Etusivu / Pirkanmaa / Sastamala / Puiskolantie

Puiskolantie

Ellivuori, Sastamala | Vapaa-ajan tontti

Haaveissa vapaa-ajan asunto monipuolisten harrastusmahdollisuuksien ääreltä?

Vapaa-ajan tontti upeissa järvimaisemissa, loistavalla sijainnilla Ellivuoren laskettelurinteiden välissä. Koko kiinteistön pinta-ala on 5161 m2, joka lohkotaan 8 tontiksi. Yhden tontin kooksi tulee noin 600 m2, johon on mahdollista rakentaa 90 neliön vapaa-ajan asunto, rakennustehokkuusluku on 0,15. Tontteja on mahdollisuus yhdistää, jolloin rakennusoikeus lisääntyy. Rakentamaan pääset vaikka jo ensi kesänä!

Tontti sijaitsee vielä rakentamattomalla loma-asuntojen korttelialueella, johon on tehty valmiiksi hyvät tieyhteydet sekä sähkö,- vesi- ja viemärirunkolinjat tulevat kiinteistön rajalle. Alueelle saa rakentaa enintään kaksiasuntoisia rakennuksia. Alueella on noudatettava kaavan mukaan yhtenäistä rakennustapaa.

45 minuutin ajomatkan päässä Tampereelta sijaitseva Ellivuoren alue tarjoaa monipuoliset harrastusmahdollisuudet niin talvella kuin kesälläkin.

Ellivuoren alueella on tekemistä ja kokemista moneen makuun. Talvella laskettelurinteet tarjoavat harrastajille mukavia talvipäiviä. Upeat ulkoilumaastot lähtevät moneen suuntaan, jotka voi taittaa kävellen tai vaikka vuokraamalla polkupyörän tai sähköfatbiken. Alueelta löytyy kiipeilypuisto, padelkentät, leikkikenttä sekä paljon muuta. Kesäpäivänä on mukava vuokrata sup-lauta, soutuvene tai kanootti ja lähteä nautiskelemaan järvelle. Ellivuori Resort tarjoaa laadukkaat ravintolapalvelut sekä monipuoliset yöpymismahdollisuudet.

Ota rohkeasti yhteyttä ja lähdetään tutustumaan tähän monien mahdollisuuksien lomaparatiisiin. Voisiko tästä löytyä teidän perheen uuden loma-asunnon rakennuspaikka?

Kohteen myynti ja lisätiedot:

Eeva Puntala

Bo LKV Tampere

0504966170

eeva@bo.fi

Kiinnostaako tämä kohde?

Ota meihin yhteyttä tai jätä viesti

Kiinteistötiedot

Kiinteistötunnus
790-411-1-91
Tyyppi
Tila
Tontin koko
587,00 m2
Tontin omistus
Oma
Panttikirjat
100 000,00 €
Lisätietoja tontista
Lohkotaan 8 tonttia, koko kiinteistön pinta-ala on 5161 m2. Tontteja on mahdollisuus yhdistää.
Tie perille
Vesijohto
Kunnan
Viemäri
Kunnan
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
RA-2: Loma-asuntojen korttelialue.
Alueelle saa rakentaa enintään kaksiasuntoisia rakennuksia. Yksittäisen rakennuksen suurin sallittu kerrosala on 250 k-m2. Alueella on noudatettava yhtenäistä rakennustapaa rakennusten sijoitukseen, massan, korkeuden, rakennusmateriaalien, kattokaltevuuden ja värityksen suhteen. Korttelin ensimmäisen rakennusluvan yhteydessä on esitettävä suunnitelma korttelin pihajärjestelystä, kulkuyhteyksistä ja istutuksista. Piha-alueen ulkopuolelle jäävällä alueen osalla on säilytettävä tai istutettava puita tai pensaita.

Muita tietoja

Rakennusoikeus
90,0 m2
Rakennusoikeus, e-luku
0.15

Hinta

Velaton hinta
30 000,00 €
Myyntihinta
30 000,00 €
Vapautuu
Heti
Kartta