Etusivu / Varsinais-Suomi / Turku / Eerikinkatu 33a

Eerikinkatu 33a

Keskusta, Turku | Kerrostalo | 3h, avok, kh, vh,et, lasitettu parveke

Kuudennen kerroksen kolmio vuonna 2020 valmistuneesta As Oy Turun Hermanista

Vaalea 8-kerroksinen rakennus on arkkitehtitoimisto Siggen suunnittelema ja koostuu kahdesta eri taloyhtiöstä, Hermanista ja Blankasta. Vuonna 2020 omalle tontille valmistunut As Oy Turun Herman tarjoaa keskusta-asumisen parhaita puolia vain kahden korttelin päässä Aurajoen rannasta. Yhtiö on osa Eerikinpihaksi kutsuttua neljän uuden taloyhtiön kokonaisuutta, jossa Hermanin ja Blankan rinnalla sijaitsevat puutaloyhtiöt Maunu ja Henrik. Keskelle jää viihtyisä ja kaunis piha-alue, joka on modernisoitu tähän päivään arvokkaasti vanhaa vaalien.

Nyt pääset tutustumaan kuudennen kerroksen kolmioon, jonka ikkunat ja iso lasitettu parveke asettuvat sisäpihan suuntaan. Sisään kotiin saavutaan eteisaulaan, jonka yhteyteen kätkeytyy säilytystilaa liukuovikaapiston taakse.

Olohuone ja kaunis avokeittiö ovat toimivasti samaa tilaa. Keittiö on varusteltu laadukkain kivisin työtasoin. Asuintilojen lautaparketti on ajaton ja luo kauniin pohjan omalle sisustukselle. Olohuoneesta on kulku omalle lasitetulle parvekkeelle, josta kantautuu upeat näkymät kauas kattojen yli. Aurinkoinen lounaan suuntainen parveke asettuu sisäpihan suuntaan.

Kodin makuuhuoneet sijaitsevat molemmin puolin olohuonetta. Toisen makuuhuoneen yhteydessä on oma vaatehuone, kun taas toisen makuuhuoneen yhteyteen on toteutettu säilytystilaa liukuovikaapistoin. Tyylikkään kylpyhuoneen yhteydestä löytyy tilaa myös arjen pyykkihuollolle.

Taloyhtiöllä on tyylikäs saunaosasto, joka on asukkailla varattavissa. Pyöräilijöiden elämää helpottamaan on yhtiöihin suunniteltu runsaasti katettuja pyöräpaikkoja. Pohjakerroksesta löydät lisäksi kuraeteisen, jossa voi suihkutella puhtaaksi pienten kurahaalarit tai koirien tassut ennen kotiintuloa.

Täältä pääset hetkessä melkeinpä mihin vain! Lähikorttelit ovat täynnä kahviloita, ravintoloita, kauppoja, putiikkeja ja kulttuuritarjontaa. Upea Aurajoen ranta on Turun sydän, joka kutsuu viihtymään vuoden ympäri.

Tähän kotiin ihastut varmasti, lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Myynti ja esittelyt/

Sofia Metsänranta

p. 0400 588 6314 / sofia.metsanranta@bo.fi

tai

Miika Salmela

p. 0500 533 582 / miika.salmela@bo.fi

Kiinnostaako tämä kohde?

Ota meihin yhteyttä tai jätä viesti

Sofia Metsänranta

Sofia Metsänranta

kiinteistönvälittäjä LKV, KTM, partner

Huoneisto

Osakkeet
84278-87568
Hallintamuoto
Asunto-osakeyhtiö
Huoneluku
3h, avok, kh, vh,et, lasitettu parveke
Kerros/Kerroksia
6/8
Asuinpinta-ala
60,5 m2
Muut tilat
0,0 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu Isännöitsijäntodistuksen mukainen. Yhtiöjärjestyksen mukainen.
Näkymät
Aurinkoinen lasitettu parveke lounaaseen sisäpihan/Koulukadun suuntaan. Kuudennesta kerroksesta upea näkymä kauas kattojen yli.
Parveke
Lasitettu
Parvekkeen ilmansuunta
Lounas
Hissi
Taloyhtiössä on hissi
Keittiön kuvaus, lisätiedot ja varustus
Tyylikäs valkoinen avokeittiö kivisin työtasoin. Keittiön varustukseen kuuluu jääkaappipakastin, induktioliesitaso, liesituuletin, erillisuuni sekä integroitu astianpesukone ja mikroaaltouuni. Seinät maalattu, lattia lautaparkettia.
Pesutilojen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Kylpyhuoneessa allaskaapisto, peilikaappi, suihku, lasinen suihkuseinä, pystykaappi, wc-istuin ja liitäntä pyykinpesukoneelle. Seinät kaakelia, lattia laattaa. Lattialämmitys.
Makuuhuoneen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Makuuhuoneet sijaitsevat molemmin puolin olohuonetta. Toisen makuuhuoneen yhteydessä vaatehuone, toisessa liukuovikaapisto. Makuuhuoneissa seinät maalattu, lattia lautaparkettia.
Oleskelutilojen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Olohuoneesta kulku kulku aurinkoiselle, lounaan suuntaiselle lasitetulle parvekkeelle. Parvekkeelta hienot näkymät kauas kattojen yli. Olohuoneen seinät maalattu, lattia lautaparkettia.
Muut tilat
Toisen makuuhuoneen yhteydessä vaatehuone.

Eteisen yhteydessä liukuovikaapisto.
Kauppaan ei kuulu
Irtain.
Kunto
Hyvä

Kiinteistö- ja yhtiötiedot

Yhtiön nimi
As. Oy Turun Herman
Tontin omistus
Oma
Tontin koko
1 952,00 m2
Käyttöönottovuosi
2020
Rakennusmateriaali
Elementti, betoni
Kattotyyppi
Aumakatto
Kate
Bitumi
Lämmitysjärjestelmä
Kauko
Energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
A2018
Tehdyt korjaukset ja remontit
Yhtiö on valmistuntu vuonna 2020.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontit
Selvitys korjaustarpeesta vuosille 2023-2027 (vahvistettu yhtiökokouksessa 23.3.2023)
- Kameravalvonta
- Latausinfran täydentäminen
Muut rajoitukset
Yhtiöjärjestyksen 9. pykälän mukaan yhtiöllä on ensisijaisesti ja osakkeenomistajalla toissijaisesti oikeus lunastaa yhtiön osakkeet nrot 144 684-151 933 (autohallipaikat ja -tallit), kun omistusoikeus osakkeeseen siirtyy toiselle muulta omistajalta kuin yhtiöltä tai perustajaosakkaalta. Lunastusoikeutta ei ole, jos osakkeen saaja on nykyinen osakkeenomistaja. (ks. yhtiöjärjestyksen 9.pykälä kokonaisuudessaan)
Lainat
7 946 270,93 €
Kiinnitykset
13 166 153,00 €
Isännöitsijä
Turun Talohuolto Oy/ Janne Silvennoinen
p. 030 470 4437
janne.silvennoinen@turuntalohuolto.fi
Maariankatu 4 C, 20100 Turku
Kiinteistönhoito
Huoltoyhtiö
Taloyhtiössä muuta
Koneellinen tulo-poisto lämmöntalteenotolla. Keskitetty koneellinen tulo-poistoilmanvaihto on varustettu tuloilman viilennyspatterilla.

Yhtiön katolla aurinkopaneeleita, jotka kattavat osan kiinteistösähköstä.

Huoneistoissa vesikiertoinen lattialämmitys.

Rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat saunaosasto, asuntokohtaiset irtaimistovarastot ja muut yhtiön yhteiset tilat. Tilojen ja alueiden yhteiskäytöstä korttelin muiden yhtiöiden kanssa on sovittu yhteiskäyttö- ja rasitesopimuksissa.

Pääsisäänkäynnin ovien yhteydessä ovipuhelinjärjestelmä puhe- ja kuvayhteydellä.

Yhtiö hallitsee tontista 3300/6600 määräosaa. Yhtiöllä on hallinnanjakosopimus As Oy Turun Blankan, As Oy Turun Maunun ja As Oy Turun Henrikin kanssa.

Yhtiöjärjestyksen 8.pykälän mukaan yhtiö vastaa huoneistokohtaisten ilmanvaihtokoneiden huollosta ja kunnossapidosta.

Vastuu osakkeenomistajien joko rakennusaikana tai sen jälkeen huoneistoon tai sen ulkopuolelle tilaamien/rakentamien rakenteellisten ja sisustuksellisten muutosten ja /tai lisäysten sekä laitteiden kunnossapidosta on osakkeenomistajalla. Osakkeenomistaja vastaa kaikista huoneistoon tai sen ulkopuolelle tilaamistaan/rakentamistaan muutoksista ja lisäyksistä yhtiölle aiheutuneista kustannuksista sekä näiden yhtiön rakennukselle tai huoneistolle mahdollisesti aiheuttamista vahingoista.

Muita tietoja

Lisätietoa kaavoituksesta
Turun kaupunki
Vapautuu
Sopimuksen mukaan

Asumiskustannukset

Hoitovastike
235,95 €/kk (3,90 €/m2)
Yhtiövastike yhteensä
235,95 €
Vesimaksun peruste
Oma mittari
Muut maksut / lisätietoa maksuista
Vesi kulutuksen mukaan. Vesimaksuennakko 25e/hlö/kk. Tasaus laskutetaan kerran vuodessa mittarilukeman mukaan.

Lämmitys sisältyy vastikkeeseen. Käyttösähkö kulutuksen mukaan. Osakas solmii oman sopimuksen energiayhtiön kanssa.

Ostaja maksaa mahdollisen varainsiirtoveron 2 % velattomasta kauppahinnasta.

Saunamaksu: 5e/kerta

Mikäli taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään, tai se siirretään huoneistotietojärjestelmään kaupanteon jälkeen mutta ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan

Hinta

Myyntihinta
365 000,00 € (6 033,06 €/m2)
Velaton hinta
365 000,00 € (6 033,06 €/m2)
Maksutapa
Käteinen.