Etusivu / Pirkanmaa / Tampere / Ilmarinkatu 14

Ilmarinkatu 14

Tammela, Tampere | Kerrostalo | k, oh, mh, kph, et, vaateh, terassiparveke, lasitettu parveke

Viidennen kerroksen, talon päädyssä sijaitseva koti on tilaratkaisuiltaan toimiva ja avara.

Asunnon upea, poikkeuksellinen lisä on Emil Aaltosen puiston puolella oleva iso terassiparveke, josta avautuu kauniit näkymät yli puiston. Terassiparvekkeelle on käynti tilavasta keittiöstä, jossa on reilusti kaapistoja ja hyvin tilaa isollekin ruokailuryhmälle.

Olohuone ja makuuhuone ovat sisäpihan puolella, makuuhuoneesta on käynti asunnon toiselle parvekkeelle, joka on lasitettu. Kylpyhuoneessa on suihkukaappi ja pesukoneliitäntä. Eteisen yhteydessä on käytännöllisesti vaatehuone ja säilytystilaa on myös eteisen sekä makuuhuoneen kaapistoissa.

Taloyhtiössä on autohalli ja asunnon lisäksi onkin mahdollista ostaa omaksi myös hallipaikkaosake 10 000 €.

Omatonttisessa Kiinteistö Oy Torikeskuksessa on tehty huoltoja ja kunnostuksia säännöllisesti vuosien varrella. Lämmitysmuotona on kaukolämpö ja hoitovastikkeeseen sisältyy vesimaksu. Yhtiössä on suunnitteilla lisärakentamista, jolla pystyttäisiin rahoittamaan myös tulevia korjaustarpeita.

Kodin sijainti kauniissa ja viihtyisässä ympäristössä on mitä parhain. Tammelantori on ihan vieressä, kaikki keskustan palvelut, ratikkareitti ja rautatieasema muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Lähellä myös vehreitä puistoalueita ja monipuoliset Kaupin ulkoilumaastot.

Tervetuloa tutustumaan uniikkiin keskustakotiin puiston laidalla!

Lisätiedot ja yksityisesittelyt

Sari Mesiranta

kiinteistönvälittäjä LKV

045 2230 600

sari@bo.fi

Bo LKV Tampere

Kiinnostaako tämä kohde?

Ota meihin yhteyttä tai jätä viesti

Sari Mesiranta

Sari Mesiranta

kiinteistönvälittäjä LKV, partner

Huoneisto

Osakkeet
34545-35854
Hallintamuoto
Kiinteistöosakeyhtiö
Huoneluku
K, oh, mh, kph, et, vaateh, terassiparveke, lasitettu parveke
Kerros/Kerroksia
5/6
Asuinpinta-ala
60,5 m2
Muut tilat
0,0 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu Isännöitsijäntodistuksen mukainen. Yhtiöjärjestyksen mukainen.
Näkymät
Lasitettu parveke etelään ja terassiparveke Emil Aaltosen puistoon, pohjoiseen
Parveke
Lasitettu
Parvekkeen ilmansuunta
Pohjoinen, etelä
Hissi
Taloyhtiössä on hissi
Keittiön kuvaus, lisätiedot ja varustus
Kaapistot, tiskipöytä ja melamiinipintaiset työtasot. Liesi, jääkaappi/ pakastin. Käynti terassiparvekkeelle. Parkettilattia ja maalatut seinät.
Pesutilojen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Seinät ja lattia laatoitettu. WC-istuin, allas, allaskaapisto, peilikaappi, pesukoneliitäntä ja suihkukaappi.
Makuuhuoneen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Makuuhuoneessa on parkettilattia ja seinät tapetoitu. Kaapistot. Käynti lasitetulle parvekkeelle.
Oleskelutilojen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Olohuoneessa parkettilattia, seinät tapetoitu.
Muut tilat
Eteisessä on maalatut seinät ja parkettilattia. Eteisen yhteydessä on vaatehuone.
Kunto
Tyydyttävä

Kiinteistö- ja yhtiötiedot

Yhtiön nimi
Kiinteistö Oy Torikeskus
Tontin omistus
Oma
Tontin koko
2 428,00 m2
Käyttöönottovuosi
1976
Rakennusmateriaali
Elementti, betoni
Kattotyyppi
Tasakatto, huopakate
Lämmitysjärjestelmä
Kauko
Energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
E2013
Tehdyt korjaukset ja remontit
2022 ilmanvaihtokanavien puhdistus ja ilmamäärien säätö. 2022 kuntotutkimus. 2021 ovipuhelinjärjestelmän uusiminen. 2020 valaistusuudistus yleisiin tiloihin. Korjattu Vellamonkadun jalkakäytävän puolella liikesiiven perustusten vedeneristeet sekä kadun kallistukset. 2019 Pihan asfaltointitöitä. Tammelan Puistokadun puoleisten rappusten korjaustöitä. Katon huolto jatkuu. Tampereen kaupunki korjasi hallituksen esityksestä Ilmarinkadun jalkakäytävän kallistuksen ja asvaltoi talon edustan uudelleen. 2018 autohallin kattorakenteen kuntoarvio. A- ja B-portaan hissien peruskorjaus. 2017 Autohallin kiertolämmittimen huolto. Liikehuoneiston n:o 2 tuloilmakojeen jäähdytysl. ja näyteikkunavalaistus. Liikesiiven kattoportaiden korjaus. Vesieristystöitä. 2016 autohallin valaistuksen ja pääoven toiminnan päivitys. Liikesiiven näyteikkunalasien ja julkisivun kunnostaminen. Kaukolämmön vaihtimen uusiminen. Sisäpihan kunnostustyöt. 2015 metalliaita Aaltosenkadun varteen. 2014 asuinrakennuksen elementtien saumaustyöt. 2013 autohallin paloilmoitinlaitteiston keskusyksikön uusiminen. Kiinteistön elementtisaumausten kuntotarkastus. Liikesiiven ilmastointiautomatiikan uusiminen ja liikehuoneiston n:o 2 ilmastoinnin jäähdytyslaitteisto. 2012 taloyhtiön asuinhuoneistojen patteriventtiilit, yleisten tilojen patteriventtiilit ja linjasulut + säätöventtiilit uusittu ja patteriverkoston tasapainotus. 2011 asuinrakennuksen IV-kanavien nuohous. 2006 taloyhtiön yhteisantennilaitteiston digivalmiuksien toteuttaminen. 2005 taloyhtiön uuden jäteasemarakennuksen toteutus. Asuinrakennuksen kylmäkellarin jäähdytyslaitteiston uusiminen. Autohallin ajoluiskan kunnostustöitä. Patteri- ja ilmastointiverkostojen paisuntasäiliön uusiminen kahdella erillisellä paisuntasäiliöllä. 2003 liikesiiven ilmastointilaitteiden kunnostustoimenpiteitä. 2001 asuinrakennuksen pohjoisjulkisivun ikkunapuitteiden kunnostusta sekä (terassiparvekeikkunoita, 5 kpl, lukuun ottamatta) ikkunoihin uudet alumiinipuitteiset etuikkunat. Asuinrakennuksen kylmäkellarin jäähdytyslaitteiston uusimis- ja kunnostustoimenpiteitä. Kiinteistön talojohdon (kylmä vesi) uusiminen väliltä taloyhtiön vesimittari (autohallissa). 2000 asuinrakennuksen eteläjulkisivun ikkunapuitteiden kunnostus ja osaan ikkunoista (ei parvekeikkunoihin) uudet alumiinipuitteiset etuikkunat. Saunaremontti. 1999 asuinrakennuksen terassiparvekkeiden kunnostustoimenpiteitä. 1998 asuinrakennuksen ja terassiparvekkeiden huopakaton uusiminen. 1997 liikerakennuksen huopakaton uusiminen. Asuinrakennuksen ja autohallin lukitusjärjestelmä (emännän avain ja autohallin avain). 1995 kylmävesiputkistojen uusiminen koko kiinteistössä. Asuinrakennuksen ovipuhelinjärjestelmän uusiminen.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontit
Taloyhtiössä vireillä lisä- ja täydennysrakentamishankkeen suunnittelu. Hallitus on tehnyt 7.10.2019 yhteistyösopimuksen lisärakentamisen suunnittelua koskien NCC-Suomi Oy kanssa ja kiinteistön kehityssopimuksen Suomen Inveko Oy kanssa. Tulevien vuosien remonttisuunnitelmat tarkennetaan, kun keskustelu Tammelan tiivistämisrakentamisen vaikutuksesta Kiinteistö Oy Torikeskukseen on käyty.
Kunnossapitotarveselvitys 2024: hankesuunnittelun käynnistäminen asuinrakennuksen osalta kuntotutkimuksen pohjalta, julkisivusaneeraus, linjasaneeraus, pihakannen uusiminen, sähkösaneeraus ja viemäriverkoston kuntotutkimus
Lainat
0,00 €
Kiinnitykset
84 093,00 €
Isännöitsijä
REIM Tampere Oy, isännöitsijä Jaana Palin, 020 744 1759
Kiinteistönhoito
Huoltoyhtiö
Taloyhtiössä muuta
Kaukolämpö, vesikeskuslämmitys. Ilmanvaihtojärjestelmä koneellinen poisto. Yhteisantennijärjestelmä (DVB-T), kaapeliyhtiö Elisa. Elisa taloyhtiölaajakaista 10M (lisänopeudet ostettavissa). Huoneistokohtainen irtaimistovarasto ja talouskellarikomero. Sauna, urheiluvälinevarasto, väestösuoja ja kuivaushuone. Tupakointikielto taloyhtiön yleisissä tiloissa, huoneistoparvekkeilla ja -terasseilla.

Muita tietoja

Lisätietoa kaavoituksesta
Tampereen kaupunki
Vapautuu
Sopimuksen mukaan

Asumiskustannukset

Hoitovastike
308,80 €/kk (5,10 €/m2)
Yhtiövastike yhteensä
308,80 €
Vesimaksun peruste
Sisältyy vastikkeeseen
Sauna
30,00 €
Muut maksut / lisätietoa maksuista
Autohallipaikan hoitovastike on 12,00 €/kk.

Hinta

Myyntihinta
269 000,00 € (4 446,28 €/m2)
Velaton hinta
269 000,00 € (4 446,28 €/m2)
Maksutapa
Käteinen.
Kartta