Etusivu / Pirkanmaa / Lempäälä / Hankapolku 12

Hankapolku 12

Kulju, Lempäälä | Omakotitalotontti

BO! Nyt myynnissä pala Lempäälän Kuljun maalaismaisemaa puroon rajoittuvalla tontilla vain 20 minuutin päässä Tampereen keskustasta!

Unelmoitko oman talon rakentamisesta rauhalliselle sijainnille, mutta kuitenkin järkevälle etäisyydelle palveluista ja valtatien liikenneyhteyksistä? Silloin teidän perheelle on löytynyt täydellinen tontti!

Hankapolun päättyvän tien viimeinen tontti tarjoaa viehättävän rakennuspaikan seuraavalle perheelle nopeastikin. Tontti on kooltaan 1030 m2 ja malliltaan hyvin loivasti rinne. Tontti rajoittuu mitä suloisimpaan puroon, jonka rauhoittavasta äänestä pääset nauttimaan omassa kotipihassa. Tontilla on valmiina sähköliittymä sekä rengaskaivo.

Ennen rakentamista tontille on haettava poikkeamislupa rakennusvalvonnasta (käsittelyaika on noin neljä kuukautta). Kaupat suoritetaan ehdollisena ennen luvan saamista. Tarkka rakennusoikeus selviää lupakäsittelyssä.

Tontilla sijaitsee pieniä purettavia rakennuksia.

Sijainti on idyllinen rauhallisen tien päässä lähellä Routasjärveä, mutta esimerkiksi Tampereen keskustaan ajat täältä vain alle 20 minuutissa ja mm. Ideaparkin palvelut ovat ainoastaan reilun 10 minuutin päässä. Kuljun kouluun on matkaa noin 3,5 kilometriä ja päiväkotiin alle kolme kilometriä. Lähikauppana toimii Kuljun Kartano reilun kolmen kilometrin päässä.

Ota rohkeasti yhteyttä ja tule suunnittelemaan tontille seuraava kotisi!

Kiinnostaako tämä kohde?

Ota meihin yhteyttä tai jätä viesti

Heini Salminen

Heini Salminen

ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, partner (vanhempainvapaalla)

Kiinteistötiedot

Kiinteistötunnus
418-424-9-91
Kortteli/Kiinteistön nimi
JOKIPURO
Tyyppi
Tontti
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin koko
1 030,00 m2
Tontin omistus
Oma
Lisätietoja tontista
Tie perille
Vesijohto
Kaivo

Muita tietoja

Ranta
Oikeus vesialueisiin

Hinta

Velaton hinta
49 000,00 €
Myyntihinta
49 000,00 €
Vapautuu
Heti
Kartta