Etusivu / Kanta-Häme / Hämeenlinna / Karjusaarentie 265

Karjusaarentie 265

Hauho, Hämeenlinna | Omakotitalotontti

Tarjolla järvenrantatontti Iso-Roineen rannalta.

Haaveiletko omakotitalon rakentamisesta järvenrannalle, jossa luonto ja vesistö ovat lähelläsi.

Nyt tarjolla puolen hehtaarin kokoinen rantatontti aivan mielettömällä sijainnilla. Iso-Roine on kirkasvetinen ja kalaisa vesistö, josta pääset hyvin kulkemaan isommallakin veneellä Tampereelle, Valkeakoskelle tai Vanajavedelle Hämeenlinnaan.

Alue kuuluu ranta-asumisen edullisuusvyöhykkeeseen, joten alueelle voi rakentaa omakotitaloja. Hanke vaatii poikkeamislupapäätöksen rakennusluvan lisäksi. Alueella voimassa olevan Hauhon pohjoisosien rantayleiskaavassa ranta-alueen rakennuspaikan kokonaisrakennusoikeus on enintään 120 k-m2.

Luonnon ja järven läheisyys takaavat laadukkaat asumismahdollisuudet. Hauhon lähipalvelut ovat kuitenkin kymmenen minuutin ajomatkan päässä. Tontti sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Lahden ja Tampereen puolessa välissä. Lisäksi Helsinkiin on reilun tunnin ajomatka.

Olisiko tässä erinomainen rakennuspaikka teidän tulevalle omakotitalolle tai kesämökille? Tässä olisi mahdollisuus saada molemmat.

Soita ja tule paikan päälle ihastumaan!

Tämän tontin sinulle myy:

Noora Dahlgrén

050 308 0133

noora.dahlgren@bo.

@nooradahlgren

Kiinnostaako tämä kohde?

Ota meihin yhteyttä tai jätä viesti

Noora Dahlgrén

Kiinteistötiedot

Kiinteistötunnus
109-474-6-58
Kortteli/Kiinteistön nimi
Pikkukarju
Tyyppi
Tila
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin koko
5 105,00 m2
Tontin omistus
Oma
Lisätietoja tontista
Valmiiksi lohkottu tontti, jossa sähköliittymä.
Tie perille

Muita tietoja

Rakennusoikeus
120,0 m2
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Alueella voimassa olevan Hauhon pohjoisosien rantayleiskaavassa ranta- alueen rakennuspaikan kokonaisrakennusoikeus on enintään 120 k-m2. Rakennusjärjestyksen 26 §:n mukaan rantaviivan läheisyyteen alle 100 m etäisyydelle rannasta ulottuvalle rakennuspaikalle rakennettavien rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 5 % rakennuspaikan pinta-alasta, mutta kuitenkin enintään 150 k-m2. Rakennuspaikan rakennusoikeus on kuitenkin 100 k-m2 mikäli 5 %:n laskusäännön mukaan laskettuna rakennusoikeudeksi tulee sitä vähemmän.
Mikäli yleiskaavassa osoitettua enimmäisrakennusoikeutta (=120 k-m2) halutaan nostaa Rak.J. 26 §:n mukaiseksi, niin rakennusoikeuden nostoa voi hakea samalla poikkeamislupahakemuksella, millä haetaan lupaa rakentaa omakotitalo yleiskaavan RA-alueelle.
Ranta
Ranta, oma ranta, omaa rantaviivaa
Omaa rantaviivaa, metriä
54 m
Rannan kuvaus
Iso-Roine on kirkasvetinen ja kalaisa vesistö. Järven syvin kohta 73m ja keskisyvyys järvellä 7,17m.
Vesistön nimi
Iso-Roine
Palvelut
Hauhon lähipalvelut 7km päässä, josta löytyy S-Market, Terveysasema, posti ja Alko. Hämeenlinnan Tiiriön palvelut ja isot kaupat n.28km.
Koulu
Hauhon Yhtenäiskoulu n.8km.
Päiväkoti
Hauhon Päiväkoti n.7km.

Hinta

Velaton hinta
160 000,00 €
Myyntihinta
160 000,00 €
Vapautuu
Heti
Kartta