahdollistaa kolmannen makuuhuoneen erottamisen olohuoneesta, joten esim. perheen kasvaessa tässä asunnossa on hyvät tilat pitkäksi aikaa.

Lisäksi 13.600 euron hinnalla omistaja voi myydä autohallipaikan osakkeet, jotka oikeuttavat autopaikkaan erillisessä autohallissa.

Kehittyvä Finnoon uusi kaupunginosa rakentuu metroaseman läheisyyteen, josta meren rantaan on lyhyt kävelymatka. Siellä upeaa Espoon rantaraittia pääset kulkemaan molempiin suuntiin. Finnoon metroasemalta hurautat Helsingin keskustaan vain 20 minuutissa.

Ihastu tähän upeaan kokonaisuuteen.

Esittelyt sopimuksen mukaan:

Myyntiä hoitaa Kari Ahola puh. 050-558 4252 tai kari.ahola@bo.fi

Kiinnostaako tämä kohde?

Ota meihin yhteyttä tai jätä viesti

Kari Ahola

Kari Ahola

kiinteistönvälittäjä LKV, rakennuttaja- ja kiinteistöasiamies RAKI, partner

Huoneisto

Osakkeet
21062-22872
Hallintamuoto
Asunto-osakeyhtiö
Huoneluku
3h, avok, kph, s, wc (yhtiöjärj. mukaan 3-4 H+KT+S+WC+lasitettu terassi)
Kerros/Kerroksia
8/8
Asuinpinta-ala
68,0 m2
Muut tilat
0,0 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Lisäksi lasitettu parveke n. 19,5 m2. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu. Isännöitsijäntodistuksen mukainen. Toimeksiantajan ilmoittama. Yhtiöjärjestyksen mukainen.
Parveke
Lasitettu
Parvekkeen ilmansuunta
Länsi
Hissi
Taloyhtiössä on hissi
Keittiön kuvaus, lisätiedot ja varustus
Elektroluxin kodinkoneet: jääkaappipakastin, keraaminenliesi, liesikupu (Ilox Satava), astianpesukone, integroitu mikro, valkoiset kaapistot, harmaa betonin värinen laminaattitaso, Tammi Northern White parkettilattia, lattialämmitys.
Pesutilojen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Suihku, suihkuseinä, peilikaappi, allaskaappi, pyyhekoukkuja, pk-liitäntä, Electroluxin pesukone 2018 ja kuivausrumpu 2018, seinät ja lattia laatoitettu, lattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
Peilikaappi, allaskaappi, tasot, yksi seinä laatoitettu, laattalattia, lattialämmitys.
Saunan kuvaus, lisätiedot ja varustus
Pilarikiuas, lasiseinä, lattialämmitys.
Makuuhuoneen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Molemmissa makuuhuoneissa peililiukuovikaapistot ja Tammi Northern White parkettilattia sekä lattialämmitys.
Oleskelutilojen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Olohuoneesta voi erottaa kolmannen makuuhuoneen, Tammi Northern White parkettilattia, lattialämmitys. Olohuoneesta käynti liukuoven kautta suurelle 19,5 m2 lasitetulle parvekkeelle länteen päin.
Muut tilat
Eteisessä peililiukuovikaapisto ja Tammi Northern White parkettilattia sekä lattialämmitys.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kaikissa ikkunoissa sälekaihtimet, keittiön ja olohuoneen välissä irrallinen valkoinen saareke, keittiön nurkassa irrallinen valkoinen korkea kaappi, isommassa makuuhuoneessa irrallinen valkoinen korkea kaappi, kylpyhuoneessa pesukone ja kuivausrumpu, koko parvekkeen kattava harmaa matto ja lasituksissa lasikohtaiset parvekekaihtimet, parvekekaihtimet myös parvekkeen liukuovessa.
Kunto
Hyvä

Kiinteistö- ja yhtiötiedot

Yhtiön nimi
Asunto Oy Espoon Fantasia
Tontin omistus
Vuokrattu
Tontin koko
3 484,00 m2
Tontin vuokraaja
Espoon kaupunki
Tontin vuokrasopimus päättyy
27.08.2080
Tontin vuokra
152 320,00 €
Käyttöönottovuosi
2022
Rakennusmateriaali
Betoni
Kattotyyppi
Harja
Kate
Bitumikermikate
Lämmitysjärjestelmä
Kauko
Energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
B2018
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontit
Yhtiö on valmistunut vuonna 2022 ja hallitus katsoo, ettei yhtiöllä ole normaalin vuosittaisen kunnossapidon lisäksi sellaisia tarpeita yhtiön rakennusten ja kiinteistön kunnossapitoon seuraavien viiden vuoden aikana, jotka vaikuttaisivat olennaisesti osakehuoneistojen käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai muihin osakehuoneiston käytöstä aiheutuviin kustannuksiin. Yhtiössä tullaan suorittamaan vastuukorjauksia.
Valmistumisen jälkeinen vuositakuutarkastus on tulossa T2H:lta saadun tiedon mukaan elo-syyskuussa 2023.
Lainat
3 664 505,86 €
Kiinnitykset
4 984 140,00 €
Isännöitsijä
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy, Kiina Keinänen, kiia.keinänen@kiinteistotahkola.fi Turvalaaksonkaari 2, 3. krs. 01740 Vantaa, puh. 0207488248
Kiinteistönhoito
Huoltoyhtiö
Taloyhtiössä muuta
Ulkoiluvälinevarasto ja lastenvaunuvarasto sekä yhteiskäytössä kolmen muun taloyhtiön kanssa olevat sauna- ja kerhotilat ja väestönsuoja sekä viereisessä talossa oleva pesutupa ja kuivaushuone.

Muita tietoja

Palvelut
Iivisniemen K-Market n. 1,1 km, Suomenojan LIDL n. 1,1 km
Koulu
Iivisniemen ala-aste n. 950 m, Kaiteen koulu n. 800 m
Lisätietoa kaavoituksesta
Asunnon länsipuolella eli parvekkeen puolella on asemakaavassa mutta rakentamatta saman korkuisia asuintaloja sekä puistoaluetta, urheilukenttä ja kauempana koulu. Välittäjän myyntimateriaaleissa alueen asemakaavakartta ja määräykset sekä kortteli- ja lähiympäristösuunnitelma sekä Syväsalmen puiston suunnitelma.

Uuden Finnoon keskuksen asemakaavoitus: Alueelle suunnitellaan uusi Finnoon keskus metro-, asuin-, työpaikka- ja palvelukortteleineen sekä virkistysalueineen. Linnustollisesti arvokas alue suojellaan ja suojelun kannalta tärkeiden toimenpiteiden toteuttaminen suojavyöhykkeillä varmistetaan. Energiantuotannon tontilla lisätään rakennusoikeutta mahdollistamaan kestävien energiamuotojen käyttöönotto. Valtuusto on hyväksynyt kaavan 12.12.2022. Päätöksestä on valitettu hallinto-oikeuteen 1/2023. Kaupunginhallitus määräsi 27.3.2023 voimaan kaava-alueen siltä osalta, johon valituksen ei voida katsoa kohdistuvan.

Finnoonsataman täydennysrakentaminen: Suomenojan venesatamaan ja veneiden talvisäilytysalueelle suunnitellaan asuinkortteleita, palveluita ja virkistysalueita. Venesataman toiminta säilyy alueella uusin järjestelyin.

Suomenojan puhdistamoalueen muuttaminen asumiselle: Espoon kaupunki suunnittelee Suomenojan Blominmäkeen siirtyvän jätevedenpuhdistamon alueelle asuinkortteleita palveluineen ja virkistysalueineen.
Lisätietoja kartat.espoo.fi tai puh. 09-816 21
Vapautuu
Sopimuksen mukaan
Lisätietoa palveluista
Suomenojan venesatamaan n. 850 m

Asumiskustannukset

Hoitovastike
510,00 €/kk (7,50 €/m2)
Rahoitusvastike
1 539,35 €/kk (22,64 €/m2)
Yhtiövastike yhteensä
2 049,35 €
Vesi
20,00 €/hlö/kk
Muut maksut / lisätietoa maksuista
Vesimaksuennakko 20€/kk/hlö, joka tasataan kulutusmittarin mukaan.

Rahoitusvastike sisältää ainoastaan koron osuuden. Euribor 12kk, marginaali 1% (-0481%/28.5.2021) Korontarkistuspäivä 30.6. Pankilla oikeus tarkistaa marginaalia ensimmäisen kerran kolmen vuoden kuluttua velkakirjan allekirjoittamisesta.

Rakennuslainan ensimmäinen määräaikaislyhennys on kesäkuussa 2025 ja rahoitusvastike nousee koron lisäksi kattamaan lyhennykset arviolta noin puoli vuotta ennen sitä.

Käyttösähkö kulutuksen mukaan. Kotivakuutus omien sopimusehtojen mukaisesti.
Ostaja maksaa varainsiirtoveroa 2% velattomasta kauppahinnasta.

Hinta

Myyntihinta
164 000,82 € (2 411,78 €/m2)
Velkaosuus
300 999,18 € (4 426,46 €/m2)
Velaton hinta
465 000,00 € (6 838,24 €/m2)
Maksutapa
Käteinen.
Kartta