Etusivu / Varsinais-Suomi / Parainen / Norrgårdinmäki 6

Norrgårdinmäki 6

Bläsnäs , Parainen | Kerrostalo | 2h, avok, kh, et, 2 parveketta

Seuraava esittely: 20.07.2024 klo 12.00-12.30
Tervetuloa esittelyyn lauantaina 20.7.2024 klo 12.00-12.30. Ilmoittauduthan esittelyyn välittäjälle viimeistään pe 19.7 klo 18.00. Sofia Metsänranta/ Bo LKV, p. 040 588 6314 tai sofia.metsanranta@bo.fi

Tervetuloa esittelyyn lauantaina 20.7.2024 klo 12.00-12.30. Ilmoittauduthan esittelyyn välittäjälle viimeistään pe 19.7 klo 18.00. Sofia Metsänranta/ Bo LKV, p. 040 588 6314 tai sofia.metsanranta@bo.fi

Uniikki kaksio kahdella parvekkeella vuonna 2022 valmistuneesta Asunto Oy Paraisten Tiililinnasta

Norrgårdin komean, yli 100-vuotiaan punatiilisen päärakennuksen tarina ulottuu kauas menneille vuosikymmenille asti. Kiinteistö rakentui jo vuonna 1907 ja päärakennus on vuosikymmenten varrella toiminut muun muassa sairaalana, hotellina ja kansalaisopiston taideklinikkana.

Kiinteistön tilat on saneerattu kokonaisvaltaisesti upeiksi asuinhuoneistoiksi, ja vuonna 2022 valmistunut uudissaneerauskohde kätkeekin sisäänsä kaiken kaikkiaan 12 asuinhuoneistoa. Tässä pienkerrostalossa on kolme asuinkerrosta, minkä lisäksi kellarikerroksesta löytyy yhtiön tyylikäs saunaosasto porealtaineen.

Nyt pääset tutustumaan toisessa kerroksessa sijaitsevaan kulmahuoneistoon, joka toimii loistavasti niin pariskunnan, yksineläjän kuin pienen perheenkin kotina. Helppohoitoinen asunto sopii mitä loistavimmin myös kakkoskodiksi!

Kotiin sisään saapuessa eteisen jatkeena sijaitsee tyylikäs avokeittiö. Oleskelutilassa ihastuttaa vanha esiin otettu tiiliseinä sekä leveät ikkunalaudat. Huoneiston spesialiteettina on kaksi parveketta, joista toiseen kuljetaan olohuoneesta (kaakko) ja toiseen makuuhuoneen yhteydestä (koillinen).

Makuuhuoneeseen johdattaa lasiruutuinen ovi, joka päästää valon kauniisti läpi. Makuuhuoneessa on säilytystilan tarve huomioitu hyvin, sillä yksi seinusta on kiinteää kaappitilaa. Lisää säilytystilaa löytyy eteisen liukuovikaapistosta.

Tyylikäs kylpyhuone sijaitsee eteisaulan yhteydessä. Tilassa on automaattivalaistus ja liitäntä pyykinpesukoneelle.

Omalla tontilla sijaitsevan yhtiön lämmönlähteenä on kaukolämpö. Lämmönjako tapahtuu vesikiertoisella lattialämmityksellä ja huoneistoissa on huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Huoneistoon on lisäksi lisätyönä asennettu ilmalämpöpumppu jäähdytyskäyttöön.

Kellarikerroksessa on huoneistokohtaiset varastokopit, minkä lisäksi huoneistokohtaiset häkkivarastot sijaitsevat autokatoksen yhteydessä. Talossa on esteetön kulku.

Paraisilta löydät elämäntilanteestasi riippumatta turvallisen kodin lähellä merta. Bläsnäs sijaitsee vain pienen matka päässä Paraisten keskustasta, joten palvelut ja kaupat löytyvät kaikki lähietäisyydeltä. Vierestä löytyy myös golf-kenttä, frisbeegolf-kenttä, hevostallit, uimaranta sekä terveysasema.

Mahdollisuus ostaa erillisosakkeena oleva autokatospaikka AK9 12 000 euron velattomaan hintaan.

Tähän kotiin ihastut varmasti, lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

(Mikäli navigaattori ei löydä Norrgårdinmäki 6 osoitteella, kannattaa hauksi kirjoittaa Norrgårdintie 4, Parainen)

Myynti ja lisätiedot/

Sofia Metsänranta

p. 040 588 6314

sofia.metsanranta@bo.fi

Kiinnostaako tämä kohde?

Ota meihin yhteyttä tai jätä viesti

Sofia Metsänranta

Sofia Metsänranta

kiinteistönvälittäjä LKV, KTM, partner

Huoneisto

Osakkeet
466-517
Hallintamuoto
Asunto-osakeyhtiö
Huoneluku
2h, avok, kh, et, 2 parveketta
Kerros/Kerroksia
2/3
Asuinpinta-ala
52,0 m2
Muut tilat
0,0 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu. Isännöitsijäntodistuksen mukainen. Yhtiöjärjestyksen mukainen.
Näkymät
Huoneistolle kuuluu 2 parveketta. Olohuoneen parveke kaakkoon, makuuhuoneen parveke koilliseen.
Parvekkeen ilmansuunta
Koillinen, kaakko
Hissi
Taloyhtiössä on hissi
Keittiön kuvaus, lisätiedot ja varustus
Keittiössä valkoiset kaapistot, jääkaappipakastin, erillisuuni, induktioliesitaso, liesituuletin (aktiivihiili), astianpesukone ja mikroaaltouuni. Työtasot laminaattia. Lattia tammiparkettia.
Pesutilojen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Kylpyhuoneessa allaskaapisto, peilikaappi, sade- ja normaalisuihku, lasinen kääntyvä suihkuseinä, wc-istuin, sähkötoiminen pyyhekuivain ja liitäntä pyykinpesukoneelle. Seinät kaakelia, lattia laattaa. Vesikiertoinen lattialämmitys.
Saunan kuvaus, lisätiedot ja varustus
Taloyhtiöllä tyylikäs saunaosasto kellarikerroksessa. Saunaosastolla myös poreallas.
Makuuhuoneen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Makuuhuoneen yhteydessä toinen parveke (koilliseen). Makuuhuoneessa koko seinän leveydeltä kiinteää kaappitilaa. Lattia tammiparkettia.
Oleskelutilojen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Olohuoneessa vanha kaunis tiiliseinä otettu esiin. Syvät ikkunalaudat ja tilasta kulku parvekkeelle (kaakkoon). Olohuoneessa lattia tammiparkettia.Muut tilat
Eteisen yhteydessä liukuovikaapisto. Lattia tammiparkettia.
Kauppaan ei kuulu
Irtain.
Muutostyöt huoneistossa
Rakennusvaiheessa:
- asennettu ilmalämpöpumppu jäähdytyskäyttöön
- sälekaihtimet

2022: sähkökäyttöinen pyyhekuivain asennettu (jälkikäteen asennettu, osakkaan kunnossapitovastuulla)
Kunto
Hyvä
Lisätietoa kunnosta
Huoneisto todella hyvässä kunnossa.

Kiinteistö- ja yhtiötiedot

Yhtiön nimi
As Oy Paraisten Tiililinna Bostads Ab
Tontin omistus
Oma
Tontin koko
5 079,00 m2
Käyttöönottovuosi
2022
Rakennusmateriaali
Tiili
Kate
Pelti
Lämmitysjärjestelmä
Kauko, ilmalämpöpumppu
Energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
C2018
Tehdyt korjaukset ja remontit
2023: Kiinteistön RS-sopimuksen mukainen 1-vuotistarkastus suoritettu ja virheet korjattu. Vakuus vapautettu. Autokatokset eivät ole RS-sopimuksen piirissä.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontit
2023: Jätekatoksen rakentaminen
2024: Autokatosrinteen kunnostus
2025-2027: Istutukset
Lainat
235 428,20 €
Kiinnitykset
3 200 000,00 €
Isännöitsijä
AB Dispomera Oy/ Christel Sonntag
Fredrikinaukio 1, 21600 Parainen
p. 0400 114 450
christel.sonntag@dispomera.fi
www.dispomera.fi
Kiinteistönhoito
Huoltoyhtiö
Taloyhtiössä muuta
Huoneistossa vesikiertoinen lattialämmitys.

Huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Suodattimet vaihdetaan yhtiön puolesta.

Kellarikerroksessa saunaosasto, tekninen tila sekä huoneistokohtaiset varastokomerot. Isot huoneistokohtaiset häkkivarastot autokatoksen yhteydessä. Yhtiölle kuuluu puurakenteinen pihavaja.

Tupakointi sekä muu polttaminen on kielletty huoneistojen sisätiloissa ja autokatoksissa sekä yhtiön yhteisissä ja yleisissä sisä- ja ulkotiloissa, lukuun ottamatta yhtiön osoittamalla piha-alueella sijaitsevalla tupakointipaikalla. Tupakointi on sallittu huoneistojen parvekkeilla sekä asukashallinnassa olevilla piha-alueilla.

Lyhytaikainen vuokraus kielletty.

Yhtiöjärjestyksen 16. pykälän mukaan osakkeenomistaja vastaa osakkeenomistajan toimesta huoneistoon tai sen ulkopuolelle tehtyjen/teetettyjen rakenteellisten, sisustuksellisten, tms. muutosten ja/tai lisäysten kunnossapidosta. Osakkeenomistaja vastaa lisäksi kaikista mainituista muutoksista ja lisäyksistä yhtiölle aiheutuneista lisäkustannuksista ja niiden korjaamisen kustannuksista.

Tämän määräyksen tarkoituksena on, ettei yhtiölle aiheudu mitään kustannuksia mainituista muutoksista ja lisäyksistä. Tässä mainittu vastuu kunnossapidosta käsittää vastuun kohteen huollosta, hoidosta, korjaamisesta, perusparantamisesta ja uudistamisesta sekä mainittujen toimenpiteiden kustannuksista. Osakkeenomistajan vastuu on edellä mainittu, vaikka muutoksen ja/tai lisäyksen on toteuttanut huoneiston aikaisempi osakkeenomistaja. Tässä mainittu osakkeenomistajan vastuu käsittää huoneistoon ja sen ulkopuolelle tehdyt sellaiset muutokset ja/tai lisäykset, joita huoneistossa ei alun perin ollut. Niiltä osin, kun osakkeenomistaja on kajonnut alkuperäisenä tai perustasona ja oleviin rakennuksiin, pintoihin, kalusteisiin perusjärjestelmiin, laitteisiin tms. vastuu määräytyy asunto-osakeyhtiölain mukaan.

Muita tietoja

Lisätietoa kaavoituksesta
Paraisten kaavoitusosasto
p. (02) 458 5700
Makuuhuoneesta näkyvä pelto merkitty kaavassa AP-8 ''Erillispientalojen korttelialue''. Alueelle saadaan rakentaa erillispientaloja, kytkettyjä pientaloja sekä rivitalorakennuksia, joissa enintään neljä asuntoa per rakennus.
Vapautuu
N. 1kk kaupanteosta/sopimuksen mukaan

Asumiskustannukset

Hoitovastike
239,20 €/kk (4,60 €/m2)
Rahoitusvastike
448,72 €/kk (8,63 €/m2)
Yhtiövastike yhteensä
687,92 €
Vesimaksun peruste
Oma mittari
Muut maksut / lisätietoa maksuista
Vesi kulutuksen mukaan. Vesiennakko 20 euroa/hlö/kk.

Osakas solmii oman sähkösopimuksen energialaitoksen kanssa.

KTV ja valokuitukaapelivastike: 17,80 euroa/kk

Yhtiön osakeluettelo on siirretty Maanmittauslaitoksen huoneistotietojärjestelmään. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

Ostaja maksaa varainsiirtoveron 1,5% velattomasta kauppahinnasta.

Hinta

Myyntihinta
161 451,65 € (3 104,84 €/m2)
Velkaosuus
36 548,35 € (702,85 €/m2)
Velaton hinta
198 000,00 € (3 807,69 €/m2)
Maksutapa
Käteinen.
Kartta