Etusivu / Pirkanmaa / Tampere / Päärtinkatu 4

Päärtinkatu 4

Pappila, Tampere | Kerrostalo | 1h, kt, kph/wc, ransk. p

Kävelymatkan päässä Tredusta ja lääkiksestä sijaitseva hieno yksiö!

Ihanan avarassa yksiössä keittiö on samaa tilaa olohuoneen kanssa. Kylpyhuone on tilava ja siellä on pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle omat paikkansa. Säilytystilaa antaa kaapistojen lisäksi lämmin irtaimistovarastokoppi. Huoneisto on valmiiksi vuokrattu.

Asunto Oy Tampereen Jankankulma on valmistunut vuonna 2022. Omatonttisessa yhtiössä lämmitysmuotona toimii kustannustehokas maalämpö ja hoitovastike on erittäin edullinen. Neljänteen kerrokseen pääset helposti hissillä. Yhtiössä on yhteinen talosauna ja fillareille varastot.

Sijainti on suorastaan loistava! Eri oppilaitokset ja TAYS sijaitsevat lähellä. Yliopistolle on vartin pyörämatka. Prismakeskus sijaitsee reilun parin kilometrin päässä ja keskustaan hurautat omalla autollasi kymmenessä minuutissa. Olisiko tämä sinun helmesi sijoituksena? Olethan yhteydessä ja sovitaan esittelystä!

Lisätiedot ja esittelyt:

Kirsi Konnos

Kiinteistönvälittäjä LKV, partner

0400 831 687

kirsi.konnos@bo.fi

Tiesithän, että ammattitaitoinen välittäjä on kullanarvoinen apu oman asuntosi myynnissä. Säästät aikaa ja rahaa valitsemalla kerralla oikein. Soita ja sovi tapaaminen -tervetuloa asiakkaakseni!

Kiinnostaako tämä kohde?

Ota meihin yhteyttä tai jätä viesti

Kirsi Konnos

Kirsi Konnos

kiinteistönvälittäjä LKV, partner

Huoneisto

Osakkeet
451062-465050
Hallintamuoto
Asunto-osakeyhtiö
Huoneluku
1h, kt, kph/wc, ransk. p
Kerros/Kerroksia
4/5
Asuinpinta-ala
27,0 m2
Muut tilat
0,0 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Isännöitsijäntodistuksen mukainen. Yhtiöjärjestyksen mukainen.
Parveke
Ranskalainen
Hissi
Taloyhtiössä on hissi
Keittiön kuvaus, lisätiedot ja varustus
Kauniissa keittiössä jääkaappi/pakastin, kiertoilmauuni induktiokeittotaso, liesituuletin (aktiivihiilisuodatin), astianpesukone, kaapistot, laminaattilattia, seinät maalattu.
Pesutilojen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Tilavassa kylpyhuoneessa suihku, kääntyvä suihkuseinä, wc-istuin, pesuallas, peilikaappi, pesukoneliitäntä, pyykinpesukone, kuivausrumpu, laattalattia, lattialämmitys, seinät kaakeloitu.
Oleskelutilojen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Laminaattilattia, seinät maalattu, ranskalainen parveke.
Kauppaan ei kuulu
Irtain.
Kunto
Hyvä

Kiinteistö- ja yhtiötiedot

Yhtiön nimi
Asunto Oy Tampereen Jankankulma
Tontin omistus
Oma
Tontin koko
4 988,00 m2
Käyttöönottovuosi
2022
Rakennusmateriaali
Betoni
Kattotyyppi
Huopa tasakatto
Kate
Huopakate
Lämmitysjärjestelmä
Maalämpö
Energiatodistus
Kyllä
Lisätietoja energiatodistuksesta
E-luku: 104. Viimeinen voimassaolopäivä: 30.01.2032.
Energialuokka
B2018
Tehdyt korjaukset ja remontit
Isännöitsijäntodistuksen ja yhtiön kunnossapitotarveselvityksen mukaan yhtiössä suoritetut korjaukset:
2022 Taloyhtiön valmistuminen
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontit
Hallituksen laatiman selvityksen mukaan yhtiön kunnossapitotarve seuraavalle viidelle vuodelle:
2022-2026 Normaalit huolto- ja kunnossapitotoimenpiteet
Sähköpistokepaikkoja
15
Muut rajoitukset
Yhtiöjärjestyksen 20§ mukaan: Yhtiöllä on ensisijaisesti ja osakkeenomistajalla toissijaisesti oikeus lunastaa yhtiön autopaikkaosakkeita, kun omistusoikeus osakkeeseen siirtyy toiselle muulta omistajalta kuin yhtiöltä tai perustajaosakkaalta. Siirronsaajan on viipymättä ilmoitettava saannostaan yhtiön hallitukselle. Saantoilmoituksen tulee sisältää lunastusmenettelyn käynnistämisen kannalta riittävät tiedot.

Lunastukseen sovelletaan seuraavaa: 1) Lunastusoikeus koskee kaikkia omistusoikeuden siirtoja.

Lunastusoikeutta ei kuitenkaan ole, jos: a) osakkeen saaja on yhtiön nykyinen osakkeenomistaja, b) osakkeen saaja on edellisen omistajan perintökaaren (40/1965) 2 luvussa tarkoitettu sukulainen tai aviopuoliso, c) osake on saatu testamentin tai avio-oikeuden tai avioehdon perusteella tai osake annetaan lahjaksi. d) osakkeen saaja on taho, joka samassa yhteydessä ostaa yhtiön asuinhuoneiston hallintaan oikeuttavat osakkeet tai osuuden niistä, e) saanto perustuu sulautumiseen tai jakautumiseen.
Lainat
4 442 347,75 €
Isännöitsijä
Kiinteistö-Tahkola Tampere Oy / Peter Jokisalo
0207488313 / peter.jokisalo@kiinteistotahkola.fi
Kuokkamaantie 4, 33800 Tampere
https://kiinteistotahkola.fi/toimipisteet/tampere-isannointi/
Kiinteistönhoito
Huoltoyhtiö
Taloyhtiössä muuta
Yhtiössä on siivouskomero ja talosauna. Yhtiön yhteisessä hallinnassa yhdessä Asunto Oy Pappilan Saarnin kanssa ovat: tekninen tila, väestönsuoja ja irtaimistovarastot, ulkoiluvälinevarastot ja ilmanvaihdon konehuone. Lämmönjakotapa: maalämmöllä lämpiävä vesikiertoinen patterilämmitys, ilmanvaihtotapa: keskitetty LTO koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto, antennijärjestelmän tyyppi: kaapeli, antennijärjestelmän palveluntarjoaja: DNA Oy, laajakaistajärjestelmä tyyppi: 10/10 Mbit/s, internetyhteyden palveluntarjoaja: DNA Oy. Vakuutukset: Kiinteistön täysarvovakuutus LähiTapiola ja ARS Asukasturva Oy Actual Risk Service Ltd. Yhtiötä sitoo hallinnanjakosopimus Asunto Oy Tampereen Pappilan Saarnin kanssa. Ilmanvaihto on keskitetty lämmöntalteenotolla varustettu koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto 5-kerroksisessa osassa (Pappilan Saarnin kanssa yhteinen IV-konehuone sijaitsee 6. kerroksessa). 3-kerroksisen osan asunnoissa huoneistokohtainen lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihtokone. Teknisessä tilassa sijaitseva maalämpökone palvelee Jankankulmaa ja Pappilan Saarnia. Rakentaja: VRP Länsi-Suomi Oy.

Muita tietoja

Palvelut
Sale Janka 140 m, LIDL Janka 750 m, Prisma Kaleva 2,2 km, Linnainmaan terveysasema 2,2 km, TAYS 3,7 km. Tampereen keskustan palvelut 6,6 km.
Koulu
Ala-koulu: Takahuhdin koulu 290 m, ylä-koulu: Takahuhdin koulu 290 m, Sammon keskuslukio 3,8 km, TAMK 4,4 km, Tampereen yliopisto 5,1 km.
Päiväkoti
Takahuhdin päiväkoti 110 m.
Lisätietoa kaavoituksesta
Tampereen kaupunki, kaavoitus.
Vapautuu
Vuokrattu
Vuokra
580,00 €

Asumiskustannukset

Hoitovastike
78,30 €/kk (2,90 €/m2)
Rahoitusvastike
342,73 €/kk (12,69 €/m2)
Yhtiövastike yhteensä
422,53 €
Vesi
20,00 oma mittari
Sauna
10,00 €
Muut maksut / lisätietoa maksuista
Kylmävesi 3,92 €/ kpl/ kulutus, Lämminvesi 9,00 €/ kpl/ kulutus. Yhtiökokous 23.6.2022: Hallitukselle on annettu valtuudet kerätä 1-2 ylimääräistä hoitovastiketta (asuinhuoneisto- ja autopaikkavastike) ennen seuraavaa varsinaista yhtiökokousta yhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa.

Hinta

Myyntihinta
49 734,00 € (1 842,00 €/m2)
Velkaosuus
88 266,00 € (3 269,11 €/m2)
Velaton hinta
138 000,00 € (5 111,11 €/m2)
Maksutapa
Käteinen.
Kartta